Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

Aciu visoms uz pasidalintas gimdymo istorijas.
Agotas, laikykis 4u.gif Lauksim geru naujienu mirksiukas.gif
As savaitgali darbavaus, maisto prigaminau, pasisaldziau biski, kad galeciau kartais atsipalaiduot nuo maisto gaminimo, kai jau su turteliu busiu.
Siandien pasikeliau, pilvas melynem nusetas, susparde mane lelyte smile.gif

Atsakyti
Sveikos merginos.

Visoms sveikinimai sulaukusioms vaikuciu.

Grazios gimdymo istorijos.

Na man tai truksta miego, mazasis daznai budrauja o kai uzmiega tai dicke atsibunda. taip ir sukuos per visa diena. o kaip butu gerai nemiegoti visa para tai tiek daug speciau.biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JoBut @ 2016 01 18, 12:48)
Sveikos merginos.

Visoms sveikinimai sulaukusioms vaikuciu.

Grazios gimdymo istorijos.

Na man tai truksta miego, mazasis daznai budrauja o kai uzmiega tai dicke atsibunda. taip ir sukuos per visa diena. o kaip butu gerai nemiegoti visa para tai tiek daug speciau.biggrin.gif

va va as dziaugiuosi paskutinemis savaitelemis biggrin.gif zinau kaip laukia miego trukumas ,tai lepinuos kiek galiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

mes namuciuose, paleido vakar vakare, siandien vyras sutvarke skiepu pasa, gimimo liudijima, issikvietem gydytoja seimos rytojui, susitvarkem su draudimu ir padeklaravom gyv. vieta naujos pilietes wub.gif

einasi kol kas net labai gerai, miegam arba valgom, palyginus su pirmaja auksas thumbup.gif dicke labai padeda jokiu pavydo priepuoliu, tad jauciuos ir pamiegojus ir laiminga...ech kad taip ir liktu ax.gif tik viena bedele mano krutine neatlaiko kruvio-skauda tempia, oi oi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mes nuo vakar dienos jau namie. Kol kas labai rami mažoji - tik miega ir valgo. Ir dar jai pilvą pučia ne kaip visiem normaliam kūdikiams vakare, o 4 ryto cool.gif ir nepadeda nešiojimas, masažas, glostymai. Kokį gerą pusvalanduka parekauja, ir vėl miegam, kol mama valgyti pažadina doh.gif
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 18, 15:15)
Sveikos

mes namuciuose, paleido vakar vakare, siandien vyras  sutvarke skiepu pasa, gimimo liudijima, issikvietem gydytoja seimos rytojui, susitvarkem su draudimu ir padeklaravom gyv. vieta naujos pilietes wub.gif

einasi kol kas net labai gerai, miegam arba valgom, palyginus su pirmaja auksas thumbup.gif  dicke labai padeda jokiu pavydo priepuoliu, tad jauciuos ir pamiegojus ir laiminga...ech kad taip ir liktu ax.gif  tik viena bedele mano krutine neatlaiko kruvio-skauda tempia, oi oi verysad.gif

Pas mane irgi problemos su pieno gamyba verysad.gif ir šiek tiek nusitraukiu prieš maitinimą, ir paskui atsaldau, vis tiek skauda, didelės ir sunkios. O dar viena spenelį nugrauze blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2016 01 18, 16:09)
Sveikos, mes nuo vakar dienos jau namie. Kol kas labai rami mažoji - tik miega ir valgo. Ir dar jai pilvą pučia ne kaip visiem normaliam kūdikiams vakare, o 4 ryto  cool.gif ir nepadeda nešiojimas, masažas, glostymai. Kokį gerą pusvalanduka parekauja, ir vėl miegam, kol mama valgyti pažadina  doh.gif

Pas mane irgi problemos su pieno gamyba  verysad.gif  ir šiek tiek nusitraukiu prieš maitinimą, ir paskui atsaldau, vis tiek skauda, didelės ir sunkios. O dar viena spenelį nugrauze  blink.gif

pas mane tas pats, abi nugrauztos, kiek imanoma atsaldytos, kompresuotos medum, kopustu ir t.t. kol kas s....
paguoda ta kad maze miegaliuke ir kol kas be jokiu diegliuku wub.gif
Atsakyti
man su mazyle kaip pasakoj maitinimas, ir kazkodel galvoju kad del to kad naudojau ta lashinoh kremuka speneliams. Sunus ant tiek buvo nugrauzes kad reikejo nutraukineti ir maitinti is buteliuko, o cia lafu lafa smile.gif gal ir jus pabandykit ... 4u.gif
Atsakyti
As po ta, tai negimdau ir negimdysiu iki velyku turbut... kaklelis uzdaras ir ilgas, vaikas didelis, vandenu norma... o saremiai paruosiamieji, nes nereguliarus. tai sekmingai sedet ir laukt toliau
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2016 01 18, 19:00)
As po ta, tai negimdau ir negimdysiu iki velyku turbut... kaklelis uzdaras ir ilgas, vaikas didelis, vandenu norma... o saremiai paruosiamieji, nes nereguliarus. tai sekmingai sedet ir laukt toliau

Milduxe, jungiuosi į tavo gretas. Man gydytoja sake, kad kaklelis atsidares 3 cm prieš 3 d., bet aš kaip vaikštau 2 viename, taip vaikštau. Jau 3d. praejo virš termino, tuoj ketvirtą skaičiuosiu. Mama atvažiavo padėt, jau nuo sausio 05d. mane daboja, tuoj reiks grišt atgal namo, o aš dar nepagimdžius .
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2016 01 18, 20:17)
Milduxe, jungiuosi į tavo gretas. Man gydytoja sake, kad kaklelis atsidares 3 cm prieš 3 d., bet aš kaip vaikštau 2 viename, taip vaikštau. Jau 3d. praejo virš termino, tuoj ketvirtą skaičiuosiu. Mama atvažiavo padėt, jau nuo sausio 05d. mane daboja, tuoj reiks grišt atgal namo, o aš dar nepagimdžius .

ne nu, ar ne pravalas?? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2016 01 18, 19:25)
ne nu, ar ne pravalas??  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ryt turbūt teks sampe traukt is šaldytuvo, nieko nebus!
Atsakyti
Likom kelios pabaigai, tai jau nekantru laukti smile.gif
Atsakyti