Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2016 09 12, 19:32)
Triukus tai čia Tu laidai  biggrin.gif

Irgi nezinau apie ka tu cia biggrin.gif Bet ir nesvarbu, zinau, kad net tau viena diena pravers ka as cia rasineju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 09 13, 00:47)
Irgi nezinau apie ka tu cia  biggrin.gif  Bet ir nesvarbu, zinau, kad net tau viena diena pravers ka as cia rasineju  4u.gif

O judvi cia konkuruojat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 09 13, 08:45)

Ne, aš tik pataisau kartas nuo karto jos brainstormą, kuris glumina žmones, kad net į asmenines rašo išsigandę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 09 13, 07:45)

Nea lotuliukas.gif
Ji tik man tris metus ligas nustatineja, niekaip negali atrasti jokios , bande net ateivius pripaisyti lotuliukas.gif Dabar as jai triukininke 4u.gif O jinai mano " pataisytoja" vadinasi isijaute i mokytojos vaidmeni, gal dabar esi nebe Dievas, nebe ragana, nebe shamane, bet guru, Monteverte ? g.gif

Vadinasi turime sapnu guru Monteverte 4u.gif
As tikrai nieko pries, tik dar vieno sapnu tipo nezinai, teks dar pasimokyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 09 13, 14:56)
Nea  lotuliukas.gif
Ji tik man tris metus ligas nustatineja, niekaip negali atrasti jokios , bande net ateivius pripaisyti  lotuliukas.gif Dabar as jai triukininke  4u.gif  O jinai mano " pataisytoja" vadinasi isijaute i mokytojos vaidmeni, gal dabar esi nebe Dievas, nebe ragana, nebe shamane, bet guru, Monteverte ?  g.gif

Vadinasi turime sapnu guru Monteverte  4u.gif
As tikrai nieko pries, tik dar vieno  sapnu tipo nezinai, teks dar pasimokyti  mirksiukas.gif

Savo ligas žinai pati. Turiu dar ir tavo rašliavų rinkinių asmeniškai, jei kada vėl tektų kam parodyti kaip įrodymą, kai jau visai bus blogai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 13, 14:19)
Savo ligas žinai pati. Turiu dar ir tavo rašliavų rinkinių asmeniškai, jei kada vėl tektų kam parodyti kaip įrodymą, kai jau visai bus blogai unsure.gif

Jau bandei skustis, ar bandei mane taip pataisyti ? bigsmile.gif

Tavo tokios rasliavos net neasmeninese daugiau nei mano vienoje zinuteje , parasytoje tavo stiliumi 4u.gif

Pilnatis arteja, Monteverte 4u.gif Zinau, kad tavasis Ego labai didelis, beje pati apie tai rasei, as tik priminiau .

Pabandyk mane pataisyti rasydama po mano postu, o ne pries. Tada bent jau kitiems atrodys, kad tu mane pataisai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 09 13, 15:35)
Jau bandei skustis, ar bandei mane taip pataisyti ?  bigsmile.gif

Tavo tokios rasliavos net neasmeninese daugiau nei mano vienoje zinuteje , parasytoje tavo stiliumi  4u.gif

Pilnatis arteja, Monteverte  4u.gif Zinau, kad tavasis Ego labai didelis, beje pati apie tai rasei, as tik priminiau .

Pabandyk mane pataisyti rasydama po mano postu, o ne pries. Tada bent jau kitiems atrodys, kad tu mane pataisai  4u.gif

Tai sakai bijai jau ir pilnaties? unsure.gif Fobijos ir kitos baimės gana nesunkiai gydomos šiais laikais 4u.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 13, 14:44)
Tai sakai bijai jau ir pilnaties? unsure.gif Fobijos ir kitos baimės gana nesunkiai gydomos šiais laikais 4u.gif

lotuliukas.gif

Kaip matai, tau teko begti skustis, ne man lotuliukas.gif Prietarais gydai zmoniu fobijas ? Juk tu bijai, kad man pasidarys blogiau lotuliukas.gif

Lionesss, cia mes profilaktiskai pasiplunksnuojame, nes as bent stengiuosi papildyti, ko ji neparaso, o va ji mane isanksto pataisyti stengiasi 4u.gif Tiesiog neliudim ir tiek bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 13 rugsėjo 2016 - 19:17
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 13, 08:14)
Ne, aš tik pataisau kartas nuo karto jos brainstormą, kuris glumina žmones, kad net į asmenines rašo išsigandę smile.gif

I asmenines raso ( ir as tame tarpe ), kad isvengti pykciu 4u.gif
Bet kadangi man jau labai atsibodo tavo trys metai kabinejimosi, netyliu 4u.gif ( anksciau dar graziuoju atsakinejau) 4u.gif
Beje pailsesi nuo manes pora savaiciu 4u.gif Kad nenuliustum , kad nebus kieno brainstormus taisyti, parasau , kad Spalio menesi grisiu is kelioniu ir ne vieno sapno nepraleisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 14 rugsėjo 2016 - 02:34
Nu merginos, ramiau, ramiau smile.gif paaiskinkite mano grazu sapna wub.gif gal as ir jau kokia stebukladare biggrin.gif
Sapnuoju einu per kazkokia pieva ar darza ir tik pabraukiu ranka per geles, jos iskart pasoka ant puse metro ir skleidzia ziedus, viskas vesi ir graziai zydi, linksmai jos linguoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2016 09 14, 08:38)
Nu merginos, ramiau, ramiau smile.gif paaiskinkite mano grazu sapna wub.gif gal as ir jau kokia stebukladare biggrin.gif
Sapnuoju einu per kazkokia pieva ar darza ir tik pabraukiu ranka per geles, jos iskart pasoka ant puse metro ir skleidzia ziedus, viskas vesi ir graziai zydi, linksmai jos linguoja smile.gif

Kitaip su ja neįmanoma smile.gif Kiek gi galima rašyti tas pačias nesąmones, kurių nepagrindi jokia teorija ir vaidinti visažine? Niekada nenurodė jokio šaltinio, nesirėmė jokia knyga ir panašiai. Ką čia ir bekalbėti daugiau. O pateikinėti čia savo asmeninius demonus, kurie puola ir pripaišyti juos ir kitiems, tai ką žinau, proto reikia turėti unsure.gif

Sapnuoti gėles turėtų būti gražus sapnas. Čia simbolika, reikia ieškoti reikšmių savyje ar sapnininkuose smile.gif Gal tai grožis, ramybė, džiaugsmas, meilė?
Atsakyti