Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 25, 15:29)
O su tuo klasioku jus dabar iš viso kas nors sieja? Matotės, kalbatės? Jei taip, tai atsargiau su juo, neišsiplepėkite ko nereikia, neužpykdykite. Jei nesimatote, nieko apie jį nežinote, gal tiesiog atsiųstas buvo jums signalas, kad kažkas jo gyvenime vyksta ir tiek.
Antras sapnas toks įdomus ir šiurpokas. Gali liga užpulti ir teks pakrapštyti piniginę ar šiaip kas nutiks, kas gali pareikalauti pinigų. Būkite budri ir atsargi.

Su klasioku as net nekalbu po mokyklos baigimo t.y apie 14 metu. Bet zinau kad jis nuejo sunkeliais.
Po 13 metu pernai vasara maciau. Bet dabar nenoriu jo sutikt.
O negali sis sapnas tiesiog prognozuot mano isgyvenimus atskleist stresa ? Nes paskutiniu metu as strese.
Kita sapna stebesiu smile.gif
Aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2016 05 25, 21:17)
Su klasioku as net nekalbu po mokyklos baigimo t.y apie 14 metu. Bet zinau kad jis nuejo sunkeliais.
Po 13 metu pernai vasara maciau. Bet dabar nenoriu jo sutikt.
O negali sis sapnas tiesiog prognozuot mano isgyvenimus atskleist stresa ? Nes paskutiniu metu as strese.
Kita sapna stebesiu smile.gif
Aciu labai smile.gif

Gali būti, kad ir stresas. Gali tas klasiokas, kurį nelabai mėgstate/prastai apie jį galvojate simbolizuoti sapne tiesiog į jūsų stresą realiame gyvenime.
Atsakyti
labas siandienj is savo sapno atsimenu tik tiek kad einu kieme snekuciuojuosi su kazkokia moterimi ir zolyno viduryje uzaugusi didele grazi dilgele ir aisku kad as pro ja eidama uzkliunu ir stipriai nusidilgimu koja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2016 05 28, 12:25)
labas siandienj is savo sapno atsimenu tik tiek kad einu kieme snekuciuojuosi su kazkokia moterimi ir zolyno viduryje uzaugusi didele grazi dilgele  ir aisku kad as pro ja eidama uzkliunu ir stipriai nusidilgimu koja  smile.gif

Labas. Čia kaip kam tas svetimas moteris sapnuoti. Pvz. mano mamai tai negerumai, liga. Kaip jums nežinau, reikėtų sekti savo sapnus, atsiminti.
Šiaip gali būti, kad bandys pakenkti draugė ar kita artimesnė moteris šiomis dienomis. Neišsipasakokite perdaug ko nors, stenkitės pajusti kuri moteris gali būti jums neprielanki ir tada sapnas gali neišsipildyti, jei teisingai nuspėsite sapno įspėjimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2016 05 28, 11:25)
labas siandienj is savo sapno atsimenu tik tiek kad einu kieme snekuciuojuosi su kazkokia moterimi ir zolyno viduryje uzaugusi didele grazi dilgele  ir aisku kad as pro ja eidama uzkliunu ir stipriai nusidilgimu koja  smile.gif

Jei sapnas perspejantis, tai pasisaugokite kazkokios moters klastos. Panasu, kad kalbes graziai, bet galite uzkliuti, nukenteti 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
kelintą kartą pasikartoja tas pats sapnas - kad esu nėščia. Sapną lydi slogi nuotaika, nėštumas nedžiugina, nes mintis, kad susisaisčiau ne su tuo vyru. Pirmą kartą sapne laukiausi nuo dukros tėvo (nebe kartu mes), ir labai graužiuosi, nes liūdnas stovi dabartinis vaikinas, ir suvokiu, kad turėsiu su juo atsisveikinti.
Šiąnakt susapnavau kitokį variantą, kad laukiuosi nuo dabartinio vaikino, bet gailiuosi, nes prieš akį stovi dar kitas.
Šiuo metu išgyvenu situaciją, kai nežinau ar noriu būti su dabartiniu vaikinu, nes tas kitas vaikinas iš praeities taip pat vėl siekia mane susigrąžinti. Esu pasimetusi.
Gal galima kažkaip iššifruoti sapną, o gal jame rasti atsakymą.
Sapnininke labiausiai užstringa sakinys, kad mergina bus nelaiminga su savo vyru, nesutarimai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2016 06 08, 10:20)
Laba diena,
kelintą kartą pasikartoja tas pats sapnas - kad esu nėščia. Sapną lydi slogi nuotaika, nėštumas nedžiugina, nes mintis, kad susisaisčiau ne su tuo vyru. Pirmą kartą sapne laukiausi nuo dukros tėvo (nebe kartu mes), ir labai graužiuosi, nes liūdnas stovi dabartinis vaikinas, ir suvokiu, kad turėsiu su juo atsisveikinti.
Šiąnakt susapnavau kitokį variantą, kad laukiuosi nuo dabartinio vaikino, bet gailiuosi, nes prieš akį stovi  dar kitas.
Šiuo metu išgyvenu situaciją, kai nežinau ar noriu būti su dabartiniu vaikinu, nes tas kitas vaikinas iš praeities taip pat vėl siekia mane susigrąžinti. Esu pasimetusi.
Sapnininke labiausiai užstringa sakinys, kad mergina bus nelaiminga su savo vyru, nesutarimai ir pan.

Sveiki smile.gif
Sapnai ir parodo jūsų esamą situaciją. Kad ir nebūtumėte parašiusi kaip yra dabar, pasakyčiau jums tą patį, kad neišsirenkate vyrų, abejojate ir t.t.
Jei bandyti atskirai išknibinėti jūsų sapnus, tai pirmasis rodo nepasitenkinimą, rūpestį dėl esamo vaikino. Kažkuo jis jūsų netenkina ir lenda velniukai iš praeities, patirties su buvusiais vyrais. Jei tas jūsų dabartinis vaikinas bent kiek jus myli, tai jis ir realybėje turi jausti, kad kažkas ne taip su jumis, galbūt pasikeitėte jo atžvilgiu kažkiek, todėl sapne galite regėti jo savijautą, kad jis liūdnas ir pan.
Šios nakties sapnas vėlgi iš tos pačios operos, tik jau bandote kitą variantą - patenkinti esamą vaikiną, jo nepalikti, bet negalite, nes yra kitų, kurie domina ar tiesiog šis esamas pilnai jūsų netenkina.

Pati matote, kad atsakymo jums pasąmonė neduoda. Jinai vis maišosi - ir taip blogai, ir taip negerai. Blogai, kai žmogui neduoda atsakymo jo pasąmonė. Tada labai lengva suklysti ir po to susiknisti sau gyvenimą. Mano patarimas jums: jūs tiesiog privalote kažkur viena išvažiuoti, bent savaitgaliui. Privalote nustoti tada jaudintis ir atsijungti nuo visko, pabūti su savimi. Tiesiog būkit viena, išjungusi telefoną, vaikščiokit, atsipalaiduokit, grožėkitės gamta, stebėkite žmones, kad ir tas pačias poreles, gėrėkitės kaip jiems gera, kaip jie mėgaujasi vienas kitu ir pamatysite, tada pasąmonė duos jums atsakymą. Jūs turėtumėt suprasti kurio vaikino labiausiai ilgitės, kurį norėtumėte šalia matyti. Tik svarbu, kad ir baimes išjungtumėt. Kad negalvotumėt ką pasakys giminės, kad reikės galbūt kraustytis kažkur kitur ir pan. Tieisog išjunkite tokius dalykus, palikite vietos tik jausmams. Tada viskas ir susidėlios.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2016 06 08, 09:20)
Laba diena,
Šiąnakt susapnavau kitokį variantą, kad laukiuosi nuo dabartinio vaikino, bet gailiuosi, nes prieš akį stovi  dar kitas.

Monteverte labai protingai atsake. Pabandykite sudelioti pliusus ir minusus buvusiajam ir esamajam.
Na ir pagalvokite ka pati darote ne taip. Pagalvokite apie tai kas dziugina. Tada ir sapnai bus ramesni .
Atsakyti
Susapnavau siandien labai idomu sapna, kad esu kartu su Obamos, JAV prezidento zmona kazkur, kur pilna zmoniu. Mes sedim kazkur gatveje, netoli kavines, ir snekuciuojames. Pokalbio metu net lieciu jos ranka, ji tokia minksta ir silta, pasakoju, kad musu Adamkus irgi dirbo prezidento Reigano komandoj. Is kitos puses prie jos sedi dar viena moteris, kaip suprantu, is jos salies. Mes sedim kuri laika, o paskui prezidento zmona uzsimano kavos ir as pakvieciu kazka is kavines jos atnesti. As pagalvoju, kad mes cia trise, tai ir kitai moteriai reikia uzsakyti kavos, ir sau. Uzsakau tris kavos. Prezidentienei padaveja atnesa vienoje rankoje kavos puodeli, o kitoje laiko dideli apvalu obuoliu pyraga mums visoms. Tada as jai pasakoju, kad tai musu tradicinis pyragas, pati toki megstu. Kokia kalba mes kalbames nezinau, bet susikalbam smile.gif
Idomu ar sis sapnas galetu ka reiksti, niekada nesu sapnavusi nieko panasaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pergale1: 10 birželio 2016 - 08:02
QUOTE(Pergale1 @ 2016 06 10, 08:43)
Susapnavau siandien labai idomu sapna, kad esu kartu su Obamos, JAV prezidento zmona kazkur, kur pilna zmoniu. Mes sedim kazkur gatveje, netoli kavines, ir snekuciuojames. Pokalbio metu net lieciu jos ranka, ji tokia minksta ir silta, pasakoju, kad musu Adamkus irgi dirbo prezidento Reigano komandoj. Is kitos puses prie jos sedi dar viena moteris, kaip suprantu, is jos salies. Mes sedim kuri laika, o paskui prezidento zmona uzsimano kavos ir as pakvieciu kazka is  kavines jos atnesti. As pagalvoju, kad mes cia trise, tai ir kitai moteriai reikia uzsakyti kavos, ir sau. Uzsakau tris kavos. Prezidentienei padaveja atnesa vienoje rankoje kavos puodeli, o kitoje laiko dideli apvalu obuoliu pyraga mums visoms. Tada as jai pasakoju, kad tai musu tradicinis pyragas, pati toki megstu. Kokia kalba mes kalbames nezinau, bet susikalbam smile.gif

Gražus, įdomus sapnas, bet manyčiau, kad tik tiek. Jokios žinutės jis neneša. Galbūt atėjo iš pasąmonės, nes kažkada gal susižavėjote ta moterimi, skaitėte kažką apie ją, galvojote kažką apie politiką, rinkimus. Pasąmonė gali atkapstyti ir labai senus įvykius, tai visiškai normalu.
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2016 06 10, 07:43)
Susapnavau siandien labai idomu sapna, kad esu kartu su Obamos, JAV prezidento zmona kazkur, kur pilna zmoniu. Mes sedim kazkur gatveje, netoli kavines, ir snekuciuojames. Pokalbio metu net lieciu jos ranka, ji tokia minksta ir silta, pasakoju, kad musu Adamkus irgi dirbo prezidento Reigano komandoj. Is kitos puses prie jos sedi dar viena moteris, kaip suprantu, is jos salies. Mes sedim kuri laika, o paskui prezidento zmona uzsimano kavos ir as pakvieciu kazka is  kavines jos atnesti. As pagalvoju, kad mes cia trise, tai ir kitai moteriai reikia uzsakyti kavos, ir sau. Uzsakau tris kavos. Prezidentienei padaveja atnesa vienoje rankoje kavos puodeli, o kitoje laiko dideli apvalu obuoliu pyraga mums visoms. Tada as jai pasakoju, kad tai musu tradicinis pyragas, pati toki megstu. Kokia kalba mes kalbames nezinau, bet susikalbam smile.gif

Zinau, kad ju rinkimineje kompanijoje buvo lietuvaite. Ar pameni kaip atrodo kita moteris ?
Atsakyti
Sveikos.

Sapnavau tokį keistą sapną, visa giminė kažkokiuose namuose mane sveikino,net nežinau su gimimo diena gal(nors gimtadienis toli toli smile.gif ) Ir staiga kambaryje pamatau savo tetį,kuris miręs jau apie 10metų aš nustembus pradedu labai verkti,taip gyvenime turbūt neverkiau,ir jam sakau aš maniau,kad tu miręs,o jis atsako,kad ne,bet neapkabina manęs neguodžia,nėra ant manęs piktas,tik kažka pasako,bet gaila nepamenu ką sad.gif šiaip jau senai jį sapnavau ir nebuvo taip,kad apie jį būčiau galvojus tas dienas. Tik va visi gimines tame sapne man neleidžia verkti ir sako,kad nėra čia ko,turiu nusiraminti g.gif Net nežinau gavau naują darbą,bet kankina abejonės,galbūt man tėtis kažką tuo nori pasakyti ax.gif Gal ir nėra mano sapnas kažkuo įpatingas,bet negaliu nustot apie jį galvojus blush2.gif
Atsakyti