Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

smile.gif+2016 06 18, 14:45-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2016 06 18, 14:45)
Sveikos.

Sapnavau tokį keistą sapną, visa giminė kažkokiuose namuose mane sveikino,net nežinau su gimimo diena gal(nors gimtadienis toli toli smile.gif )  Ir staiga kambaryje pamatau savo tetį,kuris miręs jau apie 10metų aš nustembus pradedu labai verkti,taip gyvenime turbūt neverkiau,ir jam sakau aš maniau,kad tu miręs,o jis atsako,kad ne,bet neapkabina manęs neguodžia,nėra ant manęs piktas,tik kažka pasako,bet gaila nepamenu ką sad.gif šiaip jau senai jį sapnavau ir nebuvo taip,kad apie jį būčiau galvojus tas dienas. Tik va visi gimines tame sapne man neleidžia verkti ir sako,kad nėra čia ko,turiu nusiraminti g.gif  Net nežinau gavau naują darbą,bet kankina abejonės,galbūt man tėtis kažką tuo nori pasakyti ax.gif Gal ir nėra mano sapnas kažkuo įpatingas,bet negaliu nustot apie jį galvojus blush2.gif

Is sapno galima suprasti, kad jums brangi jusu gimine, ir kad jus jiems brangi. Manau sapne si reiksme ir yra svarbiausia. Kad netgi mirusiajam teciui jus labai brangi ir kad visi jus palaiko , palaikys 4u.gif
Del darbo labai nepergyvenkite, nes tik pradejus nauja darba ( net ir patinkanti) pradzia nebuna lengva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 06 18, 16:44)
Is sapno galima suprasti, kad jums brangi jusu gimine, ir kad jus jiems brangi. Manau sapne si reiksme ir yra svarbiausia. Kad netgi mirusiajam teciui jus labai brangi ir kad visi jus palaiko , palaikys  4u.gif
Del darbo labai nepergyvenkite, nes tik pradejus nauja darba ( net ir patinkanti) pradzia nebuna lengva  4u.gif

Na,kad labai brangi tai dar klausimas,tiesiog daug nebendraujame,nes pastovus spaudimas tas anas ir pan. smile.gif Bet aciu uz komentara,tikrai graziai parasete ir Jusu zodziuose manau tiesos tikrai daug smile.gif
Atsakyti
Sveikos sapnuotojos 4u.gif
Sianakt sapnavaune koki sapna. Zinau,kad nieko gero. Gal padetumemte izvelgti?
Sapnavau,kad matau dideli,serganti ir labai sulysusi suni.Alkana. As(kadangi labai myliu sunis istikruju),asarom apsipylus einu to suns sert. Seriu ta suni ir jis man ikanda i ranka,matau kraujai taskos ir viena mintis-as tau padet norejau,tave maitinu,o tu siataip su manim negraziai...Laukt nelaimes ar draugu isdavystes? unsure.gif
Dekui,kas padesite. Nu nerandu sau vietos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fiffan @ 2016 07 04, 10:01)
Sapnavau,kad matau dideli,serganti ir labai sulysusi suni.Alkana. As(kadangi labai myliu sunis istikruju),asarom apsipylus einu to suns sert. Seriu ta suni ir jis man ikanda i ranka,matau kraujai taskos ir viena mintis-as tau padet norejau,tave maitinu,o tu siataip su manim negraziai...Laukt nelaimes ar draugu isdavystes? unsure.gif

Labas.
Sapnas išties labai aiškus. Manyčiau, kad toks gali išsipildyti ir ne iš karto. Ir po savaitės, ir net vėliau. Nelaimės čia neįžvelgiu, bet draugų išdavystę ar bent jau didelį nedėkingumą iš ko nors artimesnio, ar to, kurio bėdomis susidomėsite, tai tikrai. Jei norite, kad sapnas neišsipildytų, būkite egoistė ir netieskite pagalbos rankų artimiausiu metu niekam. Išsisukite atsargiai iš padėties, kad esate išvykusi, užsiėmusi ar dar kas nors (žiūrėti pagal situaciją). Jei pvz. kur nors pamatytumėte avariją kelyje ar ką nors mušamą kur nors, pati nesiangažuokite į tai perdaug. Tyliai ir anonimiškai iškvieskite pagalbą, tarnybą kokią ir viskas. Nebūkite supermene.
Manyčiau, kad būtent tai ir sako jums jūsų ateities nuojauta, jūsų pasąmonė.
Atsakyti
Nuosirdziai dekinga. Taip ir as panasiai galvoju. Aciu,Taip esu isties ta supermene ax.gif ,kuri istiesia pagalbos ranka. Busiu savanaude blush2.gif . Aciu,dar karta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labas.
Sapnas išties labai aiškus. Manyčiau, kad toks gali išsipildyti ir ne iš karto. Ir po savaitės, ir net vėliau. Nelaimės čia neįžvelgiu, bet draugų išdavystę ar bent jau didelį nedėkingumą iš ko nors artimesnio, ar to, kurio bėdomis susidomėsite, tai tikrai. Jei norite, kad sapnas neišsipildytų, būkite egoistė ir netieskite pagalbos rankų artimiausiu metu niekam. Išsisukite atsargiai iš padėties, kad esate išvykusi, užsiėmusi ar dar kas nors (žiūrėti pagal situaciją). Jei pvz. kur nors pamatytumėte avariją kelyje ar ką nors mušamą kur nors, pati nesiangažuokite į tai perdaug. Tyliai ir anonimiškai iškvieskite pagalbą, tarnybą kokią ir viskas. Nebūkite supermene.
Manyčiau, kad būtent tai ir sako jums jūsų ateities nuojauta, jūsų pasąmonė.
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(fiffan @ 2016 07 04, 09:01)

Ne draugu isdavyste...Pasisaugokite benamio zmogaus ar suns 4u.gif
Atsakyti
Laba,
kazkoki siurpu sapna sapnavau, lyg mane persekiotu kokia pikta dvasia, visur lyg ir veikiu tai namie, tai kazkur iprastus dalykus, bet is tam tikru smulkmenu suvokiu, kad turiu reikalu lyg su kokiu velniu.

Is to siaubo pasamone vis permeta i kita sapna, ir vel rodos sapnuoju kazkoki kasdieni siuzeta, o paskutinis labiausiai istrigo, lyg ir laukiu kabinete pas gydytoja eiles, ten sedi mergaite ir senute, laukiu kol iseis senute, bet pasisuku ir senute lyg veidrodine mergaites kopija, abi ima atrodyti lyg psichiskai nesveikos, buko veriancio zvilgsnio, pas viena mergaite atvepsta kairys lupu kampas, o pas kita lygiai taip lyg veidrodinis atspindys desinysis kampas. Imu suvokti, kad tai vel kazkokia lyg pikta dvasia, imu saukti, kad paliktu mane ramybeje, bet viskas taip klaiku, kad net pabundu is siaubo.
Nezinau ar tai tiesiog baisus sapnas, ar jis ka reiskia, seniai tokiu nesapnavusi, bet taip neramu po jo visa diena.
Buciau dekinga, jei pakomentuot.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2016 07 04, 17:21)
Laba,
kazkoki siurpu sapna sapnavau, lyg mane persekiotu kokia pikta dvasia, visur lyg ir veikiu tai namie, tai kazkur iprastus dalykus, bet is tam tikru smulkmenu suvokiu, kad turiu reikalu lyg su kokiu velniu.

Is to siaubo pasamone vis permeta i kita sapna, ir vel rodos sapnuoju kazkoki kasdieni siuzeta, o paskutinis labiausiai istrigo, lyg ir laukiu kabinete pas gydytoja eiles, ten sedi mergaite ir senute, laukiu kol iseis senute, bet pasisuku ir senute lyg veidrodine mergaites kopija, abi ima atrodyti lyg psichiskai nesveikos, buko veriancio zvilgsnio, pas viena mergaite atvepsta kairys lupu kampas, o pas kita lygiai taip lyg veidrodinis atspindys desinysis kampas. Imu suvokti, kad tai vel kazkokia lyg pikta dvasia, imu saukti, kad paliktu mane ramybeje, bet viskas taip klaiku, kad net pabundu is siaubo.
Nezinau ar tai tiesiog baisus sapnas, ar jis ka reiskia, seniai tokiu nesapnavusi, bet taip neramu po jo visa diena.
Buciau dekinga, jei pakomentuot.

Labas, kartais filmų kokių neprisižiūrėjot? Jei ne, tai:
saugokitės pavojų.
Kitas variantas, kad tas velnias kažkur arti jūsų, jūsų aplinkoje kažkoks negatyvus ar kenkiantis žmogus gali išaiškėti.
Galimi nemaži konfliktai su kuo nors. Kai kurioms moterims, kurios sapnuoja kitas mot. lytis: senutes, mergaites, moteris gali pasireikšti liga. Saugokite save artimiausiu metu, renkitės adekvačiai, nes bent jau Lietuvoje orai permaingi labai, vieni su striukėm eina, kiti vis dar nuogi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 04, 20:50)
Labas, kartais filmų kokių neprisižiūrėjot? Jei ne, tai:
saugokitės pavojų.
Kitas variantas, kad tas velnias kažkur arti jūsų, jūsų aplinkoje kažkoks negatyvus ar kenkiantis žmogus gali išaiškėti.
Galimi nemaži konfliktai su kuo nors. Kai kurioms moterims, kurios sapnuoja kitas mot. lytis: senutes, mergaites, moteris gali pasireikšti liga. Saugokite save artimiausiu metu, renkitės adekvačiai, nes bent jau Lietuvoje orai permaingi labai, vieni su striukėm eina, kiti vis dar nuogi doh.gif

Seniai siaubo filmų nebežiūriu, nemėgstu apkrauti sąmonės neigiamas dalykais. Konfliktų yra ne mažai darbe. Dėkui už paaiškinimus.
Atsakyti
Labas. Sapnas toks nemalonus, bet gal kas giliau įžvelgs.
Sapnavau, kad toj ežero vietoj kur važiuodavom maudytis, skaidriam vandeny plaukiojo 2 angys. Dar bandžiau žiūrėt ar neturi geltonų žandenų, bet galiausiai nusprendžiau, kad ten gyvatės. Paskui lyg namie ant plytelių kaip sliekiukai gyvačiukai. Vieną sutrypiau. Lipom ant palangės visa šeima, bijodami, kad ant grindų gali būti gyvačių, bet jų pačių nesimatė.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 07 06, 12:05)
Sapnavau, kad toj ežero vietoj kur važiuodavom maudytis, skaidriam vandeny plaukiojo 2 angys. Dar bandžiau žiūrėt ar neturi geltonų žandenų, bet galiausiai nusprendžiau, kad ten gyvatės. Paskui lyg namie ant plytelių kaip sliekiukai gyvačiukai. Vieną sutrypiau. Lipom ant palangės visa šeima, bijodami, kad ant grindų gali būti gyvačių, bet jų pačių nesimatė.

Labas. Nieko blogo neįžvelgiu. Mūsų visų gyvenimuose laikas nuo laiko pasitaiko "tikrų gyvačių" ar "mažų bjaurių gyvačiukų". Svarbu juos laiku atpažinti ir mėginti sutrypti, užmušti (kaip ir sapne jums pasąmonė rodo), tik aišku civilizuotai ir netiesiogine prasme, o savo tam tikrais protingais veiksmais ar žodžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 07 06, 11:05)

Vanduo skaidrus- gerai.
Angys, gyvates tik plaukioja, nieko blogo nedaro. 4u.gif
Namuose ant plyteliu sliekiukai,gyvaciukai, baime, bet gyvaciu nesimato- lipate ant palanges , saugotes su seima .....Namuose , seimoje buvo kazkokia baime, speju del ligos, bet nepasitvirtino. 4u.gif
Atsakyti