Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

QUOTE(mildamile @ 2016 01 13, 13:18)
Sveikos  bigsmile.gif
Pažiūrėjo echoskopu - svoris panos apie 3,8 kg., tai dziaugiuosi, kad nereiks kankinti su kokiais 4 kg. Dar vėliau vedėja ryte pasiskundė, kad normaliai kaklelio apžiūrėti negali, o gimda labai aukštai  verysad.gif verdiktas, jei echoskopo tyrimai geri, gimdysiu ryt arba poryt, su normaliu skatinimu. Jau dabar plaukai siausiasi, gal iš karto epiduro prašytis

Zinoma prasykis! Nors as gavau epidura,bet deja,neveike jis man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2016 01 13, 16:32)
Zinoma prasykis! Nors as gavau epidura,bet deja,neveike jis man verysad.gif

Man su pirma suveike, bet paskui ant paties stūmimo vėl buvo linksma. Taip, kad kol kas nusiteikus optimistiškai esu
Atsakyti
QUOTE(*rud@@ke* @ 2016 01 13, 12:13)
sveikos  4u.gif
barbarise,
as darbui prasyma jau dabar pateikiau del motinystes atostogu, nga kai baigiasi tada i sodra reik eit rasyt prasyma (arba galima internetu )

Gal gali teksta mazdaug parasyti? Kaip ten ta prasyma reikia formuluoti wink.gif
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(JoBut @ 2016 01 13, 15:50)
Mano dukrai laikesi 39 temperatura 3 dienas darem kraujo tyrima irgi nieko nemate, po triju dienu nukrito temperatura ir gerkle visa israudo tada skyre antibiotikus nuo gerkles skausmo, dabar jau pradejo valgyti tai jau smagiau.

Visos kurios laukiate leliuku, laikykites finisas jau arti.smile.gif
Papildyta:
Man epiduro net neleido rinktis del to kad buvau strebtokoko nesiotoja nes suleido vaistus po 4 valandu vel suleido vaistus, tai sako tegul viskas vyksta savaime nes epidura gali paspartinti ar paletinti kaklelio atsidarymo.smile.gif

as ir u pirma buvau sio gerio nesiotoja, bet epidura padare ir viskas buvo ok, dabar irgi turiu sita bakterija bet del epiduro net diskusiju nebuvo :mirksiukas:kazkaip nesiruosiu vaidint kankines ar naturalistes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2016 01 13, 17:32)
Gal gali teksta mazdaug parasyti? Kaip ten ta prasyma reikia formuluoti wink.gif
Aciu!

pas mus darbe blanka jau duoda,tai man ten beliko irasyt tik data gimimo ir kiek metu atostogausiu smile.gif dar liudijimo kopija pridet reikejo
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2016 01 13, 18:32)
Aciu!

UAB „Įmonė“
direktoriui
Vardui Vardaičiui

PRAŠYMAS

2016-07-09
Vilnius

DĖL VAIKO PRIEŽIŪROS ATOSTOGŲ SUTEIKIMO

Prašau man,pareigos, Pavardei Pavardienei, suteikti vaiko priežiūros atostogas iki vaikui sukaks 3 metai (vaiko gimimo diena 2015.09.20 a.k. 91509209359).

PRIDEDAMAS: vaiko gimimo liudijimas.

Pavardė Pavardaitė

Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2016 01 12, 22:56)
Mano dukrukui tempa uzkilo iki 39,1. apsilankem pas gydytojus, bet lyg viruso nerado. tai arba per greit sureagavom ir dar nerodo, arba nevirusinis susirgimas. Zodziu, stebet. Nuo ilgo laukimo, streso ir pan, pilvas taip kilnojas, kad uhuhu, sonkaulius platina mergina man labai stipriai, net negera. Ir atrodo nagus galanda i slapimo pusle. Ir  nugara nudiegdavo skausmingai nuo ilgo sedejimo. Pasakykit, kad jei aktyviai juda, tai dar negimdysiu. Nes reikia siandien po tokios dienos pailset.

sveikatytes 4u.gif mes vis dar kapstomes verysad.gif

QUOTE(mildamile @ 2016 01 13, 13:18)
Sveikos  bigsmile.gif
Pažiūrėjo echoskopu - svoris panos apie 3,8 kg., tai dziaugiuosi, kad nereiks kankinti su kokiais 4 kg. Dar vėliau vedėja ryte pasiskundė, kad normaliai kaklelio apžiūrėti negali, o gimda labai aukštai  verysad.gif verdiktas, jei echoskopo tyrimai geri, gimdysiu ryt arba poryt, su normaliu skatinimu. Jau dabar plaukai siausiasi, gal iš karto epiduro prašytis  g.gif
Mamavita, geriau aviečių arbata gal kokia savaitę. Vėliau visos tos laidotuves ir pan.  verysad.gif
Uošvienės, mamos ar kito labai artimo giminaičio vardo neduociau, vardyne lietuviškame labai daug įvairių graziu vardu  4u.gif

oi su skatinimu tai tikrai skaudu ... unsure.gif laikykis , prasykis epiduro, o mano sesei epiduras iki pat galo veike ,tai nejuto stumimo jausmo , tai dziaukis kad i gala sumazejo jo veikla 4u.gif nes ji sake nesupratau ka reikia daryti, o personalui stresas, kad gimdyve neisgimdo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2016 01 13, 18:29)
Man su pirma suveike, bet paskui ant paties stūmimo vėl buvo linksma. Taip, kad kol kas nusiteikus optimistiškai esu

Pries stumima jis nuimamas,kad jausti kada stumt
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2016 01 13, 18:59)
sveikatytes  4u.gif mes vis dar kapstomes  verysad.gif
oi su skatinimu tai tikrai skaudu ...  unsure.gif laikykis , prasykis epiduro, o mano sesei epiduras iki pat galo veike ,tai nejuto stumimo jausmo , tai dziaukis kad i gala sumazejo jo veikla  4u.gif nes ji sake nesupratau ka reikia daryti, o personalui stresas, kad gimdyve neisgimdo  blink.gif

Man irgi veike iki galo, bet matyt kievienai individualu mirksiukas.gif

Labas rytas

grazu uz lango sninga, sakau gal gimdyt nestuke.gif lotuliukas.gif o jei rimtai grazios dienos visoms 4u.gif nieko naujo mano fronte tik laukimas ir namu ruosa smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
vakar kokias 3 val. paruosiamieji kas 8-5 min. uzeidavo , tai pavargau, nes kai suima tai nelabai linksma buna bet kadagi sokinejo ir nestipreo tai nurasiau paruosiamiems 4u.gif
kas cia musu namu fronte... ai va rami naktele del maziaus pilvuko, nei karto nelekem i tuoleta, vakar po pietu ir , niu tyliai tyliai tikiuosi kad gal pasibaigs ligele ir kitu nepalies, nes iki mazes atejimo nebedaug beliko 4u.gif o visiems kitiems profilaktiskai cocacolos nupirkom, gal praslysim 4u.gif 4u.gif 4u.gif lauke sninga grazu wub.gif
vakar kaimyne pasisiule dicki pavezti, MB ryte mergaites nuveze, tai ramus , tingus rytas 4u.gif
o po vakarykscio saremiavimo miegojau labai gerai thumbup.gif kazin ka cia siandien nuveikus , ai va per pietus turiu su mazem pas odontologa vizita, na kaip ir uzimta diena biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Sefe! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2016 01 14, 12:46)
Aciu Sefe!  4u.gif

ner uz ka blush2.gif
Atsakyti