QUOTE(baze @ 2016 04 11, 14:15)
Sveiki. Gal yra galinčiu man padėti išaiškinti sapnus. Prieš kokius metus sapnavau toki ženklą, simbolį ar ornamentą ar daiktą, kaip ji pavadinti net nežinau. Atsikėlusi labai aiškiai ji atsiminiau kažkas sapne pasakė, kad turiu turėti toki namuose padaryta iš molio juodosios keramikos. Ir dar tiksliai žinojau, kad ta simboli išaiškinti man gali žmonės, kas išmano baltiškus simbolius. Bet žinoma as jo nepasidariau ir palikau tai kaip keista sapną.
Šiandieną susapnavau dar keistesnį simbolį . Ji man sesuo padovanojo, padaryta iš beržo vytelių su neįšsprogusiais pumpurais, apvytas juodu siūlu, o siūlas apvaškuotas ,kad laikytųsi konstrukcija. Sapne sesuo manęs ilgai laukė, o aš vis kažkur užtrukdavau. Susitikome tarp dūryje Sesuo sako - Imk aš tau padariau ,kad turėtum namuose.
Labai keisti sapnai gal kas turi kokiu minčių ar tikrai tie simbolai namams saugoti man siunčiami?
Šiandieną susapnavau dar keistesnį simbolį . Ji man sesuo padovanojo, padaryta iš beržo vytelių su neįšsprogusiais pumpurais, apvytas juodu siūlu, o siūlas apvaškuotas ,kad laikytųsi konstrukcija. Sapne sesuo manęs ilgai laukė, o aš vis kažkur užtrukdavau. Susitikome tarp dūryje Sesuo sako - Imk aš tau padariau ,kad turėtum namuose.
Labai keisti sapnai gal kas turi kokiu minčių ar tikrai tie simbolai namams saugoti man siunčiami?
Kadangi sapnavote tai ko anksciau nesate mates(iusi) , tai rodo, kad i jusu sapna kisasi tie ornamentu, simboliu propaguotojai Panasu, kad gal ir sesei darytas poveikis
Jei kazka panasaus pasidarysite pats(i), bent galvosite kad gal saugo, bet jei istikruju.....tai zmones stengiasi kazka tokio parduoti, teigdami, kad jie saugos ....
Svarbiausia yra elgtis logiskai, apgalvokite situacijas, nepulkite i viska spontaniskai