Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(chardone @ 2016 11 05, 22:12)
Ką reiškia, jei sapnuoji, jog su adata duria, sapne matau jog į koją įdure 2 svirkstus su adatom ir jaučiu kad apmiršta koja kaip nejautri darosi, o as šaukiu : nu ištraukite tas adatas. Ir nubundu.

Įdurti adata - sukrėtimas, žinia, dažnai iš artimiausių.
Sužeidžiama koja - vėlgi artimieji, jiems gali grėsti bėda kokia nors, nors gali būti ir su jumis pačia susiję, kad jus kažkas nuvils iš draugų, artimųjų, netgi vyras jūsų tai gali būti. Nes mums mūsų koja, tarsi ramstis, tiesa? O ramstis ir mes patys sau esame ir mums mūsų artimieji.
Kaip ir susidėliotų, kad kažką gal apie vyrą sužinosite nepatinkančio ar kitą artimąjį, kas jums nepatiks.
Šauksmas, tai ir yra bejėgiškumas, kai negali kažko padaryti arnežinai kaip.

Kitas variantas - sveikata. Kaip iš posakio: kojos nebeneša, nebepastovi ant kojų. Taigi tai gali būti ir sveikatos simbolika. Tik neturėtų taip būt, kad nepastovėsite ant kojų ar pan., nes sapne tik dūris buvo. Staiga kas nors nemalonaus gali kiek nutikti ir tiek, manyčiau, galgi nebaisiai ax.gif

Bet čia simbolinis spanas, nebūtinai taip bus. Su simboliais galima ir prašauti, deja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 05 lapkričio 2016 - 22:57
QUOTE(chardone @ 2016 11 05, 22:12)
Ką reiškia, jei sapnuoji, jog su adata duria, sapne matau jog į koją įdure 2 svirkstus su adatom ir jaučiu kad apmiršta koja kaip nejautri darosi, o as šaukiu : nu ištraukite tas adatas. Ir nubundu.

Prasideda tai , kuo as jau seniai perspejau..... Prisiskaitete, domejotes...... Dabar pareina rezultatai to kuo netikejote.
Jei ignoruosite po kokiu metu praeis 4u.gif neignoruosite, o atsakymu vistiek nerasite, nes jiems jums ne pirmas "grobis" pasitycios iki soties, pazais ir kai atsibosite paliks ramybeje unsure.gif Jie tik nori jums parodyti, kad jus nieko negalite sapnuose niekam padaryti, lygiai taip kaip ir jie.
Supraskite tai,- jie nieko negali jums padaryti realybeje,- kokie tie sapnai realus bebutu. Jie dvasiskai visiskai degradave, jiems nera nieko svento. Jie net is vaiku issidirbineja bash.gif Man jie tolygus-pedofilams gun_smilie.gif gun_bandana.gif

Simbolika galite pritraukti, jei labai norite ,-bet sis sapnas ne laselio nesimbolinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 11 06, 05:37)
Prasideda tai , kuo as jau seniai perspejau..... Prisiskaitete, domejotes...... Dabar pareina rezultatai to kuo netikejote.
Jei ignoruosite po kokiu metu praeis  4u.gif neignoruosite, o atsakymu vistiek nerasite, nes jiems jums ne pirmas "grobis" pasitycios iki soties, pazais  ir kai atsibosite paliks ramybeje unsure.gif  Jie tik nori jums parodyti, kad jus nieko negalite sapnuose niekam padaryti, lygiai taip kaip ir jie.
Supraskite tai,- jie nieko negali jums padaryti realybeje,- kokie tie sapnai realus bebutu. Jie dvasiskai visiskai degradave, jiems nera nieko svento. Jie net is vaiku issidirbineja  bash.gif Man jie tolygus-pedofilams  gun_smilie.gif  gun_bandana.gif

Simbolika galite pritraukti, jei labai norite ,-bet sis sapnas ne laselio nesimbolinis  4u.gif

Kas jie tokie nesupratau apie ką čia?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 05, 23:49)
Įdurti adata - sukrėtimas, žinia, dažnai iš artimiausių.
Sužeidžiama koja - vėlgi artimieji, jiems gali grėsti bėda kokia nors, nors gali būti ir su jumis pačia susiję, kad jus kažkas nuvils iš draugų, artimųjų, netgi vyras jūsų tai gali būti. Nes mums mūsų koja, tarsi ramstis, tiesa? O ramstis ir mes patys sau esame ir mums mūsų artimieji.
Kaip ir susidėliotų, kad kažką gal apie vyrą sužinosite nepatinkančio ar kitą artimąjį, kas jums nepatiks.
Šauksmas, tai ir yra bejėgiškumas, kai negali kažko padaryti arnežinai kaip.

Kitas variantas - sveikata. Kaip iš posakio: kojos nebeneša, nebepastovi ant kojų. Taigi tai gali būti ir sveikatos simbolika. Tik neturėtų taip būt, kad nepastovėsite ant kojų ar pan., nes sapne tik dūris buvo. Staiga kas nors nemalonaus gali kiek nutikti ir tiek, manyčiau, galgi nebaisiai ax.gif

Bet čia simbolinis spanas, nebūtinai taip bus. Su simboliais galima ir prašauti, deja unsure.gif

O ar gali būti jog iš dienos įvykių ir rūpesčių gimė toks sapnas? Sakykime jau įvykis įvyko realiame gyvenime ir iškart naktį susapnuojame ženklus.
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2016 11 06, 14:19)
O ar gali būti jog iš dienos įvykių ir rūpesčių gimė toks sapnas?  Sakykime jau įvykis įvyko realiame gyvenime ir iškart naktį susapnuojame ženklus.

Manau, kad gali. Ypač juk jei įvykis sukrečiantis ar šiaip koks pamokantis, tai normalu, kad jis sapnuose pasikartoja.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 06, 15:31)
Manau, kad gali. Ypač juk jei įvykis sukrečiantis ar šiaip koks pamokantis, tai normalu, kad jis sapnuose pasikartoja.

Tada kaip ir atsakymas aiskus smile.gif Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chardone: 06 lapkričio 2016 - 14:56
QUOTE(chardone @ 2016 11 06, 14:02)

Apie tai, kad neapykanta tokiems sapnams jums gali padeti atsikirsti ateityje , kad daugiau niekas ne nenores kistis . Galite tai vadinti savo samones programavimu, apginti jus sapne 4u.gif

Ar jums ta diena dure su adata i koja? Manau kad tada ir pati butumete issiaiskinusi sapna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2016 11 06, 14:02)

Zmones, paprasti zmones 4u.gif Beje yra knygu apie tai . Tik suprantu kodel jomis niekas forumuose nesidalina 4u.gif Jei labai ieskosite knygynuose rasite ( as pirkau Lietuvoje ,padovanojau savaja psichologei) bet ar jums tikrai to reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų padėti išsiaiškinti sapno reikšmę...
Sapnavau, kad man labai brangus žmogus paima mane už rankos ir vedasi keliu. Vos pradėjus eiti sako - myliu tave. Ir stipriau sugniaužė mano delną savajame. Pasidarė taip šilta, gera ir ramu viduje. Sapne taip ilgai vaikščiojom keliu be pabaigos ir jis tvirtai laikė mano ranką net neketindamas jos paleisti. Sapne ne tik vaikščiojom, bet ir už stalo sėdėjom ir visada susikibę už rankų. Žodžiu jis visur su manimi sapne buvo ir visada laikė už rankos jos nepaleisdamas. Nubudus tas šilumos, saugumo jausmas išliko... Atrodo net dabar jį jaučiu smile.gif
Po šio sapno nubudau pailsėjusi, išsimiegojusi, o jau kuris laikas vis nuovargį jausdavau. Jokie sapnai neužsilikdavo atminty, o šis toks realistiškas, be fantastikos elementų labai ryškus ir aiškus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiver: 11 lapkričio 2016 - 10:25
QUOTE(shiver @ 2016 11 11, 10:20)
Gal kas galėtų padėti išsiaiškinti sapno reikšmę...
Sapnavau, kad man labai brangus žmogus paima mane už rankos ir vedasi keliu. Vos pradėjus eiti sako - myliu tave. Ir stipriau sugniaužė mano delną savajame. Pasidarė taip šilta, gera ir ramu viduje. Sapne taip ilgai vaikščiojom keliu be pabaigos ir jis tvirtai laikė mano ranką net neketindamas jos paleisti. Sapne ne tik vaikščiojom, bet ir už stalo sėdėjom ir visada susikibę už rankų. Žodžiu jis visur su manimi sapne buvo ir visada laikė už rankos jos nepaleisdamas. Nubudus tas šilumos, saugumo jausmas išliko... Atrodo net dabar jį jaučiu  smile.gif
Po šio sapno nubudau pailsėjusi, išsimiegojusi, o jau kuris laikas vis nuovargį jausdavau. Jokie sapnai neužsilikdavo atminty, o šis toks realistiškas, be fantastikos elementų labai ryškus ir aiškus

Viskas priklauso nuo to kuo ir kaip jūs gyvenate. Jei realiai prie savęs turite tą mylimą žmogų, tai sapnas jums tik patvirtina, kad viskas gerai, gražu, idealu ir t.t. Jei esate labai įsimylėjusi ir siekiate būtų kartu, tai tikriausiai ir būsite, galite išsipildyti sapnas. Jei toksai žmogus tik jūsų fantazijose, dažnai svajojate ape tokį, tai tiesiog visa tai paprasčiausiai galėjo atsispindėti sapne.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 11, 11:35)
Viskas priklauso nuo to kuo ir kaip jūs gyvenate. Jei realiai prie savęs turite tą mylimą žmogų, tai sapnas jums tik patvirtina, kad viskas gerai, gražu, idealu ir t.t. Jei esate labai įsimylėjusi ir siekiate būtų kartu, tai tikriausiai ir būsite, galite išsipildyti sapnas. Jei toksai žmogus tik jūsų fantazijose, dažnai svajojate ape tokį, tai tiesiog visa tai paprasčiausiai galėjo atsispindėti sapne.

Tas žmogus yra mano gyvenime, bet mes nesame pora. Tai kaip suprantu - sapnas gali pranašauti, kad ateityje galime tapti pora?
Atsakyti
QUOTE(shiver @ 2016 11 11, 10:49)
Tas žmogus yra mano gyvenime, bet mes nesame pora. Tai kaip suprantu - sapnas gali pranašauti, kad ateityje galime tapti pora?

Gali visko būti. Bet jei jūs dėl jo dūsaujate, įsivaizduojate vienas kitą kartu, tai sapnas gali būti ir iliuzija, atspindys to, apie ką ir taip nuolat galvojate. Iš tokio sapno išties sunku pasakyti, jis nėra vienareikšmis. Nebent jau būtumėte kartu, tai būtų patvirtinimas jausmų.
Atsakyti