Hazell labai grazi istorija net siurpuliukai per oda perbego
Sveikos merginos!
Nu ir tyluma cia matosi kad visos jau pagimde
Hazell labai grazi istorija Siurpuliukai kunu begiojo skaitant. Del tokio stebuklo verya buvo pakenteti
Turbut daugumos pusruciai buna tik vakare Mano neisimtis
Is vis mano panele labai nerami, viena paguleti visai nenori vis ant ranku prasosi, o tai labai isvargina. Dabar jau isvis nori kad staciom nesiociau nes nori ziureti aplinkui i viska O kai tik ateina vakaras tai visus pasokdina, verkia pyksta ir neaisku del ko. Ir naktis musu princesei prasideda tik 3 val. Zodziu darbelio turim
Nu ir tyluma cia matosi kad visos jau pagimde
Hazell labai grazi istorija Siurpuliukai kunu begiojo skaitant. Del tokio stebuklo verya buvo pakenteti
QUOTE(barbarise @ 2016 02 17, 15:05)
Aha, temute visai apleista. Visos fb sedi
As ir kartais kaukt noriu kaip sunku su dviem vaikais namie, vyresnele neina i darzeli. Jau pradejau pagalbos ieskotis, nes buna dienu, jog papusryciauju tik vakare ir vyresnele nebespeju tinkamai pasirupinti, vaikas valgyt praso, o as nieko neturiu padarius ir neturiu kaip pagaminti
Bet buna dienu, kai viskas klojas kaip sviestu patepta ir viska speju ir dargi neturiu ka veikt tik gaila, tokiu dienu zenkliai maziau
As ir kartais kaukt noriu kaip sunku su dviem vaikais namie, vyresnele neina i darzeli. Jau pradejau pagalbos ieskotis, nes buna dienu, jog papusryciauju tik vakare ir vyresnele nebespeju tinkamai pasirupinti, vaikas valgyt praso, o as nieko neturiu padarius ir neturiu kaip pagaminti
Bet buna dienu, kai viskas klojas kaip sviestu patepta ir viska speju ir dargi neturiu ka veikt tik gaila, tokiu dienu zenkliai maziau
Turbut daugumos pusruciai buna tik vakare Mano neisimtis
Is vis mano panele labai nerami, viena paguleti visai nenori vis ant ranku prasosi, o tai labai isvargina. Dabar jau isvis nori kad staciom nesiociau nes nori ziureti aplinkui i viska O kai tik ateina vakaras tai visus pasokdina, verkia pyksta ir neaisku del ko. Ir naktis musu princesei prasideda tik 3 val. Zodziu darbelio turim
Hazell! Nuostabiai aprasyta istorija! saunuole tu! Susigraudinau beskaitant
Bandziau savo pipira i BB nesiokle isidet, nepatiko nei priekiu, nei nugara...reke visa gerkle, kad mama greiciau isimtu
Siandien mano princui nemiegadienis
Bandziau savo pipira i BB nesiokle isidet, nepatiko nei priekiu, nei nugara...reke visa gerkle, kad mama greiciau isimtu
Siandien mano princui nemiegadienis
Sveikos merginos
Tai kaip musu sausinukai auga?
Visai temute pamirsta
Musu mergyte auga gerai, laikas taip greitai bega, jau turim 3 pilnus menesiukus
Sveriam 5770gr.
Ar pacios dar maitinat ar yra mamyciu kurios jau nebemaitina MP?
Visai temute pamirsta
Musu mergyte auga gerai, laikas taip greitai bega, jau turim 3 pilnus menesiukus
Sveriam 5770gr.
QUOTE(mamytee21 @ 2016 04 03, 23:52)
Sveikos merginos
Visai temute pamirsta
Sveriam 5770gr.
Visai temute pamirsta
Sveriam 5770gr.
Visos i fb isejusios, ten veiksmas non stopu vyksta, tai gauni ten krabintis irgi
O kaip prisijungti prie FB pašnekesių? Labai jau įodumu, kaip sekasi augti bendraamžiams
Rasyk Hazell az, kad nori jungtis...
Laba diena,su didele nostalgija užsukau čia taip greit laikas bėga
visos FB sėdime ten tik spėk skaityti apie viską verda gyvenimas
visos FB sėdime ten tik spėk skaityti apie viską verda gyvenimas
galvojau sitos temos neberasiu
Kviečiu į grupę https://www.facebook...25872224096565/