Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2016 02 13, 17:51)
Labas. Gali būti, kad atsispindi baimė odontologams, bet gali ir liūdniau būti, jei teigiate, kad jums dantų sapnai pildosi. Nepakenktų galvoje perkratyti ar nėra giminėje senolių, kurie prasčiau jaučiasi, sergančių asmenų, paklausti kaip jaučiasi, gal pasiūlyti apsilankyti pas medikus tyrimams. Daugiau nelabai ką ir padarysite, belieka tikėtis, kad baimės atsispindėjo 4u.gif

Praejo kelios dienos po sio sapno ir siandien vyras suzinojo, kad jo bendradarbis mire, nors as jo nepazinojau net, bet vyra si zinia sukrete, tai galvoju, kad gal su siuo ivykiu sapnas susijes... O beto po sapno ir pats vyras buvo apsirges ir dar mum i masina nezymiai ivaziavo... Tai kaip ir taip visokiu problemu, visgi sapnuojami krentantys ar nesveiki dantys nieko gero neatnesa...
Atsakyti
QUOTE(hero1ne @ 2016 02 17, 00:42)
Praejo kelios dienos po sio sapno ir siandien vyras suzinojo, kad jo bendradarbis mire, nors as jo nepazinojau net, bet vyra si zinia sukrete, tai galvoju, kad gal su siuo ivykiu sapnas susijes... O beto po sapno ir pats vyras buvo apsirges ir dar mum i masina nezymiai ivaziavo... Tai kaip ir taip visokiu problemu, visgi sapnuojami krentantys ar nesveiki dantys nieko gero neatnesa...

Laikykitės, viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 16, 12:26)
Labas. Visų pirma, tai keisis oras, vakare šals, jaučiate oro permainą. O pagal simboliką tai būtų dvejopa reikšmė. Galite būti pakviesta ar pati surengti baliušką, arba nusivilti savo darbu, viršininku. Reikėtų atkreipti dėmesį į sapne buvusius pojūčius. Jei ir sapne iš negatyvios pusės nusistebėjote senele, tai gali būti susiję su darbu ir negatyvia reikšme.

Kad ne, apsidžiaugiau ir nusprendžiau pati užsirūkyti. Be galo smagus jausmas buvo, kad ji mane supranta. Be to, ta tilto simbolika, prie kurio mes priėjom ir aš likau nustebinta, gerąja prasme. Mastau, kad kažkas čia kito...
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 17, 16:44)
Kad ne, apsidžiaugiau ir nusprendžiau pati užsirūkyti. Be galo smagus jausmas buvo, kad ji mane supranta. Be to, ta tilto simbolika, prie kurio mes priėjom ir aš likau nustebinta, gerąja prasme. Mastau, kad kažkas čia kito...

Su simbolika sunku, žinoma, bet man kažkodėl tas baliukas atrodo, jei dar ir jūs užsirūkėte, tai jau kaip ir kompanija smile.gif
Atsakyti
Sveiki, Monteverte, gal galetumet padeti susigaudyti, ka mano sianaktinis sapnas galetu reiksti? Sapnavau, kad seriau vandeny plaukiojancias antis, paskui vaizdas pasikeite ir as jau buvau ant tilto ir salia manes tupejo antis. Tokia miela visa ir pukuota- vejeliui puciant ant anties galvos buvusios plunksnos eme kedentis, ant tiek ta antis minksta visa buvo. Tada as nutariau ja paglostyti ir emus glostyt atejo dvi mintys i galva- jetau, taigi ji nesvari, dar kuo uzsikresiu. Ir tuo pat metu kita mintis- kokia ta antis pukuota ir miela ir kad tiesiog su ta ranka, su kuria ja glostau, reikes neimti daiktu, kol nenusiplausiu ranku ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 21, 18:10)
Sveiki, Monteverte, gal galetumet padeti susigaudyti, ka mano sianaktinis sapnas galetu reiksti? Sapnavau, kad seriau vandeny plaukiojancias antis, paskui vaizdas pasikeite ir as jau buvau ant tilto ir salia manes tupejo antis. Tokia miela visa ir pukuota- vejeliui puciant ant anties galvos buvusios plunksnos eme kedentis, ant tiek ta antis minksta visa buvo. Tada as nutariau ja paglostyti ir emus glostyt atejo dvi mintys i galva- jetau, taigi ji nesvari, dar kuo uzsikresiu. Ir tuo pat metu kita mintis- kokia ta antis pukuota ir miela ir kad tiesiog su ta ranka, su kuria ja glostau, reikes neimti daiktu, kol nenusiplausiu ranku ir tiek.

Sveiki Saulyte, senokai buvot smile.gif
Man regis, kad jūs norite/norėsite kažką tarsi prisijaukinti ar susipažinti arčiau/artimiau su tuo, kas jums patiks. Nedrįstu sakyti, kad tai bus būtinai vyras g.gif bet kažkaip man visgi taip atrodo ir gana. Tačiau gali ir nebūti vyras smile.gif Ir kaip ir sapne, pas jus gali būti noras nuotykiui, pažinčiai ar kažkieno globai, bet kartu ir stabdis. Tačiau noras bus didesnis, nes suvoksite, kad jei ir bus kas ne taip, tai jūs galite išeiti iš tos situacijos sausai, nes žinote ką daryti.
Taip pat dar gali būti susitaikymas su kažkuo, su kuo esate apsipykusi. Nenoriai, su abejonėmis, bet galiausiai nusileistumėte.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 21, 21:56)
Sveiki Saulyte, senokai buvot smile.gif
Man regis, kad jūs norite/norėsite kažką tarsi prisijaukinti ar susipažinti arčiau/artimiau su tuo, kas jums patiks. Nedrįstu sakyti, kad tai bus būtinai vyras g.gif bet kažkaip man visgi taip atrodo ir gana. Tačiau gali ir nebūti vyras smile.gif Ir kaip ir sapne, pas jus gali būti noras nuotykiui, pažinčiai ar kažkieno globai, bet kartu ir stabdis. Tačiau noras bus didesnis, nes suvoksite, kad jei ir bus kas ne taip, tai jūs galite išeiti iš tos situacijos sausai, nes žinote ką daryti.
Taip pat dar gali būti susitaikymas su kažkuo, su kuo esate apsipykusi. Nenoriai, su abejonėmis, bet galiausiai nusileistumėte.

Buvau siek tiek isejus is supermamos blush2.gif

Smagu zinoti, kad turesiu visgi blaivia galva ir sugebesiu nepasimesti savo jausmuose aklai- kad panorejus visgi sugebesiu is balos sausa issikapanoti. Kontroliuosiu situacija. Raminanciai veikia. Dekoju Jums, Monteverte 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras!
Ka galetu reiksti kai sapne vyriskis atsiklaupia ant kelio istiesia zieda ir siulo teket?
Jausmas lydi tuo metu nerealus! Viskas taip grazu daug balionu, geliu, ziedas labai grazus. Viskas taip rysku ir spalvota! Bet tas vyriskis mano buves.. Zieda paimu, laimynga, bet einu visa nerealiai laimynga ir tuo paciu vidui kazkokios kaip ir mintys kaip jis cia ir kaip cia as sutikau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V.i.k.A: 22 vasario 2016 - 20:09
QUOTE(V.i.k.A @ 2016 02 22, 20:08)
Labas vakaras!
Ka galetu reiksti kai sapne vyriskis atsiklaupia ant kelio istiesia zieda ir siulo teket?
Jausmas lydi tuo metu nerealus! Viskas taip grazu daug balionu, geliu, ziedas labai grazus. Viskas taip rysku ir spalvota! Bet tas vyriskis mano buves.. Zieda paimu, laimynga, bet einu visa nerealiai laimynga ir tuo paciu vidui kazkokios kaip ir mintys kaip jis cia ir kaip cia as sutikau..

Vika, arba tu , arba tavo buves "nepataisomi romantikai" bent jau taip , svajotojai-vizualizuotojai save vadina biggrin.gif Jei tai jo vizualizacija, tai panasu, kad jis tik tai ir temokejo, todel ir buves.....
Realybe yra realybe biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien visą rytą esu prislėgta, taip sunku ant širdies verysad.gif
Labai tikroviškai visas sapnas atrodė: guliu, miegu, matau juodas šešėlis prie kojų vaikšto pirmyn atgal, užsilipo ant lovos ir įsirėmė į mano sulenktas kojas, tada pamačiau ir supratau, kad tai giltinė, veidas išplaukus tokia, kaip iš rūko kaukolė. Ji pradėjo mane slėgti, man trūko oro tuo metu ir negalėjau pajudėti, bandžiau prisikviesti vyrą, negalėjau ištart nei vieno žodžio, mintyse visą laiką buvo tik kaip jį prisikviest, gavosi verkšlenimas, inkštimas, kurį vyras išgirdęs pažadino mane ir viskas dingo. Perskaičius reikšmes, labai bijau, nes tikiu sapnais ir pan. Išprotėsiu šiandien... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(greater @ 2016 02 24, 10:06)
Sveikos, šiandien visą rytą esu prislėgta, taip sunku ant širdies  verysad.gif
Labai tikroviškai visas sapnas atrodė: guliu, miegu, matau juodas šešėlis prie kojų vaikšto pirmyn atgal, užsilipo ant lovos ir įsirėmė į mano sulenktas kojas, tada pamačiau ir supratau, kad tai giltinė, veidas išplaukus tokia, kaip iš rūko kaukolė. Ji pradėjo mane slėgti, man trūko oro tuo metu ir negalėjau pajudėti, bandžiau prisikviesti vyrą, negalėjau ištart nei vieno žodžio, mintyse visą laiką buvo tik kaip jį prisikviest, gavosi verkšlenimas, inkštimas, kurį vyras išgirdęs pažadino mane ir viskas dingo. Perskaičius reikšmes, labai bijau, nes tikiu sapnais ir pan. Išprotėsiu šiandien...  verysad.gif

Labas. Blogai, kad vyras prižadino, neaišku kaip ten būtų baigęsi, gal išsivaduotumėt iš tos giltinės ir sapnas nebebūtų toks baisus. Teigiama, kad pranašiškas sapnas daugumai yra tas, kai pats nubunda ir labai išsigandęs būna, sukrėstas. O kaip jums buvo? Kai vyras pažadino apsidžiaugėt ar iš karto buvo viskas vistiek juoda, verkėte, negalėjote atsigauti?
Kaip su sveikata jums? Sveika esate ar ne visai? Neplanuojate kokių ilgų kelionių, negrįžinėsite vėlai viena artimiausiu metu? Vertėtų pasisaugoti, maža ką. Pasimelsti irgi galima už save artimiausią savaitę, bet ramiai, gražiai, prisilinkėti sau geriausių dalykų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 24, 10:16)
Labas. Blogai, kad vyras prižadino, neaišku kaip ten būtų baigęsi, gal išsivaduotumėt iš tos giltinės ir sapnas nebebūtų toks baisus. Teigiama, kad pranašiškas sapnas daugumai yra tas, kai pats nubunda ir labai išsigandęs būna, sukrėstas. O kaip jums buvo? Kai vyras pažadino apsidžiaugėt ar iš karto buvo viskas vistiek juoda, verkėte, negalėjote atsigauti?
Kaip su sveikata jums? Sveika esate ar ne visai? Neplanuojate kokių ilgų kelionių, negrįžinėsite vėlai viena artimiausiu metu? Vertėtų pasisaugoti, maža ką. Pasimelsti irgi galima už save artimiausią savaitę, bet ramiai, gražiai, prisilinkėti sau geriausių dalykų smile.gif

Kai pažadino buvau labai sukrėsta, neverkiau, bet labai baisu buvo, jaučiaus sunkiai, prislėgta, kaip po bet kokių baisių košmarų. Aš pati labai norėjau, kad vyras pažadintų, padėtų apsigint, todėl bandžiau jį judint, ir kviest, tik nieko nesigavo, apart inkštimo. Sunku visą rytą viduje, ašaros kaupiasi, darbe esu, tai tik tas ir laiko nuo verkimo verysad.gif
Su sveikata nelabai gerai, kažkas yra, jaučiu silpnumą, oro tarytum kartais trūksta, daug visokių simptomų yra, bet kai buvau prieš savaitę pas gydytoją išrašė raminamųjų pagert ir pasakė, kad praeis, bet vienintelis jų poveikis, miegu naktim, kas prieš gydytoją sunkiai sekdavosi, o visa kita liko ir blogėja. Baisiausia, kad nėra kur kreiptis, gydytojams šiais laikais niekas neįdomu, nesigilina jie, toks jausmas, galvoja, kad su galva negerai, o ne priežasčių ieško iš kur tie simptomai atsiranda.
Atsakyti