Su Naujaisiais 2016 metais!!!! Ir su mūsų sausio mėnesiu!!!
Negaliu patikėti, kad taip ėmė ir atėjo mūsų laikas. Atrodo viskas buvo taip tolima ir netikra, kad gimdyt ir turėt vaikų čia visai ne man reikės

O kiek jau išsilukštenusių sausinukių, net suskaičiuot sunku
Didžiausi sveikinimai jau pagimdžiusiom mamom!!!! Sveikatos, kantrybės ir daug šaunių akimirkų auginant savo pupulius!!!
O mes dar laukiančios savo eilės semsimės patirties iš jūsų
Prisiskaičiau info apie aviečių lapų arbatą, sakau ir man gi reikia pradėt rūpintis, kad turėčiau lengvesnį gimdymą

Nusipirkau arbatą užvakar, sakau bandysiu po 1-2 puodelius per dieną gert. Išgėriau pirmą, pasirodo visai skani ta arbata. Tik nemaniau, kad ims taip nuo vieno puodelio ir suveiks. Naktis liko beveik nemiegota

prabudau nuo nedidelių sarėmių ir taip visą naktį suimdavo kas 40 minučių, tarpais ir negera ir silpnai pykina, po to dar pilvą paleido

galvojau, kad prisidirbau ir nejaugi teks 2015-tais gimdyt

o dar turiu daugiau nei 3 savaites. Paryčiais aprimo viskas, pamiegojau, atlaikiau ir Naujųjų balių pas draugus. Dabar kažkaip ramiau atėjus mūsų mėnesiui, nebebaisu, jei ir tektų gimdyt, bet arbatą tai nustūmiau giliau lentynoj, sakau išsitrauksiu kai termino sulauksiu, nes panašu, kad mane rimtai veikia