Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

Sveikinimai naujoms mamytems wub.gif

Inga777, o kodel taip ilgai tave kankino g.gif 2 paras atsikankini, kol galu gale vis tiek cp padaro doh.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarise @ 2016 01 09, 19:53)
Man dar vienas galvos skausmas, kaip reikes susitvarkyti vienai su dviem vaikais kai vyras i darba iseis?! Vyras turejo darbiniu reikalu ir pusdieniui mus palikes buvo. Galvojau isprotesiu...dukra praso pusryciu, mazasis mp, vienas i kelnes prisidare, keiciu, kita pribegus praso ant puoduko pasodint, padarius leke nuo puodo nuoga dupce, mazojo palikt ant vystymo lentos negaliu...nu vienu zodziu linksminaus ta pusdieni. Apie isejima i lauka kartu net bijau pagalvot.
Kaip kitos sukates du maziukus augindamos?! Pasidalinkit patirtim, prasau!

Mano situacija "linksmesne". Sianakt vezu vyra I oro uosta, grys po menesio ir paskui vel po geros savaites isvaziuos. As su 2 busiu nuo pat pradziu, aisku vyresnele eis I darzeli, tai busim tik vakarais trise. Siaip zadu ir toliau veziot I treniruotes, kad kazkiek laiko praleist tik dviese, nueit I kina, ar siaip I parduotuve. Kol kas esu optimiste, tik neaisku kokia bus realybe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agotas: 09 sausio 2016 - 20:21
Maniske neina i darzeli...tai va ir pergyvenu kaip cia reikes namie susitvarkyt vienai.
Tik guodziuos, kad milijonai moteru turi pametinukus ar pan.ir uzaugino kuo geriausiai wink.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
barbarise, man turbut stogas nuciuoztu tavo vietoje... pas mane beveik 7 metu ponas kol atostogos tai to tai ano praso mazoji mp nori, pamaitinu, prikrauna, o didciui irgi demesio vis reik doh.gif paaiskinau, pasikalbejom su juo, kad menesiuka reikia pakentet kol sese pripras, tai lyg ir sutarem. bet jau laaabai dziaugiuosi kad pirmadieni jau darban brolis keliaus cool.gif
Atsakyti
Sveikos. As dar nepagimdziau, o jau bliaunu kruvinom asarom del trimecio elgesio. Naktimis tai klykia jei samia nebunu, isikabina, apsikabina ir nepaleidzia. O va diena jam uzplaukia, kad tik kuo blogiau elgtis, kad tik labiau nuskriaust ir pakenkt. Paprasai graziai, kad taip nesielgtu, o jis specialiai dar labiau pvz pilva spaudzia ir laimingas juokiasi. Jau kaip skaudu, tai nemoku papasakot. Ir vis prisigalvoja kaip pakenkt. Tai sian jau pratrukau, tiek isizliumbiau, negaliu sustot. Bijau ir pagalvot kas bus, kai leliuka parsivesim.
Atsakyti
Sveikos

Inga777 sveikinimai tapus mamyte 4u.gif 4u.gif

Barbarise, Moone. Jobut stiprybes jums su dickiais 4u.gif 4u.gif

maniske siandien ryta pradejo su asarom, kad sese dar negime, o ryt jau i mokykla....'
is mano fronto tiek, kankina baisiniai skausmai, bet nereguliarus, vakar galvojau isdurnesiu jau....bet dar laikaus ir meldziu dieva greiciau verysad.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif ir mamytes 4u.gif

tylu ir ramu musu temelej blush2.gif vis uzsuku paziuret ar jau dar kas pagimde blush2.gif biggrin.gif

Maniskis vyresnelis tai sese isbuciavo ir ismylavo,nori kad greiciau namucio parvest. Vat idomu kaip mazesnis sunelis reaguos. Passilgau jo baisiai as wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 10, 11:33)
Sveikos

Inga777 sveikinimai tapus mamyte 4u.gif  4u.gif

Barbarise, Moone. Jobut stiprybes jums su dickiais 4u.gif  4u.gif

maniske siandien ryta pradejo su asarom, kad sese dar negime, o ryt jau i mokykla....'
is mano fronto tiek, kankina baisiniai skausmai, bet nereguliarus, vakar galvojau isdurnesiu jau....bet dar laikaus ir meldziu dieva greiciau verysad.gif

As buvau kazkodel uztikrinta (gal del nestumo sunkumo), kad Tu pirma pagimdysi doh.gif

Del mazameciu... Nzn ar amziaus skirtumas, kad pas mus 4-5 m., ar kad neesu biologine mama, bet mazoji gerai prieme broliuka.... Gal dadejo ir geras didziosios pavyzdys.. Ji labai megdzioja sese... Kiekviena poelgi, gesta, veiksma, zodi...
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2016 01 10, 13:14)
As buvau kazkodel uztikrinta (gal del nestumo sunkumo), kad Tu pirma pagimdysi  doh.gif

Del mazameciu... Nzn ar amziaus skirtumas, kad pas mus 4-5 m., ar kad neesu biologine mama, bet mazoji gerai prieme broliuka.... Gal dadejo ir geras didziosios pavyzdys.. Ji labai megdzioja sese... Kiekviena poelgi, gesta, veiksma, zodi...

as ir taip maniau doh.gif bet matyt nusprende kankint iki paskutines akimirkos verysad.gif kaip su pirmaja viskas buvo lengva taip dabar isskirtinai sunku verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Prisidavimas: 01 08 naktį, 3.08 pabudau nuo sąrėmių, 6 kėliau MB sakau man liūdna vienai gimdyt. Susiruošėm, nuvarėm į vgn pasitikrint. 2 cm... vargani... nu bet į gimdyklą guldė. Niu ir ką ten, buvau sau, skaudėjo, gavau į veną vaistukų, 15.21 gimė mūsų dama wub.gif
3730 g, 51 cm ūgio wub.gif Siuvo tik ties tuo randuku kur nuo berniuko likęs, sėdėt leido, tai palyginus lakstau kaip gazelė. Viskas gerai tai va ir paleido namolio smile.gif
šiaip nebuvo lengvas gimdymas, kažkaip bijojau praskyst stumdama... bet ai kaip sakoma pasimiršta sunkumai greit...

mergytė rami, pavalgo miega... keista. tikiuos taip ir toliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2016 01 09, 23:05)
Maniske neina i darzeli...tai va ir pergyvenu kaip cia reikes namie susitvarkyt vienai.
Tik guodziuos, kad milijonai moteru turi pametinukus ar pan.ir uzaugino kuo geriausiai wink.gif

Pas mane tarp merginu 1 metai 3 men skirtumo, tai viskas tail ir vykdavo, tokia ta kasdienybe smile.gif tik svarbiausia ismok su savo poziuriu ir nervais susitvarkyti, tada kitom spalvom viskas atrodys. As kail tik i lauka daug eidavau, po 4-5 val, tada abi ramios, miega supakuotos. O namie tai tik spek suktis smile.gif bet visas chaoso dydis priklauso nuo tavo poziurio, jei pati nuspresi, kad viskas cia gerai, tai ir bs gerai ir susitvarkysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chicane @ 2016 01 10, 22:41)
Prisidavimas: 01 08 naktį, 3.08 pabudau nuo sąrėmių, 6 kėliau MB sakau man liūdna vienai gimdyt. Susiruošėm, nuvarėm į vgn pasitikrint. 2 cm... vargani... nu bet į gimdyklą guldė. Niu ir ką ten, buvau sau, skaudėjo, gavau į veną vaistukų, 15.21 gimė mūsų dama  wub.gif
3730 g, 51 cm ūgio  wub.gif  Siuvo tik ties tuo randuku kur nuo berniuko likęs, sėdėt leido, tai palyginus lakstau kaip gazelė. Viskas gerai tai va ir paleido namolio smile.gif
šiaip nebuvo lengvas gimdymas, kažkaip bijojau praskyst stumdama... bet ai kaip sakoma pasimiršta sunkumai greit...

mergytė rami, pavalgo miega... keista. tikiuos taip ir toliau  wub.gif

Sveikinimai wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chicane @ 2016 01 10, 22:41)
Prisidavimas: 01 08 naktį, 3.08 pabudau nuo sąrėmių, 6 kėliau MB sakau man liūdna vienai gimdyt. Susiruošėm, nuvarėm į vgn pasitikrint. 2 cm... vargani... nu bet į gimdyklą guldė. Niu ir ką ten, buvau sau, skaudėjo, gavau į veną vaistukų, 15.21 gimė mūsų dama  wub.gif
3730 g, 51 cm ūgio  wub.gif  Siuvo tik ties tuo randuku kur nuo berniuko likęs, sėdėt leido, tai palyginus lakstau kaip gazelė. Viskas gerai tai va ir paleido namolio smile.gif

mergytė rami, pavalgo miega... keista. tikiuos taip ir toliau  wub.gif

4u.gif sveikinimai sulaukus mazyles wub.gif

oi merginos su vyresneliais namuose imkit po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as dr galvoju kaip bus su musu dabartiniu pagranduku, supranta kad bus leliukas, bet kai jis bus ar sugebes tinkamai elgtis , nes mano demesio tai oi kaip reikia , liepasim teciui bent puse dienos namie buti, bent iki kol dickiai is mokyklos pareis 4u.gif
tik va beda kazko suviduriavo nuo penktadienio musu mazius , ir karta i para pavemia doh.gif siandien man TA tai tuo paciu ir pas pediatra pasirodysim , nu kiek gali jau 3 paros o negereja varo vandeniu o atrodo is kur jo tiek nes geria labai sunkiai ... verysad.gif tempos nera... sakau ta pakitltu, tai gal uzmustu ta bakterija kazkokia ... unsure.gif
Atsakyti