Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Rodnega @ 2016 02 26, 11:10)
Ateinu su įdomiu sapnu. Sapnavau, kad važiavau autobusu. Privažiavom sustojimą, pradėjau lipti ir supratau, kad autobusas nesustojo. Pusiau man išlipus sustojo, supykau ir nuėjau pas vairuotoją, reikalauti jo duomenų. Pasakė vardą, pavardę ir autobuso  numerį.
Staigiai prabudau, buvo jausmas, kad gal ne šiaip sau tie vardas ( tarp kitko dvigubas ir retas ) ir pavardė, pasakyti.............

Panasu, kad esate "vezama" nevairuojate pati, jus skubate islipti bet laiku, tik kazkas nenori sustoti ir nori, kad zinotumete jo varda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 02 26, 14:59)
Panasu, kad esate "vezama" nevairuojate pati, jus skubate islipti bet laiku, tik kazkas nenori sustoti ir nori, kad zinotumete jo varda  4u.gif

Įdomi versija, apsidairysiu aplinkui
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 26, 15:40)
Įdomi versija, apsidairysiu aplinkui

Numieris gali rodyti laika, telefono numieri( kazkuria tai dali) , bet kuriuo atveju -tas zmogus nori demesio..kad juo kazkas dometusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greater @ 2016 02 24, 11:06)
Sveikos, šiandien visą rytą esu prislėgta, taip sunku ant širdies  verysad.gif
Labai tikroviškai visas sapnas atrodė: guliu, miegu, matau juodas šešėlis prie kojų vaikšto pirmyn atgal, užsilipo ant lovos ir įsirėmė į mano sulenktas kojas, tada pamačiau ir supratau, kad tai giltinė, veidas išplaukus tokia, kaip iš rūko kaukolė. Ji pradėjo mane slėgti, man trūko oro tuo metu ir negalėjau pajudėti, bandžiau prisikviesti vyrą, negalėjau ištart nei vieno žodžio, mintyse visą laiką buvo tik kaip jį prisikviest, gavosi verkšlenimas, inkštimas, kurį vyras išgirdęs pažadino mane ir viskas dingo. Perskaičius reikšmes, labai bijau, nes tikiu sapnais ir pan. Išprotėsiu šiandien...  verysad.gif

Ir aš esu patyrusi miego paralyžių. Tik aš jokio šešėlio nemačiau. Pirmą kartą kai man taip nutiko, buvau išsigandusi. Lyg ir prisibudau, o nieko negaliu pajudinti, nei rankų nei kojų, nei lūpų. Pakui po truputį tas kažkas (tikriausiai siela) grįžta į kūną. Tai va. O, jei jau vieną kartą miego paralyžius buvo, tai laikas nuo laiko kartosis. Nenoriu aišku čia jūsų gasdinti. Man paskutinį kartą vėl tai pasikartojo prieš mėnesį. Šį kartą neišsigandau, dar nutariau (kas nutarė, gal siela?) padainuoti, paskui sugalvojau, kad jau reikia grįžti į kūną.
Atsakyti
QUOTE(irma1969 @ 2016 02 28, 11:43)
Ir aš esu patyrusi miego paralyžių. Tik aš jokio šešėlio nemačiau. Pirmą kartą kai man taip nutiko, buvau išsigandusi. Lyg ir prisibudau, o nieko negaliu pajudinti, nei rankų nei kojų, nei lūpų. Pakui po truputį tas kažkas (tikriausiai siela) grįžta į kūną. Tai va. O, jei jau vieną kartą miego paralyžius buvo, tai laikas nuo laiko kartosis. Nenoriu aišku čia jūsų gasdinti. Man paskutinį kartą vėl tai pasikartojo  prieš mėnesį. Šį kartą neišsigandau, dar nutariau (kas nutarė, gal siela?) padainuoti, paskui sugalvojau, kad jau reikia grįžti į kūną.

Nemanau Irma1969, kad tai jusu siela paralizuoja jusu kuna ax.gif miego busenoje, nes jusu siela jaucia kad yra paralizuojama g.gif Kunas be sielos paprasciausiai negaletu kurti , matyti, jausti ir t.t.

Ar negerete kokiu nors vaistu tuo metu , kas turetu tam poveiki, tarkime nuo skausmo, kazko stipresnio? Kas galetu malsinti , tarytum slopinti jusu kuna g.gif

Jei jokiu vaistu, bet nematete nieko, kovokite su savo baimemis, nugaledama jas. Bijote kazko, pasistenkite sau irodyti, kad nebijote. Tai ne kazkas labai ekstemalaus, kaip sokti is lektuvo parasiutu ir t.t. Tai nera butina kiekvienam biggrin.gif Tai daugiau kovojimas su naturalesnemis baimemis, auksciu, uzdaromis patalpomis, ligomis, virusais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 02 28, 18:07)
Nemanau Irma1969, kad tai jusu siela paralizuoja jusu kuna  ax.gif miego busenoje, nes jusu siela jaucia kad yra paralizuojama  g.gif Kunas be sielos paprasciausiai negaletu kurti , matyti, jausti ir t.t.

Ar negerete kokiu nors vaistu tuo metu , kas turetu tam poveiki, tarkime nuo skausmo, kazko stipresnio? Kas galetu malsinti , tarytum slopinti jusu kuna  g.gif

Jei jokiu vaistu, bet nematete nieko, kovokite su savo baimemis, nugaledama jas. Bijote kazko, pasistenkite sau irodyti, kad nebijote. Tai ne kazkas labai ekstemalaus, kaip sokti is lektuvo parasiutu ir t.t. Tai nera butina kiekvienam  biggrin.gif  Tai daugiau kovojimas su naturalesnemis baimemis, auksciu, uzdaromis patalpomis, ligomis, virusais  ir t.t.

ne, aš vaistų aplamai nepripažįstu, nebent citramonas kartais nuo galvos skausmo. O bijome mes visi kažko...
Atsakyti
QUOTE(irma1969 @ 2016 02 28, 19:36)
ne, aš vaistų aplamai nepripažįstu, nebent citramonas kartais nuo galvos skausmo. O bijome mes visi kažko...

As irgi 4u.gif logiska biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, šį kartą mano sapniukas.. Sapnuoju retai, bet kai sapnuoju, tai tokias nesąmones,.. blink.gif

Pirmas sapnas po kurio nubudau buvo, kad guliu lovoj, ziuriu filmą ir nei iš šio nei iš to susigalvojau sau su peiliu riešus persipjaut blink.gif įsipjoviau taip neblogai, nei skauda, nei ką.. guliu toliau ir žiūriu filmą, kol galiausiai kažkaip silpnai jaustis pradedu. Tada pasižiūriu į rankas - jos visos kruvinos, po manim didžiausia kraujo bala. Tada nubudau. Užmigau vėl ir sapnavau jau kad esu ligoninėje, tiksliau apsimetinėju, kad joje esu tam, kad išvengti kažkokio susitikimo, o iš tikro tuo metu skrendu lėktuvu, tokiu nedideliu, mes ten dviese o gal penkiese tik buvom.. Skrendam ir staiga lėktuvas pradėjo ratais suktis ore, sakau o, ką ta durnė pilotė čia daro. Po to galvoju, bet koks fainas jausmas, kol galiausiai toptelėjo mintis, kad mes krentam. Po tos minties nusileidom prie kažkokios autobusų stotelės, saugiai ir laimingai biggrin.gif dar klausem pilotės, kas buvo, ji sako nežinau, kažkoks gedimas, pinigus už skrydi gražinsim, pamenu dar labai apsidžiaugiau, kad 500 pinigų (net nežinau kokia valiuta) atgausiu biggrin.gif
tokios va mano šios nakties nelabai malonios nesąmonės g.gif

O mama šiąnakt sapnavo sniegą, labai labai daug sniego.

Ačiū iš anksto, kas pakomentuos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 03 07, 11:25)
Laba diena, šį kartą mano sapniukas.. Sapnuoju retai, bet kai sapnuoju, tai tokias nesąmones,..  blink.gif
Pirmas sapnas po kurio nubudau buvo, kad guliu lovoj, ziuriu filmą ir nei iš šio nei iš to susigalvojau sau su peiliu riešus persipjaut  blink.gif įsipjoviau taip neblogai, nei skauda, nei ką.. guliu toliau ir žiūriu filmą, kol galiausiai kažkaip silpnai jaustis pradedu. Tada pasižiūriu į rankas - jos visos kruvinos, po manim didžiausia kraujo bala. Tada nubudau. Užmigau vėl ir sapnavau jau kad esu ligoninėje, tiksliau apsimetinėju, kad joje esu tam, kad išvengti kažkokio susitikimo, o iš tikro tuo metu skrendu lėktuvu, tokiu nedideliu, mes ten dviese o gal penkiese tik buvom.. Skrendam ir staiga lėktuvas pradėjo ratais suktis ore, sakau o, ką ta durnė pilotė čia daro. Po to galvoju, bet koks fainas jausmas, kol galiausiai toptelėjo mintis, kad mes krentam. Po tos minties nusileidom prie kažkokios autobusų stotelės, saugiai ir laimingai  biggrin.gif dar klausem pilotės, kas buvo, ji sako nežinau, kažkoks gedimas, pinigus už skrydi gražinsim, pamenu dar labai apsidžiaugiau, kad 500 pinigų (net nežinau kokia valiuta) atgausiu  biggrin.gif
tokios va mano šios nakties nelabai malonios nesąmonės  g.gif
O mama šiąnakt sapnavo sniegą, labai labai daug sniego.
Ačiū iš anksto, kas pakomentuos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laba. Mane balamutija tai, kad sapnas prasideda: guliu lovoj ir žiūriu filmą. Jei būtų be to, tik riešų pjovimasis, tai sakyčiau būtina ieško to sąsajų, bet dabar ar nėra taip, kad čia tik dienos atgarsiai, skaityti straipsniai apie kriminalus, išgirstos žinio, žiūrėtas filmas? Nebūtinai vakar, tai gali būti įstrigę ir anksčiau. Asmeniškai su jumis ir jūsų riešaus gali sietis tik tuo, kad esate jautroka, gal pagailite kada savęs ir tiek. O toliau tęsinyje irgi gali būti baimių, nepasitikėjimo kitais atspindys. Labai gerai tik, kad viskas baigiasi teigiamai smile.gif Pinigų atgavimas irgi gali sietis su realiais jausmais dėl pinigų: gal laukiate skolos grąžinimo, gal algos, gal siekiate didesnio uždarbio. Žodžiu, man tai į ateities pranašystes nepanašu, tiesiog įvairi jūsų iš aplinkos gaunama info sumiksuota su jūsų jausmais, jūsų vidiniu aš.

Vat mamos sapnas, jau kas kita. Tai labai aišku, konkretu ir gali būti pranašinga. Tik sunku dabar atsakyti, kai nežinau mamos pažiūrio į sniegą. Yra žmonių, kurie jį labai myli, lekia juo džiaugtis, žiūri ilgai ir nuobodžiai per langą kai sninga ir t.t., kiti gi atvirkščiai - bamba dėl jo, jiems jis nepatogumas, rūpestis dėl užpustytų kelių, papildomi rūpesčiai su automobiliu, šiaip depresiją kelia ar pan. Reikia žinoti konkretaus žmogaus požiūrį į sniegą, kad galima būtų pasakyti kažką daugiau, paieškoti daugiau sąsajų, simbolikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 07 kovo 2016 - 12:20
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 07, 13:19)
1.Laba. Mane balamutija tai, kad sapnas prasideda: guliu lovoj ir žiūriu filmą. Jei būtų be to, tik riešų pjovimasis, tai sakyčiau būtina ieško to sąsajų, bet dabar ar nėra taip, kad čia tik dienos atgarsiai, skaityti straipsniai apie kriminalus, išgirstos žinio, žiūrėtas  filmas? Nebūtinai vakar, tai gali būti įstrigę ir anksčiau. Asmeniškai su jumis ir jūsų riešaus gali sietis tik tuo, kad esate jautroka, gal pagailite kada savęs ir tiek. O toliau tęsinyje irgi gali būti baimių, nepasitikėjimo kitais atspindys. Labai gerai tik, kad viskas baigiasi teigiamai smile.gif Pinigų atgavimas irgi gali sietis su  realiais jausmais dėl pinigų: gal laukiate skolos grąžinimo, gal algos, gal siekiate didesnio uždarbio. Žodžiu, man tai į ateities pranašystes nepanašu, tiesiog įvairi jūsų iš aplinkos gaunama info sumiksuota su jūsų jausmais, jūsų vidiniu aš.

2.Vat mamos sapnas, jau kas kita. Tai labai aišku, konkretu ir gali būti pranašinga. Tik sunku dabar atsakyti, kai nežinau mamos pažiūrio į sniegą. Yra žmonių, kurie jį labai myli, lekia juo džiaugtis, žiūri ilgai ir nuobodžiai per langą kai sninga ir t.t., kiti gi atvirkščiai - bamba dėl jo, jiems jis nepatogumas, rūpestis dėl užpustytų kelių, papildomi rūpesčiai su automobiliu, šiaip depresiją kelia ar pan. Reikia žinoti konkretaus žmogaus požiūrį į sniegą, kad galima būtų pasakyti kažką daugiau, paieškoti daugiau sąsajų, simbolikos.

1. na nežinau aš, kažkaip nelabai tokius dalykus skaitau ar domiuosi, bet galbūt, pirma mintis irgi panaši šovė, kad tiesiog atgarsiai.. na, tikiuosi, kad nieko blogo ax.gif

2. kas dėl mamos, tai ji tokia neutrali šiuo klausimu. Nėra, kad labai džiaugtųsi, kai pasninga, bet nėra ir kad keiksnotų labai.. Labiau dėl šalčio burbuliuoja, negu dėl sniego biggrin.gif Maždaug būna, vaaa, prisnigo. Ir tiek. Galbūt dėl to, kad pas mus, kur gyvenam, labai retai kada sniego būna.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 03 07, 13:31)
1. na nežinau aš, kažkaip nelabai tokius dalykus skaitau ar domiuosi, bet galbūt, pirma mintis irgi panaši šovė, kad tiesiog atgarsiai.. na, tikiuosi, kad nieko blogo  ax.gif

2. kas dėl mamos, tai ji tokia neutrali šiuo klausimu. Nėra, kad labai džiaugtųsi, kai pasninga, bet nėra ir kad keiksnotų labai.. Labiau dėl šalčio burbuliuoja, negu dėl sniego biggrin.gif Maždaug būna, vaaa, prisnigo. Ir tiek. Galbūt dėl to, kad pas mus, kur gyvenam, labai retai kada sniego būna.

Nors va dabar perklausiau jos, tai sako patinka, kai prisninga, bet niekada neteko matyt, kad labai ta parodytu biggrin.gif nors mes visi tokie seimoje, nelabai emocijas rodom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 03 07, 12:49)
Nors va dabar perklausiau jos, tai sako patinka, kai prisninga, bet niekada neteko matyt, kad labai ta parodytu biggrin.gif nors mes visi tokie seimoje, nelabai emocijas rodom smile.gif

Tokiu atveju mama turi pasidairyti po savo emocijas ir pati pasiaiškinti sau, ar ji kažką saugiai ir gausiai užklojo tarsi sniegu ir nenori judinti (kažkokio įvykio, reikalo pvz.) ar ji jaučiasi prislėgta dėl kažko ir tarsi daug daug sniego ant jos pridrėbta, o gal kaip tik mato šviesiąją pusę, šviesumą, baltumą, purumą?
Atsakyti