QUOTE(irma1969 @ 2016 02 12, 14:06)
Sveiki, gal galėtumėte kas nors paaiškinti mano sapną? Sapnavau savo labai seniai mirusį senelį. jis mirė kai man buvo 22 metai (beje vasario mėnesį), o dabar man 46 metai. Niekada nesu per tą laiką jo sapnavus. O va dabar susapnavau. Senelis sapne atrodė gražiai ir jaunai, maždaug tarp 40-50 metų. Jis daug klausinėjo manęs. Visko nepamenu, tik pamenu, kad man sakė, kad yra nustebęs, kad mano tėvai neišsiskyrę, gyvena kartu...Dar man sapne parodė spintą su daug duryčių. Vienos spintos durytės buvo su karališku herbu...
Aš pati mąstau, kad mirusieji artimieji šiaip sau nepasirodo...
...Prieš tris metus esu sapnavusi savo mirusią močiutę, kuri mane augino. Ji daug ko klausinėjo ir pasakojo apie kažkokį vyruką, tik aš nesupratau, kad apie būsimą draugą, nes vardas sutapo su mano pusbrolio vardu. Dar atsibudus ryte pyktelėjau, kad tiek daug šnekėjo apie mano pusbrolį, o ne apie mane. Pasirodo, tai buvo kalbėta ne apie pusbrolį. Po kelių mėnesių po ano sapno pas mane gyvenime atsirado draugas mano su pusbrolio vardu...
Aš pati mąstau, kad mirusieji artimieji šiaip sau nepasirodo...
...Prieš tris metus esu sapnavusi savo mirusią močiutę, kuri mane augino. Ji daug ko klausinėjo ir pasakojo apie kažkokį vyruką, tik aš nesupratau, kad apie būsimą draugą, nes vardas sutapo su mano pusbrolio vardu. Dar atsibudus ryte pyktelėjau, kad tiek daug šnekėjo apie mano pusbrolį, o ne apie mane. Pasirodo, tai buvo kalbėta ne apie pusbrolį. Po kelių mėnesių po ano sapno pas mane gyvenime atsirado draugas mano su pusbrolio vardu...
Labas. Svarbiausia, kad senelis nekalbėjo nieko baisaus, nekvietė kažkur Galbūt jūsų tėvai pykstasi daug? Arba jūs galvojate, kad jie nesipyksta, nes slepia tai nuo jūsų
Spintos ir herbai jau būtų simbolika, kitaip čia nelabai ką gali išaiškinti.
Reikia prisiminti kokia ta spinta buvo, ar nauja, graži, ar apšepusi. Jei spinta padori ir dar su daug duryčių bei herbu, tai man regis čia konkretus geros ateities, praturtėjimo, galimybių ženklas. Tačiau, jei spinta tokia pašepusi, tai atvirkščiai, reikėtų žiūrėti savo turto, gero vardo ir pan.