Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(jolantele1030 @ 2016 10 17, 11:11)
Labas rytas. Gal kas pades ir man su sapnu issiaiskinti. prisimenu kad zvejojau, ir staiga pradejo kibti zuvis labai stipriai. siaip taip istraukiau ir ta zuvis buvo labai didele. (siaip nesu isitikunsi nes gerai nepamenu, bet gali but kad nugriuvau net ta zuvi betraukdama. bet nesu 100 proc tikra) net nustebau kad tokia didziule sugavau. ji berods buvo pilkos spalvos. bet poto nepamenu kaip bet zuvis patapo tokia tamsiai melyna,net perlamutrine, tokia blizganti sakyciau. poto kitas epizodas buvo,kad vaziavau autobusu. nes norejau ikopti i kalna. tas autobusas rodos papedeje kalno sustojo ir toliau nevaziavo. tada as pradejau galvoti, tai kaip dabar i ta kalna ikopsiu. dar prisimenu kad matesi kalno virsus ir jis buvo zalias. va toks vat sapnas. as mazdaug numanau, ka nori sitie sapnai man pasakyt. bet bijau kad galiu ir klyst. delto butu gerai kad kas padetu issiaiskint. nes man labai svarbu, esu tvirtai nusprendusi kai ka padaryt, zengt viena svarbu zingsni bet vistiek dar lenda dvejones, ar teisingas tas sprendimas.

Sveika.
Žuvis - simbolis, perkeltinė reikšmė, todėl tokį sapną aiškinti sunku, riekia gerai žinoti to konkretaus žmogaus gyvenimo situaciją. Dažniausia reikšmė - geras finansinis sandėris, sėkmė piniguose, blogesnė - gauti palikimą, nes kažkas mirs.
Taip pat esu girdėjusi reikšmių, kad patapę nėščios moterys susapnuoja žuvis.
Reikėtų dar atkreipti dėmesį į tai kaip jūs pati žiūrite į žvejybą. Ar ji jums patinka, tiekia malonumą ar atrodo amoralus, nepriimtinas dalykas. Pvz. man, tai yra šlykštu. Tai jei aš tokį sapną sapnuočiau, man riekšmė būtų tikriausiai negatyvi.
Antras sapnas jau aiškiai parodo jūsų būseną, t.y. dvejojimą. Jūs pati kažko vengiate, bijate, nesiryžtate, per sunku jums atrodo ar panašiai. Norėtumėte, kad kažkas padėtų, kad lengviau eitųsi, tačiau kol kas pagalbos nėra (autobusas sustojo ir nevažiuoja). Taigi arba pati lipate į tą savo kalną, arba paleidžiate tą mintį, nieko nedarot ir nebesikankinat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2016 10 17, 10:11)
Labas rytas. Gal kas pades ir man su sapnu issiaiskinti. prisimenu kad zvejojau, ir staiga pradejo kibti zuvis labai stipriai. siaip taip istraukiau ir ta zuvis buvo labai didele. (siaip nesu isitikunsi nes gerai nepamenu, bet gali but kad nugriuvau net ta zuvi betraukdama. bet nesu 100 proc tikra) net nustebau kad tokia didziule sugavau. ji berods buvo pilkos spalvos. bet poto nepamenu kaip bet zuvis patapo tokia tamsiai melyna,net perlamutrine, tokia blizganti sakyciau. poto kitas epizodas buvo,kad vaziavau autobusu. nes norejau ikopti i kalna. tas autobusas rodos papedeje kalno sustojo ir toliau nevaziavo. tada as pradejau galvoti, tai kaip dabar i ta kalna ikopsiu. dar prisimenu kad matesi kalno virsus ir jis buvo zalias. va toks vat sapnas. as mazdaug numanau, ka nori sitie sapnai man pasakyt. bet bijau kad galiu ir klyst. delto butu gerai kad kas padetu issiaiskint. nes man labai svarbu, esu tvirtai nusprendusi kai ka padaryt, zengt viena svarbu zingsni bet vistiek dar lenda dvejones, ar teisingas tas sprendimas.

Panasu kad ieskojote kazko ir radote gana nemazo, blizgancio ,ryskaus ir labai norimo.( Nors taip gali atrodyti, bet kaip ir zuvis neaiski, taip ir situacija. Zodziu zuvis uzkibo ant kabliuko, ja pagavote)
Tikites kad kazkas pades lyg tas autobusas, bet i kalna teks kopti paciai, kalno virsune atrodo graziai, bet ar i ji ikopsite sapnas neparodo, taigi abu sapnai yra atspindintys jusu situacija, sakyciau susijusia su darbu ar kokiu verslo planu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 17 spalio 2016 - 13:55
Labas, gal patartumėt ir man su mano sapnu, ko tikėtis ar pasisaugoti?

Neseniai susipykom su draugu.
Šią naktį sapnavau, kad jis pas mane į remontuojamą butą atsivedęs kitą merginą ir bučiuoja ją mano akyse. Užsigavusi išbėgu ir nubėgu namo keliais aukštais aukščiau. O ten randu išluptas durų rankenas, spynas, o jas pravėrusi pamatau vagį išnešusį visus daiktus... Puolu išsigandusi bėgti žemyn, šauktis pagalbos, žinau, kad labai vėlus vakaras, pribėgu prie remontuojamo buto durų ir beldžiu vaikinui, kad atidarytų, pagelbėtų, bet jos niekas neatidaro. Vagis prabėga pro šalį su daiktais, pagrasina peiliu ir nubėga žemyn, stebiu jį pro langą į kokią mašiną sėdasi, jis piktai juokiasi į mane žiūrėdamas ir dar kažkuo grasina, bandau telefonu nufotografuot jo mašinos numerius, bet nesiseka telefono atrakint, apačioj kaimynui šaukiu, kad vagis, kad kviestų policiją, o jis labai vangiai ir abejingai renka numerį. O mane visiškas bejėgiškumas apėmęs, namai išvogti, naktis, durys be spynų ir rankenų, pinigų nėra, vaikinas su kita, kur eiti, pas ką kreiptis nėra...

Pabudau iš to bejėgiškumo jausmo
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2016 10 26, 13:10)
Labas, gal patartumėt ir man su mano sapnu, ko tikėtis ar pasisaugoti?

Neseniai susipykom su draugu.
Šią naktį sapnavau, kad jis pas mane į remontuojamą butą atsivedęs kitą merginą ir bučiuoja ją mano akyse. Užsigavusi išbėgu ir nubėgu namo keliais aukštais aukščiau. O ten randu išluptas durų rankenas, spynas, o jas pravėrusi pamatau vagį išnešusį visus daiktus... Puolu išsigandusi bėgti žemyn, šauktis pagalbos, žinau, kad labai vėlus vakaras, pribėgu prie remontuojamo buto durų ir beldžiu vaikinui, kad atidarytų, pagelbėtų, bet jos niekas neatidaro. Vagis prabėga pro šalį su daiktais, pagrasina peiliu ir nubėga žemyn, stebiu jį pro langą į kokią mašiną sėdasi, jis piktai juokiasi į mane žiūrėdamas ir dar kažkuo grasina, bandau telefonu nufotografuot jo mašinos numerius, bet nesiseka telefono atrakint, apačioj kaimynui šaukiu, kad vagis, kad kviestų policiją, o jis labai vangiai ir abejingai renka numerį. O mane visiškas bejėgiškumas apėmęs, namai išvogti, naktis, durys be spynų ir rankenų, pinigų nėra, vaikinas su kita, kur eiti, pas ką kreiptis nėra...

Pabudau iš to bejėgiškumo jausmo

Sveika,
o šiąnakt, kai sapnavote šį sapną, dar nesusitaikę buvote? Jei taip, tai pasąmonė vaizdingai ir nurodė jūsų pykčius, jūsų bejėgiškumą, jūsų nuostatą jo atžvilgiu ir pan.
Tikri vagys čia ne prie ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 26, 13:43)
Sveika,
o šiąnakt, kai sapnavote šį sapną, dar nesusitaikę buvote? Jei taip, tai pasąmonė vaizdingai ir nurodė jūsų pykčius, jūsų bejėgiškumą, jūsų nuostatą jo atžvilgiu ir pan.
Tikri vagys čia ne prie ko smile.gif

Nesusitaikę.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2016 10 26, 14:27)
Nesusitaikę.

Blogi sapnai su juo turėtų liautis, kai nebepyksite ant jo taip smarkiai, nejausite nuoskaudų. Ir visai nesvarbu, ar vėl būsite kartu, arne, svarbu kaip savo širdyje jausitės. Jei graušitės, širsite ar save kaltinsite dėl kažko, tai ir sapnai gali būti sunkūs, o jei nebekreipsite dėmesio arba susitaikysite, tokie negražūs sapnai liausis.
Atsakyti
Izolda, is jusu sapno matyti, kad savo vaikinu nepasitikite, gal netgi turite tam priezasciu.Nesijauciate saugiai, nesijauciate kad santykiai tvirti, jauciates tarytum jumis naudojasi .
Tikekite savo intuicija ir neleiskite baimems apsigyventi jusu mintyse 4u.gif

Jei sapnai budavo pranasiski iki siol, pasaugokite namus 4u.gif Pasikeiskite spynas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Savo sapnus aiškinu puikiai. Bet dėl subjektyvumo, o gal nenorėjimo suprasti, reikia objektyvaus sapno išaiškinimo. Sapnavo mano tėtis. Serga jis dabar. Tikimybė patapti visiškai sveikam beveik nulinė.
Jo sapnas: jį šaukia atvylti į jo vaikystės namus. Jis braunasi pro svo gimtąjį miestą, gamyklas ir pan. Įeina į savo vaikystės namą. Virtuvėje mato savo jau mirusią mamą ir labai mylimą, bet taip pat išėjųsi anąpilin dėdę. Jie sako: mes žinom, kad tu labai sergi. Atėjom aplankyti tavęs. Tėčio mama apsiverkia. Paglosto jam aergamą vietą. Ir pasako: laikykis tu ten. Tėtis atsibudo gerai besijaučiantis. Sakė sapnas buvo labai šiltas ir geras.

Ar galima suprastį viską tiesiogiai? Paprasčiausiai, kad kažkas iš viršaus bando parodyti rūpestį juo ir jį nuraminti?
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2016 11 01, 22:57)
Paprasčiausiai, kad kažkas iš viršaus bando parodyti rūpestį juo ir jį nuraminti?

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2016 11 01, 22:57)
Sveikos 4u.gif

Savo sapnus aiškinu puikiai. Bet dėl subjektyvumo, o gal nenorėjimo suprasti, reikia objektyvaus sapno išaiškinimo. Sapnavo mano tėtis. Serga jis dabar. Tikimybė patapti visiškai sveikam beveik nulinė.
Jo sapnas: jį šaukia atvylti į jo vaikystės namus. Jis braunasi pro svo gimtąjį miestą, gamyklas ir pan. Įeina į savo vaikystės namą. Virtuvėje mato savo jau mirusią mamą ir labai mylimą, bet taip pat išėjųsi anąpilin dėdę. Jie sako: mes žinom, kad tu labai sergi. Atėjom aplankyti tavęs. Tėčio mama apsiverkia. Paglosto jam aergamą vietą. Ir pasako: laikykis tu ten. Tėtis atsibudo gerai besijaučiantis. Sakė sapnas buvo labai šiltas ir geras.

Ar galima suprastį viską tiesiogiai? Paprasčiausiai, kad kažkas iš viršaus bando parodyti rūpestį juo ir jį nuraminti?

Sapnas toks truputuką dviprasmiškas, nes visgi iš pradžių buvo šauksmas atvykti į vaikystės namus, kur jo laukė mirusieji unsure.gif
Žodžiu, aš manyčiau, kad negalite ramiai sėdėti ir vien tik galvoti, kad sapno pabaiga pozityvi ir viskas bus gerai. Nepakenktų pasimelsti savais žodžiais, be jokių ten konkrečių dievų, tiesiog, kad tėtis dar liktų čia, žemėje, kad gyventų ir pasveiktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 02, 09:15)
Sapnas toks truputuką dviprasmiškas, nes visgi iš pradžių buvo šauksmas atvykti į vaikystės namus, kur jo laukė mirusieji unsure.gif
Žodžiu, aš manyčiau, kad negalite ramiai sėdėti ir vien tik galvoti, kad sapno pabaiga pozityvi ir viskas bus gerai. Nepakenktų pasimelsti savais žodžiais, be jokių ten konkrečių dievų, tiesiog, kad tėtis dar liktų čia, žemėje, kad gyventų ir pasveiktų 4u.gif

Ačiū. Vat aš tą patį pagalvojau, tik mintis nugrūdau giliai į kamputį. Nes šiaip keistas sapnas, nes abu mirusiejį, aplankę jį, šį pasaulį palikę prieš 25 - 30 metų.
Na, jei nebrūkštelsiu nieko, tai viskas ok.
Atsakyti
Ką reiškia, jei sapnuoji, jog su adata duria, sapne matau jog į koją įdure 2 svirkstus su adatom ir jaučiu kad apmiršta koja kaip nejautri darosi, o as šaukiu : nu ištraukite tas adatas. Ir nubundu.
Atsakyti