QUOTE(Vilitta @ 2016 01 12, 07:42)
Labas rytas
Dar nesu taip anksti ryte rašius į forumą, bet visada būna pirmas kartas
Ir vėl sapnavau sapną apie keliones, jau pora mėnesių sapnuoju tokius pasikartojančius kelionių sapnus ir sugalvojau pabandyt parašyt čia - sapnininkus skaičiau, bet man iš jų mažai naudos - vienos reikšmės prieštarauja kitoms.
Trumpai papasakosiu: šianakt sapne su mama ir broliu Australijoj iš vietinio nuomotojo rinkomės išsinuomot namelį atostogoms. Vietinis vyras su nedideliu sūnumi mums aprodinėjo - vienas namelis netiko, nes buvo vienoj pusėj gatvė, kitoj traukinių stotelė - per daug triukšmo. Kitas man tiko - paprastas, kambary tik trys lovos ir du foteliai ir dar buvo vonios kambarys. Namelis mieste, šalia parko ir vandens tvenkinio (nors abu nameliai tokie palygint nutriušę, bet su šiltiems kraštams būdingais elementais). Ir suskambo žadintuvas.
Esu dar sapnavusi, kad su namiškiais ir kitais turistais nepažįstamais keliavom po Italiją, kitame sapne - po Turkiją. Abiejuose šituose sapnuose buvo nuostabūs vaizdai, aš juos fotkindama atsiskyriau nuo grupės ir paskui teko ieškot (kiek pamenu, neradau ir prabusdavau). Kitas sapnas buvo, kur su drauge ruošėmės keliaut pėščiom su kuprinėm ant pečių, šiaip geros nuotaikos buvom ir ruošėmės kelionei. Gal ir dar esu sapnavus, neprisimenu.
Pavienis sapnas gal ir nereikštų per daug, bet kai pasikartojantys tokie, vistiek kažką praneša, tik nežinau ką...
Dar nesu taip anksti ryte rašius į forumą, bet visada būna pirmas kartas
Ir vėl sapnavau sapną apie keliones, jau pora mėnesių sapnuoju tokius pasikartojančius kelionių sapnus ir sugalvojau pabandyt parašyt čia - sapnininkus skaičiau, bet man iš jų mažai naudos - vienos reikšmės prieštarauja kitoms.
Trumpai papasakosiu: šianakt sapne su mama ir broliu Australijoj iš vietinio nuomotojo rinkomės išsinuomot namelį atostogoms. Vietinis vyras su nedideliu sūnumi mums aprodinėjo - vienas namelis netiko, nes buvo vienoj pusėj gatvė, kitoj traukinių stotelė - per daug triukšmo. Kitas man tiko - paprastas, kambary tik trys lovos ir du foteliai ir dar buvo vonios kambarys. Namelis mieste, šalia parko ir vandens tvenkinio (nors abu nameliai tokie palygint nutriušę, bet su šiltiems kraštams būdingais elementais). Ir suskambo žadintuvas.
Esu dar sapnavusi, kad su namiškiais ir kitais turistais nepažįstamais keliavom po Italiją, kitame sapne - po Turkiją. Abiejuose šituose sapnuose buvo nuostabūs vaizdai, aš juos fotkindama atsiskyriau nuo grupės ir paskui teko ieškot (kiek pamenu, neradau ir prabusdavau). Kitas sapnas buvo, kur su drauge ruošėmės keliaut pėščiom su kuprinėm ant pečių, šiaip geros nuotaikos buvom ir ruošėmės kelionei. Gal ir dar esu sapnavus, neprisimenu.
Pavienis sapnas gal ir nereikštų per daug, bet kai pasikartojantys tokie, vistiek kažką praneša, tik nežinau ką...
Grazus sapnai, pozityvus. Ka tai bereikstu- yra labai pozityvu ir parodo, kad esate paprasta, mylinti savo seima. Ne kiek nenustebciau, kad ateityje bent vienas is jusu sapno atrodys lyg dejavu Bet dabar berods kazkas kitas keliauja, taipogi pilnas geru emociju ir matyt jus sapnuojate tas geras emocijas
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 12, 10:15)
Ne tavo nosiai ką aš turiu Ot ir mistika žinok, kuri atrodė tada. O dabar, kai imu apie tai galvoti, tai matau, kad ta čemodano asociacija labai stebuklingai mano gyvenime išsipildė. Visai neseniai supratau tai, nes sužinojau vieną vertingą informaciją
Bet žinoma, tu ir toliau gali galvoti, kad mus aplankantys sapnai yra ne mūsų, o velnių O telepatija, žinok, galima tik tarp pažįstamų ir to ne tokia stipri. Gi nematai kur tavo kaimynas savo pinigus slepia, ką? O gal permatei ir pavogei?
Velniai, jau butu mistika, o tie i mano sapnu aiskinima ne karta nepapuole, beje kaip ir tavo persami man ateiviai, taipogi Vadinasi tavo telepatija netgi stipriu bangu nesustiprinta
Tikiu, kad tu noretum susapnuoti kaimyno pinigus Man net susapnavus nebutu tai aktualu Tegul sau slepia kur tik nori, tai jo, o ne mano