Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 15, 16:56)
Sveikos siandien 11.14 val mums gime dykryte Elena 2970 kg ir 48 cm

Didelisusi sveikinimai susitikus su savo coliuke, aukit dideles ir sveikos, ramiu nakteliu, saldaus pienelio !!!
Atsakyti
Aš ką tik iš vizito pas gydytoja, užrašė tonus, viskas kaip ir gerai. Kaklelis atsivėręs 3 cm, tai sake šią savaitę turėčiau išsilukstent, nesigavo man 16 d. smile.gif Mažoji pati renkasi datą. Visą šią naktį sapnavau, kad man atlieka CP smile.gif
Atsakyti
ugnyte, dar ne vakaras, laiko turi iki 24 val 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
gintarine10 Mildamile sveikinimai tapus mamytemis 4u.gif
taip pat labai dekoju uz sveikinimus mums wub.gif
mes dar ligoninej ryt jau namucio, laukiu nesulaukiu...
dabar apie gimdyma...diena pries t.y. 14 jauciaus nuostabiai namus tvarkiau gaminau i kiema isslinkau, mazyle rami savijauta kaip niekad...dar vyrui pajuokavau kad tyla pries audra:) uzmigau ir tik apie 4 ryto pabudau nuo pamaudenimu, pradzioj retu veliau jau stipriu, prisizadinau gydytoja si liepe vaziuot...taip 5 ryto atsiduriau GN ,ten apziura 3 cm ir laukimas....laselines, vaistai, 8 dar viena apziura 5 cm ir pasakymas kad iki pietu jau tikrai supuosim lelyte...laukiam, kencia, ziauriai troskina, uzsiprasau epiduro....kol sutvarko dokumentus viska ruosia staiga prasideda gimdymas 10 cm umus skausmas ir po 4 bandymu dukryte isvydo pasauli:)11 val.14 min. asaros abiems upeliais....sugebejau tik mb paklaust ar su rankom ir kojom...tada truputi siuvo, plysau per sena siule nuo pirmojo gimdymo....mazoji triuksminga buvo pirmas gyvenimo valandas kol gryzom is gimdyklos, dabar kol kas labai rami nepalygint su pirmaja...visi tyrimai geri, tad ryt namucio.
vyresnele euforijoj vos atveze istisai apsikabinus gulejo ir buciavo isvaziavo asarodama, vis skambina klausia ka veikia sese:)ka atvezt man:)seneliams sako kad sese mazesne uz jos baby born:)
Tai tiek kol kas ziniu is manes, linkejimai visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠEFĖ: 17 sausio 2016 - 09:54
labas visoms,
reik ir man parasyt gimdimo istorija savo....tik vis to laiko maza blush2.gif
Taigi sausio 5 buvau ligoninej apziuroj,gydytoja po apziuros pasake,kad kaklelis minkstas ir sutrumpejes, jei nepagimdysiu siom dienom, tai 7 diena skatins.Su smutkem turejau pasirodyt sausio 7,7.30 val. doh.gif
Su mb nusprendem isbandyt kelis budus kad tik to skatinimo isvengti biggrin.gif vdrug suveiks ax.gif
Nusipirkom po maza (200 ml) Alitos sampano (fui koks papuole neskanus) ir pringles astriu traskuciu . Pries tai dar vonioj siltoj pagulejau bigsmile.gif o tada romantiskai pavakarieniavom traskuciu blush2.gif
Nakti ,3 val pabudau nuo nereguliaru saremiu skausmo...valio suveike mano planas chuliganas thumbup.gif per fb merginu prasau parekomenduot saremiu skaiciuokle. Skaiciuoju ... bet jie vis nereguliarus ir trumpi. Nuejus i wc pamatau gleiviu kamsti su krauju smile.gif negi finisas cia pat ? g.gif ir baisu ir norisi su savo pupa susimatyt greiciau wub.gif
visa diena vaikstineju,tai namus tvarkaus,tai lovyten pataliukus aprengiau,tai ant kamuolio sokineju ... kad tik veikla nesustotu.... ir vis aplanko skausmingesnis saremis, bet tai kas 12 , kas 20 min. Atejus vakarui vis galvoju ar verta vaziuot ar ne... nesinorejo ten nuvaziuot,bijojau kad is baimes dings mano saremiai ir gydytoja sakys ko cia atvaziavau lotuliukas.gif Bet merginu padrasinta,nutarem su mb nuvaziuot ,juk ir namie nuo skausmo neuzmigsiu, vaikus senelem palikom.
Nuvaziavom,mane patikrina ir issiuncia i gimdykla,ten pajungia tonus matuot.Vyra issiunciau namo, nenorejau kad mane tokia ten matytu schmoll.gif epiduro pas mus nedaro,nuleidzia vandenis, o tada saremiai saldesni pasidaro doh.gif ii pabaiga stumimo isvis dingo man jie,tada akusere sake kada stumt... kadangi mergina didele mano tai lendant petukam as plysau blink.gif doh.gif Mazoji pasisveikino verksmu ir buvo nunesta plautis ir svertis,o tada man ant krutines paguldyta,jauciaus kaip 9 danguj is laimes wub.gif kol daktare mane lope,jauciau visus durius adata,nes vaistai nesuveike ko tai doh.gif bet vargai jau visi pasimirso ,nes turiu nuostabia princese Gabija . Ir laimei isvengiau skatinimo smile.gif Gime sausio 7 , 02.30 ,mano laime sveria 4300g ir 57 cm wub.gif
tai tiek smile.gif

Atsakyti
Sveikinimai visoms!!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai visoms naujoms mamytems thumbup.gif puikios istorijos thumbup.gif
Atsakyti
kazin kiek pas mus nestuke.gif liko ? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 15, 16:56)
Sveikos siandien 11.14 val mums gime dykryte Elena 2970 kg ir 48 cm

Sveikinu!!! wub.gif

QUOTE(JoBut @ 2016 01 15, 17:52)
Mildamile, gintarine10, ŠEFĖ sveikinimai sulaukus savo vaikeliu. Linkiu ramiu nakteliu ir saldaus pienelio.

Sveikos merginos,

na ka ryt jau sestadienis. Jau galvoju pradesiu miegoti su abiem vaikais kartu. kol kas vyras miega su vyresnele as su naujagimiu. Bet jau vyresnele pasveiko tai ziuresim kaip cia mums seksis.

o kaip jums sekasi migdyti abu vaikus kartu?

Mes nuo pat pradziu miegam visi vienam kambary. Vyresnioji dar gana daznai su mumis lovoj miegodavo blush2.gif uzsimigdom ja dabar savo lovoj (kad nebutu nuoskaudu ir pykcio kad atsiradus broliui negali su mumis miegot), tada perkeliam ja i jos lova. Maxiuka vakare uzmigdom jo lovelej, nakti as pasiemu i lova - man taip patogiau maitint. Ryte vyresnioji irgi atlekia pas mus. Viena nakti ir visi 4 ismiegojom kartu biggrin.gif
Vyresnioji priprato naktim prie broliuko kniurzejimu, broliukas nuo gimimo kito pasirinkimo neturi - miega orie triuksmo smile.gif taip ir gyvenam biggrin.gif

QUOTE(*rud@@ke* @ 2016 01 17, 12:16)
labas visoms,
reik ir man parasyt gimdimo istorija savo....tik vis to laiko maza
Taigi sausio 5 buvau ligoninej apziuroj,gydytoja po apziuros pasake,kad kaklelis minkstas ir  sutrumpejes, jei nepagimdysiu siom dienom, tai 7 diena skatins.Su smutkem turejau pasirodyt sausio 7,7.30 val.
Su mb nusprendem isbandyt kelis budus kad tik to skatinimo isvengti biggrin.gif vdrug suveiks
Nusipirkom po maza (200 ml) Alitos sampano (fui koks papuole neskanus) ir pringles astriu traskuciu . Pries tai dar vonioj siltoj pagulejau  bigsmile.gif  o tada romantiskai pavakarieniavom traskuciu
Nakti ,3 val pabudau nuo nereguliaru saremiu skausmo...valio suveike mano planas chuliganas  thumbup.gif  per fb merginu prasau parekomenduot saremiu skaiciuokle. Skaiciuoju ... bet jie vis nereguliarus ir trumpi. Nuejus i wc pamatau gleiviu kamsti su krauju  smile.gif negi finisas cia pat ? g.gif ir baisu ir norisi su savo pupa susimatyt greiciau
visa diena vaikstineju,tai namus tvarkaus,tai lovyten pataliukus aprengiau,tai ant kamuolio sokineju ... kad tik veikla nesustotu.... ir vis aplanko skausmingesnis saremis, bet tai kas 12 , kas 20 min. Atejus vakarui vis galvoju ar verta vaziuot ar ne... nesinorejo ten nuvaziuot,bijojau kad is baimes dings mano saremiai ir gydytoja sakys ko cia atvaziavau  lotuliukas.gif  Bet merginu padrasinta,nutarem su mb nuvaziuot ,juk ir namie nuo skausmo neuzmigsiu, vaikus senelem palikom.
Nuvaziavom,mane patikrina ir issiuncia i gimdykla,ten pajungia tonus matuot.Vyra issiunciau namo, nenorejau kad mane tokia ten matytu schmoll.gif  epiduro pas mus nedaro,nuleidzia vandenis, o tada saremiai saldesni pasidaro  doh.gif  ii pabaiga stumimo isvis dingo man jie,tada akusere sake kada stumt... kadangi mergina didele mano tai lendant petukam as plysau  blink.gif  Mazoji pasisveikino verksmu ir buvo nunesta plautis ir svertis,o tada man ant krutines paguldyta,jauciaus kaip 9 danguj is laimes  wub.gif kol daktare mane lope,jauciau visus durius adata,nes vaistai nesuveike ko tai doh.gif  bet vargai jau visi pasimirso ,nes turiu nuostabia princese Gabija . Ir laimei isvengiau skatinimo smile.gif Gime sausio 7 , 02.30 ,mano laime sveria  4300g ir 57 cm
tai tiek

Kokia grazi istorija! wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Tylu, ramu cia. Savaitgalis ar merginos gimdot g.gif

Mums tai susimaise diena su naktim. Diena miegam o va nakti linksminames doh.gif Kai pagalvoji tokia mazyte dar o kaip viska supranta. Kol ant ranku miega, tik paguldau i lovele ir viskas, asaros doh.gif
Tai siandien visa diena su MB stengemes neleist miegot, bet gali daryt ka tik nori miega sau ir viskas rolleyes.gif

QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 17, 08:53)
Sveikos
dabar apie gimdyma...diena pries t.y. 14 jauciaus  nuostabiai namus tvarkiau gaminau i kiema isslinkau, mazyle rami savijauta kaip niekad...dar vyrui pajuokavau kad tyla pries aaudra uzmigau ir tik apie  4 ryto pabudau nuo pamaudenimu, pradzioj retu veliau jau stipriu, prisizadinau gydytoja si liepe vaziuot...taip 5 ryto atsiduriau GN ,ten apziura 3  cm ir laukimas....laselines, vaistai, 8 dar viena apziura 5 cm ir pasakymas kad iki pietu jau tikrai supuosim lelyte...laukiam, kencia, ziauriai troskina, uzsiprasau  epiduro....kol sutvarko dokumentus viska ruosia staiga prasideda gimdymas 10 cm umus skausmas ir po 4  bandymu dukryte isvydo pasauli 11 val.14 min. asaros abiems upeliais....sugebejau tik mb paklaust ar su rankom  ir kojom...tada truputi siuvo, plysau per sena siule nuo pirmojo gimdymo....mazoji triuksminga buvo pirmas gyvenimo valandas kol gryzom is gimdyklos, dabar kol kas labai rami nepalygint su pirmaja...visi  tyrimai geri, tad ryt namucio.
vyresnele euforijoj vos atveze istisai apsikabinus gulejo ir buciavo isvaziavo asarodama, vis skambina klausia ka veikia sese:)ka atvezt man:)seneliams sako  kad sese mazesne uz jos baby born
Tai tiek  kol kas ziniu is manes, linkejimai visoms

QUOTE(*rud@@ke* @ 2016 01 17, 10:16)
labas visoms,
reik ir man parasyt gimdimo istorija savo....tik vis to laiko maza :
Taigi sausio 5 buvau ligoninej apziuroj,gydytoja po apziuros pasake,kad kaklelis minkstas ir  sutrumpejes, jei nepagimdysiu siom dienom, tai 7 diena skatins.Su smutkem turejau pasirodyt sausio 7,7.30 val.
Su mb nusprendem isbandyt kelis budus kad tik to skatinimo isvengti biggrin.gif vdrug suveiks 
Nusipirkom po maza (200 ml) Alitos sampano (fui koks papuole neskanus) ir pringles astriu traskuciu . Pries tai dar vonioj siltoj pagulejau   o tada romantiskai pavakarieniavom traskuciu 
Nakti ,3 val pabudau nuo nereguliaru saremiu skausmo...valio suveike mano planas chuliganas  thumbup.gif  per fb merginu prasau parekomenduot saremiu skaiciuokle. Skaiciuoju ... bet jie vis nereguliarus ir trumpi. Nuejus i wc pamatau gleiviu kamsti su  negi finisas cia pat ?  baisu ir norisi su savo pupa susimatyt greiciau 
visa diena vaikstineju,tai namus tvarkaus,tai lovyten pataliukus aprengiau,tai ant kamuolio sokineju ... kad tik veikla nesustotu.... ir vis aplanko skausmingesnis saremiu, bet tai kas 12 , kas 20 min. Atejus vakarui vis galvoju ar verta vaziuot ar ne... nesinorejo ten nuvaziuot,bijojau kad is baimes dings mano saremiai ir gydytoja sakys ko cia atvaziavau  Bet merginu padrasinta,nutarem su mb nuvaziuot ,juk ir namie nuo skausmo neuzmigsiu, vaikus senelem palikom.
Nuvaziavom,mane patikrina ir issiuncia i gimdykla,ten pajungia tonus matuot.Vyra issiunciau namo, nenorejau kad mane tokia ten matytu schmoll.gif  epiduro pas mus nedaro,nuleidzia vandenis, o tada saremiai saldesni pasidaro  doh.gif  ii pabaiga stumimo isvis dingo man jie,tada akusere sake kada stumt... kadangi mergina didele mano tai lendant petukam as plysau   Mazoji pasisveikino verksmu ir buvo nunesta plautis ir svertis,o tada man ant krutines paguldyta,jauciaus kaip 9 danguj is laimes  wub.gif kol daktare mane lope,jauciau visus durius adata,nes vaistai nesuveike ko tai doh.gif  bet vargai jau visi pasimirso ,nes turiu nuostabia princese Gabija . Ir laimei isvengiau skatinimo smile.gif Gime sausio 7 , 02.30 ,mano laime sveria  4300g ir 57 cm  wub.gif

Labai grazios istorijos su dar grazesnem pabaigom wub.gif 4u.gif
Rud@@ke kokia dicke tavo mergyte bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 17 sausio 2016 - 23:41
Sveikos, didziausi sveikinimai naujoms mamytems wub.gif 4u.gif

As vakar atsvenciau mazes gimtadieni, baigiu kepti keksiukus I darzeli ir 12 val. negerus ir nevalgius turiu pristatyti I ligonine. Kazkur mano visa drasa is garavo gimdyti be vyro unsure.gif Dar gerkle kutent pradejo, bet taip keistai, tik rytais ir vakarais. Vakar dar posmeli nublioviau ir viskas. Cia kazkuria diena vaziuojam su maze masinoje ir kazkaip tylu, nieko nesneka, atsisuku, o gi tyliai verkia. Sako nenoriu, kad tu mane paliktum verysad.gif ir vaziuotum I ligonine. Tai vel asaras braukiau
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif vakar pirmas nestuke.gif noras uzejo , sakau noriu ledu !!! tai MB toks patenkintas i parduotuve leke, tai vakare ledu fiesta namie pries miega apturejom thumbup.gif vaikam patiko lotuliukas.gif

QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 17, 10:53)
Sveikos
dabar apie gimdyma...
Tai tiek  kol kas ziniu is manes, linkejimai visoms

dar kart sveikinimai wub.gif

QUOTE(*rud@@ke* @ 2016 01 17, 12:16)
labas visoms,
reik ir man parasyt gimdimo istorija savo....

wub.gif

QUOTE(*rud@@ke* @ 2016 01 17, 17:34)
kazin kiek pas mus  nestuke.gif  liko ?  g.gif  ax.gif

mes cia 4u.gif laukiam , sakiau jei pernesiosiu , tai gali tekti i vasarinukus iskeliauti biggrin.gif

QUOTE(agotas @ 2016 01 18, 07:43)
Sveikos, didziausi sveikinimai naujoms mamytems wub.gif  4u.gif

Cia kazkuria diena vaziuojam su maze masinoje ir kazkaip tylu, nieko nesneka, atsisuku, o gi tyliai verkia. Sako nenoriu, kad tu mane paliktum verysad.gif ir vaziuotum I ligonine. Tai vel asaras braukiau

na maniskis neverkia, bet zinau, kad labai liudes be manes, uzsimane buti kareiviu ir issiaiskinom ,kad reikia kareivinese gyventi, sako be taves ??? tai sake nebusiu kareivis,
vakar kai MB ledu vaziavo, tai manes neisleido , sako as be mamytes nebusiu ...
ech stiprybes ir jum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4mamavita: 18 sausio 2016 - 09:25