Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(aurole1 @ 2016 03 16, 00:50)
sveikos, gal ir man pagelbesit, pirma kart gyvenime, jau antra kart per savaite sapnuoju delfinus, pirma kart labai skaidru vandeni, lyg plaukiu apsikabinusi delfina, bet jis toks piktas, vakar irgi delfina, vanduo paprastas, viso veiksmo nepamenu, bet irgi buvau vandenyje su delfinu ar delfinais, labai aciu

Čia yra absoliuti simbolika ir gana plati, todėl neverta spėlioti. Simbolikai geriausiai pasitarnauja sapnininkai, pasiskaitykite ir gal rasite sau kažką artimo dėl tų delfinų, nes pati save geriausiai pažįstate.
Atsakyti
sapnininkas ir isgasdino, artimo zmogaus netektis
Atsakyti
QUOTE(aurole1 @ 2016 03 16, 13:28)
sapnininkas ir isgasdino, artimo zmogaus netektis

Kuris čia taip rašė? Kiek aš užmečiau akį, nei viename to neradau smile.gif Tiesiog šiaip labai įvairios ir nekonkrečios reikšmės ir tiek. Dėl to jums riektų pačiai pagalvoti ką jums primena delfinai. Pvz., man tai labai įdomus gyvūniukas, būtų įdomi patirtis su jais susipažinti, jaudinanti patirtis, man jie protingi atrodo. Tai jei aš sapnuočiau, tai man galėtų ir reikšti jaudinančią, malonią patirtį, džiugesį, naujienas.
Atsakyti
QUOTE(aurole1 @ 2016 03 16, 00:50)
sveikos, gal ir man pagelbesit, pirma kart gyvenime, jau antra kart per savaite sapnuoju delfinus, pirma kart labai skaidru vandeni, lyg plaukiu apsikabinusi delfina, bet jis toks piktas, vakar irgi delfina, vanduo paprastas, viso veiksmo nepamenu, bet irgi buvau vandenyje su delfinu ar delfinais, labai aciu

Pabandykite prisiminti aplinka.. Vanduo vandenyne ar baseine...sapnas gali ir nieko nereiksti jums, gali buti kazkieno labai stiprios emocijos istikruju plaukiant apsikabinus delfina,dar gali buti jei ziurite laidas apie delfinus( kiek zinau tokia LT yra)atsispindeti sane , ..nemanau, kad reiksme sapnininke jums tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, ateinu šifruotis smile.gif
Tai gi, sapnuoju, kad užeinu pas kažką tai į laiptinę ( sapne neatsispindėjo pas ką ir kaip ), beišeinant prisimenu, kad aš šioje laiptinėje turiu pašto dėžutę. Net palydovui tą pasakau. Prieinu prie dėžučių, susirandu dėžutę nr 50. išsitraukiu raktus ir atsirakinu ją. O ten pluoštas laiškų ir net siuntinukas su pyragėliais. Siuntinuką atsidariau, atsikandau pyragėlio. Jis buvo skanus, su kopūstais....
----
Na vat laužau galvą, kaip čia sapną suvirškinti su tokiais komponentais ir dar skaičiais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 03 18, 10:32)
Sveiki, ateinu šifruotis smile.gif
Tai gi, sapnuoju, kad užeinu pas kažką tai į laiptinę ( sapne neatsispindėjo pas ką ir kaip ), beišeinant prisimenu, kad aš šioje laiptinėje turiu pašto dėžutę. Net palydovui tą pasakau. Prieinu prie dėžučių, susirandu dėžutę nr 50. išsitraukiu raktus ir atsirakinu ją. O ten pluoštas laiškų ir net siuntinukas su pyragėliais. Siuntinuką atsidariau, atsikandau pyragėlio. Jis buvo skanus, su kopūstais....
----
Na vat laužau galvą, kaip čia sapną suvirškinti su tokiais komponentais ir dar skaičiais unsure.gif

Man atrodo, kad gali būti dvejopa reikšmė, susijusi su jūsų meilės reikalais arba su darbiniais, ar kokio reikalo, kurio ketinate imtis. Jūs galite užtikrintai imtis kažkokios veiklos ir jums pasiseks, gausite daug pozityvių žinių, nereikės perdaug stengtis pačiai, tiesiog kaip tame sapne, savaime gausite į rankas pyragėlį ir beliks tik suvalgyti. Lygiai tas pats, jei sapnas bylotų apie meilės reikalus. Galbūt mylimasis surengs kokią staigmeną ir skaniai mėgausitės.
smile.gif
Atsakyti
labas. gal kuri iššifruos sapną. sapnas labai ryškus ir aiškus. gimdau antrą vaiką išeilės po labai nerealios trumpos pertraukos. pilvas taip kilnojas, kad atrodo atsisėda jis ten, galima galvą, rankas pačiupinėt. kada gimsta, iškart sėdi, vaikšto, laksto, pagaut neina. lytis vyriška. visi stebis aplink, o jis jei nukrenta, stojas ir toliau eina, bėga.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 03 21, 17:11)
labas. gal kuri iššifruos sapną. sapnas labai ryškus ir aiškus. gimdau antrą vaiką išeilės po labai nerealios trumpos pertraukos. pilvas taip kilnojas, kad atrodo atsisėda jis ten, galima galvą, rankas pačiupinėt. kada gimsta, iškart sėdi, vaikšto, laksto, pagaut neina. lytis vyriška. visi stebis aplink, o jis jei nukrenta, stojas ir toliau eina, bėga.

Labas. Gali būti, kad puikiai pavyks kažkas naujo, jaudinančio, svarbaus, kažkoks didelis įvykis, projektas, kurį įsuksite ar pan. Arba pats įvykis gali turėti vyrišką pradą, pavadinimą, arba koks nors vyras gali jūsų ir kitų nuostabai labai padėti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 21, 17:21)
Labas. Gali būti, kad puikiai pavyks kažkas naujo, jaudinančio, svarbaus, kažkoks didelis įvykis, projektas, kurį įsuksite ar pan. Arba pats įvykis gali turėti vyrišką pradą, pavadinimą, arba koks nors vyras gali jūsų ir kitų nuostabai labai padėti.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 03 21, 17:11)

Gimdau antra vaika- tai antras panasus rupestelis , kazka panasaus jau turejote . Antra karta viskas daug lengviau ir greiciau sekasi 4u.gif Panasu, kad lengvai seksis 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na, labai nesinorėjo čia lįsti, bet teks. Sapnas buvo vakar, bet antra para iš galvos neišlenda. Nežinau, ar sapno turiny kažkas daug yra. Kas keista, per visą naktį, galima sakyt, tą patį sapną susapnavau 4 kartus, tik detalės kiek kitos. Tie patys žmonės, ta pati esmė, poelgiai visumoj tie patys - tik kitokie, tarkim, metodai. Kas per velniena?.. Ar man kapstytis giliau, nes kartojosi, ar kartojosi todėl, kad man gyvent liūdna pasidarė? lotuliukas.gif Šiaip sapnuose gan pasikausčius esu, lengvai savus sapnus interpretuoju, o ko nepavyksta - mama padeda, bet čia tokia pasimetus jaučiuos.
Atsakyti