QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 08 24, 12:09)
Žinau, jog kates sapnuoti nėra labai geras ženklas, tad kiek sunerimau ir prašau jūsų pagalbos
šiandien sapnavau, kad esu su tėčiu ir broliu. Tėtis miega, o mes su broliu pastebėjome 4 ar 6 žymes ant tėčio rankos, kurias padarė mūsų katė (nesu tikra ar mačiau tą katę ar ne, berods kad nemačiau, o tik žinojom, kad čia jos darbas) tos žymės buvo tokios, tarsi ji būtų tiesiai po du nagus suleidusi į tėčio ranką. Tai ėjo taip gražiai, gal net lygiais atstumais vienas nuo kito. Tokių nagų žymių buvo 6 vietose. Matėsi ir šiek tiek kraujo. Dar su broliu pamenu šnekėjomės, sakom, kažin kaip čia tėtis nenubunda, juk turėtų skaudėti.
Ačiū iš anksto už atsakymus, kad po to nefloodinti temos
Papildyta:
katytei viskas gerai, o pridirbt kąnors tai pastoviai pridirba dabar paskutinėm savaitėm tik jau aspraminus kažkaip
šiandien sapnavau, kad esu su tėčiu ir broliu. Tėtis miega, o mes su broliu pastebėjome 4 ar 6 žymes ant tėčio rankos, kurias padarė mūsų katė (nesu tikra ar mačiau tą katę ar ne, berods kad nemačiau, o tik žinojom, kad čia jos darbas) tos žymės buvo tokios, tarsi ji būtų tiesiai po du nagus suleidusi į tėčio ranką. Tai ėjo taip gražiai, gal net lygiais atstumais vienas nuo kito. Tokių nagų žymių buvo 6 vietose. Matėsi ir šiek tiek kraujo. Dar su broliu pamenu šnekėjomės, sakom, kažin kaip čia tėtis nenubunda, juk turėtų skaudėti.
Ačiū iš anksto už atsakymus, kad po to nefloodinti temos
Papildyta:
katytei viskas gerai, o pridirbt kąnors tai pastoviai pridirba dabar paskutinėm savaitėm tik jau aspraminus kažkaip
Tai jei katytė škadnikė, tai galbūt tada taip ir sapnuojasi jos darbeliai Labai sunku dabar atskirti ar tai bus įspėjimas dėl ateities ar tiesiog patvirtinimas iš pasąmonės, kad katytė tokia jau yra pas jus ir vis ko nors pridirbs begyvendama. Todėl neįmanoma atsakyti dabar ar tėtis turėtų pasisaugoti dėl savo sveikatos bendrąja prasme (nesusiję su katyte) ar ir vėl būtent katytė apdraskys, prikrės šunybių.
Nebent atsakymą padėtų rasti buvusių sapnų analizė. Ar kada nors sapnuodavote savo katę šiaip. Aš pvz. savo šunio praktiškai šiaip sau nesapnuoju. Nors ir labai myliu, bet sapnuose nefigūruoja jis. O jei jau sapnuoju, tai būna ganėtinai reikšminga, įspėjimas, kad saugotis erkių ar šiaip kas dėl sveikatos. Arba parodo, kad bus viskas gerai artimiausiu laiku (jei aš realiai, tomis dienomis pergyvenu dėl sveikatos). Tai sapnas būna toks, kad pvz. šuo pasimeta, nubėga nuo manęs, aš šaukiu, rėkiu, bėgiu iš paskos, neprarandu vilties, kad šuo grįš pas mane, nedings ir grįžta. Tai visuomet žinau, kad mano šuo tada išsikapstys, kad parinkti vitaminai tinka ar pakeista mityba tinkama ir į gera. Na žodžiu, tikriausiai mintį supratote ir sapnų tipą su jų reikšmėmis taip pat.