QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 03 07, 11:25)
Laba diena, šį kartą mano sapniukas.. Sapnuoju retai, bet kai sapnuoju, tai tokias nesąmones,..
Pirmas sapnas po kurio nubudau buvo, kad guliu lovoj, ziuriu filmą ir nei iš šio nei iš to susigalvojau sau su peiliu riešus persipjaut
įsipjoviau taip neblogai, nei skauda, nei ką.. guliu toliau ir žiūriu filmą, kol galiausiai kažkaip silpnai jaustis pradedu. Tada pasižiūriu į rankas - jos visos kruvinos, po manim didžiausia kraujo bala. Tada nubudau. Užmigau vėl ir sapnavau jau kad esu ligoninėje, tiksliau apsimetinėju, kad joje esu tam, kad išvengti kažkokio susitikimo, o iš tikro tuo metu skrendu lėktuvu, tokiu nedideliu, mes ten dviese o gal penkiese tik buvom.. Skrendam ir staiga lėktuvas pradėjo ratais suktis ore, sakau o, ką ta durnė pilotė čia daro. Po to galvoju, bet koks fainas jausmas, kol galiausiai toptelėjo mintis, kad mes krentam. Po tos minties nusileidom prie kažkokios autobusų stotelės, saugiai ir laimingai
dar klausem pilotės, kas buvo, ji sako nežinau, kažkoks gedimas, pinigus už skrydi gražinsim, pamenu dar labai apsidžiaugiau, kad 500 pinigų (net nežinau kokia valiuta) atgausiu
tokios va mano šios nakties nelabai malonios nesąmonės
O mama šiąnakt sapnavo sniegą, labai labai daug sniego.
Ačiū iš anksto, kas pakomentuos
Laba. Mane balamutija tai, kad sapnas prasideda: guliu lovoj ir žiūriu filmą. Jei būtų be to, tik riešų pjovimasis, tai sakyčiau būtina ieško to sąsajų, bet dabar ar nėra taip, kad čia tik dienos atgarsiai, skaityti straipsniai apie kriminalus, išgirstos žinio, žiūrėtas filmas? Nebūtinai vakar, tai gali būti įstrigę ir anksčiau. Asmeniškai su jumis ir jūsų riešaus gali sietis tik tuo, kad esate jautroka, gal pagailite kada savęs ir tiek. O toliau tęsinyje irgi gali būti baimių, nepasitikėjimo kitais atspindys. Labai gerai tik, kad viskas baigiasi teigiamai
Pinigų atgavimas irgi gali sietis su realiais jausmais dėl pinigų: gal laukiate skolos grąžinimo, gal algos, gal siekiate didesnio uždarbio. Žodžiu, man tai į ateities pranašystes nepanašu, tiesiog įvairi jūsų iš aplinkos gaunama info sumiksuota su jūsų jausmais, jūsų vidiniu aš.
Vat mamos sapnas, jau kas kita. Tai labai aišku, konkretu ir gali būti pranašinga. Tik sunku dabar atsakyti, kai nežinau mamos pažiūrio į sniegą. Yra žmonių, kurie jį labai myli, lekia juo džiaugtis, žiūri ilgai ir nuobodžiai per langą kai sninga ir t.t., kiti gi atvirkščiai - bamba dėl jo, jiems jis nepatogumas, rūpestis dėl užpustytų kelių, papildomi rūpesčiai su automobiliu, šiaip depresiją kelia ar pan. Reikia žinoti konkretaus žmogaus požiūrį į sniegą, kad galima būtų pasakyti kažką daugiau, paieškoti daugiau sąsajų, simbolikos.