QUOTE(kissia @ 2016 11 12, 11:00)
Laba diena,
Gal galite pasakyti ką reiškia sapnuoti , kad vejiesi autobusą, jį pasiveji ir įšokusi nuvažiuoji viena, spėjusi pagalvoti, kad likę šeimos nariai nesuspėjo?
Šį sapną sapnavo mano mama, jei sudėtinga situacija su sveikata... Taip susinervino, sako reiškia mirtį... gal kas nors žinote, ar tai tikrai labai blogas sapnas?
QUOTE(kissia @ 2016 11 12, 11:45)
Kiek žinau, traukinys tai būtų reiškęs pervažiavimą į kitą pasaulį... Gal autobusas turi švelnesnę interpretaciją? Mes taip tikimės, kad jai pagerės...
Na sioje temeleje autobusas gana populiarus transportas, mama nepirma taip vazinejasi
Mirties tai tikrai nereiskia, pervaziavimo i kita pasauli taipogi
Nuraminkite mama.
Jos sapne atsispindi skubejimas, lekimas, vis kazko vejimasis, rupestis del kitu seimos nariu, ypac del tu kuriems nesiseka, pergyvena kad kai jai pasiseka kazkam kitam nepasiseke. Ji daug nervuojasi, jos sveikatos problema butent nerviniu pagrindu.... JI turi apsiraminti ir i viska pradeti ziureti lengviau, paprasciau, nereikia taip skubeti visur
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..