Maniske tai rankinuke, kol ant ranku miega, tik paguldau i lovyte ir verkia
QUOTE(4mamavita @ 2016 01 18, 12:59)
va va as dziaugiuosi paskutinemis savaitelemis zinau kaip laukia miego trukumas ,tai lepinuos kiek galiu
Lepinkis, lepinkis nes paskui bus daug bemiegiu naktu.
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 18, 13:15)
Sveikos
einasi kol kas net labai gerai, miegam arba valgom, palyginus su pirmaja auksas dicke labai padeda jokiu pavydo priepuoliu, tad jauciuos ir pamiegojus ir laiminga...ech kad taip ir liktu tik viena bedele mano krutine neatlaiko kruvio-skauda tempia, oi oi
einasi kol kas net labai gerai, miegam arba valgom, palyginus su pirmaja auksas dicke labai padeda jokiu pavydo priepuoliu, tad jauciuos ir pamiegojus ir laiminga...ech kad taip ir liktu tik viena bedele mano krutine neatlaiko kruvio-skauda tempia, oi oi
uz sutvarkytus dokumdntus
Man 4-5 dienas skaudejo, dege, guzuota buvo ir temperatura uzkilus laikesi 3 dienas 39,6 bet vos pradejo gamintis normalus pienukas ir viskas praejo.
O ka as tik nedariau ir saldziau ir kopusta dejau, kazkur forume paskaiciau kad koldunu tesla padeda, net ja ismeginau. Nezinau ar tai tik sutapimas bet po teslos dejimo kota diena viskas praejo.
QUOTE(mildamile @ 2016 01 18, 14:09)
Sveikos, mes nuo vakar dienos jau namie. Kol kas labai rami mažoji - tik miega ir valgo.
Pas mane irgi problemos su pieno gamyba ir šiek tiek nusitraukiu prieš maitinimą, ir paskui atsaldau, vis tiek skauda, didelės ir sunkios. O dar viena spenelį nugrauze
Pas mane irgi problemos su pieno gamyba ir šiek tiek nusitraukiu prieš maitinimą, ir paskui atsaldau, vis tiek skauda, didelės ir sunkios. O dar viena spenelį nugrauze
Labai geras tepalas Lansinoh. Man abu spenelius buvo nugrauzus tai labai padejo, beje jo nereikia nuplauti pries maitinant
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 18, 15:09)
pas mane tas pats, abi nugrauztos, kiek imanoma atsaldytos, kompresuotos medum, kopustu ir t.t. kol kas s....
paguoda ta kad maze miegaliuke ir kol kas be jokiu diegliuku
paguoda ta kad maze miegaliuke ir kol kas be jokiu diegliuku
Speneliams labai geras ir efektyvus kremukas Lansinoh. Per diena uzsigydziau. Naudojau ir multi mam kompresus bet nepadejo o gal net blogiau padare nes labai griauzdavo man nuo ju.
QUOTE(nbk @ 2016 01 18, 16:56)
man su mazyle kaip pasakoj maitinimas, ir kazkodel galvoju kad del to kad naudojau ta lashinoh kremuka speneliams. Sunus ant tiek buvo nugrauzes kad reikejo nutraukineti ir maitinti is buteliuko, o cia lafu lafa gal ir jus pabandykit ...
Pritariu del kremuko