Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2016 12 02, 10:27)
O gal ir mintimis meldėsi, kai įsimylėjo, kad iš jūsų jį atimti. Neaišku juk kaip jie susipažino, kas iniciatorius buvo. Nebent jūs žinote.

Jis lankė šokius, o ji atėjo kaip nauja partnerė. Kiek žinau ji apie mane nežino. Taip pat žinau, kad ji jo tikrai siekia. Kuris pradėjo - nežinau. Mums stipriai susipykus jis tiesiog išėjo į vakarėlį su ja. Tuomet lyg ir ji žengė žingsnį, o jis jai atsakė.

Pagal sapnininką jo sapno reikšmės būtų - netekti kojų - prarasi gerą draugą, ligotos kojos - prarasi mylimą žmogų, iširs šeima, gėda, nesėkmės... Bet gal reikia žvelgti giliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izolda: 02 gruodžio 2016 - 10:04
QUOTE(Izolda @ 2016 12 02, 09:41)
Jis lankė šokius, o ji atėjo kaip nauja partnerė. Kiek žinau ji apie mane nežino. Taip pat žinau, kad ji jo tikrai siekia. Kuris pradėjo - nežinau. Mums stipriai susipykus jis tiesiog išėjo į vakarėlį su ja. Tuomet lyg ir ji žengė žingsnį, o jis jai atsakė.

Aišku. Tikiu, kad toks dalykas kaip šokiai sujungė. Idealu, kai partneriai užsiima tuo pačiu, nesilanko kažkur atskirai vienas nuo kito. Kitą kartą nepaleidinėkite savo pasirinkto vyro taip lengvai, lankykitės visur su juo kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 02, 11:05)
Aišku. Tikiu, kad toks dalykas kaip šokiai sujungė. Idealu, kai partneriai užsiima tuo pačiu, nesilanko kažkur atskirai vienas nuo kito. Kitą kartą nepaleidinėkite savo pasirinkto vyro taip lengvai, lankykitės visur su juo kartu mirksiukas.gif

Po sapno dar sekantys įvykiai buvo tokie, kad patyriau avariją, jos metu ir po jos jis man labai padėjo... Buvo dėmesingas, kalbėjo, kad nelaimės suartina, lyg ir pats visa esybe norėjo grįžti ir atrodė trūko mažo žingsnelio, bet jis jo taip ir neperžengė.
Gal tai ir buvo sapno esmė.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2016 12 02, 10:12)
Po sapno dar sekantys įvykiai buvo tokie, kad patyriau avariją, jos metu ir po jos jis man labai padėjo... Buvo dėmesingas, kalbėjo, kad nelaimės suartina, lyg ir pats visa esybe norėjo grįžti ir atrodė trūko mažo žingsnelio, bet jis jo taip ir neperžengė.
Gal tai ir buvo sapno esmė.

Sunkus laikas pas jus dabar. Patirta avarija tą irgi rodo. Jums jau reikėtų paleisti tą žmogų iš savo gyvenimo, nes galite dar daugiau nukentėti asmeniškai.
Vadinasi ne jis jums skirtas, kad taip lengvai, tik pasišokęs renkasi kitą. O gal iš kitos pusės ir nelengvai. Pati pagalvokite kaip šokis suartina. Nevertėjo jam lankyti šokių atskirai be jūsų. Tai pagundų karalystė. Visai tikėtina, kad taip galima ką nors naujo įsimylėti.
O dabar belieka žmogų tik paleisti. Negi jis jums bereikalingas, kai jus išdavė?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 02, 11:19)
Sunkus laikas pas jus dabar. Patirta avarija tą irgi rodo. Jums jau reikėtų paleisti tą žmogų iš savo gyvenimo, nes galite dar daugiau nukentėti asmeniškai.
Vadinasi ne jis jums skirtas, kad taip lengvai, tik pasišokęs renkasi kitą. O gal iš kitos pusės ir nelengvai. Pati pagalvokite kaip šokis suartina. Nevertėjo jam lankyti šokių atskirai be jūsų. Tai pagundų karalystė. Visai tikėtina, kad taip galima ką nors naujo įsimylėti.
O dabar belieka žmogų tik paleisti. Negi jis jums bereikalingas, kai jus išdavė?

Jaučiuosi jį pati nustūmusi pas kitą. Pati paskatinau tuos šokius lankyti, kad praplėstų akiratį, susipažintų. Aš negalėjau dėl darbo grafiko, o ir jis ten tuo metu šoko su vyresne moterimi. Taip pat pati kelis mėnesius blaškiausi tarp dviejų, nes buvęs labai prašė grįžti. Išvarginau jį, iškankinau, tiesiog privedžiau iki to, kad nusviro jam rankos, susipykom. O kai po savaitės tylos atėjau taikytis apsisprendusi, kad noriu būti su juo - pasakė, kad yra kita.
Lazda atsisuko kitu galu. Aš negrįžau pas buvusį, tad netikiu, kad jis grįš pas mane.
Belieka susitaikyti. Ir turbūt visi ženklai tai sako.
Tą rytą važiavau pas jį su dviem kavos puodeliais ir ant visų šviesoforų užsidegdavo man raudona. Prie pat jo namų iškrito puodelis su mano kava ir ji išsiliejo. Tuomet pas jį pakalbėjom apie jo sapną. O išvažiuojant patekau į avariją. Nors ne mano kaltė, bet vis tiek.
Šiaip ar taip, ačiū už palaikymo žodžius ir už paaiškintus sapnus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izolda: 02 gruodžio 2016 - 11:22
Izolda, dar karta paskaitykite tik savo pacios parasytas zintes, pradedant tuo sapnu. 4u.gif Atsakyma jau zinote pati .
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 12 03, 01:45)
Izolda, dar karta paskaitykite tik savo pacios parasytas zintes, pradedant tuo sapnu.  4u.gif Atsakyma jau zinote pati .

Tik dabar perskaiciau.
As istekejau uz savo buvusio vyro antra karta. Izoldai atsakiau i klausima del pasikartojanciu skaiciu. As - irgi esu zenklas! )) As jai rasiau - jos vietoje NIEKAM neleisciau negatyviai programuoti mano ateiti.
...
Ten , kur ateina didele jega, visada pasipriesinimas.
Visi tie zenklai...kalba tik apie viena....automobilis sugedo BUTENT - nuvaziuojant/tolstant nuo JO.
Negirdi, tai negirdi. Ko cia jai rekauti.

Bet kokiu atveju - musu kiekvieno gyvenimas gristas musu paciu sprendimais. Jai reikia priimti sprendima. O ji dalinasi atsakomybe, barsto naujienas, kad tik nenuspresti PACIAI.
Karma 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Aurrora @ 2016 12 03, 21:41)
Tik dabar perskaiciau.

Bet kokiu atveju - musu kiekvieno gyvenimas gristas musu paciu sprendimais. Jai reikia priimti sprendima. O ji dalinasi atsakomybe, barsto naujienas, kad tik nenuspresti PACIAI.
Karma  4u.gif

Aurrora, Izolda nemazas vaikas ji pati supranta savo situacija geriausiai. Kaip suprantu ji ir dave jam antra sansa, o jei net avarija nesuartino ( tik vos vos trumpam) .... ? Nelaimes visaip paveikia. Vienus suartina, kitus nutolina....As irgi neleisciau niekam, bet as ir karmomis netikiu, na tas daugiau su pozityvumu susije savotiskai. Jei niekam blogo nepadarei kodel turetu blogis pas tave sugrizti ? Tai gal del to ir netikiu. Jei manes ko paklausia, as jiems tiesiai sviesiai atsakau, kaip yra. Nemegstu pazadu, melo, nes niekada taip nesielgiu pati....
Tai tik ju reikalas 4u.gif Ka jie pasirinks.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 03 gruodžio 2016 - 21:54
QUOTE(Aurrora @ 2016 12 03, 22:41)
Tik dabar perskaiciau.
As istekejau uz savo buvusio vyro antra karta. Izoldai atsakiau i klausima del pasikartojanciu skaiciu. As - irgi esu zenklas! )) As jai rasiau - jos vietoje NIEKAM neleisciau negatyviai programuoti mano ateiti.
...
Ten , kur ateina didele jega, visada pasipriesinimas.
Visi tie zenklai...kalba tik apie viena....automobilis sugedo BUTENT - nuvaziuojant/tolstant nuo JO.
Negirdi,  tai negirdi. Ko cia jai rekauti.

Karma  4u.gif

Ka jus cia kalbat? Kad as jau jokio sprendimo priimti nebegaliu. Cia sprendzia jis, ir taip suprantu ne i mano puse. As galiu tik susitaikyti arba dar bandyti kovoti... del tu visu sapnu tik ir bandziau sau padeti atsakyti is ta klausima, ar susitaikyti ir paleisti, ar dar siekti kazko ir bandyti susigrazinti...
Atsakyti
Sveiki. Pirmiausia noriu padekoti monteverte uz issamius sapnu paaiskinimus. Tikiuosi gal galesit ir dabar padet Neduoda ramybes vienas sapnas. Sapnavau kad einu juros pakrante. Diena buvo sauleta o jura rami ir jos vanduo skaidrus. Su manim buvo mano virsininke ir dar kazkoks vaikinukas. Bet niekaip negaliu prisimint ar tai mano brolis ar vaikinas kuriam esu neabejinga. Poto kazkaip atsisukau atgal ir pamaciau kazka juoda toliau smelyje. Priejau visdelto pasiziureti ir pamaciau kad tai juodas moteriskas aukstakulnis smaila nosimi. Mane lygtai virsininke skatino palikt ta bateli ir eit toliau. Bet as kazkaip nenorejau ir pradejau galvot kad juk jis kazkokiai merginai priklauso. Kazkodel mintyse smestelejo sviesiaplaukes moters atvaizdas. Pagalvojau gal kas jai nutiko. Gal kas ja uzmuse ir taip pat uzkase po smeliu. Pradejau kast ir kazka radau. Bet nepamenu ar lavona. Man rodos taip kazka neaiskaus. Poto lyg ir visgi nuejau su virsininke ir tuo kartu buvusiu vaikinu. Veliau jau prie juros buvau viena. Buvo apsiniauke ar tai suteme. O juros bangos labai dideles. As dar taip stovedama ir ziuredama i jas pagalvojau gerai kad as ne juroje. Juk kai tokios bangos niekaip turbut neissigelbeciau. Viena banga pradejo artet link kranto bet as pasitraukiau toliau ir manes nepasieke. Ziurejau sapnininke reiksmes. Tai pirma dalis lyg ir nieko blogo nezada pagal mano pacios interpretavimus o va antra jau mane neramina. Maziausiai norisi kokiu problemu turet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantele1030: 05 gruodžio 2016 - 13:40
QUOTE(jolantele1030 @ 2016 12 05, 13:36)
Sveiki. Pirmiausia noriu padekoti monteverte uz issamius sapnu paaiskinimus. Tikiuosi gal galesit ir dabar padet Neduoda ramybes vienas sapnas. Sapnavau kad einu juros pakrante. Diena buvo sauleta o jura rami ir jos vanduo skaidrus. Su manim buvo mano virsininke ir dar kazkoks vaikinukas. Bet niekaip negaliu prisimint ar tai mano brolis ar vaikinas kuriam esu neabejinga. Poto kazkaip atsisukau atgal ir pamaciau kazka juoda toliau smelyje. Priejau visdelto pasiziureti ir pamaciau kad tai juodas moteriskas aukstakulnis smaila nosimi. Mane lygtai virsininke skatino palikt ta bateli ir eit toliau. Bet as kazkaip nenorejau ir pradejau galvot kad juk jis kazkokiai merginai priklauso. Kazkodel mintyse smestelejo sviesiaplaukes moters atvaizdas. Pagalvojau gal kas jai nutiko. Gal kas ja uzmuse ir taip pat uzkase po smeliu. Pradejau kast ir kazka radau. Bet nepamenu ar lavona. Man rodos taip kazka neaiskaus. Poto lyg ir visgi nuejau su virsininke ir tuo kartu buvusiu vaikinu.
Veliau jau prie juros buvau viena. Buvo apsiniauke ar tai suteme. O juros bangos labai dideles. As dar taip stovedama ir ziuredama i jas pagalvojau gerai kad as ne juroje. Juk kai tokios bangos niekaip turbut neissigelbeciau. Viena banga pradejo artet link kranto bet as pasitraukiau toliau ir manes nepasieke. Ziurejau sapnininke reiksmes. Tai pirma dalis lyg ir nieko blogo nezada pagal mano pacios interpretavimus o va antra jau mane neramina. Maziausiai norisi kokiu problemu turet.

Ačiū ir jums, padedate tobulėti 4u.gif
Pirma sapno dalis, manau, atspindi jūsų darbą. Darbe tikriausiai jums labai neblogai sekasi. Simboliai: saulėta diena, graži ar neutrali jūros pakrantė, skaidrus vanduo. Jei neatmenate kas tiksliai dar be jūsų ir viršininkės buvo šalia, tai gal tai irgi kas nors iš darbo? Arba tiesiog šiuo atveju tas žmogus ne tiek svarbus. Gal jis ir jūsų mintyse, todėl tarsi šalia jūsų, bet šiuo atveju ga jis nesisieja su viršininke, odėl ją pamenate, o to kito žmogaus tiksliai ne.
Pamatote kažką juodą ir rodote viršininkei. Tai gali būti, kad susiję iš tiesų su darbo reikalais. Jūs kapstotės giliau, kažką gal siūlote, o viršininkė nesutinka, numoja ranka, nepalaiko jūsų minties. O gal jūs su viršininke gana artimos, vos ne kai draugės, pasišnekate apie gyvenimą? Tuomet gal ji jums patars kažkokiu gyvenimišku klausimu, kad neverta į kažkokią problemą taip gilintis, gal geriau pamiršti ją, paleisti, nes vistiek nežinote atsakymo (kaip ir nežinote sapne kas tiksliai nutiko moteriai, nežinote ar lavoną radote, ar visgi taip ką). Jei visgi nuėjote paskui viršininkę ir vaikiną, tai gal taip išeina, kad gyvenime klausote jų patarimų ar artimoje ateityje paklausysite.
Žinoma, visame šiame sapne gali būti kažkas ir giliau. Gal turite kažkokių grynai asmeninių potyrių, nujautimo. Kodėl jums rodosi kažkokia šviesiaplaukė moteris? Ir tarsi šalia vaikinas-simpatija, taip suprantu? Arba brolis? Tai gal šalia vieno iš jų yra kažkokia šviesiaplaukė moteris, apie kurią jūs norėtumėte sužinoti kažką?
Tolesnis sapnas, kur jūs jau viena prie jūros, paišo neigiamesnį vaizdą. Kai liekate viena, su savo mintimis, jumyse dingsta pozityvas, jums neramu. Nesijaučiate galinga, saugi. Bet tuo pačiu jūs ir nelendate į pavojus: banga artėja - jūs pasitraukiate. taigi viskas gerai, pavojaus jums nėra, tik pati nesate perdaug savimi užtikrinta gyvenime tikriausiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2016 12 05, 13:36)
Sveiki. Pirmiausia noriu padekoti monteverte uz issamius sapnu paaiskinimus. Tikiuosi gal galesit ir dabar padet Neduoda ramybes vienas sapnas. Sapnavau kad einu juros pakrante. Diena buvo sauleta o jura rami ir jos vanduo skaidrus. Su manim buvo mano virsininke ir dar kazkoks vaikinukas. Bet niekaip negaliu prisimint ar tai mano brolis ar vaikinas kuriam esu neabejinga. Poto kazkaip atsisukau atgal ir pamaciau kazka juoda toliau smelyje. Priejau visdelto pasiziureti ir pamaciau kad tai juodas moteriskas aukstakulnis smaila nosimi. Mane lygtai virsininke skatino palikt ta bateli ir eit toliau. Bet as kazkaip nenorejau ir pradejau galvot kad juk jis kazkokiai merginai priklauso. Kazkodel mintyse smestelejo sviesiaplaukes moters atvaizdas. Pagalvojau gal kas jai nutiko. Gal kas ja uzmuse ir taip pat uzkase po smeliu. Pradejau kast ir kazka radau. Bet nepamenu ar lavona. Man rodos taip kazka neaiskaus. Poto lyg ir visgi nuejau su virsininke ir tuo kartu buvusiu vaikinu. Veliau jau prie juros buvau viena. Buvo apsiniauke ar tai suteme. O juros bangos labai dideles. As dar taip stovedama ir ziuredama i jas pagalvojau gerai kad as ne juroje. Juk kai tokios bangos niekaip turbut neissigelbeciau. Viena banga pradejo artet link kranto bet as pasitraukiau toliau ir manes nepasieke. Ziurejau sapnininke reiksmes. Tai pirma dalis lyg ir nieko blogo nezada pagal mano pacios interpretavimus o va antra jau mane neramina. Maziausiai norisi kokiu problemu turet.

Tarytum problema darbe kazkam kitam, bet ne jums ir jums palengves, kad ta problema ne jums....
Atsakyti