Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

sveikos gyvos, na šiandien suvarvina lašalinę mažiui ir lekiam namo, nėr čia ko kvėpuoti virusais, nors viduriukai dar skysti baigsim namie gydytis, sakė svarbiausia skysčiai atstatyti ir gal jau namie gers, bo ligonine pagrasinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2016 01 12, 12:02)
Rudaake, ir dar i darzeli nepamirsk prasymo parasyti  4u.gif  mes 5 sausio namie buvom, tai vyras kita diena nuvare rasyt, tai jau 41 eileje biggrin.gif

mum nereikia taip rasytis i darzeli , nera musu miesteli tiek eiliu blush2.gif ax.gif cia galiu uzrasyt nors sian ir ryt jau kaip sakant keliaut i ji biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif man pagal echo šiandien lygiai 40 savaičių suėjo, bet pokyčių jokių biggrin.gif poryt pas ginę važiuosiu, gal pasakys ar ten jau kas vyksta, nes aš nieko nejaučiu schmoll.gif kažkaip jau labai ilgu laukti pasidarė... blush2.gif
Atsakyti
agotas, super, kai mociutes salia smile.gif As tikiuosi, si karta bus kitaip ir busiu mobilesne. Vyras sutvarkys antra masina, savijauta tikiuosi bus geresne ir bandysiu leist vyresnele (niekaip nepriprantu prie sito zodzio) i mokyklele bent karta i savaite, o su abiem ir vyru i baseina varyt. Cia toks mini planas smile.gif

4mamavita, geros zinios ! 4u.gif

QUOTE(Rose Prick @ 2016 01 12, 14:43)
Sveikos  4u.gif man pagal echo šiandien lygiai 40 savaičių suėjo, bet pokyčių jokių  biggrin.gif poryt pas ginę važiuosiu, gal pasakys ar ten jau kas vyksta, nes aš nieko nejaučiu  schmoll.gif kažkaip jau labai ilgu laukti pasidarė...  blush2.gif

Linkiu, kad greitai pajudetu ledai smile.gif Reik manyt, kad viskas juda, tik be pojuciu wink.gif Tos paskutines dienos iki termino sunkios, zinau is patirties. O praterminavus jos jauciu dar sunkesnes ir ilgesnes. Laikykis, tuoj jau dalinsies kitom patirtim 4u.gif

As sndn buvau TA. Lelyte dar aukstai, nors as ir pati tai zinau, nes jauciu, kaip sonkaulius stumia. Vandenu irgi pakankamai, placenta normoj, sveria grozis mano apie 3,5 kg. Pati pririnkau beveik 13 kg. Paskutiniu metu svoris labai lipa i virsu. Kaklelis suminkstejas, sake graziai ruosias, atsidarymas per pirsta-du. Sake, butu gerai dar atbut sita savaite. Kita susitikima paskyre 19 dienai, cia su ta salyga, jei tik pati noriu, o as noriu. Hormonai mano siauteja. Gydytojai paklausus, kodel sndn be veido ( o miegojau tik tris su trupuciu val ir jauciuosi nuvargus), apsiasarojau, kad kazkam as rupiu doh.gif Jetau, kaip nesuvaldau emociju smile.gif

As turiu du didelius nenorus: 1. nenoriu ryt gimdyt ir 2. nenoriu gimdyt per anytos gimtadieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 12 sausio 2016 - 14:08
QUOTE(nbk @ 2016 01 12, 13:02)
Rudaake, ir dar i darzeli nepamirsk prasymo parasyti  4u.gif  mes 5 sausio namie buvom, tai vyras kita diena nuvare rasyt, tai jau 41 eileje

oi skaudi tema, mes taip ir negavom vietos i darzeli, nors uzrasem vos gimusia, kulniavom nuo lopselio i privatu schmoll.gif uztat siandien susitvarkem reikalus su pirma klase, ten kur lankom paruosiamaja, dabar ramu
QUOTE(agotas @ 2016 01 12, 13:32)
Nea, aukles neturėsiu.  Manau kelis kartus per savaite po kelias valandas mociutes pades. Baseinas mums vakarais, tai mano mama po darbo pades. O ir siaip viskas tik kokiam menesiui, paskui jau 3 galesim visur varineti. Su pirmagime nesedejau uzsidarius, dabar irgi nezadu. Aisku tu planuoji,  o virsuje juokiasi smile.gif

as irgi su pirmaja nuo 2 menesio visur varinejau namie nesedejau, dabar irgi taip planuoju vos tik jegos leis

QUOTE(4mamavita @ 2016 01 12, 14:25)
sveikos gyvos, na šiandien suvarvina lašalinę mažiui ir lekiam namo, nėr čia ko kvėpuoti virusais, nors viduriukai dar skysti baigsim namie gydytis, sakė svarbiausia skysčiai atstatyti ir gal jau namie gers, bo ligonine pagrasinsiu  blush2.gif

sveikit greiciau

QUOTE(Rose Prick @ 2016 01 12, 14:43)
Sveikos  4u.gif man pagal echo šiandien lygiai 40 savaičių suėjo, bet pokyčių jokių  biggrin.gif poryt pas ginę važiuosiu, gal pasakys ar ten jau kas vyksta, nes aš nieko nejaučiu  schmoll.gif kažkaip jau labai ilgu laukti pasidarė...  blush2.gif

man liko 2 dienos ajuciuos tragiskai, skausmas nerealus, o veiksmas vietoj....ryt TA ziuresim ka pasakys, nors nebenoriu laukt ilgaiu nei minutes...
QUOTE(perla <3 @ 2016 01 12, 15:04)
agotas,  super, kai mociutes salia smile.gif As tikiuosi, si karta bus kitaip ir busiu mobilesne. Vyras sutvarkys antra masina, savijauta tikiuosi bus geresne ir bandysiu leist vyresnele (niekaip nepriprantu prie sito zodzio) i mokyklele bent karta i savaite, o su abiem ir vyru i baseina varyt. Cia toks mini planas smile.gif
4mamavita, geros zinios !
Linkiu, kad greitai pajudetu ledai smile.gif Reik manyt, kad viskas juda, tik be pojuciu wink.gif Tos paskutines dienos iki termino sunkios, zinau is patirties. O praterminavus jos jauciu dar sunkesnes ir ilgesnes. Laikykis, tuoj jau dalinsies kitom patirtim  4u.gif

As sndn buvau TA. Lelyte dar aukstai, nors as ir pati tai zinau, nes jauciu, kaip sonkaulius stumia. Vandenu irgi pakankamai, placenta normoj, sveria grozis mano apie 3,5 kg. Pati pririnkau beveik 13 kg. Paskutiniu metu svoris labai lipa i virsu.  Kaklelis suminkstejas, sake graziai ruosias, atsidarymas per pirsta-du. Sake, butu gerai dar atbut sita savaite. Kita susitikima paskyre 19 dienai, cia su ta salyga, jei tik pati noriu, o as noriu. Hormonai mano siauteja. Gydytojai paklausus, kodel sndn be veido ( o miegojau tik tris su trupuciu val ir jauciuosi nuvargus), apsiasarojau, kad kazkam as rupiu doh.gif Jetau, kaip nesuvaldau emociju  smile.gif

As turiu du didelius nenorus: 1. nenoriu ryt gimdyt ir 2. nenoriu gimdyt per anytos gimtadieni.

su pirmaja pagal gydytojus pernesiojau 7 dienas, pagal mane tik 3 ale kai gerai jauciaus tai aglejau nesiot ir nesiot, uzknisdavo tik kiti su klausimu kada kada
as turiu tik viena nenora gimdyt 17 d. per uosvio gimtadieni, per didele garbe butu tai personai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 12, 14:33)
as turiu tik viena nenora gimdyt 17 d. per uosvio gimtadieni, per didele garbe butu tai personai schmoll.gif

Msano uosvio gimtadienis ryt, tai irgi reik praleist, nenusipelne jis nei pro kur irgi...

O as jauciuos irgi tragiskai, nebuna dienos, kad nenubliauciau, tokia neviltis. verysad.gif

Panos, ar labai be rysio vaikui duot anytos varda? Nu arba toki pati biggrin.gif vardas grazus, anyta pas mane labai gera, bet vienodi vardai, net nezinau..
Atsakyti
O as tuoj vaziuosiu tonu paklausyti, o ryt I ligonine pas gydytoja, su kuria tariausi. As ir negaliu gimdyti iki 17 dienos, nes dukriuko gimtadienis, o po sekmadienio bet kada. Gydytoja budi 18 ir 20 diena, tai kazkuria is tu dienu ir planuoja cp.

Kad mano uosviene nera bloga, bet speju negaleciau duot jos vardo unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Ragany @ 2016 01 12, 15:42)
Panos, ar labai be rysio vaikui duot anytos varda? Nu arba toki pati biggrin.gif vardas grazus, anyta pas mane labai gera, bet vienodi vardai, net nezinau..

Duok koki tik nori, koks tik tau grazus ir atrodo tavo kukuliui pritinkantis. Ir neklausyk aplinkiniu nuomoniu. Paskui gailesies, kad nepavadinai taip, kaip norejai. As patyriau spaudima del pirmagimes vardo ir tiesiogini, ir ne. Atsilaikiau, nes man patiko, tiko. O dabar visi aplinkiniai, kurie spaude sako, kad vardas labai tinka ir pritinka.
As si karta galvoju apie varda, kuri dave savo dukrai pazistama. Nu, bet man tas vardas buvo anksciau istriges, nei kad jie pavadino savo dukra. Ir ka, kankinaus, kankinaus, galvodama, kad gal be rysio, bet paskui, sakau sau dzin. Kaip noresiu, taip ir pavadinsiu smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Na ką, sausis jau įsibėgėja, laukiam leliukų. Jaučiu greitu metu vėl jų banga bus wub.gif
Mes augam gerai, matosi, kad pastambėjęs vaikinas, kojytės nebe kauliukai, o šiek tiek pasipūtė. Jau ilgiau laiko vis budrauja wub.gif
Sesė laaabaaai myli brolį. Gaila, kad mažiukė, būtų didesnė, tai įtariu gera pagalbininkė būtų smile.gif verkdavo, kai matydavo, kai maitinu, ir vis "ne ne ne" sakydavo. Dabar kažkaip jau apsiprato ir nebereaguoja. Tačiau kelis kart mačiau su savo lėlėm tą patį bandė daryti g.gif

Aš ir sakyčiau, kad nesuktum galvos, su ryšiu, ar be ryšio duot anytos vardą, jeigu pačiai/patiems jis gražus ir norit tokį duoti. Ar turit kitų variantų?
Aš galbūt turėčiau ir kitą variantą, jei rasčiau patinkančių, ir, kai gimtų, tiesiog intuityviai žiūrėčiau, kuris vardas "limpa" smile.gif Panašiai dabar mum buvo smile.gif
Atsakyti
Msano uosvio gimtadienis ryt, tai irgi reik praleist, nenusipelne jis nei pro kur irgi...

O as jauciuos irgi tragiskai, nebuna dienos, kad nenubliauciau, tokia neviltis.  verysad.gif

duok toki koks tau patinka, g uosviene amzinai kartu nebuna mirksiukas.gif as pvz duosiu savo mociutes ir man dzin kad daug kam negrazus,kad seimoj toks asmuo kazkada buvo /gyveno/kad asocijuojasi kazkam su kazkuo.....
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2016 01 12, 13:25)
sveikos gyvos, na šiandien suvarvina lašalinę mažiui ir lekiam namo, nėr čia ko kvėpuoti virusais, nors viduriukai dar skysti baigsim namie gydytis, sakė svarbiausia skysčiai atstatyti ir gal jau namie gers, bo ligonine pagrasinsiu  blush2.gif

sveikatos mazajam.

Sveikos merginos,

Mes tai keturiese sedim namie vyresnelei gerkle skauda, tai gydomes. o mazasis daug valgo ir jau vis dazniau ant ranku nori. sekmes visoms ir sveikatos
Atsakyti
QUOTE(JoBut @ 2016 01 12, 17:52)
sveikatos mazajam.

Sveikos merginos,

Mes tai keturiese sedim namie vyresnelei gerkle skauda, tai gydomes. o mazasis daug valgo ir jau vis dazniau ant ranku nori. sekmes visoms ir sveikatos

neisisirkite 4u.gif
Atsakyti