Manau viskas taisosi, nes tikrai kaip minejote is ankstesnio sapno ( praplikusi galva), sulaukiau sveikatos pablogejimo, o dabar manau geles ir reiskia pagerejima ir visiska balansa
Beja siaip smalsu is kur Jus taip gerai ismanote sapnu simbolikas ir ju isaiskinima, pati praktikuojate tai, studijuojate, tai Jusu hobis?
QUOTE(chardone @ 2016 09 14, 09:30)
Manau viskas taisosi, nes tikrai kaip minejote is ankstesnio sapno ( praplikusi galva), sulaukiau sveikatos pablogejimo, o dabar manau geles ir reiskia pagerejima ir visiska balansa
Beja siaip smalsu is kur Jus taip gerai ismanote sapnu simbolikas ir ju isaiskinima, pati praktikuojate tai, studijuojate, tai Jusu hobis?
Džiaugiuosi už jus
Atrašysiu asmeniškai, kad po to R.Maya neįsijaustų į kokios auklės ar panašų vaidmenį arba neužsiųstų ant manęs savo žaidėjų kokių
QUOTE(chardone @ 2016 09 14, 07:38)
Nu merginos, ramiau, ramiau paaiskinkite mano grazu sapna gal as ir jau kokia stebukladare
Sapnuoju einu per kazkokia pieva ar darza ir tik pabraukiu ranka per geles, jos iskart pasoka ant puse metro ir skleidzia ziedus, viskas vesi ir graziai zydi, linksmai jos linguoja
Sapnuoju einu per kazkokia pieva ar darza ir tik pabraukiu ranka per geles, jos iskart pasoka ant puse metro ir skleidzia ziedus, viskas vesi ir graziai zydi, linksmai jos linguoja
Dziaugsma tai reiskia Grazus sapnas
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 14, 08:23)
Kitaip su ja neįmanoma Kiek gi galima rašyti tas pačias nesąmones, kurių nepagrindi jokia teorija ir vaidinti visažine? Niekada nenurodė jokio šaltinio, nesirėmė jokia knyga ir panašiai. Ką čia ir bekalbėti daugiau. O pateikinėti čia savo asmeninius demonus, kurie puola ir pripaišyti juos ir kitiems, tai ką žinau, proto reikia turėti
Monteverte, gal tu pasiskaityk triju metu rasliavas vietoj to ka man cia pripaisai, apie jokius demonus ne karto nerasiau, tik apie zmones Proto turiu pakankamai, nesijaudink del manes.
Beje, busiu Lietuvoje, gal nori susitikti, busiu gyvas irodymas
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 09 14, 14:50)
Dziaugsma tai reiskia Grazus sapnas
Monteverte, gal tu pasiskaityk triju metu rasliavas vietoj to ka man cia pripaisai, apie jokius demonus ne karto nerasiau, tik apie zmones Proto turiu pakankamai, nesijaudink del manes.
Tai neišvažiavai Tu nesigink ir nesiginčyk. Kadangi nepateikei jokių tavo minimų žmonių įrodymų, kur kas nors dar apie tai rašytų, tik šakėm ant vandens rašei ir gąsdinai patarimų atėjusius forumiečius nebūtais dalykais, tai ir pavadinau juos tavo demonais, ateiviais, bobulkomis ir panašiai. Dabar nebesigink ir nebandyk išsivartyti. O aš kaip norėsiu taip ir vadinsiu tuos tavo visus žaidėjus. Esmė nuo to vistiek nesikeičia ir nesikeis Ačiū, pasinaudok savo parašu ir nesikišk į kitų gyvenimus, siūlydamasi jau ir savo kompaniją. kad po to mano parašas neišsipildytų
Jau kraunuosi lagamina
Sakem ant vandens Dar tokio posakio neteko girdeti
Labai daug visaip vadinai , beje juk tiek daug rasei apie karma irgi
Sakem ant vandens Dar tokio posakio neteko girdeti
Labai daug visaip vadinai , beje juk tiek daug rasei apie karma irgi
Sveikos sapnuotojos ir sapnu aiskintojos
Pries dvi naktis turejau labai gera, bet neiprasta sapna. Sapnavau, kad ziurejau i nepaprastai grazu nakties dangu pilna zvaigzdziu. Tame danguje zvaigzdes krito viena paskui kita, bet buvo toks jausmas, kad jos krenta man ir del manes. As ziurejau i jas ir galvojau nora - ta zvaigzde, i kuria ziuredavau, krisdama uztrukdavo butent tiek, kiek uzrukdavo mintyse issakyti nora. Tada as pagalvodavau, kad negerai sugalvojau, paziuredau kazkur kitur - o ten kita ar net kelios krentancios zvaigzdes. Ir vel tiek laiko, kol suformuluodavau nora. Noras buvo visada tas pats, bet kas karta ji vis logiskiau pakoreguodavau, o masciau taip, tarsi nemiegociau - labai logiskai. Paskutine zvaigzde, i kuria ziuredama galutinai suformulavau nora krito per puse dangaus ir net atrode kaip suletejus vos tik atsipuciau, kad tai galutine noro versija, visas zvaigzdziu lietus nustojo ir liko tik be galo grazus ir ramus zvaigzdetas dangus ka tai galetu reiksti? Noras, beje, gana besisiejantis su paskutiniu laiku mane kankinanciom mintim, bet pati nesu tikra, kad as noreciau, jog tai realiai ivyktu... Na, jei taip saziningai, tai tikriausiai noreciau, bet tai nebutu gerai ir galetu turet skaudzias pasekmes
Pries dvi naktis turejau labai gera, bet neiprasta sapna. Sapnavau, kad ziurejau i nepaprastai grazu nakties dangu pilna zvaigzdziu. Tame danguje zvaigzdes krito viena paskui kita, bet buvo toks jausmas, kad jos krenta man ir del manes. As ziurejau i jas ir galvojau nora - ta zvaigzde, i kuria ziuredavau, krisdama uztrukdavo butent tiek, kiek uzrukdavo mintyse issakyti nora. Tada as pagalvodavau, kad negerai sugalvojau, paziuredau kazkur kitur - o ten kita ar net kelios krentancios zvaigzdes. Ir vel tiek laiko, kol suformuluodavau nora. Noras buvo visada tas pats, bet kas karta ji vis logiskiau pakoreguodavau, o masciau taip, tarsi nemiegociau - labai logiskai. Paskutine zvaigzde, i kuria ziuredama galutinai suformulavau nora krito per puse dangaus ir net atrode kaip suletejus vos tik atsipuciau, kad tai galutine noro versija, visas zvaigzdziu lietus nustojo ir liko tik be galo grazus ir ramus zvaigzdetas dangus ka tai galetu reiksti? Noras, beje, gana besisiejantis su paskutiniu laiku mane kankinanciom mintim, bet pati nesu tikra, kad as noreciau, jog tai realiai ivyktu... Na, jei taip saziningai, tai tikriausiai noreciau, bet tai nebutu gerai ir galetu turet skaudzias pasekmes
Labas rytas.
Nesu sapnų ekspertė, tad pirmąjį kartą kreipiuosi čia.
vakar naktį sapnavau keistą sapną, ryte dar nusijuokiau, kokia nesąmonė, tačiau dabar kirba mintis, kad jis nežada nieko gero. Gal jūs mane nuraminsit.
Dar dabar prieš akis stovi vaizdas:
Stoviu aš, ir kažkas manęs klausia, ar esu turtinga, tada aš ištiesiu sugniaužtą delną, atlenkiu pirštus ir delne guli du berods krūminiai dantys. Dantys ne mano, kieno nežinau, bet atsakau, kad taip, aš turtinga, nes turiu du auksinius dantis.
Ir viskas, ieškausi sapnininkuose, bet konkrečiai nieko dar neradau, dauguma paaiškinimų apie savus dantis - ne kažkieno kito.
Būsiu dėkinga, jei kas rimčiau suprantantis, pasidalins mintimis ir galbūt nuramins.
P.S. šeimoje bėdos
Ačiū
vakar naktį sapnavau keistą sapną, ryte dar nusijuokiau, kokia nesąmonė, tačiau dabar kirba mintis, kad jis nežada nieko gero. Gal jūs mane nuraminsit.
Stoviu aš, ir kažkas manęs klausia, ar esu turtinga, tada aš ištiesiu sugniaužtą delną, atlenkiu pirštus ir delne guli du berods krūminiai dantys. Dantys ne mano, kieno nežinau, bet atsakau, kad taip, aš turtinga, nes turiu du auksinius dantis.
Ir viskas, ieškausi sapnininkuose, bet konkrečiai nieko dar neradau, dauguma paaiškinimų apie savus dantis - ne kažkieno kito.
Būsiu dėkinga, jei kas rimčiau suprantantis, pasidalins mintimis ir galbūt nuramins.
P.S. šeimoje bėdos
Ačiū
QUOTE(Irony @ 2016 09 16, 22:13)
Sveikos sapnuotojos ir sapnu aiskintojos
Iš sapno ir matosi, kad jūs dvejojate dėl to noro. Nes vis jums atrodo, kad netilpo noras į žvaigždės kritimo greitį ar vis dar jį koreguojate. Tačiau anot sapno, greičiausiai jis išsipildys. Jei visgi nenorite, kad jis išsipildytų, darykite viską, kaip sakoma stiokitės ant galvos, kad tą norą tada pamirštumėte. Ištrinkite jį. Nes jei dar ir gyvai, ne miegant apie jį galvosie, garantuotai išsipildys. Tą ir sapnas pranašauja
Papildyta:
QUOTE(Flirta @ 2016 09 17, 10:09)
Labas rytas.
P.S. šeimoje bėdos
Ačiū
P.S. šeimoje bėdos
Ačiū
Aš tai nieko blogo ir neraminančio neįžvelgiu Kaip tik, man regis toks sapnas neša užtikrintumą savimi ir neblogus finansus. Jūs gi tvirtai atsaote, kad esate turtinga. Tik tiek, kad jūs akcentuojate, jog dantys ne jūsų. Jūs tarsi turite kažkieno kito auksą. Tai ar nėra taip, kad finansiškai visgi esate kažkam skolinga, skriaudžiate kažką piniginiu atžvilgiu?
Kad nesu niekam skolinga, dirbu pati ir į kitų pinigines nelendu. Tiesiog pasiskaičius apskritai apie dantis sapnuose, išsigandau, nes tėtis ligoninėj ir labai prastos būklės, o ir gyd nieko gero nežada.
Pati sapnuoju retai, na gal sapnuoju, bet neatsimenu, ir kiek esu sapnavusi, viskas pildydavosi. Streso dabar nemažai, tai prisigalvoju visko.
Pati sapnuoju retai, na gal sapnuoju, bet neatsimenu, ir kiek esu sapnavusi, viskas pildydavosi. Streso dabar nemažai, tai prisigalvoju visko.
QUOTE(Flirta @ 2016 09 17, 11:05)
Kad nesu niekam skolinga, dirbu pati ir į kitų pinigines nelendu. Tiesiog pasiskaičius apskritai apie dantis sapnuose, išsigandau, nes tėtis ligoninėj ir labai prastos būklės, o ir gyd nieko gero nežada.
Kiekvienas žmogus aišku sapnuoja kitaip, nėra bendros formulės, bet nematau aš iš tokio sapno niekaip tėčio mirties ar panašiai Kai miršta artimasis, tai sapnuojasi daugumoje atveju kitaip. Jūs tuomet tikrai turėtumėte manyti, kad dantys jūsų ir kristi jums ir dar dažniausiai su krauju.
O jūsų situacijoje jūsų sapną galima labai įvairiai tada interpretuoti. Gal medikams pakišas duodate? gal jie jums užuominas mėto. O gal tiesiog vis dar jaučiatės tarsi "pilna", nes vis dar turite tėtį, jis vis dar gyvas. O du dantys, nes ir mamą gal dar turite?
Tikrai nedrįsčiau jūsų sapno aiškinti taip, kad tėtis staiga miršta ir jums palieka savo turtą. Čia jau būtų kažkokia labai tolima interpretacija ir tai, tik sužinojus jūsų situaciją.
Tikėkimės, kad taip ir bus, kad ne ši paskutinioji interpretacija
Ačiū,
ir ptiu ptiu ptiu, veju blogas mintis šalin.
ir ptiu ptiu ptiu, veju blogas mintis šalin.
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 17, 10:54)
Iš sapno ir matosi, kad jūs dvejojate dėl to noro. Nes vis jums atrodo, kad netilpo noras į žvaigždės kritimo greitį ar vis dar jį koreguojate. Tačiau anot sapno, greičiausiai jis išsipildys. Jei visgi nenorite, kad jis išsipildytų, darykite viską, kaip sakoma stiokitės ant galvos, kad tą norą tada pamirštumėte. Ištrinkite jį. Nes jei dar ir gyvai, ne miegant apie jį galvosie, garantuotai išsipildys. Tą ir sapnas pranašauja
Aciu
Siek tiek jus ne teisingai supratote. Butent visada spedavau sugalvoti nora ir tik man sugalvojus zvaigzde uzgesdavo. O noras buvo labai aiskus nuo pirmos zvaigzdes, as ji pergalvodavau tik bandydama uzbegti blogom pasekmem uz akiu. Na, kaip pvz, jei noras butu gauti gerai apmokama darba, tai sekantis noro variantas ji papildytu tuo, kad as ji megciau, kad gerai sutarciau su kolegomis ir pan. Cia tik pvz.