QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 08 14, 11:49)
Labas, Mamyės
Senai bebuvau čia
tačiau šiandien nubudau nuo tokio keisto sapno.. net nesigilinčiau aš į jį, bet tiesą sakant tokius keistus sapnus sapnuoju tikrai pirmą kartą.. pradžioje sapnavau, jog mano katė (turime katę ir būtent ją ir mačiau sapnė) pradėjo
sysioti ant tokiu baltu patalų, pūrių pagalvių.. tas jos šlapimas buvo toks ryškus geltonas ir jo buvo labai daug... kai ji baigė, pamėnu, jog stipriai trenkiau jai su ranka per užpakalį. Vėliau nepamenu, kas vyko sapne, tačiau po kurio laiko ta pati katė pradėjo vemti, ne bet kur, o į mano du puodukus (turiu tokius du didelius puodukus, kuriuos naudoju sriubai) tai va, pradėjo ji vemti į tuos puodukus. Tų
vėmalų buvo daug, bet nepavadinčiau jų taip, tarsi koks vandens kranas iš jos burnos būtų paleistas, nes tikrai taip ir atrodė.. kaip kokiam animaciniam filmuke panašiai pavaizduota būna... O ir atrodė tas vėmimas toks nei tirštas, nei spalvos sodrios, vos ne kaip vanduo. Ir ji gražiai tvarkingai tuos abu mano puodukus sudėtus viena ant kito ir privarė. Dar su broliu sapne pasijuokėm, kad va, per užpakalį gavo, tai dabar nebevaro belenkur, bent jau puodukus pasirinko
Po to jau lyg ir nubudau.. Nu nesamoningas toks sapnas, bet gal kasnors ką pakomentuos,
Sapnas jusu netgi labai samoningas
Kates labai idomus, mieli, su charakteriu-labai nepriklausomi gyvunai. Sapnavote viska is savo aplinkos labai ryskiai ir aiskiai, tai parodo, kad jus labai gerai vertinate kiekviena situacija.
Kates beje tikrai kerstingos
As visa sapna priskirciau tik jusu isgyvenimui ir patarciau kates nebausti, ji gyvunelis, kuri turi gyvuniskus instinktus, todel ir elgiasi taip kaip jos smegeneles veikia, jos zymi savo teritorija, todel buti nubaustai uz toki dalyka, jai nesuprantama bausme, sukelianti stresa.
O jei noretumete kad kas nors narpliotu jusu sapna kaip kazkoki kitaip ispejanti simbolini sapna, teks palaukti kitu
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..