Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 08 24, 12:09)
Žinau, jog kates sapnuoti nėra labai geras ženklas, tad kiek sunerimau ir prašau jūsų pagalbos  4u.png

šiandien sapnavau, kad esu su tėčiu ir broliu. Tėtis miega, o mes su broliu pastebėjome 4 ar 6 žymes ant tėčio rankos, kurias padarė mūsų katė (nesu tikra ar mačiau tą katę ar ne, berods kad nemačiau, o tik žinojom, kad čia jos darbas) tos žymės buvo tokios, tarsi ji būtų tiesiai po du nagus suleidusi į tėčio ranką. Tai ėjo taip gražiai, gal net lygiais atstumais vienas nuo kito. Tokių nagų žymių buvo 6 vietose. Matėsi ir šiek tiek kraujo. Dar su broliu pamenu šnekėjomės, sakom, kažin kaip čia tėtis nenubunda, juk turėtų skaudėti.

Ačiū iš anksto už atsakymus, kad po to nefloodinti temos  4u.png  4u.png  4u.png
Papildyta:

katytei viskas gerai, o pridirbt kąnors tai pastoviai pridirba biggrin30x30.png dabar paskutinėm savaitėm tik jau aspraminus kažkaip  rolleyes.png

Tai jei katytė škadnikė, tai galbūt tada taip ir sapnuojasi jos darbeliai smile30x30.png Labai sunku dabar atskirti ar tai bus įspėjimas dėl ateities ar tiesiog patvirtinimas iš pasąmonės, kad katytė tokia jau yra pas jus ir vis ko nors pridirbs begyvendama. Todėl neįmanoma atsakyti dabar ar tėtis turėtų pasisaugoti dėl savo sveikatos bendrąja prasme (nesusiję su katyte) ar ir vėl būtent katytė apdraskys, prikrės šunybių.
Nebent atsakymą padėtų rasti buvusių sapnų analizė. Ar kada nors sapnuodavote savo katę šiaip. Aš pvz. savo šunio praktiškai šiaip sau nesapnuoju. Nors ir labai myliu, bet sapnuose nefigūruoja jis. O jei jau sapnuoju, tai būna ganėtinai reikšminga, įspėjimas, kad saugotis erkių ar šiaip kas dėl sveikatos. Arba parodo, kad bus viskas gerai artimiausiu laiku (jei aš realiai, tomis dienomis pergyvenu dėl sveikatos). Tai sapnas būna toks, kad pvz. šuo pasimeta, nubėga nuo manęs, aš šaukiu, rėkiu, bėgiu iš paskos, neprarandu vilties, kad šuo grįš pas mane, nedings ir grįžta. Tai visuomet žinau, kad mano šuo tada išsikapstys, kad parinkti vitaminai tinka ar pakeista mityba tinkama ir į gera. Na žodžiu, tikriausiai mintį supratote ir sapnų tipą su jų reikšmėmis taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 24, 13:56)
Tai jei katytė škadnikė, tai galbūt tada taip ir sapnuojasi jos darbeliai smile30x30.png Labai sunku dabar atskirti ar tai bus įspėjimas dėl ateities ar tiesiog patvirtinimas iš pasąmonės, kad katytė tokia jau yra pas jus ir vis ko nors pridirbs begyvendama. Todėl neįmanoma atsakyti dabar ar tėtis turėtų pasisaugoti dėl savo sveikatos bendrąja prasme (nesusiję su katyte) ar ir vėl būtent katytė apdraskys, prikrės šunybių.
Nebent atsakymą padėtų rasti buvusių sapnų analizė. Ar kada nors sapnuodavote savo katę šiaip. Aš pvz. savo šunio praktiškai šiaip sau nesapnuoju. Nors ir labai myliu, bet sapnuose nefigūruoja jis. O jei jau sapnuoju, tai būna ganėtinai reikšminga, įspėjimas, kad saugotis erkių ar šiaip kas dėl sveikatos. Arba parodo, kad bus viskas gerai artimiausiu laiku (jei aš realiai, tomis dienomis pergyvenu dėl sveikatos). Tai sapnas būna toks, kad pvz. šuo pasimeta, nubėga nuo manęs, aš šaukiu, rėkiu, bėgiu iš paskos, neprarandu vilties, kad šuo grįš pas mane, nedings ir grįžta. Tai visuomet žinau, kad mano šuo tada išsikapstys, kad parinkti vitaminai tinka ar pakeista mityba tinkama ir į gera. Na žodžiu, tikriausiai mintį supratote ir sapnų tipą su jų reikšmėmis taip pat.

ačiū 4u.png šiaip katės nesapnuodavau, tik dabar paskutiniu metu pradėjau unsure30x30.png
Atsakyti
*Cukrinė_Siela* panasu , kad jusu katyte pyksta ant jusu tetes.
Atsakyti
Sveiki reikia paaiškinimo sapnų šeimos narių apie mane, nes baigtis tokia pati.
1. Vyras sapnavo, kad aš pas jo mama ejau į balkoną padziauti kažkokių marškinių ir ten balkonas visai atviras jokių stiklų be nieko. Užlipau ten kažkur dziauti, o vyras sako tu tik atsargiai nenukrisk, as sakau viskas gerai, bet vyras sugalvojo kad mane reikia prilaikyti. Ir tiesia ranką kad uz sijono krašto laikyti, o as nuo jo prisilietimo susvirduliavau ir nukritau, ten 7 aukštas. Jis bijojo žiūrėti per balkoną į mane tai pasileido bėgti laiptais į apačią, nusileidęs atidarė duris ir sapnas baigėsi.
2. Mano vaikas 6m šį vakarą pasakoja kad vakar sapnavo, jog jis nuo namo kaip alpinistas leidosi su virve iš vieno balkono į kitą ir matė jog aš taip pat leidausi su virve, bet mažasis broliukas 4m neišlaikė virves ir as nukritau uzsimusiau.
3. Pati sapnavau viena naktį, kad į stuburo apačią man leido kažkokius vaistus. Tai nuo skausmo sapne pabudau.
4. Sekančią naktį sapnavau, kad matau praplikusia galva ir sakau, ai tai mano tėtis ( nes jis praplikes) bet žiūriu į veidrodį kad tai ne tetis tai as praplikusia, visas viršugalvio, o šonuose normalus ilgi plaukai.
Labai laukiu jūsų paaiškinimų, nes labai neramu:4u:
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2016 09 06, 22:04)
1. Vyras sapnavo, kad aš pas jo mama ejau į balkoną padziauti kažkokių marškinių ir ten balkonas visai atviras jokių stiklų be nieko. Užlipau ten kažkur  dziauti,  o vyras sako tu tik atsargiai nenukrisk, as sakau viskas gerai, bet vyras sugalvojo kad mane reikia prilaikyti. Ir tiesia ranką kad uz sijono krašto laikyti, o as nuo jo prisilietimo susvirduliavau ir nukritau, ten 7 aukštas. Jis bijojo žiūrėti per balkoną į mane tai pasileido bėgti laiptais į apačią, nusileidęs atidarė duris ir sapnas baigėsi.
2. Mano vaikas 6m šį vakarą pasakoja kad vakar sapnavo, jog jis nuo namo kaip alpinistas leidosi su virve iš vieno balkono į kitą ir matė jog aš taip pat leidausi su virve, bet mažasis broliukas 4m neišlaikė virves ir as nukritau uzsimusiau.
3. Pati sapnavau viena naktį, kad į stuburo apačią man leido kažkokius vaistus. Tai nuo skausmo sapne pabudau.
4. Sekančią naktį sapnavau, kad matau praplikusia galva ir sakau, ai tai mano tėtis ( nes jis praplikes) bet žiūriu į veidrodį kad tai ne tetis tai as praplikusia, visas viršugalvio, o šonuose normalus ilgi plaukai.

Sveiki,
nepaguosiu žinokit verysad.gif Sapnai tikrai matosi, kad pranašingi ir baisūs bei tikrai išsipildys jums vienaip ar kitaip verysad.gif Jums gresia pavojus, tik nežinia koks. Žiūrėkite pagal situaciją. Jei teisminiai reikalai kažkokie yra - pralaimėsite. Jei ruošiatės į kelionę, atšaukit, nes gali būti bėdų. Jei turite sveikatos bėdų, gali pablogėti, galite sužinoti kažkokią naują diagnozę unsure.gif Netgi toks dalykas gali būti, kad sužinosite, jog tas pats jūsų vyras jums neištikimas...
Atsiprašau, kad taip negatyviai prigąsdinau verysad.gif

Reikėtų perkratyti savo gyvenimo įvykius, ksad bent nuspėti kuriame gale gali kas nors grėsti. Gal dar turite kokių nors nuojautų pati šia tema? Tada galima gal kažką ir padaryti, kad spanai galiausiai neišsipildytų. Nes sapnas dar neapsprendžia nieko, jis tik rodo kas bus, jei niekas nesikeis pas jus, bet likimą jūs tikrai galite pasukti kita linkme, įmanoma suspėti. Tam ir sapnuojate, kad atkreiptumėte dėmesį. Sapnas nėra jums priešas, greičiau jūsų draugas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 06, 22:22)
Sveiki,
nepaguosiu žinokit verysad.gif Sapnai tikrai matosi, kad pranašingi ir baisūs bei tikrai išsipildys jums vienaip ar kitaip verysad.gif Jums gresia pavojus, tik nežinia koks. Žiūrėkite pagal situaciją. Jei teisminiai reikalai kažkokie yra - pralaimėsite. Jei ruošiatės į kelionę, atšaukit, nes gali būti bėdų. Jei turite sveikatos bėdų, gali pablogėti, galite sužinoti kažkokią naują diagnozę unsure.gif Netgi toks dalykas gali būti, kad sužinosite, jog tas pats jūsų vyras jums neištikimas...
Atsiprašau, kad taip negatyviai prigąsdinau verysad.gif

Reikėtų perkratyti savo gyvenimo įvykius, ksad bent nuspėti kuriame gale gali kas nors grėsti. Gal dar turite kokių nors nuojautų pati šia tema? Tada galima gal kažką ir padaryti, kad spanai galiausiai neišsipildytų. Nes sapnas dar neapsprendžia nieko, jis tik rodo kas bus, jei niekas nesikeis pas jus, bet likimą jūs tikrai galite pasukti kita linkme, įmanoma suspėti. Tam ir sapnuojate, kad atkreiptumėte dėmesį. Sapnas nėra jums priešas, greičiau jūsų draugas 4u.gif

Vakar vos nepakliuvau į avariją tik savo reakcijos dėka spėjau pasukti vairą ir išvengti susidūrimo, nes kita masina dideliu greičiu važiavo į mane. Paskutiniu metu labai daug domiuosi ir skaitau saviugdos ir dvasines knygas, vyras sako kad matyt sapnas rodo dvasinį augimą. Manau gal gali būti kalta ir liga, nes be priežasties svaigsta galva, gyd nieko neranda todėl skaitau domiuosi ir ieškau atsakymo ar nebus visos bėdos dvasiniame lygmenyje. Pakolkas atsakymo sau neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2016 09 06, 22:37)
Vakar vos nepakliuvau į avariją tik savo reakcijos dėka spėjau pasukti vairą ir išvengti susidūrimo, nes kita masina dideliu greičiu važiavo į mane. Paskutiniu metu labai daug domiuosi ir skaitau saviugdos ir dvasines knygas, vyras sako kad matyt sapnas rodo dvasinį augimą. Manau gal gali būti kalta ir liga, nes be priežasties svaigsta galva, gyd nieko neranda todėl skaitau domiuosi ir ieškau atsakymo ar nebus visos bėdos dvasiniame lygmenyje. Pakolkas atsakymo sau neradau  verysad.gif

Hm, dėl dvasinio augimo, tai gal turėtumėte atvirkščiai sapnuoti, kokius didelius bokštus, kalnus į kuriuos įlipate (bet ne krentate) ar panašiai.
Dėl galvos ar tomografija daryta? Žinau, kad tai kenksminga ir visa kita, bet jei sakote, kad priežasties kitos niekas neranda g.gif Pažįstu moterį, kuriai viena galvos pusė tarsi šaldavo daug metų, tiprdavo ranka, koja. Rado auglį, bet nepiktybinį ar bent jau nespėjo jis supiktybėti, nes moteris ėmė geriau maitintis, papildų visokių pirkosi, tai po šiai dienai gyvena, viskas gerai ir nuotrauka jau "švaresnė", auglys tarsi užsikonservavęs, medikai nustebę kaip čia taip gerai viskas (tikriausiai žinote, kad tradicinė medicina papildais netiki) ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 06, 22:44)
Hm, dėl dvasinio augimo, tai gal turėtumėte atvirkščiai sapnuoti, kokius didelius bokštus, kalnus į kuriuos įlipate (bet ne krentate) ar panašiai.
Dėl galvos ar tomografija daryta? Žinau, kad tai kenksminga ir visa kita, bet jei sakote, kad priežasties kitos niekas neranda g.gif Pažįstu moterį, kuriai viena galvos pusė tarsi šaldavo daug metų, tiprdavo ranka, koja. Rado auglį, bet nepiktybinį ar bent jau nespėjo jis supiktybėti, nes moteris ėmė geriau maitintis, papildų visokių pirkosi, tai po šiai dienai gyvena, viskas gerai ir nuotrauka jau "švaresnė", auglys tarsi užsikonservavęs, medikai nustebę kaip čia taip gerai viskas (tikriausiai žinote, kad tradicinė medicina papildais netiki) ir t.t.

Taip tomografija daryta nieko nerado. Dabar dar trečias mėnuo kaip siaip sau pradėjo viena ranka skaudeti, pasiemiau siuntima pas traumotologa bet vizitas 22d tikrai gal dar tokiu sapnų nebūtų. Kiek teko skaityti domėtis jog gali būti plyses raumuo. Bet tai tik mano spėliones. Juk sapnai tai ka parodo reikia juos išskaityti, nebūna jų tiesioginių. Na ta prasme jei parodė mirtį tai žmogus ir mirs? Dar viena abejonė ar nėra koks įspėjimas, kai pradėjau plačiau domėtis dvasiniais dalykais užmačiau kad yra daug įvairių gyvenimo guru, mokytojų kurie siūlo seminarus apmokymus ir pan.... tai vienu labai stipriai susidomėjau, jau beveik buvau nutarusi eiti į seminarus jo, o vakar sužinojau iš vieno žmogaus blogų atsiliepimų kad jo metodai sektantiški ir aplamai žmogus aferistas labiau.
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2016 09 06, 22:58)
Taip tomografija daryta nieko nerado. Dabar dar trečias mėnuo kaip siaip sau pradėjo viena ranka skaudeti, pasiemiau siuntima pas traumotologa bet vizitas 22d tikrai gal dar tokiu sapnų nebūtų. Kiek teko skaityti domėtis jog gali būti plyses raumuo. Bet tai tik mano spėliones. Juk sapnai tai ka parodo reikia juos išskaityti, nebūna jų tiesioginių.  Na ta prasme jei parodė mirtį tai žmogus ir mirs? Dar viena abejonė ar nėra koks įspėjimas, kai pradėjau plačiau domėtis dvasiniais dalykais užmačiau kad yra daug įvairių gyvenimo guru, mokytojų kurie siūlo seminarus apmokymus ir pan.... tai vienu labai stipriai susidomėjau, jau beveik buvau nutarusi eiti į seminarus jo, o vakar sužinojau iš vieno žmogaus blogų atsiliepimų kad jo metodai sektantiški ir aplamai žmogus aferistas labiau.

Tai džiugu tada, kad galva švari 4u.gif
Sapnų būna visokių, įvairiai žmonės sapnuoja. Kai kurie simboliais, kai kurie gana tiesiogiai. Jūs atveju tikrai nemanau, kad nuo kur nors nukrisite, nebent į kalnus ruošiatės ar aukštą namą statyti mirksiukas.gif Čia daugiau perkeltinė prasmė gaunasi. Nukritimas tai smūgis, baimė.
Su tais guru tai atsargiai, ypač Lietuvoje.
Nuplikimas ir dar staigus, tai irgi tarsi žaibiško pasenėjimo, ligos ženklas. Aišku, tai gali sietis ir su jūsų vidiniu pasauliu. Rašote, kad ieškote savęs, skauda galvą, ranką. Gal jūs tiesiog išsekusi? Ar turėjote šią vasarą atostogų? Gal dar nevėlu ką nors susiorganizuoti?

Tiesa, dar stuburas. Stuburo simbolika man regis jūs visa pati. Tikriausiai girdėjote posakius: stiprus stuburas ar bestuburis. Jūsų sapne stuburas gydomas, jums skauda. Gal tiesiog pavargote, reikia lėtinti tempus, keisti darbą ar aplinką kažkiek gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 06 rugsėjo 2016 - 22:30
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 06, 23:25)
Tai džiugu tada, kad galva švari 4u.gif
Sapnų būna visokių, įvairiai žmonės sapnuoja. Kai kurie simboliais, kai kurie gana tiesiogiai. Jūs atveju tikrai nemanau, kad nuo kur nors nukrisite, nebent į kalnus ruošiatės ar aukštą namą statyti mirksiukas.gif  Čia daugiau perkeltinė prasmė gaunasi. Nukritimas tai smūgis, baimė.
Su tais guru tai atsargiai, ypač Lietuvoje.
Nuplikimas ir dar staigus, tai irgi tarsi žaibiško pasenėjimo, ligos ženklas. Aišku, tai gali sietis ir su jūsų vidiniu pasauliu. Rašote, kad ieškote savęs, skauda galvą, ranką. Gal jūs tiesiog išsekusi? Ar turėjote šią vasarą atostogų? Gal dar nevėlu ką nors susiorganizuoti?

Tiesa, dar stuburas. Stuburo simbolika man regis jūs visa pati. Tikriausiai girdėjote posakius: stiprus stuburas ar bestuburis. Jūsų sapne stuburas gydomas, jums skauda. Gal tiesiog pavargote, reikia lėtinti tempus, keisti darbą ar aplinką kažkiek gal?

Ačiū už išsakytas mintis. Žinokite vėl gryztu į pradinį tašką ax.gif nes daug kur skaiciau, analizavau, kad ir sita mano būsena su galvos svaigimu galimai gali būti nuo per daug visko, darbų, rūpesčių, išgyvenimų, informacijos ir grubiai tariant nebepatempia ir duoda man signalą - svaigimą , tai pradejau po truputį mazinti taip sakant apsukas savo , bet matyt per mažai, nes užsimiršti ir vel išvažiuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2016 09 06, 21:04)
1. Vyras sapnavo, kad aš pas jo mama ejau į balkoną padziauti kažkokių marškinių ir ten balkonas visai atviras jokių stiklų be nieko. Užlipau ten kažkur  dziauti,  o vyras sako tu tik atsargiai nenukrisk, as sakau viskas gerai, bet vyras sugalvojo kad mane reikia prilaikyti. Ir tiesia ranką kad uz sijono krašto laikyti, o as nuo jo prisilietimo susvirduliavau ir nukritau, ten 7 aukštas. Jis bijojo žiūrėti per balkoną į mane tai pasileido bėgti laiptais į apačią, nusileidęs atidarė duris ir sapnas baigėsi.

Panasu, kad seima labai pergyvena uz jus. Vyras pergyvena del jusu galvos svaigimo, sunus labai bijo jusu netekti...
Jus pergyvenate labai del savo sveikatos ir besikeiciancios isvaizdos, nejaunejame visi...

QUOTE(chardone @ 2016 09 06, 21:37)
Vakar vos nepakliuvau į avariją tik savo reakcijos dėka spėjau pasukti vairą ir išvengti susidūrimo, nes kita masina dideliu greičiu važiavo į mane. Paskutiniu metu labai daug domiuosi ir skaitau saviugdos ir dvasines knygas, vyras sako kad matyt sapnas rodo dvasinį augimą. Manau gal gali būti kalta ir liga, nes be priežasties svaigsta galva, gyd nieko neranda todėl skaitau domiuosi ir ieškau atsakymo ar nebus visos bėdos dvasiniame lygmenyje. Pakolkas atsakymo sau neradau  verysad.gif

Kad vos nepapuolete i avarija, tai rodo kad esate issiblaskiusi ir galvojate apie perskaityta informacija, kai tuo tarpu turite galvoti apie tai kas tuo metu svarbiausia, tai ne del sapno, tai del jusu pacios issiblaskymo ir minciu.
Stiprekite fiziskai ne tik dvasiskai, nesakau ,kad raumenis auginkite, bet eikite pasivaikscioti, daugiau laiko leiskite su seima, I kalnus dabar geriau nekopti, nes ten ir visai sveikam zmogui gali trukti "oro" deguonies molekuliu trukumas... Eidama pasivaikscioti turekite su savimi vandens , koki saldaini, nesugalvokite jokiais budais kudintis siuo metu.
Atsakyti
Laba diena, gal galėtut pakomentuot ką reiškia sapnuoti, jos susirgai vadinama odos liga baltme, sapne regiu kaip ant rankų vietom įdegusios odos baltos odos lopai, šašai ant alkūnių ir jie plečiasi, ir su siaubu galvoju ką reiks daryt
Atsakyti