Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2016 03 22, 00:04)
Na, labai nesinorėjo čia lįsti, bet teks.

Sapnas buvo vakar, bet antra para iš galvos neišlenda. Nežinau, ar sapno turiny kažkas daug yra. Kas keista, per visą naktį, galima sakyt, tą patį sapną susapnavau 4 kartus, tik detalės kiek kitos. Tie patys žmonės, ta pati esmė, poelgiai visumoj tie patys - tik kitokie, tarkim, metodai. Kas per velniena?.. Ar man kapstytis giliau, nes kartojosi, ar kartojosi todėl, kad man gyvent liūdna pasidarė?  lotuliukas.gif  Šiaip sapnuose gan pasikausčius esu, lengvai savus sapnus interpretuoju, o ko nepavyksta - mama padeda, bet čia tokia pasimetus jaučiuos.

Kaip čia tai suprasti? g.gif

Po prabudimo ir vėl užmigimo, jei sapnas sudomino, įsiminė, galima sapnuot ir sapnuoti tarsi jo tęsinius. Aišku, panašiai yra su pranašingais sapnas, nes pasąmonė vėl patvirtina: taip, taip, neišsisuksi, bus tau taip ar anaip.
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2016 03 22, 00:04)
Na, labai nesinorėjo čia lįsti, bet teks. Sapnas buvo vakar, bet antra para iš galvos neišlenda. Nežinau, ar sapno turiny kažkas daug yra. Kas keista, per visą naktį, galima sakyt, tą patį sapną susapnavau 4 kartus, tik detalės kiek kitos. Tie patys žmonės, ta pati esmė, poelgiai visumoj tie patys - tik kitokie, tarkim, metodai. Kas per velniena?.. Ar man kapstytis giliau, nes kartojosi, ar kartojosi todėl, kad man gyvent liūdna pasidarė?  lotuliukas.gif  Šiaip sapnuose gan pasikausčius esu, lengvai savus sapnus interpretuoju, o ko nepavyksta - mama padeda, bet čia tokia pasimetus jaučiuos.

Tarytum kas nori zinoti jusu teisinga sprendima is 4 galimu g.gif Galiu patarti mokytis tokius sapnus ignoruoti ir kuo greiciau tuo geriau. Jei tai neduoda ramybes 2 paras, galite ir toliau tesinius sapnuoti, nes galvojate apie tai ilgokai. Cia tikrai nera pranasiskas sapnas, bet galvojimai paprasciausia veliau pritempiami prie kazko panasaus, nors vienos istrigusios detales ( is 100) .
Susiraskite kazka idomaus veikti, galvoti, nukreipkite mintis nuo sapnu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 22, 08:53)
Kaip čia tai suprasti? g.gif

Po prabudimo ir vėl užmigimo, jei sapnas sudomino, įsiminė, galima sapnuot ir sapnuoti tarsi jo tęsinius. Aišku, panašiai yra su pranašingais sapnas, nes pasąmonė vėl patvirtina: taip, taip, neišsisuksi, bus tau taip ar anaip.

Čia neprabudus, tiesiog - vienas baigiasi - prasideda kitas, užtai ir sutrikau.
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2016 03 22, 19:53)
Čia neprabudus, tiesiog - vienas baigiasi - prasideda kitas, užtai ir sutrikau.

Tada tikrai traktuočiau tai kaip įspėjimą jums dėl ko nors ar dėl tų, kuriuos sapnuojate.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą. Padėjo padaryti išvadas.
Atsakyti
Sveiki. Ateinu su įdomiu sapnu. Rasau sveplai nes sis forumas nemyli mano mobilaus ir vietoj lt raidziu keistus zenklus raso.... Tai gi vaikstau gamtoje , ant upes kranto. Labai aukstai, staciu krantu. Apacioje teka juoda srauni upe. Kazkuriuo momentu kranta iluzta po mano kojomis. Krentu ramiai i upe. O kad jau ikritau , reikia plaukti tam juodam vandeni. Tai gi plaukiu ramiai pasroviui. Srove atnesa iki kranto. O tada as sakau, bliamba. Cia gi sapnas. Pradedu prausti sau veida upes vandeniu. Suprantu kad neprabundu. Pasaukiu vyra vardu. Sakau "Zadink, mane. Zadink". Ir sapne is sapno prabundu
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 03 25, 07:04)
Sveiki. Ateinu su įdomiu sapnu. Rasau sveplai nes sis forumas nemyli mano mobilaus ir vietoj lt raidziu keistus zenklus raso.... Tai gi vaikstau gamtoje , ant upes kranto. Labai aukstai, staciu krantu. Apacioje teka juoda srauni upe. Kazkuriuo momentu kranta iluzta po mano kojomis. Krentu ramiai i upe. O kad jau ikritau , reikia plaukti tam juodam vandeni. Tai gi plaukiu ramiai pasroviui. Srove atnesa iki kranto. O tada as sakau, bliamba. Cia gi sapnas. Pradedu  prausti sau veida upes vandeniu. Suprantu kad neprabundu.  Pasaukiu vyra vardu. Sakau "Zadink, mane. Zadink". Ir sapne is sapno prabundu

Labas. Čia tai https://lt.wikipedia...moningas_sapnas
tai reikia tikėtis, kad ir gyvenime dabar taip suvaldysite kažką, jei bandys užeiti kažkas juodo, gausite pagalbos, jei reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 25, 10:04)
Labas. Čia tai https://lt.wikipedia...moningas_sapnas
tai reikia tikėtis, kad ir gyvenime dabar taip suvaldysite kažką, jei bandys užeiti kažkas juodo, gausite pagalbos, jei reikės smile.gif

Ačiū, va čia tai niekada negirdėjau. Be galo įdomu bigsmile.gif
Ateinu ir vėl su simbolika. Įdomu, ką joje galima rasti? g.gif
Tai gi, sapnuoju, kad einu iš darbo ( tai užsifiksavo kažkodėl ). Grįžtu namo tiltu per upę. Viduryje tilto stovi graži nauja juoda mašina, markės nepasakysiu, užsifiksavo kad sedanas. Šalia jos vyras, gražus, juodaplaukis, kostiumuotas. Metų gal 40. Aš praeinu, po to pagalvoju paklausti, ko gi jis ten laukia ir grįžtu. Prieinu, klausiu, ko jis laukia. Sako " Apolonijos " . Tai mano nickas vienam žaidime, aš suvokiu, kad MANĘS. Sakau, "tai gi čia aš". Jis netiki. Parodau pasą, ten mano nickas. Jis sako " Aš Žanas Pjeras, aš laukiau tavęs " ir pakviečia važiuoti kartu...
---------------
Vat ir kaip suprasti? doh.gif
Atsakyti
Šiąnakt turėjau reikalų su policija. Važiavau svetimam mieste, sustabdė ir toookią baudą gavau. Lyg ir pamenu konkrečią sumą, bet labiausiai įstrigo, kad raudodama burbėjau policininkui, kad čia 3 mano algos smile.gif Ką tai galėtų reikšt?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 04 05, 07:29)
Šiąnakt turėjau reikalų su policija. Važiavau svetimam mieste, sustabdė ir toookią baudą gavau. Lyg ir pamenu konkrečią sumą, bet labiausiai įstrigo, kad raudodama burbėjau policininkui, kad čia 3 mano algos smile.gif Ką tai galėtų reikšt?

Galite ziureti kaip i ispejima, kad pavyktu isvengti to ka susapnavote 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal yra galinčiu man padėti išaiškinti sapnus. Prieš kokius metus sapnavau toki ženklą, simbolį ar ornamentą ar daiktą, kaip ji pavadinti net nežinau. Atsikėlusi labai aiškiai ji atsiminiau kažkas sapne pasakė, kad turiu turėti toki namuose padaryta iš molio juodosios keramikos. Ir dar tiksliai žinojau, kad ta simboli išaiškinti man gali žmonės, kas išmano baltiškus simbolius. Bet žinoma as jo nepasidariau ir palikau tai kaip keista sapną.
Šiandieną susapnavau dar keistesnį simbolį . Ji man sesuo padovanojo, padaryta iš beržo vytelių su neįšsprogusiais pumpurais, apvytas juodu siūlu, o siūlas apvaškuotas ,kad laikytųsi konstrukcija. Sapne sesuo manęs ilgai laukė, o aš vis kažkur užtrukdavau. Susitikome tarp dūryje Sesuo sako - Imk aš tau padariau ,kad turėtum namuose.
Labai keisti sapnai gal kas turi kokiu minčių ar tikrai tie simbolai namams saugoti man siunčiami?
Atsakyti
QUOTE(baze @ 2016 04 11, 15:15)
Sveiki. Gal yra galinčiu man padėti išaiškinti sapnus. Prieš kokius metus sapnavau toki ženklą, simbolį ar ornamentą ar daiktą, kaip ji pavadinti net nežinau. Atsikėlusi labai aiškiai ji atsiminiau kažkas sapne pasakė, kad turiu turėti toki namuose padaryta iš molio juodosios keramikos. Ir dar tiksliai žinojau, kad ta simboli išaiškinti man gali žmonės, kas išmano baltiškus simbolius. Bet žinoma as jo nepasidariau ir palikau tai kaip keista sapną.
Šiandieną susapnavau dar keistesnį simbolį . Ji man sesuo padovanojo, padaryta iš beržo vytelių su neįšsprogusiais pumpurais, apvytas juodu siūlu, o siūlas apvaškuotas ,kad laikytųsi konstrukcija.  Sapne sesuo manęs ilgai laukė, o aš vis kažkur užtrukdavau. Susitikome tarp dūryje Sesuo sako - Imk aš tau padariau ,kad turėtum namuose.
Labai keisti sapnai gal kas turi kokiu minčių ar tikrai tie simbolai namams saugoti man siunčiami?

Sveiki. Visko gali būti. Šiaip gal vertėtų pasidomėti namiškių reikalais, vyrą, jei tokį turite pašniukštinėti, vaikus mirksiukas.gif
Atsakyti