Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Sveikos, vakar dukra (2.4 metų) dieną nukrito nuo laiptų (tikslaiu nuo paskutinio laipto, ant jo tupėjo ir lenkėsi paimti kreidėlės, neišlaikė pusiausvyros ir nespėjau pagauti - nukrito an galvos šono kažkaip, nusibrozdino visą nosį ir galvos šoną). Paverkė šiek tiek, apsiramino ir toliau ėjo žaisti. O šį ryt atsibudau nuo sapno, kad mes su ja lyg lipam poliklinikos laiptais pas jos pediatrę ir ji pirma eina, pribėga prie lango (būtent toj laiptinėj jie labai žemai, galima sakyt ant laiptų tiesiog), persisveria ir iškrenta pro jį, aš nespėju pagaut tik surėkiu garsiai ir atsibudau). Tai va sėdžiu ir su tokiu gumulu gerklėj, nu tokia siaubinga savijauta, nežinau net ką ir galvot ir kaip tą sapną šifruot - ar čia vakarykščiai įvykiai lenda, ar čia jau saugotis reikia kažkokių įvykių...
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2016 07 24, 12:32)
Sveikos, vakar dukra (2.4 metų) dieną nukrito nuo laiptų (tikslaiu nuo paskutinio laipto, ant jo tupėjo ir lenkėsi paimti kreidėlės, neišlaikė pusiausvyros ir nespėjau pagauti - nukrito an galvos šono kažkaip, nusibrozdino visą nosį ir galvos šoną). Paverkė šiek tiek, apsiramino ir toliau ėjo žaisti. O šį ryt atsibudau nuo sapno, kad mes su ja lyg lipam poliklinikos laiptais pas jos pediatrę ir ji pirma eina, pribėga prie lango (būtent toj laiptinėj jie labai žemai, galima sakyt ant laiptų tiesiog), persisveria ir iškrenta pro jį, aš nespėju pagaut tik surėkiu garsiai ir atsibudau). Tai va sėdžiu ir su tokiu gumulu gerklėj, nu tokia siaubinga savijauta, nežinau net ką ir galvot ir kaip tą sapną šifruot - ar čia vakarykščiai įvykiai lenda, ar čia jau saugotis reikia kažkokių įvykių...

Vakaryksciai ivykiai lenda 4u.gif bet pasamone saugo ir nuo galimu variantu, tai veikia lygiai taip pat kaip ir nemiegant. Juk eidami per gatve sustojame apsidairyti ir t.t.
Tai ir sapne lygiai toks pat variantas, tik gal pagalvojote kad reiketu nuvezti patikrinti pas pediatra o samone tai atkure miego busenoje. Bet kuriuo atveju, stebekite dukryte, saugokite wub.gif Tam ir esame tevai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2016 07 24, 13:32)

Nesutinku su prieš tai rašiusia nare nė pro kur, kad tai tik dienos įvykiai schmoll.gif Nebent jūs prabudote sau ramiai ir tik tada dienos eigoje prisiminėte tą sapną. Bet jei pašokote nuo to sapno kaip iš košmaro, jis jums sukėlė neigiamus jausmus, tą minimą gumulą gerklėje, tai saopnas yra įspėjantis, kuo greičiau turite lėkti su vaiku ir tikrinti jos sveikatą pas medikus, kad vėliau netektų gailėtis.
O jei pasirodys, kad viskas gerai, tai nieko tokio. Sveikata - brangiausiaus turtas, patikrinti nepakenks, be to ateičiai jau pati žinosite kaip jūs sapnuojate, kas jums pildosi. Nes bendra tendencija yra ta, kad [pildosi sukrečiantys sapnai, nuo kurių nubundama, kurie išgąsdina, bet gal jums pasirodytų kitaip, kad esate iešskirtinė. Žodžiu, žinojimas bet kokiu atveju yra gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 24 liepos 2016 - 18:40
Laba 4u.gif

Didžiąja dalim savo sapnus sugebu "perskaityti", bet šįkart noriu paprašyti įžvalgų iš šalies, nes nesuprantu, ką jis man nori pasakyti.

Pusmečio bėgyje jau trečią kartą susapnuoju savo vaikystės namus (išsikraustėm iš ten, kai buvau dešimties metų, iki dabartinių namų pakeičiau dar 3 gyvenamąsias vietas). Daugiabučio kiemą, laiptinę, pašto dėžutes, kaimynų duris. Lyg ir gyvenu ten vėl, lyg ir ne - niekada tuose sapnuose į namus taip ir neužeinu. Vis kas nors sutrukdo: tai raktų neturiu, tai pakviečia kažkas atgal į lauką jau durims atsidarius. Visada lipu laiptais, nors yra liftas. Realiai gyvenome 6 aukšte, bet sapne jis yra trečias. Bet visuose sapnuose sustoju antrame, paskambinu į duris ir supratusi, kad suklydau, susigėdusi užbėgu į savo aukštą. Daugiau jokio veiksmo sapnuose nebūna, tik tas ėjimas kiemu iki laiptinės ir nesėkmingas bandymas užeiti į namus.

Iš anksto ačiū už mintis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(SD @ 2016 07 25, 10:41)
Laba 4u.gif

Didžiąja dalim savo sapnus sugebu "perskaityti", bet šįkart noriu paprašyti įžvalgų iš šalies, nes nesuprantu, ką jis man nori pasakyti.

Pusmečio bėgyje jau trečią kartą susapnuoju savo vaikystės namus (išsikraustėm iš ten, kai buvau dešimties metų, iki dabartinių namų pakeičiau dar 3 gyvenamąsias vietas). Daugiabučio kiemą, laiptinę, pašto dėžutes, kaimynų duris. Lyg ir gyvenu ten vėl, lyg ir ne - niekada tuose sapnuose į namus taip ir neužeinu. Vis kas nors sutrukdo: tai raktų neturiu, tai pakviečia kažkas atgal į lauką jau durims atsidarius. Visada lipu laiptais, nors yra liftas. Realiai gyvenome 6 aukšte, bet sapne jis yra trečias. Bet visuose sapnuose sustoju antrame, paskambinu į duris ir supratusi, kad suklydau, susigėdusi užbėgu į savo aukštą. Daugiau jokio veiksmo sapnuose nebūna, tik tas ėjimas kiemu iki laiptinės ir nesėkmingas bandymas užeiti į namus.

Panašu, kad tai pasąmonės kertelės ir labai sunku išaiškinti jūsų nepažįstant, nematant kaip elgiatės, kaip gyvenate.
Vaikystėje mes suformuojame daug savo įpročių, charakterio principų, požiūrio, elgsenos. Kažkas jums dabar, esamu laiku gali reikštis, kas yra atėję, suformuota iš vaikystės. Pvz. gėdos jausmas, baimė suklysti. Jūs susigėstate, kad papuolėte ne ten, nepataikote kur norite. Gal ir dabar savo gyvenime kažko perdaug gėdijatės ar bijote, kažką nuveikti, nes manote, kad nepataikysite, išjuoks jus? reiktų mėginti to atsikratyti.
O kad nepatenkate į savus namus, nors norite, tai gali irgi rodyti kažkokius kliuvinius, esančius dabar, realiame gyvenime, kurie sapne atsispindi tokia užsukta forma. Arba gali būti dar sudėtingiau: kažkokie neišsipildantys lūkesčiai, norai, kažkas jus stabdo iš šeimos narių tikriausiai, draudžia jums ką nors daryti, atkalbinėja, kviečia daryti kažką kito, pagal juos.
Kad renkatės laiptus, o ne liftą, nors jis yra, tai rodo arba greitų, lengvai išsprendžiamų, spontaniškų dalykų baimę arba tiesiog jūsų kelias nėra toks lengvas dabar, jūs priversta lipti laiptas, negalite lengvai pasikelti kaip su liftu.
Žodžiu, manyčiau, kad turite filosofiškai žiūrėti į šį sapną ir jei turite baimių, jų mėginti atsikratyti, jei jums kažkas vadovauja, nesileiskite, spręskite viską pati ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 24, 18:37)
Nesutinku su prieš tai rašiusia nare nė pro kur, kad tai tik dienos įvykiai schmoll.gif Nebent jūs prabudote sau ramiai ir tik tada dienos eigoje prisiminėte tą sapną. Bet jei pašokote nuo to sapno kaip iš košmaro, jis jums sukėlė neigiamus jausmus, tą minimą gumulą gerklėje, tai saopnas yra įspėjantis, kuo greičiau turite lėkti su vaiku ir tikrinti jos sveikatą pas medikus, kad vėliau netektų gailėtis.
O jei pasirodys, kad viskas gerai, tai nieko tokio. Sveikata - brangiausiaus turtas, patikrinti nepakenks, be to ateičiai jau pati žinosite kaip jūs sapnuojate, kas jums pildosi. Nes bendra tendencija yra ta, kad [pildosi sukrečiantys sapnai, nuo kurių nubundama, kurie išgąsdina, bet gal jums pasirodytų kitaip, kad esate iešskirtinė. Žodžiu, žinojimas bet kokiu atveju yra gerai

Man atrodo, kad sapnas buvo visgi pranašiškas ir išsipildė šiek tiek kitaip, netiesiogine prasme - vakar vakare paaiškėjo, kad man labai labai labai artimas žmogus pasisavino mano pinigus ir tylėjo iki paskutinės akimirkos, kurie skirti buvo konkrečiam tikslui ir tas "tikslas' dabar "nuplaukė". Dabar galvodama apie sapną jaučiuosi ramiai, atrodo palengvėjo vos pasakius, kad "va ką reiškė tas kritimas vaiko pro langą sapne"...
Atsakyti
QUOTE(SD @ 2016 07 25, 09:41)
Laba 4u.gif

Tarytum bandymas dairytis i praeiti, ieskojimas kazkokiu priezasciu. Kadangi praeities pakeisti neimanoma, nera ko ten per daug ir gilintis mirksiukas.gif Sapas taytum parodo, kad vaikyste praejo, kad suaugote, kad nebesigedykite, nebijokite ir nebesidairykite atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 25, 10:09)

QUOTE(Riviera Maya @ 2016 07 25, 14:10)

Ačiū Jums 4u.gif

Monteverte įžvalgos labai taiklios ir nebūtina buvo pažinti manęs smile.gif Nesitikėjau iš tiesų. Dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
Svikos 4u.gif
paryčiais sapnavau, kad mano direktorius lyg buvo kaip tualete, bet pylėsi degalu.Ir man sako - eik. Aš nuėjau ir piluosi tarsi i sėdmnį dešinį, nes ten kaip kišenė iš mano kūno.Ir jaučiu kaip man nemalonu, tempia, kai aš tą kuro pistoletą sukišus. Traukiu aš jį, bt kažkaip ten ne skystis, ir vėl įkišau. Berods ir kitas bendradarbis taip pat darė. Tokia nuotaika nelabai maloni. Aiškiai viską prisimenu.
Gal kas kokių įžvalgų turėtumėte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2016 07 29, 18:23)
Svikos 4u.gif
paryčiais sapnavau, kad mano direktorius lyg buvo kaip tualete, bet pylėsi degalu.Ir man sako - eik. Aš nuėjau ir piluosi tarsi i sėdmnį dešinį, nes ten kaip kišenė iš mano kūno.Ir jaučiu kaip man nemalonu, tempia, kai aš tą kuro pistoletą sukišus. Traukiu aš jį, bt kažkaip ten ne skystis, ir vėl įkišau. Berods ir kitas bendradarbis taip pat darė. Tokia nuotaika nelabai maloni. Aiškiai viską prisimenu.

Nemalonus sapnas atspindi nemalonia atmosfera darbe, reikia tiketis, kad geriausiu atveju- algas pakels 4u.gif ( papildys degalais) , blogiausiu- dar daugiau darbo uzkraus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2016 07 29, 19:23)
Svikos 4u.gif

Nemalonumai su direktoriumi. Gana tieisioginis sapnas.
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2016 07 29, 19:23)
Svikos 4u.gif

Ar niekas neverčia keisti pasaulėžiūros? Simboliai rodo, tarsi į jūsų susidariusio pasaulio supratimo/suvokimo vaizdą norima dar kažką įpaišyti, įbrukti iš šalies, tai, kas jums pačiai būtų visai svetima ir nereikalinga. Spaudimas jaučiamas kaip ir iš autoriteto. Man toks susidarė vaizdas, greičiausiai neteisingas biggrin.gif
Atsakyti