Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(greater @ 2016 02 24, 10:48)
Kai pažadino buvau labai sukrėsta, neverkiau, bet labai baisu buvo, jaučiaus sunkiai, prislėgta, kaip po bet kokių baisių košmarų. Aš pati labai norėjau, kad vyras pažadintų, padėtų apsigint, todėl bandžiau jį judint, ir kviest, tik nieko nesigavo, apart inkštimo. Sunku visą rytą viduje, ašaros kaupiasi, darbe esu, tai tik tas ir laiko nuo verkimo  verysad.gif
Su sveikata nelabai gerai, kažkas yra, jaučiu silpnumą, oro tarytum kartais trūksta, daug visokių simptomų yra, bet kai buvau prieš savaitę pas gydytoją išrašė raminamųjų pagert ir pasakė, kad praeis, bet vienintelis jų poveikis, miegu naktim, kas prieš gydytoją sunkiai sekdavosi, o visa kita liko ir blogėja. Baisiausia, kad nėra kur kreiptis, gydytojams šiais laikais niekas neįdomu, nesigilina jie, toks jausmas, galvoja, kad su galva negerai, o ne priežasčių ieško iš kur tie simptomai atsiranda.

Suprantu, žinau šitą juodą medikų pusę labai labai gerai. Jei domina alternatyvos kaip tapti ir būti sveiku žmogumi, tai parašykite asmeniškai, nukreipsiu. Jokios magijos, nesąmoningų "dvasinių" dalykų, tiesiog alternatyva juodai medicinai.
Atsakyti
QUOTE(greater @ 2016 02 24, 10:06)
Sveikos, šiandien visą rytą esu prislėgta, taip sunku ant širdies  verysad.gif
Labai tikroviškai visas sapnas atrodė: guliu, miegu, matau juodas šešėlis prie kojų vaikšto pirmyn atgal, užsilipo ant lovos ir įsirėmė į mano sulenktas kojas, tada pamačiau ir supratau, kad tai giltinė, veidas išplaukus tokia, kaip iš rūko kaukolė. Ji pradėjo mane slėgti, man trūko oro tuo metu ir negalėjau pajudėti, bandžiau prisikviesti vyrą, negalėjau ištart nei vieno žodžio, mintyse visą laiką buvo tik kaip jį prisikviest, gavosi verkšlenimas, inkštimas, kurį vyras išgirdęs pažadino mane ir viskas dingo. Perskaičius reikšmes, labai bijau, nes tikiu sapnais ir pan. Išprotėsiu šiandien...  verysad.gif

Pavasaris, vasara, seima, draugai- pats geriausias vaistas 4u.gif STIPREKITE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greater @ 2016 02 24, 10:06)
Sveikos, šiandien visą rytą esu prislėgta, taip sunku ant širdies  verysad.gif
Labai tikroviškai visas sapnas atrodė: guliu, miegu, matau juodas šešėlis prie kojų vaikšto pirmyn atgal, užsilipo ant lovos ir įsirėmė į mano sulenktas kojas, tada pamačiau ir supratau, kad tai giltinė, veidas išplaukus tokia, kaip iš rūko kaukolė. Ji pradėjo mane slėgti, man trūko oro tuo metu ir negalėjau pajudėti, bandžiau prisikviesti vyrą, negalėjau ištart nei vieno žodžio, mintyse visą laiką buvo tik kaip jį prisikviest, gavosi verkšlenimas, inkštimas, kurį vyras išgirdęs pažadino mane ir viskas dingo. Perskaičius reikšmes, labai bijau, nes tikiu sapnais ir pan. Išprotėsiu šiandien...  verysad.gif

tiesiog chrestomatinis miego paralyžiaus atvejis. Su jokiais sapnais ir jų aiškinimais tai nieko bendro neturi. Pagooglin "sleep paralysis" vaizdus ir pati įsitikinsi.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 24 vasario 2016 - 15:49
Ateinu su įdomiu sapnu. Sapnavau, kad važiavau autobusu. Privažiavom sustojimą, pradėjau lipti ir supratau, kad autobusas nesustojo. Pusiau man išlipus sustojo, supykau ir nuėjau pas vairuotoją, reikalauti jo duomenų. Pasakė vardą, pavardę ir autobuso numerį.
Staigiai prabudau, buvo jausmas, kad gal ne šiaip sau tie vardas ( tarp kitko dvigubas ir retas ) ir pavardė, pasakyti.............
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 26, 11:10)
Ateinu su įdomiu sapnu. Sapnavau, kad važiavau autobusu. Privažiavom sustojimą, pradėjau lipti ir supratau, kad autobusas nesustojo. Pusiau man išlipus sustojo, supykau ir nuėjau pas vairuotoją, reikalauti jo duomenų. Pasakė vardą, pavardę ir autobuso  numerį.
Staigiai prabudau, buvo jausmas, kad gal ne šiaip sau tie vardas ( tarp kitko dvigubas ir retas ) ir pavardė, pasakyti.............

pagooglinkit tuos vardus, pavardę, gal ką įdomaus rasit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 26, 11:14)
pagooglinkit tuos vardus, pavardę, gal ką įdomaus rasit smile.gif

Užklausos rezultatų nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 26, 11:16)
Užklausos rezultatų nėra schmoll.gif

Gal dar sutiksit kokį užsienietį artimiausiomis dienomis, nebūtinai identišku vardu, bet kažkokiu egzotišku. Tik nesipykit su juo, laikykitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 26, 11:24)
Gal dar sutiksit kokį užsienietį artimiausiomis dienomis, nebūtinai identišku vardu, bet kažkokiu egzotišku. Tik nesipykit su juo, laikykitės mirksiukas.gif

Lietuviškas vardas, tik kad retas . Na ir autobusas, lipimas iš jo nesustojus ir jo vairuotojas. Bandau TAI suprasti ar bent siūlo galą rasti
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 26, 11:55)
Lietuviškas vardas, tik kad retas . Na ir autobusas, lipimas iš jo nesustojus ir jo vairuotojas. Bandau TAI suprasti ar bent siūlo galą rasti

Gali būti kažkoks ėjimas prieš valdžią, vadovą; nepaklusimas ir konfliktas g.gif
Atsakyti
Aš sustosiu savo laiku ( išlipsiu ) . Pradėsiu pusiau važiuojant, bet ant tvirtos žemės atsidursiu jau stovint ( nenukrisiu , neužsigausiu ), pasekmių nebūs kaip suprantu. Pasipiktinsiu, ramiai sugrįšiu į autobusą ( atgal, taip išeina ) ir išsiaiškinsiu su vairuotoju.
Mokausi analizuoti ir kaip ir daugmaž insikirtau, dabar virškinsiu pateiktus vardą su pavardę ir skaičius 1134. Su šituo sunkiau. Skačių simbolika man vis dar tamsus miškas
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 26, 13:26)
Aš sustosiu savo laiku ( išlipsiu ) . Pradėsiu pusiau važiuojant, bet ant tvirtos žemės atsidursiu jau stovint ( nenukrisiu , neužsigausiu ), pasekmių nebūs kaip suprantu. Pasipiktinsiu, ramiai sugrįšiu į autobusą ( atgal, taip išeina ) ir išsiaiškinsiu su vairuotoju.
Mokausi analizuoti ir kaip ir daugmaž insikirtau, dabar virškinsiu pateiktus vardą su pavardę ir skaičius 1134. Su šituo sunkiau. Skačių simbolika man vis dar tamsus miškas

Gal ir taip, tik nepamirškit, kad vairuojate ne jūs, autobusas ne jūsų smile.gif
Dėl skaičių, tai manyčiau, kad verta kreipti dėmesį tik tada, jei jie pasikartoja sapnuose, vizijose, o jei ne, tai nemanau, kad kažkas tokio vertingo jums būtų juos aiškintis g.gif
Atsakyti
Nepamiršau. Na žiūrėsiu kas ir kaip
Atsakyti