Sveiki,
As irgi seniai domiuosi sapnais, anksciau net rasydavausi juos ir po kiek laiko kraupdavau skaitytadama senus uzrasus nuo to kaip jie pyldosi.
Siaip jusu sapnas man regis rodo vidines jusu baimes ir isgyvenimus. Kazkiek ispeja labiau rupintis savimi. Cia mano asmenine nuomone , o as ne experte.
O del galvos svaigimo, man daugiau maziau ji svaigsta visa gyvenima, ypac tada kai kazko stresuoju, nervuojuosi, kazka itemptai mastau, sprendziu. Nusiraminkite, atidziau stebekite save ir svarbiausia neisikalkite, kad nutiks kazkas blogo jei tikite, daugiau maldos
QUOTE(Izolda @ 2016 09 07, 08:18)
Laba diena, gal galėtut pakomentuot ką reiškia sapnuoti, jos susirgai vadinama odos liga baltme, sapne regiu kaip ant rankų vietom įdegusios odos baltos odos lopai, šašai ant alkūnių ir jie plečiasi, ir su siaubu galvoju ką reiks daryt
O kartais negalvojote apie tai, jog ruduo atėjo, liūdna, įdegis greit nueis? Nes sapnuose gali atsispindėti ir paprasčiausios mūsų mintys. Jei ne, tai reikšmė gali būti, kad reikia labiau atkreipti dėmesį į tam tikrus aiškiai matomus dalykus, į kuriuos jūs kažkodėl nekreipiate dėmesio, ignoruojate. Pvz. nenuoširdūs draugai, netinkamas jums darbas ar netgi pelnas, kurio niekaip nepasiimate.
QUOTE(Izolda @ 2016 09 07, 07:18)
Laba diena, gal galėtut pakomentuot ką reiškia sapnuoti, jos susirgai vadinama odos liga baltme, sapne regiu kaip ant rankų vietom įdegusios odos baltos odos lopai, šašai ant alkūnių ir jie plečiasi, ir su siaubu galvoju ką reiks daryt
Svarbiausia suprasti, kad tikrai nesusirgsite .
Na o reiksmes gali pritraukti kokias tiktai norite: viska kas jus dabar neramina gyvenime galite prilyginti sapno siaubui, ka reikes daryti....
Jei jusu vietoje si sapna buciau sapnavusi as, atsikelusi labai ramiai pagalvociau, sapnavau kazkokio zmogelio problema, kuris istikruju turi sia problemele ir taip pergyvena. Jei smulkiau prisimintumete detales pamatytumete kad rankos sapne buvo tikrai ne jusu....
O ka reikstu sapnuoti daug varnu ir zvirbliu vienoje kruvoje, pilnas balkonas?
QUOTE(chardone @ 2016 09 12, 12:56)
O ka reikstu sapnuoti daug varnu ir zvirbliu vienoje kruvoje, pilnas balkonas?
Priklauso nuo to kaip jūs žiūrite į tuos paukščius. Pvz. man toks sapnas būtų labai keistas, nes varnos man labai nepatinka, tokie nešvarūs, mirties paukščiai ir panašiai, o žvirbliukai netrukdo, visai nieko paukštukai atrodo, mielai palesinčiau žiemą ir panašiai. Taigi susipintų du simboliai: nekenčiamumo ir neutralumo ar net mėgimo. O jums ką tie paukščiai reiškia, kaip į juos žiūrite?
Man jie realiai nelabai ka gyvenime reiskia, man labiau kaip tersejai tiek varnos tiek zvirbliai. Netgi manau kad as is realybes pykti i sapna atnesiau, nes kaip tik pries pora dienu varnos apkakojo balkona. Tai sapne kai jas pamaciau, pirma mintis buvo, vaje vel prikakos ir pradejau jas baidyti
QUOTE(chardone @ 2016 09 12, 14:21)
Man jie realiai nelabai ka gyvenime reiskia, man labiau kaip tersejai tiek varnos tiek zvirbliai. Netgi manau kad as is realybes pykti i sapna atnesiau, nes kaip tik pries pora dienu varnos apkakojo balkona. Tai sapne kai jas pamaciau, pirma mintis buvo, vaje vel prikakos ir pradejau jas baidyti
Tai tada ir bus sapnas - minčių, dienos įvykių išdava
QUOTE(chardone @ 2016 09 12, 13:21)
Pati issiaiskinote, kad tai jums nelabai ka reiskia, o tik atspindejo tai kas isireze mintyse
Kaip ir realybeje, taip ir sapne turbut kazka pagalvojote...Daugiau nieko
Super! Kaip viskas paprasta Kazkaip mes visi dazniausiai del bet kokio dalyko ieskome labai giliai atsakymo, nes galvojame, jog paprastai ir aiskiai suvokiamas atsakymas per lengva ir knisame giliau Bet kaip kazkas yra pasakes '' Tiesa slypi paprastume "
Bet ne visada taip yra, kadangi yra keli sapnų tipai. Blogiausi tai tie, kai žmogus pabunda sukrėstas, staigiai, peikėjasi kelias sekundes, net ima verkti ar labai jaudintis. Tokie praktiškai negali neišsipildyti. Tai viena iš formų kaip mus įspėja dievas, aukštesnis aš, mūsų sielas, aukščiausios jėgos ar kaip tai bepavadintume
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 12, 14:56)
Bet ne visada taip yra, kadangi yra keli sapnų tipai. Blogiausi tai tie, kai žmogus pabunda sukrėstas, staigiai, peikėjasi kelias sekundes, net ima verkti ar labai jaudintis. Tokie praktiškai negali neišsipildyti. Tai viena iš formų kaip mus įspėja dievas, aukštesnis aš, mūsų sielas, aukščiausios jėgos ar kaip tai bepavadintume
Monteverte, kadangi po sapnu niekada nebunu sitaip sukresta, tai nezinau.
Manau kad dejavu sapnai daugiau musu paciu samones triukas. lygiai taip pat kaip nuspejimai del ateities ir realybeje. To zmogaus samone tiesiog taip dirba ....
Bet kas liecia sielas, tai jos tikrai kartais atsisveikina su artimaisiais per sapnus, gali netgi pasakyti kazka iseidami, ko nespejo.
Kas liecia Dieva, jis bendrauja ne per sapnus Gali net kunigu to paklausti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 09 12, 19:41)
Monteverte, kadangi po sapnu niekada nebunu sitaip sukresta, tai nezinau.
Manau kad dejavu sapnai daugiau musu paciu samones triukas. lygiai taip pat kaip nuspejimai del ateities ir realybeje. To zmogaus samone tiesiog taip dirba ....
Bet kas liecia sielas, tai jos tikrai kartais atsisveikina su artimaisiais per sapnus, gali netgi pasakyti kazka iseidami, ko nespejo.
Triukus tai čia Tu laidai