Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

QUOTE(*Emilina* @ 2016 01 21, 05:48)
Va va,man tas pats. Ketvirta diena vaikas alkanas vakarais. Daznai duodu valgyt,o pieno nedaugeja😯 vakar visa vakara kas 20 min.prakabejo,o po maudyniu vel alkanas kaip vilkiukas. Neapsikentusi daviau misinio, 90 ml sulapnojo,dar prase,bet nedaviau,tai uzmigo su soske. Pirkau Semper misinuka.

Emilina, dienos metu pries maitinimus bandyk nusitraukt pienuko, po maitinimo taip pat. Ir ta pienuka nutraukta suduosi po vakarinio maitinimo. Pries ta vakarini maitinima pasildyk kruti is kurios maitinsi, siek tiek vel gali nutraukt pienuko ir duok tada kruti. Vaikelis greiciau pasieks riebuji pienuka, dar truktels nepasisotines daugiau, taip paskatins pienuko gamyba. Kai viska istrauks, suduok nutrauktaji pienuka. Taip bus paskatinta pienuko gamyba. Be to, nepamirsk, kad trecioj savaitej vaikeliui augimo suolis, tai naturalu, kad jis nori daugiau pienuko ir taip pagelbesi jam uzsakyma didesnio kiekio duoti.

As su pirmagime pieno turejau normaliai, bet svoris neaugo, gydytojai ir aplinka buvo vienu momentu taip uzparine, kad pieno neturiu, kad dingo pienas visai. Tai tokiu budu atsistaciau jo gamyba. Tikrai tuomet vaikas alkanas buvo pora dienu, nes misinuku is buteliuku negere (keiciau ir buteliukus ir misinukus ir isbandziau ivairiausius maitinimo budus, tarp ju ir svirkstu ir sauksteliu, misinuko ne i burna neeme). Verkiau kruvinom asarom, atjungiau visus telefonus, su niekuo nebendravau ir issiuntinejau visus kuo toliausiai. Tik mes mamos, zinom, kas geriausia musu vaikui ir tereikia isiklausyt i save ir savo kudikeli.

QUOTE(4mamavita @ 2016 01 21, 10:09)
Labas rytas  4u.gif
niu sakes pabundam , ogi mano antroke su 38.3 temp. nu gimdyti niekaip negaliu  blink.gif o jei cia koks gripas ir visi prades kristi  blink.gif MB sako ka darom, tai liepiau grizti apsitvarkius reikalus ir vezti i poliklinika, sakiau pasiimk biuleteni as i antra auksta nelipu  4u.gif
na viena gera zinia kad (.) atleido ar taip pats susitvarke ar vesinimas visa diena padejo nezinau ,bet atsiguliau dar su skaudanciu, o atsikeliau jau tik vos vos jauciasi  thumbup.gif

Laikykis 4u.gif sveikatos merginai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2016 01 21, 11:49)
Emilina, dienos metu pries maitinimus bandyk nusitraukt pienuko, po maitinimo taip pat. Ir ta pienuka nutraukta suduosi po vakarinio maitinimo. Pries ta vakarini maitinima pasildyk kruti is kurios  maitinsi, siek tiek vel gali nutraukt pienuko ir duok tada kruti. Vaikelis greiciau pasieks riebuji pienuka, dar truktels nepasisotines daugiau, taip paskatins pienuko gamyba. Kai viska istrauks, suduok nutrauktaji pienuka. Taip bus paskatinta pienuko gamyba. Be to, nepamirsk, kad trecioj savaitej vaikeliui augimo suolis, tai naturalu, kad jis nori daugiau pienuko ir taip pagelbesi jam uzsakyma didesnio kiekio duoti.

Aciu,jau dirbu😉 po kiek ml nutraukt?kol kas tik po maitinimo nutraukinesiu.
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(*Emilina* @ 2016 01 21, 12:40)

console.gif
Tikrai gal geriau po maitinimo, nes prieš maitinimą aš nutraukinėju, kad papai atsilaisvintų, nes vis dar su bombom kietom vaikštau verysad.gif
Ir dar klausimas, jei vaiką reikia naktį kelti, kad pavalgytų, kas kiek laiko reiktų kelti? kas 3 ar kas 4 val. Dabar keliu kas 3, bet tada ji taip nenoriai valgo, kai pažadinta būna doh.gif Ir apskritai, man tas kėlimas valgyti, tai nervuoja labai, bet kad ji vieną naktį, kai pamiršau žadintuvą užsidėti, išmiegojo 6 val., o man papai vos nenusprogo blush2.gif
Ir reikia registruoti vaiką - metrikacijoje ir savivaldybėje pinigėlių užsiprašyt topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2016 01 21, 12:40)

jei kazkas lieka po maitinimo, tai liuks, nusitrauk po maitinimo is karto. Net ir po 10 ml nutraukinedama judesi i prieki ir skatinsi gamyba pienuko.

QUOTE(mildamile @ 2016 01 21, 13:06)
Sveikos
console.gif
Tikrai gal geriau po maitinimo, nes prieš maitinimą aš nutraukinėju, kad papai atsilaisvintų, nes vis dar su bombom kietom vaikštau  verysad.gif
Ir dar klausimas, jei vaiką reikia naktį kelti, kad pavalgytų, kas kiek laiko reiktų kelti? kas 3 ar kas 4 val. Dabar keliu kas 3, bet tada ji taip nenoriai valgo, kai pažadinta būna  doh.gif Ir apskritai, man tas kėlimas valgyti, tai nervuoja labai, bet kad ji vieną naktį, kai pamiršau žadintuvą užsidėti, išmiegojo 6 val., o man papai vos nenusprogo  blush2.gif
Ir reikia registruoti vaiką - metrikacijoje ir savivaldybėje pinigėlių užsiprašyt  topsecret.gif

Tai pries maitinima nutrauki siek tiek, kad apziotu speneli lengviau ir atlaisvintu pieno tekejima, kai krutis labai kieta.

O del kelimo nakti, tai maniske pati kelesi mazdaug kas 3 val. Jei sociai pries nakti pavalge, tai ir po 4 gali kelt. O jei nedavalgo, tai irgi gi ramiai neismiega ilgai, dazniausiai tada patys dazniau keliasi, na turbut isskyrus tuos atvejus, kai vaikas nuolat neprivalgo ir issekes toks buna, kad visalaik mieguistas.
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2016 01 21, 13:30)
Tai pries maitinima nutrauki siek tiek, kad apziotu speneli lengviau ir atlaisvintu pieno tekejima, kai krutis labai kieta.

Oj,pas mane nebuna kieta. Normos ribose. O jausmas kad sprogs,per 3sav buvo vos viena karta.
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2016 01 21, 04:48)
Va va,man tas pats. Ketvirta diena vaikas alkanas vakarais. Daznai duodu valgyt,o pieno nedaugeja😯 vakar visa vakara kas 20 min.prakabejo,o po maudyniu vel alkanas kaip vilkiukas. Neapsikentusi daviau misinio, 90 ml sulapnojo,dar prase,bet nedaviau,tai uzmigo su soske. Pirkau Semper misinuka.

del pieno gamybos as irgi siulyciau truputi nutraukti pries maitinima, o siaip man labai daug pieno buna kai geriu kmynu arbata ir valgau sumustinius su lasisa. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mildamile @ 2016 01 21, 12:06)
Sveikos
console.gif
Tikrai gal geriau po maitinimo, nes prieš maitinimą aš nutraukinėju, kad papai atsilaisvintų, nes vis dar su bombom kietom vaikštau  verysad.gif
Ir dar klausimas, jei vaiką reikia naktį kelti, kad pavalgytų, kas kiek laiko reiktų kelti? kas 3 ar kas 4 val. Dabar keliu kas 3, bet tada ji taip nenoriai valgo, kai pažadinta būna  doh.gif Ir apskritai, man tas kėlimas valgyti, tai nervuoja labai, bet kad ji vieną naktį, kai pamiršau žadintuvą užsidėti, išmiegojo 6 val., o man papai vos nenusprogo  blush2.gif
Ir reikia registruoti vaiką - metrikacijoje ir savivaldybėje pinigėlių užsiprašyt  topsecret.gif

maniskis keliasi nakti kas tris valandas o diena kartais valgyti praso kas valanda.smile.gif
as tai nezadinu jau pats pasipraso kada valgyti nori, bet aisku geriau kad iprastu kas tris valandas valgyti.smile.gif
Atsakyti
Na merginos, kurios dar likusios nepagimdziusios savo leliu, prisiduodu ir as. Siandien 8.30 Dubajaus laiku, mums gime beveik 4 kg ir 57 cm gražuolė damute. Saremiai prasidejo 1.30, o 8.30 jau supavau saulutę. Atvaziavau i ligonine su 6cm atsiverimu. Abi esam pavargusios, bet laimingos. Turim šiokių tokių bedeliu, bet viskas pataisoma. Sekmes kitoms dar laukiancioms savo stebukleliu!
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2016 01 21, 20:33)
Na merginos, kurios dar likusios nepagimdziusios savo leliu, prisiduodu ir as.  Siandien 8.30 Dubajaus laiku, mums gime beveik 4 kg ir 57 cm gražuolė damute.  Saremiai prasidejo 1.30, o 8.30 jau supavau  saulutę.  Atvaziavau i ligonine su 6cm atsiverimu.  Abi esam pavargusios, bet laimingos.  Turim šiokių tokių bedeliu, bet viskas pataisoma.  Sekmes kitoms dar laukiancioms savo stebukleliu!

sveikinimai clap.gif clap_1.gif clap.gif clap_1.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

na va pasirodo dukriukui angina , tad tetis pagydys ir as galiu gimdyti biggrin.gif siandien pirma diena kai jau visai noreciau ir as lukstentis , pradedu po namus sliauzioti nieko neveikdama, galeciau miegoti puse dienos neturedama veiklos , kad tik nepradeciau raganeti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Emilina* @ 2016 01 21, 15:06)
Oj,pas mane nebuna kieta. Normos ribose. O jausmas kad sprogs,per 3sav buvo vos viena karta.

pas tave dar sliauzia niestumo liniuote mirksiukas.gif
Atsakyti
Ugnyte, sveikinimai 4u.gif Sveikatos jums 4u.gif

4mamavita, smagu, kad ne virusines ligos mergina uzpuole. Sveiksta lai ji greiciau smile.gif

As nenoriu 22 diena gimdyt. Tai kojas kryziuoju. Bet vakar buvo reguliarus pakietejimai ir pamaudimai pilvo, jau maniau, kad uzsives veiksmas. Bet po to nurimo ir tik pro reta sukietedevo.
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2016 01 21, 18:33)
Na merginos, kurios dar likusios nepagimdziusios savo leliu, prisiduodu ir as.  Siandien 8.30 Dubajaus laiku, mums gime beveik 4 kg ir 57 cm gražuolė damute.  Saremiai prasidejo 1.30, o 8.30 jau supavau  saulutę.  Atvaziavau i ligonine su 6cm atsiverimu.  Abi esam pavargusios, bet laimingos.  Turim šiokių tokių bedeliu, bet viskas pataisoma.  Sekmes kitoms dar laukiancioms savo stebukleliu!

Sveikinimai sulaukus dukrytes wub.gif

Kazin kur *Hazel musu namu statybininke pradingo g.gif
Idomu kiek dar nestuke.gif turim likusiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 22 sausio 2016 - 01:15
QUOTE(mamytee21 @ 2016 01 22, 02:14)

Kazin kur *Hazel musu namu statybininke pradingo  g.gif
Idomu kiek dar  nestuke.gif turim likusiu  bigsmile.gif

Jai letinis gimdymas biggrin.gif bet gal jau siandien pagimde. Kol kas neprisidave

Sveikinimai naujai mamytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2016 01 21, 19:33)

Sveikinimai, aukit grazios ir sveikos.smile.gif
Atsakyti