Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(irma1969 @ 2016 02 12, 14:06)
Sveiki, gal galėtumėte kas nors paaiškinti mano sapną? 4u.gif  Sapnavau savo labai seniai mirusį senelį. jis mirė kai man buvo 22 metai (beje vasario mėnesį), o dabar man 46 metai. Niekada nesu per tą laiką jo sapnavus. O va dabar susapnavau. Senelis sapne atrodė gražiai ir jaunai, maždaug tarp 40-50 metų. Jis daug klausinėjo manęs. Visko nepamenu, tik pamenu, kad man sakė, kad yra nustebęs, kad mano tėvai neišsiskyrę, gyvena kartu...Dar man sapne parodė spintą su daug duryčių. Vienos spintos durytės buvo su karališku herbu...

Aš pati mąstau, kad mirusieji artimieji šiaip sau nepasirodo...  unsure.gif 

...Prieš tris metus esu sapnavusi savo mirusią močiutę, kuri mane augino. Ji daug ko klausinėjo ir pasakojo apie kažkokį vyruką, tik aš nesupratau, kad apie būsimą draugą, nes vardas sutapo su mano pusbrolio vardu. Dar atsibudus ryte pyktelėjau, kad tiek daug šnekėjo apie mano pusbrolį, o ne apie mane. Pasirodo, tai buvo kalbėta ne apie pusbrolį. Po kelių mėnesių po ano sapno pas mane gyvenime atsirado draugas mano su pusbrolio vardu... wub.gif

Labas. Svarbiausia, kad senelis nekalbėjo nieko baisaus, nekvietė kažkur smile.gif Galbūt jūsų tėvai pykstasi daug? Arba jūs galvojate, kad jie nesipyksta, nes slepia tai nuo jūsų g.gif
Spintos ir herbai jau būtų simbolika, kitaip čia nelabai ką gali išaiškinti.
Reikia prisiminti kokia ta spinta buvo, ar nauja, graži, ar apšepusi. Jei spinta padori ir dar su daug duryčių bei herbu, tai man regis čia konkretus geros ateities, praturtėjimo, galimybių ženklas. Tačiau, jei spinta tokia pašepusi, tai atvirkščiai, reikėtų žiūrėti savo turto, gero vardo ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 12, 15:18)
Labas. Svarbiausia, kad senelis nekalbėjo nieko baisaus, nekvietė kažkur smile.gif Galbūt jūsų tėvai pykstasi daug? Arba jūs galvojate, kad jie nesipyksta, nes slepia tai nuo jūsų g.gif
Spintos ir herbai jau būtų simbolika, kitaip čia nelabai ką gali išaiškinti.
Reikia prisiminti kokia ta spinta buvo, ar nauja, graži, ar apšepusi. Jei spinta padori ir dar su daug duryčių bei herbu, tai man regis čia konkretus geros ateities, praturtėjimo, galimybių ženklas. Tačiau, jei spinta tokia pašepusi, tai atvirkščiai, reikėtų žiūrėti savo turto, gero vardo ir pan. g.gif

ačiū už sapno aiškinimą. Šiaip mano tėvai labai daug pykstasi, nes tėtis serga sunkia liga ir yra be galo priekabus, daug mamai priekaištauja, mėgsta ją pašiepti prie svečių. Visą gyvenimą toks buvo, o dabar tai dar paaštrėjo. Mano mama nebežino kaip jam ir be įtikti. O ir man labai gaila mamos. Vieną kartą kai grįžau iš jų taip buvau nusiminus, kad net visą vakarą praverkiau ir naktį neužmigau...
Atsakyti
QUOTE(irma1969 @ 2016 02 12, 14:29)
ačiū už sapno aiškinimą. Šiaip mano tėvai labai daug pykstasi, nes tėtis serga sunkia liga ir yra be galo priekabus, daug mamai priekaištauja, mėgsta ją pašiepti prie svečių. Visą gyvenimą toks buvo, o dabar tai dar paaštrėjo. Mano mama nebežino kaip jam ir be įtikti. O ir man labai gaila mamos. Vieną kartą kai grįžau iš jų taip buvau nusiminus, kad net visą vakarą praverkiau ir naktį neužmigau...

Užjaučiu, ligos - baisus dalykas 4u.gif Tuomet tai nieko keisto, kad atsispindėjo jūsų sapne, per senelio kalbą. O dėl spintos ir herbo, žiūrėkite, tikiuosi, kad ta teigiama reikšmė jums bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 12, 15:32)
Užjaučiu, ligos - baisus dalykas 4u.gif Tuomet tai nieko keisto, kad atsispindėjo jūsų sapne, per senelio kalbą. O dėl spintos ir herbo, žiūrėkite, tikiuosi, kad ta teigiama reikšmė jums bus 4u.gif

Ačiū, taip ligos yra baisu. Dar baisiau tiems kas yra šalia sunkiai sergančių unsure.gif ... O dėl spintos, tai turiu įtarimą, kad šiemet teks keisti darbą, nes laukia pertvarkos sistemoje kur darbuojuos. Tik kada neaišku...
Atsakyti
QUOTE(irma1969 @ 2016 02 12, 14:40)
Ačiū, taip ligos yra baisu. Dar baisiau tiems kas yra šalia sunkiai sergančių unsure.gif ... O dėl spintos, tai turiu įtarimą, kad šiemet teks keisti darbą, nes laukia pertvarkos sistemoje kur darbuojuos. Tik kada neaišku...

Vadinasi pasirinksite teisingai 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, siandien ryte sapnavau auksta vyra laikanti maza berniuka. Idomu ka galetu reiksti ? Ar turi sis sapnas kokia reiksme paaiskinima.
Po sio sapno sapnavau kazkokius modernius namus kad vaikstau po juos ir nutapytus darbus padetus ant grindu. Likau suzaveta jais.
Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miegancioji_boruze: 12 vasario 2016 - 19:33
QUOTE(Miegancioji_boruze @ 2016 02 12, 19:28)
Labas vakaras, siandien ryte sapnavau auksta vyra laikanti maza berniuka. Idomu ka galetu reiksti ? Ar turi sis sapnas kokia reiksme paaiskinima.
Po sio sapno sapnavau kazkokius modernius namus kad vaikstau po juos ir nutapytus darbus padetus ant grindu. Likau suzaveta jais.
Aciu smile.gif

O jūsų kokia padėtis? Gal jūs vieniša, norite šeimos, vaikų? Arba jau turite vyrą, bet dar neturite vaikų ir jų norite?
O dėl paveikslų tai reikšmė labai dvejopa, kadangi paveikslas nėra realybe, paveiksle galima atvaizduoti bele ką, nukreipti dėmesį nuo savęs į kažką kitą ar pan. Todėl tai gali reikšti tiek džiugesį, kažką gero, jeigu jais žavėjotės, bet taip pat gali reikšti ir saldžią apgaulę, išdavystę.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 12, 19:02)
O jūsų kokia padėtis? Gal jūs vieniša, norite šeimos, vaikų? Arba jau turite vyrą, bet dar neturite vaikų ir jų norite?
O dėl paveikslų tai reikšmė labai dvejopa, kadangi paveikslas nėra realybe, paveiksle galima atvaizduoti bele ką, nukreipti dėmesį nuo savęs į kažką kitą ar pan. Todėl tai gali reikšti tiek  džiugesį, kažką gero, jeigu jais žavėjotės, bet taip pat gali reikšti ir saldžią apgaulę, išdavystę.

As vienisa, bet noriu seimos.
O paveiksluose vaizduojami tiksliai nepamenu bet viename suniukas tim ne tikroviskas o visokiu spalvu. Bet antras jau kitas sapnas.
Atsakyti
QUOTE(Miegancioji_boruze @ 2016 02 12, 21:07)
As vienisa, bet noriu seimos.
O paveiksluose vaizduojami tiksliai nepamenu bet viename suniukas tim ne tikroviskas o visokiu spalvu. Bet antras jau kitas sapnas.

Tai tada kaip ir sakiau, atsispindi sapne tai, ko norite smile.gif Linkiu greičiau surasti tai 4u.gif
O šuniukas paveiksle, tada galėtų būti teigiama reikšmė gal, draugas pvz. g.gif Galgi nebus apgaulingas, nes pagal simboliką sapnuoti paveikslus, matyti juos yra ir apgaulės reikšmė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 12, 19:11)
Tai tada kaip ir sakiau, atsispindi sapne tai, ko norite smile.gif Linkiu greičiau surasti tai 4u.gif
O šuniukas paveiksle, tada galėtų būti teigiama reikšmė gal, draugas pvz. g.gif Galgi nebus apgaulingas, nes pagal simboliką sapnuoti paveikslus, matyti juos yra ir apgaulės reikšmė.

Tai reiskia kad mane apgaus tas zmogus ar nebus taip kaip noriu ?
Atsakyti
QUOTE(Miegancioji_boruze @ 2016 02 12, 22:01)
Tai reiskia kad mane apgaus tas zmogus ar nebus taip kaip noriu ?

Nežinau. Kai sapnuojami simboliai tai labai sunku ką pasakyti, nes gali jie pildytis vienaip ir kitaip, gali iš viso nesipildyti. Pvz. mano vyro sapnai kartais ir nesipildo. Ne visiems tai duota, reikkia labiau išsilavinti pasąmonę, trečiąją akį. Pvz. pirmas jūsų sapnas su seneliu, kur jis kalba, tai labai jau aiškus, o kur prasideda simboliai: spinta, herbas, jau painiau, tik pagal sapno nuotaiką galima suprasti, pagal spalvas. O kur iš viso niekas nieko nekalba, tik jūs matote vaizdą, dar sudėtingiau išsiaiškinti. Todėl patarčiau tiesiog apie tai negalvoti, o sekti realiame gyvenime visas savo situacijas ir jose ieškoti pojūčių. Ar bendraujant su kažkuo nauju vien tik teigiamos emocijos ar kyla kokių įtarimų ir pan. smile.gif
Atsakyti
Labas, turbut apie dantis jau buvo kalbeta nekarta. Siandien sapnavau, kad man kliba dantys ir kraujo pasirodo. Klibejo prieskruminiai ir kruminiai apatiniai. Galvojau paklibinsiu ir iskris jie, bet klibinau ir neiskrito, sapne nemalonu ir baisu buvo, galvojau kaip juos man issaugoti, tokia mintis buvo, kad va laiku nesusitvarkiau, o dabar jau paradantoze ir nieks jau nepades...

Siaip realybeje bijau dantu problemu, nes siuo metu reiktu uzsirasyt vizitui pas odontologa, bet labai to bijau ir atidelioju. Siaip tas dantis kuris sapne kraujavo (tik lyg kitoj pusej), stipriau valant buvo kelis kart pakraujavo, tai dabar ir galvoju ar cia tas sapnas susijes su tom realybes baimem ar tai gali but pranasingas ir negeras sapnas? Labai nemegstu sapnuoti dantu, nes kiek sapnavus, kad iskrenta be kraujo tai vis kas nors mirdavo, o jei kokius taip nesveikus tai siaip kas apsirgdavo...
Atsakyti