Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(baze @ 2016 04 11, 14:15)
Sveiki. Gal yra galinčiu man padėti išaiškinti sapnus. Prieš kokius metus sapnavau toki ženklą, simbolį ar ornamentą ar daiktą, kaip ji pavadinti net nežinau. Atsikėlusi labai aiškiai ji atsiminiau kažkas sapne pasakė, kad turiu turėti toki namuose padaryta iš molio juodosios keramikos. Ir dar tiksliai žinojau, kad ta simboli išaiškinti man gali žmonės, kas išmano baltiškus simbolius. Bet žinoma as jo nepasidariau ir palikau tai kaip keista sapną.
Šiandieną susapnavau dar keistesnį simbolį . Ji man sesuo padovanojo, padaryta iš beržo vytelių su neįšsprogusiais pumpurais, apvytas juodu siūlu, o siūlas apvaškuotas ,kad laikytųsi konstrukcija.  Sapne sesuo manęs ilgai laukė, o aš vis kažkur užtrukdavau. Susitikome tarp dūryje Sesuo sako - Imk aš tau padariau ,kad turėtum namuose.
Labai keisti sapnai gal kas turi kokiu minčių ar tikrai tie simbolai namams saugoti man siunčiami?

Kadangi sapnavote tai ko anksciau nesate mates(iusi) , tai rodo, kad i jusu sapna kisasi tie ornamentu, simboliu propaguotojai biggrin.gif Panasu, kad gal ir sesei darytas poveikis g.gif
Jei kazka panasaus pasidarysite pats(i), bent galvosite kad gal saugo, bet jei istikruju.....tai zmones stengiasi kazka tokio parduoti, teigdami, kad jie saugos .... biggrin.gif

Svarbiausia yra elgtis logiskai, apgalvokite situacijas, nepulkite i viska spontaniskai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Padėkite išsiaiškinti.
Šianakt sapnavau kad bėgu kaime nuo tokio kalniuko ir kelias kur bėgu toks kaip po lietaus truputi purvynas, ten aš taip peršoku kelis šliaužiančius žalčius. O tada matau viena susisukusi ir mano puseserė jam tiesia ranka ir jį glosto, o jis taip galva pakėlė ir kaip katinas glaustytis nori. Aš tada sakau palik ramybėje jis turbūt sėdi ant kiaušinių blink.gif
Sapne ma o savijauta labai rami na t.y. nebijau aš to žalčio, o tada lyg aš stoviu ant akmens ir puseserei sakau( virš galvos giedra) žiūrėk kokie juodi debesys ateina! O po tuo juodu dangum matau vaivorykštę ir kas idomiausia matau spalvas. Sakau žiūrėk pirma kart matau taip ryškiai visas 7spalvas.

Gal kas turi kokių minčių?
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2016 04 28, 16:38)
Šianakt sapnavau kad bėgu kaime nuo tokio kalniuko ir kelias kur bėgu toks kaip po lietaus truputi purvynas, ten aš taip peršoku kelis šliaužiančius žalčius. O tada matau viena susisukusi ir mano puseserė jam tiesia ranka ir jį glosto, o jis taip galva pakėlė ir kaip katinas glaustytis nori. Aš tada sakau palik ramybėje jis turbūt sėdi ant kiaušinių  blink.gif
Sapne ma o savijauta labai rami na t.y. nebijau aš to žalčio, o tada lyg aš stoviu ant akmens ir puseserei sakau( virš galvos giedra) žiūrėk kokie juodi debesys ateina! O po tuo juodu dangum matau vaivorykštę ir kas idomiausia matau spalvas. Sakau žiūrėk pirma kart matau taip ryškiai visas 7spalvas.

Labas, sapnas simbolinis, užkoduotas, o tokius sunku aiškinti, nes reikšmė gali būti ne viena. Viskas priklauso nuo to kokiame gyvenimo etape esate, nes tas žaltys gali būti tiek kas nors darbe, tiek reikšti sveikatą, tiek vyrus. Pagalvokite kas jus sieja su pussesere, kur judvi matotės, ką veikiate kartu. Apie ką ji paskutiniu metu jums kalba ar kas vyksta jos gyvenime. Pirma sapno dalis tikrai atrodo, kad siejasi su ja daugiau. Gal koks jaunikaitis apie ją rėžia sparną, kuris jums nepatinka arba ji šiaip kažką nori gyvenime daryti, kas jums nepatinka/nepatiks ar gal sveikatai jos gali kas nutikti anot jūsų nuo ko gal jūs bandėte ją atkalbėti ar pan.
Įdomiausia, kad viskas baigiasi kaip ir gerai, tai gal išeina taip, kad jūs klystate dėl jos pasirinkimų g.gif Gal tiesiog reiktų jai netrukdyti gyventi, daryti sprendimus ir t.t. Aš taip matau šį sapną, aišku, jei jūs iš viso bendraujate. Jei nebendraujate, seniai matėtės, tai vėl kitaip tada toks sapnas aiškintųsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 28 balandžio 2016 - 16:32
QUOTE(Euforija911 @ 2016 04 28, 16:38)
Šianakt sapnavau kad bėgu kaime nuo tokio kalniuko ir kelias kur bėgu toks kaip po lietaus truputi purvynas, ten aš taip peršoku kelis šliaužiančius žalčius. O tada matau viena susisukusi ir mano puseserė jam tiesia ranka ir jį glosto, o jis taip galva pakėlė ir kaip katinas glaustytis nori. Aš tada sakau palik ramybėje jis turbūt sėdi ant kiaušinių  blink.gif

Pati manau, kad sapnas labiau man skirtas nes dirbu naujam darbe kuris man lavai nepatinka.
O dėl puseserės tai glostė viena puseserė o apie vaivorykštę sakiau kitai. Ir abi jau turu savas šeimas. Taip ta kur glostė žaltį man jos vyras labai nepatiko, o dabar jų buvau seniai nemačius ir kai pasimatėm po metų ar supratau , kad klydau ir jis visai geras.
Dabar dėl manęs vis nekenčiu šio darbo ir nesiryžtu ieškoti naujo. Dabar atėjo naujokė ir man ji vėlgi visai patiko, o dabar mastau, kad ji tinginio pantis blush2.gif ir kolegę išleidžiu gegužę atostogų ir kažkaip pagalvojau, kad naujokė ir negalės dirbti tai teks man 14d. Arti vienai.
Na tikiuosi aišku, kad ay klystų.
Tiesa vis pasvajoju apie šeimos pagausėjimą

O ką reiškia pats žaltys? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija911: 28 balandžio 2016 - 17:54
QUOTE(Euforija911 @ 2016 04 28, 15:38)

QUOTE(Euforija911 @ 2016 04 28, 17:50)
Pati manau, kad sapnas labiau man skirtas nes  dirbu naujam darbe kuris man lavai nepatinka.
O dėl puseserės tai glostė viena puseserė o apie vaivorykštę sakiau kitai. Ir abi jau turu savas šeimas. Taip ta kur glostė žaltį man jos vyras labai nepatiko, o dabar jų buvau seniai nemačius ir kai pasimatėm po metų ar supratau , kad klydau ir jis visai geras.
Dabar dėl manęs vis nekenčiu šio darbo ir nesiryžtu ieškoti naujo. Dabar atėjo naujokė ir man ji vėlgi visai patiko, o dabar mastau, kad ji tinginio pantis  blush2.gif ir kolegę išleidžiu gegužę atostogų ir kažkaip pagalvojau, kad naujokė ir negalės dirbti tai teks man 14d. Arti vienai.

Labai neblogai issiaiskinote sapna 4u.gif
Zaltys. nenuodinga gyvate, manau ta pati ir sapne atspindi 4u.gif

Vaivorykste, labai geras zenklas, po visu darganu ( po lietaus)-pagerejimas, gal gausite is darbdavio $ ivertinima , gal ir seima pagausinsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2016 04 28, 18:50)
Pati manau, kad sapnas labiau man skirtas nes  dirbu naujam darbe kuris man lavai nepatinka.
Dabar dėl manęs vis nekenčiu šio darbo ir nesiryžtu ieškoti naujo. Dabar atėjo naujokė ir man ji vėlgi visai patiko, o dabar mastau, kad ji tinginio pantis  blush2.gif ir kolegę išleidžiu gegužę atostogų ir kažkaip pagalvojau, kad naujokė ir negalės dirbti tai teks man 14d. Arti vienai.

Nu tai dėl vienos pusseserės ir jos "žalčio" viskas atitiko smile.gif
O dėl kitos, tai tada gaunasi, kad gal jai guodėtės ar norėtumėte pasiguosti jai ar kam nors dėl jūsų problemų. Ir galiausiai tos problemos atsitrauks, nes vaivorykštė jūsų sapno atveju yra teigiamas simbolis. Koks tai apdovanojimas, palengvėjimas ir pan.
Atsakyti
pastaruoju metu tankiai sapnuoju policija g.gif g.gif tai mane sustabdo tai man reikia ju pagalbos g.gif unsure.gif
siank sapnavau keista sapna kad vaziuojam su tarsi zaliu autobusiuku veza mamos brolis priekyje matau avarija didele mes siaip taip spejam sustoti ir neatsitrenti i kitas masinas smile.gif kazkaip atsiduriu ligonineje o tenai cahosas prieina grazi moteris prie manes ir man i ranka iduoda du sagtukus i plaukus su melynom akutem sako juk zinai kad cia tavo apsauga ir paguoda g.gif g.gif o paskui galiausiai matau savo mama ji eina nuo manes tolyn kazkokiu keliuku ir vis tolsta as ja saukiu bet ji atsisuka paziuri i mane nelaukia manes as ja bandau pavyti bet ji eina tolyn o kelias mano nelygus kazkoks g.gif bijau kad mamai nieko nenutiktu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2016 05 06, 15:33)
pastaruoju metu tankiai sapnuoju policija  g.gif  g.gif  tai mane sustabdo tai man reikia ju pagalbos  g.gif  unsure.gif
siank sapnavau keista sapna kad vaziuojam su tarsi zaliu autobusiuku veza mamos brolis priekyje matau avarija didele mes siaip taip spejam sustoti ir neatsitrenti i kitas masinas smile.gif  kazkaip atsiduriu ligonineje o tenai cahosas prieina grazi moteris prie manes ir man i ranka iduoda du sagtukus  i plaukus su melynom akutem sako juk zinai kad cia tavo apsauga ir paguoda  g.gif  g.gif  o paskui galiausiai matau savo mama ji eina  nuo manes tolyn kazkokiu keliuku  ir vis tolsta as ja saukiu bet ji  atsisuka paziuri i mane nelaukia manes as ja bandau pavyti bet ji eina tolyn o kelias mano nelygus kazkoks  g.gif  bijau kad mamai nieko nenutiktu  unsure.gif  unsure.gif

Matosi. kad daznai baiminates del mamos ir del artimuju 4u.gif Tai labiausiai atspindi jusu sapnai, savotiskai suprantate, kad gyvenimas irgi nestoves vietoje, kad vieni iseis, kiti ateis, kad nepasivysite visu, neislaikysite...
Mylekite ir rupinkites artimaisiais kiekviena diena, nes visa kita mums tiesiog neimanoma pakeisti. Juk mes ir patys suprantame, kad atejome viena diena, o viena diena ir iseisime ....Jokie talismanai to nepakeicia, bet musu rupestis ir meile, gali juos palaikyti laimingus ir mylimus ilgai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2016 05 06, 16:33)
pastaruoju metu tankiai sapnuoju policija  g.gif  g.gif  tai mane sustabdo tai man reikia ju pagalbos  g.gif  unsure.gif
siank sapnavau keista sapna kad vaziuojam su tarsi zaliu autobusiuku veza mamos brolis priekyje matau avarija didele mes siaip taip spejam sustoti ir neatsitrenti i kitas masinas smile.gif  kazkaip atsiduriu ligonineje o tenai cahosas prieina grazi moteris prie manes ir man i ranka iduoda du sagtukus  i plaukus su melynom akutem sako juk zinai kad cia tavo apsauga ir paguoda  g.gif  g.gif  o paskui galiausiai matau savo mama ji eina  nuo manes tolyn kazkokiu keliuku  ir vis tolsta as ja saukiu bet ji  atsisuka paziuri i mane nelaukia manes as ja bandau pavyti bet ji eina tolyn o kelias mano nelygus kazkoks  g.gif  bijau kad mamai nieko nenutiktu  unsure.gif  unsure.gif

Baimė nieko nepadės. Jei ji planuoja kokią kelionę, tada geriau tegu atsisako dėl širdies ramybės. Taip pat galima organizmo tyrimą pasidaryti, pasižiūrėti rodiklius tiesiog dėl savęs ir dėl ramybės.
Aišku, toks sapnas gali ir tereikšti jūsų vidinį rūpestį dėl mamos, neseniai mamos diena buvo, gal daugiau galvojote apie ją, savo santykius, gyvenimą ir pan. Bet jei negalvojote ir buvote užmiršusi mamą, tai pasąmonė jums tikrai tada sako, kad reikia atkreipti dėmesį į ją, pasaugoti ją kiek tai įmanoma.
Atsakyti
Laba diena,
Siandien sapnavau kosmara. Sapnavau buvusi klasioka norejo atimti telefona o paskui pakele ilga astru kruvina peili. Ir paskui prabudau. Ka jis galetu reiksti ?
O pirmadieni sapnavau. Sena mirusia moteri aprengta silkine raudona suknele gulincia ant zoles ir laikancia litrini stiklaini su pinigais ir auksinem monetom. Ka tai reiskia ?
Aciu labai !
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2016 05 25, 12:32)
Laba diena,
Siandien sapnavau kosmara. Sapnavau buvusi klasioka norejo atimti telefona o paskui pakele ilga astru kruvina peili. Ir paskui prabudau. Ka jis galetu reiksti ?
O pirmadieni sapnavau. Sena mirusia moteri aprengta silkine raudona suknele gulincia ant zoles ir laikancia litrini stiklaini su pinigais ir auksinem monetom. Ka tai reiskia ?
Aciu labai !

Sapnu nereikia bijoti, lengviausias variantas butu pamirsti ir ne negalvoti, tokiu budu sapnai ne neisipildo mirksiukas.gif Tiksliau pamirstate ir gyvenate sau normalu gyvenima, o kas vyksta aplinkui , tai ir vyksta.
Na o jei norite reiksmiu,jas labai lengva ir pritraukti prie visko kas vyksta aplinkui , galite pabandyti ( pamirsti ar stebeti) abu variantus.

reiksmes: liga ir pletkai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2016 05 25, 13:32)
Laba diena,
Aciu labai !

O su tuo klasioku jus dabar iš viso kas nors sieja? Matotės, kalbatės? Jei taip, tai atsargiau su juo, neišsiplepėkite ko nereikia, neužpykdykite. Jei nesimatote, nieko apie jį nežinote, gal tiesiog atsiųstas buvo jums signalas, kad kažkas jo gyvenime vyksta ir tiek.
Antras sapnas toks įdomus ir šiurpokas. Gali liga užpulti ir teks pakrapštyti piniginę ar šiaip kas nutiks, kas gali pareikalauti pinigų. Būkite budri ir atsargi.
Atsakyti