man siandien pizamos diena, pavargau nuo svenciu ir surmulio dar nebuvau pakilus

Inga777 lengvai tau

O mes Naujaka visai nieko sutikom,taip nenorėjau aš nemėgstu išvis Nauju metu šventės bet visai nieko buvo...prieš 12išėjom į lauka fejefverku vyras turėjo p ir šiaip visas Kaunas matėsi tai labai gražu buvo.Šiandiena su vaiku išlėkėm ant kalno pačiuožinėti

Inga777, 01 Sau 2016 - 18:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Inga777, 01 Sau 2016 - 18:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Ziauriai rysio nera .... as ok. Suleido vaistuku plauciukams brandint , kolkas sparcia veikla pasigirti negaliu..... o istiesu norisi , kad viskas greit prasidetu ir pasibaigtu
jauciu itampa....vis delto 18 metu pertrauka

Sėkmės didžiausios

Inga777, 01 Sau 2016 - 19:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Inga777, 01 Sau 2016 - 19:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Ziauriai rysio nera .... as ok. Suleido vaistuku plauciukams brandint , kolkas sparcia veikla pasigirti negaliu..... o istiesu norisi , kad viskas greit prasidetu ir pasibaigtu

Laikykis mamuk

Pas mane vis dar svečiai švenčia, nors planavom tik keturiese

Jokių žinių iš mano fronto - lelius duodasi, tik kojos lenda pro pilvą.

Matyt sulauksiu ir perlauksiu

pas mane irgi ramuma... pirmadieni ciuosiu siuntimo i gn, ziuresim ka ten pasakys

JoBut, 31 Gru 2015 - 15:21, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
JoBut, 31 Gru 2015 - 15:21, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos merginos,
As jau irgi po gimdymo. Isvaziavau gimdyti gruodzio 28diena ryte 4 val, saremiai truko 6 val o gimdymas tai labai greit isstumiau. Gime berniukas 3750 gramu ir 53 cm. Gimdziau be nuskausminamuju. siandien parvaziavome namo ir jau naujuosius metus sutiksime keturiese.
Visoms geru ateinanciu naujuju metu.
As jau irgi po gimdymo. Isvaziavau gimdyti gruodzio 28diena ryte 4 val, saremiai truko 6 val o gimdymas tai labai greit isstumiau. Gime berniukas 3750 gramu ir 53 cm. Gimdziau be nuskausminamuju. siandien parvaziavome namo ir jau naujuosius metus sutiksime keturiese.
Visoms geru ateinanciu naujuju metu.

JoBut , barbarise, GintareM nuosirdziausi sveikinimai sulaukus savo stebukleliu

ŠEFĖ, 31 Gru 2015 - 19:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
ŠEFĖ, 31 Gru 2015 - 19:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
MAMYTE21
![]()
![]()
sveikinimai brangiosios

sveikinimai brangiosios

Aciu

Inga777, 01 Sau 2016 - 17:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Inga777, 01 Sau 2016 - 17:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()

Laikykis dideliausios istvermes

Sveikinu, mergaitės, pagaliau sulaukus JŪSŲ mėnesiuko

Smagių ir lengvų pirmųjų susitikimų su savo stebukliukais