QUOTE(jolantele1030 @ 2016 12 05, 13:36)
Sveiki. Pirmiausia noriu padekoti monteverte uz issamius sapnu paaiskinimus. Tikiuosi gal galesit ir dabar padet Neduoda ramybes vienas sapnas. Sapnavau kad einu juros pakrante. Diena buvo sauleta o jura rami ir jos vanduo skaidrus. Su manim buvo mano virsininke ir dar kazkoks vaikinukas. Bet niekaip negaliu prisimint ar tai mano brolis ar vaikinas kuriam esu neabejinga. Poto kazkaip atsisukau atgal ir pamaciau kazka juoda toliau smelyje. Priejau visdelto pasiziureti ir pamaciau kad tai juodas moteriskas aukstakulnis smaila nosimi. Mane lygtai virsininke skatino palikt ta bateli ir eit toliau. Bet as kazkaip nenorejau ir pradejau galvot kad juk jis kazkokiai merginai priklauso. Kazkodel mintyse smestelejo sviesiaplaukes moters atvaizdas. Pagalvojau gal kas jai nutiko. Gal kas ja uzmuse ir taip pat uzkase po smeliu. Pradejau kast ir kazka radau. Bet nepamenu ar lavona. Man rodos taip kazka neaiskaus. Poto lyg ir visgi nuejau su virsininke ir tuo kartu buvusiu vaikinu.
Veliau jau prie juros buvau viena. Buvo apsiniauke ar tai suteme. O juros bangos labai dideles. As dar taip stovedama ir ziuredama i jas pagalvojau gerai kad as ne juroje. Juk kai tokios bangos niekaip turbut neissigelbeciau. Viena banga pradejo artet link kranto bet as pasitraukiau toliau ir manes nepasieke. Ziurejau sapnininke reiksmes. Tai pirma dalis lyg ir nieko blogo nezada pagal mano pacios interpretavimus o va antra jau mane neramina. Maziausiai norisi kokiu problemu turet.
Ačiū ir jums, padedate tobulėti
Pirma sapno dalis, manau, atspindi jūsų darbą. Darbe tikriausiai jums labai neblogai sekasi. Simboliai: saulėta diena, graži ar neutrali jūros pakrantė, skaidrus vanduo. Jei neatmenate kas tiksliai dar be jūsų ir viršininkės buvo šalia, tai gal tai irgi kas nors iš darbo? Arba tiesiog šiuo atveju tas žmogus ne tiek svarbus. Gal jis ir jūsų mintyse, todėl tarsi šalia jūsų, bet šiuo atveju ga jis nesisieja su viršininke, odėl ją pamenate, o to kito žmogaus tiksliai ne.
Pamatote kažką juodą ir rodote viršininkei. Tai gali būti, kad susiję iš tiesų su darbo reikalais. Jūs kapstotės giliau, kažką gal siūlote, o viršininkė nesutinka, numoja ranka, nepalaiko jūsų minties. O gal jūs su viršininke gana artimos, vos ne kai draugės, pasišnekate apie gyvenimą? Tuomet gal ji jums patars kažkokiu gyvenimišku klausimu, kad neverta į kažkokią problemą taip gilintis, gal geriau pamiršti ją, paleisti, nes vistiek nežinote atsakymo (kaip ir nežinote sapne kas tiksliai nutiko moteriai, nežinote ar lavoną radote, ar visgi taip ką). Jei visgi nuėjote paskui viršininkę ir vaikiną, tai gal taip išeina, kad gyvenime klausote jų patarimų ar artimoje ateityje paklausysite.
Žinoma, visame šiame sapne gali būti kažkas ir giliau. Gal turite kažkokių grynai asmeninių potyrių, nujautimo. Kodėl jums rodosi kažkokia šviesiaplaukė moteris? Ir tarsi šalia vaikinas-simpatija, taip suprantu? Arba brolis? Tai gal šalia vieno iš jų yra kažkokia šviesiaplaukė moteris, apie kurią jūs norėtumėte sužinoti kažką?
Tolesnis sapnas, kur jūs jau viena prie jūros, paišo neigiamesnį vaizdą. Kai liekate viena, su savo mintimis, jumyse dingsta pozityvas, jums neramu. Nesijaučiate galinga, saugi. Bet tuo pačiu jūs ir nelendate į pavojus: banga artėja - jūs pasitraukiate. taigi viskas gerai, pavojaus jums nėra, tik pati nesate perdaug savimi užtikrinta gyvenime tikriausiai?