labas visoms,
reik ir man parasyt gimdimo istorija savo....tik vis to laiko maza
Taigi sausio 5 buvau ligoninej apziuroj,gydytoja po apziuros pasake,kad kaklelis minkstas ir sutrumpejes, jei nepagimdysiu siom dienom, tai 7 diena skatins.Su smutkem turejau pasirodyt sausio 7,7.30 val.
Su mb nusprendem isbandyt kelis budus kad tik to skatinimo isvengti
vdrug suveiks
Nusipirkom po maza (200 ml) Alitos sampano (fui koks papuole neskanus) ir pringles astriu traskuciu . Pries tai dar vonioj siltoj pagulejau
o tada romantiskai pavakarieniavom traskuciu
Nakti ,3 val pabudau nuo nereguliaru saremiu skausmo...valio suveike mano planas chuliganas
per fb merginu prasau parekomenduot saremiu skaiciuokle. Skaiciuoju ... bet jie vis nereguliarus ir trumpi. Nuejus i wc pamatau gleiviu kamsti su krauju
negi finisas cia pat ?
ir baisu ir norisi su savo pupa susimatyt greiciau
visa diena vaikstineju,tai namus tvarkaus,tai lovyten pataliukus aprengiau,tai ant kamuolio sokineju ... kad tik veikla nesustotu.... ir vis aplanko skausmingesnis saremis, bet tai kas 12 , kas 20 min. Atejus vakarui vis galvoju ar verta vaziuot ar ne... nesinorejo ten nuvaziuot,bijojau kad is baimes dings mano saremiai ir gydytoja sakys ko cia atvaziavau
Bet merginu padrasinta,nutarem su mb nuvaziuot ,juk ir namie nuo skausmo neuzmigsiu, vaikus senelem palikom.
Nuvaziavom,mane patikrina ir issiuncia i gimdykla,ten pajungia tonus matuot.Vyra issiunciau namo, nenorejau kad mane tokia ten matytu
epiduro pas mus nedaro,nuleidzia vandenis, o tada saremiai saldesni pasidaro
ii pabaiga stumimo isvis dingo man jie,tada akusere sake kada stumt... kadangi mergina didele mano tai lendant petukam as plysau
Mazoji pasisveikino verksmu ir buvo nunesta plautis ir svertis,o tada man ant krutines paguldyta,jauciaus kaip 9 danguj is laimes
kol daktare mane lope,jauciau visus durius adata,nes vaistai nesuveike ko tai
bet vargai jau visi pasimirso ,nes turiu nuostabia princese Gabija . Ir laimei isvengiau skatinimo
Gime sausio 7 , 02.30 ,mano laime sveria 4300g ir 57 cm
tai tiek