Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(kissia @ 2016 11 12, 21:00)
Ačiū jums abiems su riviera už paaiškinimus.. Situacija sudėtinga nes daug spėjamų, bet tik įtariamų rimtų ligų, kurių tyrimai nusikėlė dėl peršalimo ir to pasėkmių, gyvenimas šiomis dienomis papildomojo įtampoje galvojant apie blogiausią.. gali būti visos tos įtampos ir nežinios pasėkmės, o tyrimus tikrai reikia skubinti, bet žinant klinikų gydytojų skiriamą vizitams laiką.. Reikia laukti unsure.gif

Stiprinkit mamą. Juk Lietuvoje, jei čia esate, jau yra visos priemonės. Pvz. katės nagas (cats' claw), kordicepsas, įvairūs papildai nuo cholesterolio, diabeto ar pan. Žiūrint kokios bėdos. Ne vieną ant kojų pastatė, žinau ką rašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 lapkričio 2016 - 21:45
Siandien sapnavau balta popieriaus lapa, ant kurio buvo uzrasyta trys septintukai - 777
Ka tai galetu reiksti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2016 11 15, 11:52)
Siandien sapnavau balta popieriaus lapa, ant kurio buvo uzrasyta trys septintukai - 777
Ka tai galetu reiksti? blink.gif

o jausmas koks buvo? Džiaugsmas, neutralumas, baimė, nuostaba...?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 15, 11:53)
o jausmas koks buvo? Džiaugsmas, neutralumas, baimė, nuostaba...?

Na neprisimenu savo emociju, gal neutralumas ar nuostaba? Nei kazkokios baimes, nei dziaugsmo nebuvo. Labiausiai is emociju man tiktu klaustukas. Mazdaug ???? Kas cia dabar?
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2016 11 15, 12:01)
Na neprisimenu savo emociju, gal neutralumas ar nuostaba? Nei kazkokios baimes, nei dziaugsmo nebuvo. Labiausiai is emociju man tiktu  klaustukas. Mazdaug ???? Kas cia dabar?

Supratau. O ar yra kažkokia mintis, kuri jus kamuoja? Gal apie kažką galvojote prieš užmigdama? Sveikata, darbas, meilė, teismai, pykčiai su kažkuo, nusivylimas kažkuo, laukimas kažko? Klausiu todėl, kad skaičių reikšmė nerealiai plati, jie apima visas sritis, todėl ir nagrinėti reiktų opiausią sritį, norint kažką išsiaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 15, 12:09)
Supratau. O ar yra kažkokia mintis, kuri jus kamuoja? Gal apie kažką galvojote prieš užmigdama? Sveikata, darbas, meilė, teismai, pykčiai su kažkuo, nusivylimas kažkuo, laukimas kažko? Klausiu todėl, kad skaičių reikšmė nerealiai plati, jie apima visas sritis, todėl ir nagrinėti reiktų opiausią sritį, norint kažką išsiaiškinti.

Taip, galvoju apie savo versla pastoviai, vakar buvau nusivylusi skaiciais buhalterijoje kai pasiziurejau i siuo metu pelna, tai issakiau Dievui po to maldoje savo nusivylima ir ryzta nepasiduoti, o judeti i prieki.
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2016 11 15, 12:25)
Taip, galvoju apie savo versla pastoviai, vakar buvau nusivylusi skaiciais buhalterijoje kai pasiziurejau i siuo metu pelna, tai issakiau Dievui po to maldoje savo nusivylima ir ryzta nepasiduoti, o judeti i prieki.

Tai tuomet geros žinios visgi turėtų ateiti smile.gif t.y. turėtų aplankyti sėkmė versle ar bent jau rodo jums sapnas, kad darbas nėra netinkamas, kaip tik tinkamas jums ir turėtumėte nesiblaškydama toliau siekti savo tikslo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 15, 12:32)
Tai tuomet geros žinios visgi turėtų ateiti smile.gif t.y. turėtų aplankyti sėkmė versle ar bent jau rodo jums sapnas, kad darbas nėra netinkamas, kaip tik tinkamas jums ir turėtumėte nesiblaškydama toliau siekti savo tikslo.

Aciu uz atsakyma, suteikete man vilti. Toliau judesiu i prieki, nepasiduosiu, darbas man labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2016 11 15, 12:25)

Sapno reiksme gera, bet tik nepagalvokite, kad Dievas jums tuos septynetukus i sapna atsiunte 4u.gif
Galvojote apie skaicius, todel samone sapne parode skaicius mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Gal ir man kas pades sapna issiaiskint. Sapnavau kad su tevais ilipau i kazkoki laiva i toki gan nemaza. Isplaukem i jura. Jura buvo melyna ir gan rami. Dienabuvo sauleta. Net laive budama as jazkaip nesijauciau rami. Beplaukiant pastebejom kad is laivo pradejo metyt visokius daiktus. Bet butent plastmasinius. Mama sako gal laivas skesta. Tuomet dar truputi palaukem ir galiausiai pasake kad mes islipam taip ir padarem. Tasa ejom per kazkoki nedideli tuneli. Nors ten net ne tunelis nes ant jo virsaus buvo lyg ir zoles ar pan. Ir sklido irgi sviesa. Ir mums ant kelio stovejo gorila. Galvojau kad puls bet as kazka ten murmtelejau jai ir ji pasitrauke. Poto kai jau atejom i kranta as buvau tik su mama o veliau ir ji kazkur dingo. Ir pamenu dar kad su ja poto telefonu kalbejau. Is anskto aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantele1030: 02 gruodžio 2016 - 08:05
Sveikos, 4u.gif
rašiau kažkada savo sapną apie išplėštus namus ir apie vaikiną, pabučiavusį kitą. Tuomet sapnininkai visi rašė, kad tai reiškia išdavystę ir kad draugo meilę ketina pavogti kita. Viskas išsipildė. Jis kaip ir išėjo pas kitą. Tiesa, didelių mano pastangų susitaikyti dėka jis kaip ir ėmė blaškytis, dvejoti, sakė, nežino kurią pasirinkti. Iš pradžių lyg ir rinkosi, ilgainiui situacija jam tapo patogi mano akimis, tiesiog ėmė susitikinėti su abiem, sakydamas kaip jam sunku, nors jaučiau, kad labiau linksta vis link jos.

Aš jam daviau ultimatumą iki gruodžio 1-os, kad pasakytų ką renkasi. Jis man iš karto pasakė, kad nieko neatsakys, nežino, palieka viską likimui, ir jei manęs netenkina, kad kurčiausi sau gyvenimą be jo. Nekvaila, suprantu kokį pasirinkimą jis išreiškia tokiais žodžiais.

Bet į rytą man parašė žinutę, jog susapnavo baisų sapną, kad sirgo sunkia liga ir daktarai liepė pasirinkti ko atsisakys - rankų ar kojų. Jis nusprendė atsisakyti kojų. Jos lyg ir ėmė silpti, jis pabėgo iš ligoninės ir ėmė bėgti pas mane, norėjo pas mane, bet kai jau buvo arti, kojos tiek nusilpo, kad parkrito ir daktarai jį paėmė ir išvežė į ligoninę vėl, o jis sakė žiūrėjo į langą su neviltim kaip tolsta nuo manęs.

Žinau, kad turbūt nei pats sapnas, nei jo paaiškinimas mano dalios nepalengvins. Čia gal jam būtų aktualiau išgirsti, bet jam tai neįdomu turbūt. Bet vis tiek, jei kuri pakomentuotut, ar gal iš to išryškėtų kokie atsakymai, gal tiesiog lengviau būtų susitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2016 12 02, 08:05)
Labas rytas. Gal ir man kas pades sapna issiaiskint. Sapnavau kad su tevais ilipau i kazkoki laiva  i toki gan nemaza. Isplaukem i jura. Jura buvo melyna ir gan rami. Dienabuvo sauleta. Net laive budama as jazkaip nesijauciau rami. Beplaukiant pastebejom kad is laivo pradejo metyt visokius daiktus. Bet butent plastmasinius. Mama sako gal laivas skesta. Tuomet dar truputi palaukem ir galiausiai pasake kad mes islipam taip ir padarem. Tasa ejom per kazkoki nedideli tuneli. Nors ten net ne tunelis nes ant jo virsaus buvo lyg ir zoles ar pan. Ir sklido irgi sviesa. Ir mums ant kelio stovejo gorila. Galvojau kad puls bet as kazka ten murmtelejau jai ir ji pasitrauke. Poto kai jau atejom i kranta as buvau tik su mama o veliau ir ji kazkur dingo. Ir pamenu dar kad su ja poto telefonu kalbejau. Is anskto aciu uz pagalba smile.gif

Nieko doro iš tokio sapno nepripasakosiu smile.gif Sapnuojate tiesiog gyvenimą: neramumus, pasąmonines baimes, rūpesčius, nors gal kiti jūsų vietoje elgtųsi kitaip ir jūsiškiai gaunaisi nepagrįsti smile.gif Nes galiausiai nieko jums tokio nenutinka, sveiki, gyvi esate, o tam tikrų rūpesčių turi visi žmonės. Galiausiai net matyti, kad visgi sugebate nugalėti kažkokias kliūtis savo gyvenime, tiesiog esate iš tų žmonių, kurie pavirkauja, pasiskundžia.
Papildyta:
QUOTE(Izolda @ 2016 12 02, 08:50)
Bet į rytą man parašė žinutę, jog susapnavo baisų sapną, kad sirgo sunkia liga ir daktarai liepė pasirinkti ko atsisakys - rankų ar kojų. Jis nusprendė atsisakyti kojų. Jos lyg ir ėmė silpti, jis pabėgo iš ligoninės ir ėmė bėgti pas mane, norėjo pas mane, bet kai jau buvo arti, kojos tiek nusilpo, kad parkrito ir daktarai jį paėmė ir išvežė į ligoninę vėl, o jis sakė žiūrėjo į langą su neviltim kaip tolsta nuo manęs.

Žinau, kad turbūt nei pats sapnas, nei jo paaiškinimas mano dalios nepalengvins. Čia gal jam būtų aktualiau išgirsti, bet jam tai neįdomu turbūt. Bet vis tiek, jei kuri pakomentuotut, ar gal iš to išryškėtų kokie atsakymai, gal tiesiog lengviau būtų susitaikyti.

Labai įdomiai čia pas jus viskas vyksta. Nors skaudžiai jums asmeniškai, bet bent jau sapnai, pasąmonė jums viską rodo ir iš anksto paruošia. Su laiku pati išmoksite juos suprasti. Tai labai gerai, manau, nes jūs spėjate aprimti, apgalvoti ir nusiteikti, pasiruošti likimo smūgiams. Daug baisiau bukesniems žmogeliams, kurie niekada nieko nesapnuoja ir po to šast nelaimės tarsi iš dangaus, o jie visai nepasiruošę...
Tikiu, kad pati suprantatejo sapną, bet dar paantrinsiu: jis išties renkasi, nors kaip jūs ir pastebėjote, jau linksta prie naujo žmogaus. Kojų vs. rankų atsisakymas, gali būti irgi savotiškai interpretuojamas kaip atsisakymas vaikščiojimo įrankio, kad mažiau po klystkelius vaikščiotų ir greičiau apsispręstų bei nusėstų sėsliai. Bet ne taip lengva paleisti praeitį, gaila, sunku... O ir jūs juk jo nepaleidžiate. Todėl sapne jis ir bėga iš ligoninės pas jus. O galiausiai jį vėl kažkas sustabdo ir vėl jis nusisuka nuo jūsų ir bėga pas kitą, nes tikriausiai naujas žmogus, šviežiena labai jį suviliojo, kerus, apžavus savo paleido. O gal ir mintimis meldėsi, kai įsimylėjo, kad iš jūsų jį atimti. Neaišku juk kaip jie susipažino, kas iniciatorius buvo. Nebent jūs žinote.
Atsakyti