Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 03 07, 11:25)
Laba diena, šį kartą mano sapniukas.. Sapnuoju retai, bet kai sapnuoju, tai tokias nesąmones,..  blink.gif
Pirmas sapnas po kurio nubudau buvo, kad guliu lovoj, ziuriu filmą ir nei iš šio nei iš to susigalvojau sau su peiliu riešus persipjaut  blink.gif įsipjoviau taip neblogai, nei skauda, nei ką.. guliu toliau ir žiūriu filmą, kol galiausiai kažkaip silpnai jaustis pradedu. Tada pasižiūriu į rankas - jos visos kruvinos, po manim didžiausia kraujo bala. Tada nubudau. Užmigau vėl ir sapnavau jau kad esu ligoninėje, tiksliau apsimetinėju, kad joje esu tam, kad išvengti kažkokio susitikimo, o iš tikro tuo metu skrendu lėktuvu, tokiu nedideliu, mes ten dviese o gal penkiese tik buvom.. Skrendam ir staiga lėktuvas pradėjo ratais suktis ore, sakau o, ką ta durnė pilotė čia daro. Po to galvoju, bet koks fainas jausmas, kol galiausiai toptelėjo mintis, kad mes krentam. Po tos minties nusileidom prie kažkokios autobusų stotelės, saugiai ir laimingai  biggrin.gif dar klausem pilotės, kas buvo, ji sako nežinau, kažkoks gedimas, pinigus už skrydi gražinsim, pamenu dar labai apsidžiaugiau, kad 500 pinigų (net nežinau kokia valiuta) atgausiu  biggrin.gif
tokios va mano šios nakties nelabai malonios nesąmonės  g.gif
O mama šiąnakt sapnavo sniegą, labai labai daug sniego.
Ačiū iš anksto, kas pakomentuos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jusu sapnas kazkaip labiau tiktu kaip nusilpusio organizmo apibudinimas, tarytum nukraujavimas, kitas sukimasis ratais lektuvu.(svaigulys?)..Bet panasu, kad pavasaris atstatys jegas i savo vietas ir sapnai su blogomis emocijomis praeis 4u.gif
Mamai del sniego, kadangi parasete kad tai mamai vistik kelia gerus jausmus, turbut ir reiksme daugiau ta sniego baltumas ir jo daug. Gali buti kad ir pasnigs dar, tik logiska, kad nelabai daug, nbent gyventumete Australijoje ir ziema dar butu tik uz 3 menesiu biggrin.gif tada gal ir daug smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Pašifruokit ką susapnavau.
1 sapnas. Sapnuoju, kad einu prie upės su šuniukų ( jorko tipo ). Šuniukas įkrenta į kanalizaciją. Aš jį ištraukiu ( ant pavadžio buvo ). Suprantu, kad išsipurvino. Nueinam prie upės ir įbrendam. Šuniukas nusimaudo . Aš stoviu o aplink mane plaukioja didelės žuvys . Karpiai veidrodiniai . Aš dar sapne nusistebėjau, kad tokio užterštoje upėje tokios žuvys ....
----
2 Sapnas. Einu gatve. Naktis. Smarkiai lyja . Aš einu, nes žinau, kad turiu eiti . Tada privažiuoja greitoji, sustoja, pakviečia į vidų. Aš labai apsidžiaugiau, kad man padeda. Kad paveš. Ir berods įsėdau...
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 03 08, 17:59)
Sveiki. Pašifruokit ką susapnavau.
1 sapnas. Sapnuoju, kad einu prie upės su šuniukų ( jorko tipo ). Šuniukas įkrenta į kanalizaciją. Aš jį ištraukiu ( ant pavadžio buvo ). Suprantu, kad išsipurvino. Nueinam prie upės ir įbrendam. Šuniukas nusimaudo . Aš stoviu o aplink mane plaukioja didelės žuvys . Karpiai veidrodiniai . Aš dar sapne nusistebėjau, kad tokio užterštoje upėje tokios žuvys ....
----
2 Sapnas. Einu gatve. Naktis. Smarkiai lyja . Aš einu, nes žinau, kad turiu eiti . Tada privažiuoja greitoji, sustoja, pakviečia į vidų. Aš labai apsidžiaugiau, kad man padeda. Kad paveš. Ir berods įsėdau...

Sveiki. Pradžia manyčiau gana tiesioginė - teikiama pagalba tam, kam jos reikia. O žuvys gali simbolizuoti jūsų sapne tai, ko nesitikėjote, nes jūs stebitės kaip kažkur nešvariai jos esti tokios fainos. Tai gali būti, kad pasiseks ten, kur net nesitikite to, gal net finansinė sėkmė, nes gali būti toks didelių žuvų simbolis ar pas kokį aukštas pareigas užimantį asmenį įgysite prielankumą.
Aišku, gali būti ir kitų simbolių.

O antrame sapne regis jau jums pačiai kas nors gali pagelbėti, padėti g.gif O pagal lietaus simboliką, tai ji regis yra gera, teigiama tokiame kontekste, sėkmė, pasisekimas. Tai tarsi papildytų, užtvirtintų jūsų pirmąjį sapną. O greitoji gali reikšti, kad jūs nerimaujate dėl savęs, ateities galbūt, bet viskas turėtų būti gerai, nes sapne jūs apsidžiaugiate, priimate pagalbą berods.

Žodžiu, man atrodo, kad jūsų sapnai teigiami ir laukia tik geri dalykai. Tikiuosi, kad neklystų, nes visada yra ir tų neigiamų, atvirkštinių simbolių, bet bandau kliautis jūsų sapnų emocijomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 08, 23:23)
Nerealiai taikliai pataiket i mano dabartine situacija ir planus. ACIU :-)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 07, 15:25)
Tokiu atveju mama turi pasidairyti po savo emocijas ir pati pasiaiškinti sau, ar ji kažką saugiai ir gausiai užklojo tarsi sniegu ir nenori judinti (kažkokio įvykio, reikalo pvz.) ar ji jaučiasi prislėgta dėl kažko ir tarsi daug daug sniego ant jos pridrėbta, o gal kaip tik mato šviesiąją pusę, šviesumą, baltumą, purumą?

QUOTE(Riviera Maya @ 2016 03 07, 16:07)
Jusu sapnas kazkaip labiau tiktu kaip nusilpusio organizmo apibudinimas, tarytum nukraujavimas, kitas sukimasis ratais lektuvu.(svaigulys?)..Bet panasu, kad pavasaris atstatys jegas i savo vietas ir sapnai su blogomis emocijomis praeis  4u.gif
Mamai del sniego, kadangi parasete kad tai mamai vistik kelia gerus jausmus, turbut ir reiksme daugiau ta sniego baltumas ir jo daug. Gali buti kad ir pasnigs dar, tik logiska, kad nelabai daug, nbent gyventumete Australijoje ir ziema dar butu tik  uz 3 menesiu  biggrin.gif tada gal ir daug smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vel as biggrin.gif
Sianakt vos ne cypdama atsibudau, Sapnavau savo mama, ten aplinkybes keistos buvo, lyg ji jau turejo but mirus, arba mes visiem taip sakem, lyg kas.. bet gavom zinia, kad ji is tikro mire.. Atvaziavom su teciu i didele ligonine kazkokia, ten didele didele palata labirintais visokiais vos ne isdestyta... buvo kazkoks uzrasas ten apie ja, kaip apsirengus buna ir pan. atejo gydytoja, sako mes dar aiskinsimes, ar buvo galima cia kanors padaryti.. zodziu, galiausiai priejau prie mamos, ji buvo susukta visa nuo galvos iki koju tarsi i kazkoki pleda, matesi tik truputis jos kelniu ir megztuko.. kaip suprantu, ji buvo negyva.. pradejau verkt. taip verkt, kaip turbut gyvenime nesu verkus. tiesiog ne savu balsu. tiek verkiau, kad net truko oro. verkiau ir parkritusi salia tos lovos ir apkabinus mama visaip.. taip verkiau, kad, rodos, jog net ir realiai spiegiau, ne tik sapne... nuo to baisaus verkimo ir atsibudau.. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 03 09, 13:44)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vel as biggrin.gif
Sianakt vos ne cypdama atsibudau, Sapnavau savo mama, ten aplinkybes keistos buvo, lyg ji jau turejo but mirus, arba mes visiem taip sakem, lyg kas.. bet gavom zinia, kad ji is tikro mire.. Atvaziavom su teciu i didele ligonine kazkokia, ten didele didele palata labirintais visokiais vos ne isdestyta... buvo kazkoks uzrasas ten apie ja, kaip apsirengus buna ir pan. atejo gydytoja, sako mes dar aiskinsimes, ar buvo galima cia kanors padaryti.. zodziu, galiausiai priejau prie mamos, ji buvo susukta visa nuo galvos iki koju tarsi i kazkoki pleda, matesi tik truputis jos kelniu ir megztuko.. kaip suprantu, ji buvo negyva.. pradejau verkt. taip verkt, kaip turbut gyvenime nesu verkus. tiesiog ne savu balsu. tiek verkiau, kad net truko oro. verkiau ir parkritusi salia tos lovos ir apkabinus mama visaip.. taip verkiau, kad, rodos, jog net ir realiai spiegiau, ne tik sapne... nuo to baisaus verkimo ir atsibudau..  unsure.gif  4u.gif

Tai gali būti jūsų emocijų, požiūrio į mamą išraiška. Nežinau kiek jums metų, jei gana jauna, tai gali būti tai, kad jūs pati bręstate, suaugate ir keičiate požiūrį į mamą. Nebesate jau tokia jos maža dukrytė arba gali būti, kad kažkuriuo aspektu nusivilsite savo mama. Ji jums tarsi mirs kažkuriuo vienu aspektu. Parašysiu pavyzdį, kad būtų aiškiau. Tarkime, jums iki šiol atrodė, kad jūsų mama labai stipri moteris, daug atlaikanti, o greitai paaiškės, kad ji keičiasi, tampa pažeidžiama, trapia. Tai gali būti dėl senėjimo procesų ar šiaip. Arba gal laikėte savo mamą labai sąžininga, o sužinosite, kad ji bando kažką apgauti ar pan.
Kadangi mama yra labai svarbus žmogus mums, ji tik viena, net vaikų ar vyrų būna ne vienas mūsų gyvenime, todėl sapnai apie mamą ar tėtį būna labai sukrečiantys. Bet nepaisant to jie nebūtinai reikš kažką tokio baisaus.
Žinoma, visada išlieka ir kita pusė. Gali būti, kad jūs jaučiate, kad mamai pašlijo ar greitu metu pašlis sveikata. Dėl to reikėtų labai stebėti mamą, perspėti, kad ji pati save stebėtų, neignoruotų nė vieno simptomo. Reikėtų jai poilsio daugiau, persižiūrėti mitybą, nusipirkti stiprinančių papildų ir pan. Niekada juk negali būti tikras dėl sapno, nes tai tokia mistinė sritis ir mes, mirtingieji iki galo niekada negalime žinoti, todėl reikia ruoštis įvairiems dalykams.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 03 09, 13:44)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vel as biggrin.gif
Sianakt vos ne cypdama atsibudau, Sapnavau savo mama, ten aplinkybes keistos buvo, lyg ji jau turejo but mirus, arba mes visiem taip sakem, lyg kas.. bet gavom zinia, kad ji is tikro mire.. Atvaziavom su teciu i didele ligonine kazkokia, ten didele didele palata labirintais visokiais vos ne isdestyta... buvo kazkoks uzrasas ten apie ja, kaip apsirengus buna ir pan. atejo gydytoja, sako mes dar aiskinsimes, ar buvo galima cia kanors padaryti.. zodziu, galiausiai priejau prie mamos, ji buvo susukta visa nuo galvos iki koju tarsi i kazkoki pleda, matesi tik truputis jos kelniu ir megztuko.. kaip suprantu, ji buvo negyva.. pradejau verkt. taip verkt, kaip turbut gyvenime nesu verkus. tiesiog ne savu balsu. tiek verkiau, kad net truko oro. verkiau ir parkritusi salia tos lovos ir apkabinus mama visaip.. taip verkiau, kad, rodos, jog net ir realiai spiegiau, ne tik sapne... nuo to baisaus verkimo ir atsibudau..  unsure.gif  4u.gif

Papildysiu tik, ...manau jusu sapnas atspindejo jusu atgaila ( jus del kazko gailites) pries mama, o ne kazka negero apie mama 4u.gif
O kartais asaros kaip tik reiskia atvirkstini varianta- juoka, tarkime gerai praleisite savaitgali su mama, daug juoksites 4u.gif
Atsakyti
Ką reiškia sapnuoti tarakonus, lakstančius palei lovą, lendančius iš palovio?
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2016 03 09, 15:38)
Ką reiškia sapnuoti tarakonus, lakstančius palei lovą, lendančius iš palovio?

Gali reiksti baime/nepatikima tarakonu ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 03 09, 22:52)
Gali reiksti baime/nepatikima tarakonu  ir tiek  4u.gif

Neseniai namuose juos išnaikinau, kol kas neatsirado naujai.
Man kažkodėl užstrigo tai, kad jie apie lovą ropinėjo, nes paprastai jie mėgsta virtuvę, kur trupiniai. Ar tai negalėtų būti kažkaip susiję su santykiais? Susitaikiau su draugu neseniai. Gal nepasitikėjimas juo?
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2016 03 10, 10:05)
Neseniai namuose juos išnaikinau, kol kas neatsirado naujai.
Man kažkodėl užstrigo tai, kad jie apie lovą ropinėjo, nes paprastai jie mėgsta virtuvę, kur trupiniai. Ar tai negalėtų būti kažkaip susiję su santykiais? Susitaikiau su draugu neseniai. Gal nepasitikėjimas juo?

Panasiau, kad tarakonai labiau ir atspindi tarakonus, o del lovos gali tikti ir nepasitikejimas( jums geriau zinoti mirksiukas.gif )
Atsakyti
sveikos, gal ir man pagelbesit, pirma kart gyvenime, jau antra kart per savaite sapnuoju delfinus, pirma kart labai skaidru vandeni, lyg plaukiu apsikabinusi delfina, bet jis toks piktas, vakar irgi delfina, vanduo paprastas, viso veiksmo nepamenu, bet irgi buvau vandenyje su delfinu ar delfinais, labai aciu
Atsakyti