QUOTE(greater @ 2016 02 24, 10:48)
Kai pažadino buvau labai sukrėsta, neverkiau, bet labai baisu buvo, jaučiaus sunkiai, prislėgta, kaip po bet kokių baisių košmarų. Aš pati labai norėjau, kad vyras pažadintų, padėtų apsigint, todėl bandžiau jį judint, ir kviest, tik nieko nesigavo, apart inkštimo. Sunku visą rytą viduje, ašaros kaupiasi, darbe esu, tai tik tas ir laiko nuo verkimo
Su sveikata nelabai gerai, kažkas yra, jaučiu silpnumą, oro tarytum kartais trūksta, daug visokių simptomų yra, bet kai buvau prieš savaitę pas gydytoją išrašė raminamųjų pagert ir pasakė, kad praeis, bet vienintelis jų poveikis, miegu naktim, kas prieš gydytoją sunkiai sekdavosi, o visa kita liko ir blogėja. Baisiausia, kad nėra kur kreiptis, gydytojams šiais laikais niekas neįdomu, nesigilina jie, toks jausmas, galvoja, kad su galva negerai, o ne priežasčių ieško iš kur tie simptomai atsiranda.
Su sveikata nelabai gerai, kažkas yra, jaučiu silpnumą, oro tarytum kartais trūksta, daug visokių simptomų yra, bet kai buvau prieš savaitę pas gydytoją išrašė raminamųjų pagert ir pasakė, kad praeis, bet vienintelis jų poveikis, miegu naktim, kas prieš gydytoją sunkiai sekdavosi, o visa kita liko ir blogėja. Baisiausia, kad nėra kur kreiptis, gydytojams šiais laikais niekas neįdomu, nesigilina jie, toks jausmas, galvoja, kad su galva negerai, o ne priežasčių ieško iš kur tie simptomai atsiranda.
Suprantu, žinau šitą juodą medikų pusę labai labai gerai. Jei domina alternatyvos kaip tapti ir būti sveiku žmogumi, tai parašykite asmeniškai, nukreipsiu. Jokios magijos, nesąmoningų "dvasinių" dalykų, tiesiog alternatyva juodai medicinai.