Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(hero1ne @ 2016 02 13, 14:43)
Labas, turbut apie dantis jau buvo kalbeta nekarta. Siandien sapnavau, kad man kliba dantys ir kraujo pasirodo. Klibejo prieskruminiai ir kruminiai apatiniai. Galvojau paklibinsiu ir iskris jie, bet klibinau  ir neiskrito, sapne  nemalonu ir baisu  buvo, galvojau kaip juos man issaugoti, tokia mintis buvo, kad va laiku nesusitvarkiau, o dabar jau paradantoze ir nieks jau nepades...

Siaip realybeje bijau dantu problemu, nes siuo metu reiktu uzsirasyt vizitui pas odontologa, bet labai to bijau ir atidelioju. Siaip tas dantis kuris sapne kraujavo (tik lyg kitoj pusej), stipriau valant buvo kelis kart pakraujavo, tai dabar ir galvoju ar cia tas sapnas susijes su tom realybes baimem ar tai gali but pranasingas ir negeras sapnas? Labai nemegstu sapnuoti dantu, nes kiek sapnavus, kad iskrenta be kraujo tai vis kas nors mirdavo, o jei kokius taip nesveikus tai siaip kas apsirgdavo...

Pati gerai issiaiskinai savo sapna ir ka panasus sapnai anksciau reiske 4u.gif
Panasu, kad blogiausiu atveju liga, bet ne netektis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hero1ne @ 2016 02 13, 14:43)
Labas, turbut apie dantis jau buvo kalbeta nekarta. Siandien sapnavau, kad man kliba dantys ir kraujo pasirodo. Klibejo prieskruminiai ir kruminiai apatiniai. Galvojau paklibinsiu ir iskris jie, bet klibinau  ir neiskrito, sapne  nemalonu ir baisu  buvo, galvojau kaip juos man issaugoti, tokia mintis buvo, kad va laiku nesusitvarkiau, o dabar jau paradantoze ir nieks jau nepades...

Siaip realybeje bijau dantu problemu, nes siuo metu reiktu uzsirasyt vizitui pas odontologa, bet labai to bijau ir atidelioju. Siaip tas dantis kuris sapne kraujavo (tik lyg kitoj pusej), stipriau valant buvo kelis kart pakraujavo, tai dabar ir galvoju ar cia tas sapnas susijes su tom realybes baimem ar tai gali but pranasingas ir negeras sapnas? Labai nemegstu sapnuoti dantu, nes kiek sapnavus, kad iskrenta be kraujo tai vis kas nors mirdavo, o jei kokius taip nesveikus tai siaip kas apsirgdavo...

Labas. Gali būti, kad atsispindi baimė odontologams, bet gali ir liūdniau būti, jei teigiate, kad jums dantų sapnai pildosi. Nepakenktų galvoje perkratyti ar nėra giminėje senolių, kurie prasčiau jaučiasi, sergančių asmenų, paklausti kaip jaučiasi, gal pasiūlyti apsilankyti pas medikus tyrimams. Daugiau nelabai ką ir padarysite, belieka tikėtis, kad baimės atsispindėjo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif gal kuri paaiškintų ką reiškia sapnas, sapnavau kad man buvęs labai artimas žmogus sapne atsiprašinėja atsiklaupęs ant kelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2016 02 14, 17:59)
Sveikutės  smile.gif  gal kuri paaiškintų ką reiškia sapnas, sapnavau kad man buvęs labai artimas žmogus sapne atsiprašinėja atsiklaupęs ant kelių  g.gif

Tai reiskia, kad tai tik sapnas 4u.gif Jei noretu atsiprasyti, atsiprasytu realybeje 4u.gif

Jei paskaitytumete senesnes sapnu temas ( jau prirasytas po 50 psl) rastumete tokiu sapnu ne viena mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 02 14, 21:59)
Tai reiskia, kad tai tik sapnas  4u.gif  Jei noretu atsiprasyti, atsiprasytu realybeje  4u.gif

Jei paskaitytumete senesnes sapnu temas ( jau prirasytas po 50 psl) rastumete tokiu sapnu ne viena  mirksiukas.gif  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2016 02 14, 17:59)
Sveikutės  smile.gif  gal kuri paaiškintų ką reiškia sapnas, sapnavau kad man buvęs labai artimas žmogus sapne atsiprašinėja atsiklaupęs ant kelių  g.gif

Jaučia kaltę gal prieš jus, kažką gal prisidirbęs ir tai jums pereina. Arba dar variantas, gal jūs apie jį galvojate, gal norėtumėte, kad atsiprašytų ar mintyse pykstate, tai todėl toks ir sapnas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 14 vasario 2016 - 22:20
QUOTE(Riviera Maya @ 2016 02 01, 20:21)
Tai reiskia mamos baime sapnu reiksmems  ax.gif  Lai pasisaugo, atsarga gedos nedaro, bet cia kazkas labai nedraugiskai ja gasdina  ax.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 02 01, 22:12)
Labuka,
kaip ir nuostoliai ar nemalonumai, nemaloni žinia g.gif Jei mama yra kokių nors įvykių sukūryje, tai būtų gerai, kad morališkai nusiteiktų, pasiruoštų kažkaip būti tvirta, apgalvotų iš anksto mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir vel as su mamos sapnu biggrin.gif kaip ramu, kai pati nustojau sapnuoti tas visas nesamones blush2.gif

tai va, siandien gaunu tokia zinute is mamos: "sianakt sapnavau, kad kirpausi sau plaukus, tuos nukirptus plaukus laikiau rankoje ir ruosiausi kirpti dar"

aciu is anksto uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 02 14, 22:44)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir vel as su mamos sapnu biggrin.gif kaip ramu, kai pati nustojau sapnuoti tas visas nesamones  blush2.gif

tai va, siandien gaunu tokia zinute is mamos: "sianakt sapnavau, kad kirpausi sau plaukus, tuos nukirptus plaukus laikiau rankoje ir ruosiausi kirpti dar"

aciu is anksto uz paaiskinima  4u.gif

Sveikutė smile.gif Vėl simboliškai mamytė sapnuoja. O simbolių reikšmių paprastai ne viena. Tai reikšia tiek rūpesčių pabaigą, geras permainas gyvenime, tiek ir gali reikšti neigiamas permainas gyvenime, nusivylimus. Reikia atsižvelgti į konkrečią situaciją gyvenime, kad maždaug žinoti ko tikėtis. Svarbiausia - išsinagrinėti sapno nuotaiką, kaip mama jautėsi. Gal ir neblogai, jei dar norėjo kirptis, negailėjo plaukų...
Bet kokiu atveju reikia tikėti į gera, kad likimas natūraliai keistųsi į gera. Lai mama šiomis dienomis stengiasi džiaugtis savo plaukais, papuoselėja juos, kaukę kokią gal tegu užsideda maitinančią mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 02 14, 22:44)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir vel as su mamos sapnu biggrin.gif kaip ramu, kai pati nustojau sapnuoti tas visas nesamones  blush2.gif

aciu is anksto uz paaiskinima  4u.gif

Mamos reakcija pagal senovinius prietarus, kad kirptis sau plaukus paciai yra negerai, turbut ka negero pagalvojo, bet nuraminkite, kad plauku kirpimas tai -nusiurusiu galiuku trumpinimas biggrin.gif
Tai geros reiksmes ir realybeje 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Ateinu su man keistu sapnu. Sapnavau, kad kažkur ejau su savo mirusia senele. Priėjom prie tilto, senele atsistojo ir užsirūkė! Paaiškinimas, tai buvo žmogus be žalingų įpročių ir šis sapnas man neduoda ramybės.....
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 16, 09:17)
Sveiki. Ateinu su man keistu sapnu. Sapnavau, kad kažkur ejau su savo mirusia senele. Priėjom prie tilto, senele atsistojo ir užsirūkė! Paaiškinimas, tai buvo žmogus be žalingų įpročių ir šis sapnas man neduoda ramybės.....

Labas. Visų pirma, tai keisis oras, vakare šals, jaučiate oro permainą. O pagal simboliką tai būtų dvejopa reikšmė. Galite būti pakviesta ar pati surengti baliušką, arba nusivilti savo darbu, viršininku. Reikėtų atkreipti dėmesį į sapne buvusius pojūčius. Jei ir sapne iš negatyvios pusės nusistebėjote senele, tai gali būti susiję su darbu ir negatyvia reikšme.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 16, 09:17)

Oru permainos (, perspejimas saugotis rukancio zmogaus prie tilto 4u.gif atsilus orams....
Atsakyti