Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

Labas naktis

Maniske tai rankinuke, kol ant ranku miega, tik paguldau i lovyte ir verkia doh.gif

QUOTE(4mamavita @ 2016 01 18, 12:59)
va va as dziaugiuosi paskutinemis savaitelemis  zinau kaip laukia miego trukumas ,tai lepinuos kiek galiu

Lepinkis, lepinkis nes paskui bus daug bemiegiu naktu. 4u.gif

QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 18, 13:15)
Sveikos
einasi kol kas net labai gerai, miegam arba valgom, palyginus su pirmaja auksas thumbup.gif  dicke labai padeda jokiu pavydo priepuoliu, tad jauciuos ir pamiegojus ir laiminga...ech kad taip ir liktu tik viena bedele mano krutine neatlaiko kruvio-skauda tempia, oi oi verysad.gif

4u.gif uz sutvarkytus dokumdntus

Man 4-5 dienas skaudejo, dege, guzuota buvo ir temperatura uzkilus laikesi 3 dienas 39,6 bet vos pradejo gamintis normalus pienukas ir viskas praejo.
O ka as tik nedariau ir saldziau ir kopusta dejau, kazkur forume paskaiciau kad koldunu tesla padeda, net ja ismeginau. Nezinau ar tai tik sutapimas bet po teslos dejimo kota diena viskas praejo.

QUOTE(mildamile @ 2016 01 18, 14:09)
Sveikos, mes nuo vakar dienos jau namie. Kol kas labai rami mažoji - tik miega ir valgo.

Pas mane irgi problemos su pieno gamyba  ir šiek tiek nusitraukiu prieš maitinimą, ir paskui atsaldau, vis tiek skauda, didelės ir sunkios. O dar viena spenelį nugrauze  blink.gif

Labai geras tepalas Lansinoh. Man abu spenelius buvo nugrauzus tai labai padejo, beje jo nereikia nuplauti pries maitinant rolleyes.gif

QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 18, 15:09)
pas mane tas pats, abi nugrauztos, kiek imanoma atsaldytos, kompresuotos medum, kopustu ir t.t. kol kas s....
paguoda ta kad maze miegaliuke ir kol kas be jokiu diegliuku wub.gif

Speneliams labai geras ir efektyvus kremukas Lansinoh. Per diena uzsigydziau. Naudojau ir multi mam kompresus bet nepadejo o gal net blogiau padare nes labai griauzdavo man nuo ju.

QUOTE(nbk @ 2016 01 18, 16:56)
man su mazyle kaip pasakoj maitinimas, ir kazkodel galvoju kad del to kad naudojau ta lashinoh kremuka speneliams. Sunus ant tiek buvo nugrauzes kad reikejo nutraukineti ir maitinti is buteliuko, o cia lafu lafa gal ir jus pabandykit ... 4u.gif

Pritariu del kremuko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif na ziokit as pasiruosusi tik kita sav. gimdyti kazkodel blush2.gif nors liniuote sako po 3 d. biggrin.gif

QUOTE(milduxe @ 2016 01 18, 19:00)
As po ta, tai negimdau ir negimdysiu iki velyku turbut... kaklelis uzdaras ir ilgas, vaikas didelis, vandenu norma... o saremiai paruosiamieji, nes nereguliarus. tai sekmingai sedet ir laukt toliau

drauge mano drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ugnyte @ 2016 01 18, 19:17)
Milduxe, jungiuosi į tavo gretas. Man gydytoja sake, kad kaklelis atsidares 3 cm prieš 3 d., bet aš kaip vaikštau 2 viename, taip vaikštau. Jau 3d. praejo virš termino, tuoj ketvirtą skaičiuosiu. Mama atvažiavo padėt, jau nuo sausio 05d. mane daboja, tuoj reiks grišt atgal namo, o aš dar nepagimdžius .

as termino nesulaukiau, tai manes dar netikrino jei istempsiu iki kitos sav. kaip zadu ,tada gal jau ziures 4u.gif

QUOTE(perla <3 @ 2016 01 19, 00:23)
Likom kelios pabaigai, tai jau nekantru laukti  smile.gif

drinks_cheers.gif berods SM 4 likom ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

issimiegojau taip gerai,senai taip nemiegojau bigsmile.gif lelyte saunuole pora kartu tik kelesi mp thumbup.gif
vakar pamete bambute jau ax.gif sian skiepas laukia smile.gif
ketvirtad mb isskrenda iki velyku tai teks vienai su trim vaikais kukuot blink.gif gerai kad mama padeda ax.gif

visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

as siandien jau i zmogu panasesne, maziuke kelias tik karta per nakti apie 3, paskui jau apie 6 bet tokiu metu ir dicke kyla ruostis i mokykla tai viskas ok thumbup.gif

krutine truputi normalizavosi, nors dar guzuota, del grauzimo as naudojau Just4mam tepaliuka tai padeda ax.gif

siandien laukiam gydytojos i namus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*rud@@ke* @ 2016 01 19, 09:38)
labas rytas  4u.gif

issimiegojau taip gerai,senai taip nemiegojau  bigsmile.gif lelyte saunuole pora kartu tik kelesi mp  thumbup.gif
vakar pamete bambute jau  ax.gif  sian skiepas laukia  smile.gif
ketvirtad mb isskrenda iki velyku tai teks vienai su trim vaikais kukuot  blink.gif  gerai kad mama padeda  ax.gif

visoms geros dienos  4u.gif

o koki cia skiepa jums darys? kazkurio gn nepadare? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

del maitinimo krutimi man irgi skauda spenelius. taip mazasis isisiurbia kad net kartais suskauda. o siaip kartais jau pradeda pusti pilvuka tai daznai ant pilvo guldau issibezda ir toliau miegam.
Vyresnele jau baigia apsiprasti su broliuku, tik kartais nubunda nakti ir tenka paglostyti kad uzmigtu.

Visoms laukiancioms, linkiu greiciau sulaukti savo leliuku.

O mamytes linkiu gero miegelio nors suprantu kad visoms truksta.smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar po cp gime musu brolis: 3585 gr ir 54 cm.. uz poros valandų jau statys ant koju, bernuzeli atveza tik pamaitinti, visa nakti leido man miegoti. Pienui dar anksti, priespienio irgi ne marios. Vakar atvaziavus I ligonine gydytoja patikrino kakleli, tai buvo 4 cm., po patikrinimo ir saremiai jau buvo prasidėję .
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2016 01 19, 11:55)
Sveikos, vakar po cp gime musu brolis: 3585 gr ir 54 cm.. uz poros valandų jau statys ant koju, bernuzeli atveza tik pamaitinti, visa nakti leido man miegoti. Pienui dar anksti, priespienio irgi ne marios. Vakar atvaziavus I ligonine gydytoja patikrino kakleli, tai buvo 4 cm., po patikrinimo ir saremiai jau buvo prasidėję .

O kodel tada cp? Planinis buvo?
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2016 01 19, 12:55)

sveikinimai 4u.gif 4u.gif aukit ir stiprekit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2016 01 19, 13:00)
O kodel tada cp? Planinis buvo?

Planinis buvo, kaip ir su pirma. Si karta del seno rando.
Papildyta:
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 19, 13:01)
sveikinimai 4u.gif  4u.gif aukit ir stiprekit wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2016 01 19, 11:09)
o koki cia skiepa jums darys? kazkurio gn nepadare? unsure.gif

aga,gn nepadare skiepo nuo tuberkuliozes,tai teko nuvaziuot ten pasiskiepyt

Agotas sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rud@@ke*: 19 sausio 2016 - 12:23
Agotas, nuosirdziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ramiu naktu drinks_cheers.gif
Atsakyti