Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(oscar @ 2016 08 09, 14:24)
įstrigo šiandienos sapnas, sapnavau,jog nepažįstamas žmogus puola mane su peiliu ir įpjauna negilias žaizdas rankose, jaučiau net skausmą. negi tikrai šis sapnas nieko gero nežada? sad.png gal šiandienos sapnai nesipildo?

Panasiau kad miege pagavote kazkieno isgyvenima su visais potyriais , o ne pranasa sau.
Atsakyti
Sianakt sapnavau rudus vyriskus batus, skirtingo modelio, batai buvo sapne sudeti i pora. Kazin ka galetu reiksti?
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 08 09, 15:27)
Panasiau kad miege pagavote kazkieno isgyvenima su visais potyriais , o ne pranasa sau.

nepezek cia, tiesiog jai gresia konfliktas su kuo nors ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2016 08 10, 15:19)
Sianakt sapnavau rudus vyriskus batus, skirtingo modelio, batai buvo sapne sudeti i pora. Kazin ka galetu reiksti?

Na pabandykite paziureti detaliai:

Du SKIRTINGI batai, sudeti i Pora ir Abu Vyriski .

Kazkas susije su dviem vyriskiais , kuris labiau tinka i pora ? , panasu kad gali buti apmastymai. Gal netgi labai panasus, nes tinka vienas kitam i draugija.

Arba paprasciausiai esate kazkada atkreipusi demesi i vyriskus batus 4u.png
Atsakyti
O paziurejus i jusu avatare uzrasa apie du sunus, daryciau isvada, kad berniukai ir skirtingi ir labai panasus ( vidumi arba isore) - logiskai 4u.png Ir vyrisku batu esate tikrai iki soties prisiziurejusi 4u.png
Atsakyti
Labas, Mamyės 4u.png

Senai bebuvau čia smile30x30.png tačiau šiandien nubudau nuo tokio keisto sapno.. net nesigilinčiau aš į jį, bet tiesą sakant tokius keistus sapnus sapnuoju tikrai pirmą kartą.. pradžioje sapnavau, jog mano katė (turime katę ir būtent ją ir mačiau sapnė) pradėjo sysioti ant tokiu baltu patalų, pūrių pagalvių.. tas jos šlapimas buvo toks ryškus geltonas ir jo buvo labai daug... kai ji baigė, pamėnu, jog stipriai trenkiau jai su ranka per užpakalį. Vėliau nepamenu, kas vyko sapne, tačiau po kurio laiko ta pati katė pradėjo vemti, ne bet kur, o į mano du puodukus (turiu tokius du didelius puodukus, kuriuos naudoju sriubai) tai va, pradėjo ji vemti į tuos puodukus. Tų vėmalų buvo daug, bet nepavadinčiau jų taip, tarsi koks vandens kranas iš jos burnos būtų paleistas, nes tikrai taip ir atrodė.. kaip kokiam animaciniam filmuke panašiai pavaizduota būna... O ir atrodė tas vėmimas toks nei tirštas, nei spalvos sodrios, vos ne kaip vanduo. Ir ji gražiai tvarkingai tuos abu mano puodukus sudėtus viena ant kito ir privarė. Dar su broliu sapne pasijuokėm, kad va, per užpakalį gavo, tai dabar nebevaro belenkur, bent jau puodukus pasirinko biggrin30x30.png Po to jau lyg ir nubudau.. Nu nesamoningas toks sapnas, bet gal kasnors ką pakomentuos, 4u.png 4u.png 4u.png
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 08 14, 11:49)
Labas, Mamyės 4u.png

Senai bebuvau čia smile30x30.png tačiau šiandien nubudau nuo tokio keisto sapno.. net nesigilinčiau aš į jį, bet tiesą sakant tokius keistus sapnus sapnuoju tikrai pirmą kartą.. pradžioje sapnavau, jog mano katė (turime katę ir būtent ją ir mačiau sapnė) pradėjo sysioti ant tokiu baltu patalų, pūrių pagalvių.. tas jos šlapimas buvo toks ryškus geltonas ir jo buvo labai daug... kai ji baigė, pamėnu, jog stipriai trenkiau jai su ranka per užpakalį. Vėliau nepamenu, kas vyko sapne, tačiau po kurio laiko ta pati katė pradėjo vemti, ne bet kur, o į mano du puodukus (turiu tokius du didelius puodukus, kuriuos naudoju sriubai) tai va, pradėjo ji vemti į tuos puodukus. Tų vėmalų buvo daug, bet nepavadinčiau jų taip, tarsi koks vandens kranas iš jos burnos būtų paleistas, nes tikrai taip ir atrodė.. kaip kokiam animaciniam filmuke panašiai pavaizduota būna... O ir atrodė tas vėmimas toks nei tirštas, nei spalvos sodrios, vos ne kaip vanduo. Ir ji gražiai tvarkingai tuos abu mano puodukus sudėtus viena ant kito ir privarė. Dar su broliu sapne pasijuokėm, kad va, per užpakalį gavo, tai dabar nebevaro belenkur, bent jau puodukus pasirinko biggrin30x30.png  Po to jau lyg ir nubudau.. Nu nesamoningas toks sapnas, bet gal kasnors ką pakomentuos,  4u.png  4u.png  4u.png

Sapnas jusu netgi labai samoningas 4u.png

Kates labai idomus, mieli, su charakteriu-labai nepriklausomi gyvunai. Sapnavote viska is savo aplinkos labai ryskiai ir aiskiai, tai parodo, kad jus labai gerai vertinate kiekviena situacija.
Kates beje tikrai kerstingos bigsmile.png

As visa sapna priskirciau tik jusu isgyvenimui ir patarciau kates nebausti, ji gyvunelis, kuri turi gyvuniskus instinktus, todel ir elgiasi taip kaip jos smegeneles veikia, jos zymi savo teritorija, todel buti nubaustai uz toki dalyka, jai nesuprantama bausme, sukelianti stresa.

O jei noretumete kad kas nors narpliotu jusu sapna kaip kazkoki kitaip ispejanti simbolini sapna, teks palaukti kitu 4u.png
Atsakyti
yahoo.gif
Atsakyti
Sveikos sapnų žinovės smile30x30.png
Kažkurį rytą atsibudau, suskambėjus žadintuvui, nuspaudus snausti, užsnūdau. Ir per tas keletą minučių susapnavau, kad šukuoju savo plaukus. Tamsūs (tokie mano ir yra), gražūs, bet šukuoju, ir krenta ant grindų kuodais, bet ant galvos mažiau nesidaro.
Gal turit minčių ką galėtų reikšti? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 08 14, 12:49)
Labas, Mamyės 4u.png

Senai bebuvau čia smile30x30.png tačiau šiandien nubudau nuo tokio keisto sapno.. net nesigilinčiau aš į jį, bet tiesą sakant tokius keistus sapnus sapnuoju tikrai pirmą kartą.. pradžioje sapnavau, jog mano katė (turime katę ir būtent ją ir mačiau sapnė) pradėjo sysioti ant tokiu baltu patalų, pūrių pagalvių.. tas jos šlapimas buvo toks ryškus geltonas ir jo buvo labai daug... kai ji baigė, pamėnu, jog stipriai trenkiau jai su ranka per užpakalį. Vėliau nepamenu, kas vyko sapne, tačiau po kurio laiko ta pati katė pradėjo vemti, ne bet kur, o į mano du puodukus (turiu tokius du didelius puodukus, kuriuos naudoju sriubai) tai va, pradėjo ji vemti į tuos puodukus. Tų vėmalų buvo daug, bet nepavadinčiau jų taip, tarsi koks vandens kranas iš jos burnos būtų paleistas, nes tikrai taip ir atrodė.. kaip kokiam animaciniam filmuke panašiai pavaizduota būna... O ir atrodė tas vėmimas toks nei tirštas, nei spalvos sodrios, vos ne kaip vanduo. Ir ji gražiai tvarkingai tuos abu mano puodukus sudėtus viena ant kito ir privarė. Dar su broliu sapne pasijuokėm, kad va, per užpakalį gavo, tai dabar nebevaro belenkur, bent jau puodukus pasirinko biggrin30x30.png  Po to jau lyg ir nubudau.. Nu nesamoningas toks sapnas, bet gal kasnors ką pakomentuos,  4u.png  4u.png  4u.png

Kaip laikosi jūsų katytė? Kaip sveikatėlė jos? Nieko nenutiko? O gal kaip ir sapne, pridirbo gal ką nors?
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 08 15, 01:15)

Paūmėjimas? mastau.png
Papildyta:
QUOTE(sunflow @ 2016 08 15, 08:41)
Sveikos sapnų žinovės smile30x30.png
Kažkurį rytą atsibudau, suskambėjus žadintuvui, nuspaudus snausti, užsnūdau. Ir per tas keletą minučių susapnavau, kad šukuoju savo plaukus. Tamsūs (tokie mano ir yra),  gražūs, bet šukuoju, ir krenta ant grindų kuodais, bet ant galvos mažiau nesidaro.
Gal turit minčių ką galėtų reikšti? smile30x30.png

Įdomiai taip... Jei slinktų ir jų liktų mažiau, tai galiams sveikatos sunegalavimas ar pinigų praradimas, o dabar neaiškiai taip rolleyes.png
Atsakyti
Sunflow,
Sapnas gali rodyti kazkada patirta pergyvenima del plauku slinkimo, gali rodyti kad siuo metu yra panasi situacija, buna kad pavasari ir rudieni labiau slenka plaukai, nestipriai bet siek tiek stipriau, su kuo tai susije, gal siek tiek kaip ir gyvunams, o gal del streso, ar gal del plauku prieziuros priemones.

Monteverte, tik trys sypseniukai beliko is senuju, man jie daug grazesni buvo uz naujuosius.
Atsakyti
Žinau, jog kates sapnuoti nėra labai geras ženklas, tad kiek sunerimau ir prašau jūsų pagalbos 4u.png

šiandien sapnavau, kad esu su tėčiu ir broliu. Tėtis miega, o mes su broliu pastebėjome 4 ar 6 žymes ant tėčio rankos, kurias padarė mūsų katė (nesu tikra ar mačiau tą katę ar ne, berods kad nemačiau, o tik žinojom, kad čia jos darbas) tos žymės buvo tokios, tarsi ji būtų tiesiai po du nagus suleidusi į tėčio ranką. Tai ėjo taip gražiai, gal net lygiais atstumais vienas nuo kito. Tokių nagų žymių buvo 6 vietose. Matėsi ir šiek tiek kraujo. Dar su broliu pamenu šnekėjomės, sakom, kažin kaip čia tėtis nenubunda, juk turėtų skaudėti.

Ačiū iš anksto už atsakymus, kad po to nefloodinti temos 4u.png 4u.png 4u.png
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 15, 10:29)
Kaip laikosi jūsų katytė? Kaip sveikatėlė jos? Nieko nenutiko? O gal kaip ir sapne, pridirbo gal ką nors?

katytei viskas gerai, o pridirbt kąnors tai pastoviai pridirba biggrin30x30.png dabar paskutinėm savaitėm tik jau aspraminus kažkaip rolleyes.png
Atsakyti