Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

QUOTE(ciainga @ 2016 01 08, 20:15)
Aš jau irgi išsiluštenusi  soske.gif Gimė sūnus sausio 7 d. 8.11 val.
Žodžiu naktį sapnuoju, kad skauda pilvą, bet sapne  rolleyes.gif Prabudau 5 val. ryte ir jaučiu maudimą papilvėje. Greit įlindau į dušą ir jaučiu, kad nepraeina. Buvau atsisiuntųsi sąrėmių skaičiavimo programėlę ir pradėjau skaičiuoti. Pradžioje sąrėmiai buvo kas 7 min, po to kas 6 min, o po to kas 5 min ir jie vis ilgėjo. 6 val jau skambinau gydytojai, sako važiuok ir kuo skubiau  smile.gif Gimdymo namuose buvau 6.30 val atsidarymas 7 cm. O 8.11 val jau turėjau savo sūnelį...  wub.gif Svėrė 3070 g ir ūgis 51 cm

Sveikinu sulaukus sunelio, greitai tu susisukai thumbup.gif
Aukit, valgykit, ramiai miegokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle91 @ 2016 01 08, 16:07)
Labas mergaites, buvau apleidusi siek tiek si puslapi smile.gif mano mazoji atejo pas mus sausio 4d. 11:11PM 3690g 55cm smile.gif turejau suplanuota cp sausio 7d. Bet nusprende ji kad anksciau nori pas mus smile.gif pradejo atsidarinet kaklelis ir daktarai nusprende kad nera ko laukt smile.gif neatsidziaugiu savo mazaja smile.gif sekmes ir kantrybes dar vis laukianciom smile.gif ir didziausi sveikinimai jau sulaukusiom savo mazyliu wink.gif
PS jeigu kuri turit paluotus cp nepergyvenkit kaip as ta dariau smile.gif viskas ten ne taip baisu smile.gif

nu vaip viskas graziai pavyko 4u.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*Hazell @ 2016 01 08, 18:07)

mildamile, laikysiu kumscius, kad veiksmas pats uzsikurtu per savaitgali ir nereiketu skatinimo mirksiukas.gif

as ir palaikysiu kumstukus uz tai drinks_cheers.gif

ciainga sveikinimai su greitu pasimatymu, o hematoma tikimes kad pasitvarkys ir bedeliu neiskils 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sakes, visos tik gimdo gimdo, o man baisu!!! doh.gif ryt termino diena, net nesitiki, kazkaip nepasiruosus as dar tam... Pirmadieni turiu vaziuot i santarus, kad paziuretu, bet itariu paziures ir paleis. Mano net pilvas nenusileides. Nors ir pirma kai nesiojau, gerokai pernesiojau, vistiek nesileido. smile.gif uzsispyre. Dar va neseniai panesiojau savo trimeti, labai verke, pilveli skaudejo. Tai kazkaip net negalvoji, kad negalima..
Ciainga, egle91 - sveikinu susitikus su savo stebukleliais! 4u.gif
Atsakyti
ciainga, sveikinimai!!! saunuole 4u.gif wub.gif ramiu naktu ir daug daug pienuko smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai merginos, toms , kurios jau sulaukė savo stebuklelių!
Atsakyti
CIAINGA sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif atejau ir as prisiduodi. Sausio 3d 21:26 gime dukrele Izabele 3210g ir 50cm. Sausio 1d ryte nubego vsndenys , po 48 val nepakankamu saremiu , neatsidarinejant sausio 3d nuo 9 val skatinamieji iki 20 val .... deja viskas buvo isnaudota maximum , atsidarymas nepakankamas ir nutarta daryt cezari.... tad cezario pagalba ir gime musu stebukliukas wub.gif 4 paras praleidome ligonineje kol mamyte sustiprejo ir gryzome namucio. Izabele labai rami mergaite , valgo , miega , i pamperius deda ir sypsosi smile.gif Verkimui sakom - Ne smile.gif Pieno fabrikai pilni ir dirba pilnu tempu smile.gif esam visi labai laimingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2016 01 09, 16:26)
Labas  4u.gif  atejau ir as prisiduodi. Sausio 3d 21:26 gime dukrele Izabele 3210g ir 50cm. Sausio 1d ryte nubego vsndenys , po 48 val nepakankamu saremiu , neatsidarinejant sausio 3d nuo 9 val skatinamieji iki 20 val .... deja viskas buvo isnaudota maximum , atsidarymas nepakankamas ir nutarta daryt cezari.... tad cezario pagalba ir gime musu stebukliukas  wub.gif 4 paras praleidome ligonineje kol mamyte sustiprejo ir gryzome namucio. Izabele labai rami mergaite , valgo , miega , i pamperius deda ir sypsosi smile.gif Verkimui sakom - Ne smile.gif Pieno fabrikai pilni ir dirba pilnu tempu smile.gif esam visi labai laimingi  wub.gif

Jėzau, kaip ilgai blink.gif Bet svarbiausia, kad baigėsi laimingai ir viskas su jumis gerai, ir namučiuose esat wub.gif 4u.gif

Aš šiandien relaksuoju ir ramybe mėgaujuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ciainga @ 2016 01 08, 20:15)
Aš jau irgi išsiluštenusi  soske.gif Gimė sūnus sausio 7 d. 8.11 val.
Žodžiu naktį sapnuoju, kad skauda pilvą, bet sapne  rolleyes.gif Prabudau 5 val. ryte ir jaučiu maudimą papilvėje. Greit įlindau į dušą ir jaučiu, kad nepraeina. Buvau atsisiuntųsi sąrėmių skaičiavimo programėlę ir pradėjau skaičiuoti. Pradžioje sąrėmiai buvo kas 7 min, po to kas 6 min, o po to kas 5 min ir jie vis ilgėjo. 6 val jau skambinau gydytojai, sako važiuok ir kuo skubiau  smile.gif Gimdymo namuose buvau 6.30 val atsidarymas 7 cm. O 8.11 val jau turėjau savo sūnelį...  wub.gif Svėrė 3070 g ir ūgis 51 cm.
Gimdymas vistiek buvo komplikuotas, nes placenta neatsidalijo, darė narkozę ir tvarkė  verysad.gif
Šiandien parodė, kad turime hematomą gavoje. Rytoj darys ekoskopiją.
Šiaip labai fainos emocijos kai antras vaikas, nebėra visokių baimių, nežinomybės  wub.gif
Rytoj jau turėtume būti namie...

Sveikinimai
Papildyta:
QUOTE(Inga777 @ 2016 01 09, 15:26)
Labas  4u.gif  atejau ir as prisiduodi. Sausio 3d 21:26 gime dukrele Izabele 3210g ir 50cm. Sausio 1d ryte nubego vsndenys , po 48 val nepakankamu saremiu , neatsidarinejant sausio 3d nuo 9 val skatinamieji iki 20 val .... deja viskas buvo isnaudota maximum , atsidarymas nepakankamas ir nutarta daryt cezari.... tad cezario pagalba ir gime musu stebukliukas  wub.gif 4 paras praleidome ligonineje kol mamyte sustiprejo ir gryzome namucio. Izabele labai rami mergaite , valgo , miega , i pamperius deda ir sypsosi smile.gif Verkimui sakom - Ne smile.gif Pieno fabrikai pilni ir dirba pilnu tempu smile.gif esam visi labai laimingi  wub.gif

sveikinimai
Atsakyti
Sveikos mamytes ir nestuke.gif !

Naujai pagimdziusioms siunciu pacius silciausius sveikinimus wub.gif belaukiancioms - lengvo ir sklandaus gimdymo! 4u.gif

Perla, mano dukryte atvaziavo su vyru manes ir broliuko is ligonines pasiimti. Turejom dovanele ir kinderi paruose biggrin.gif pasitikau kolidoriuje, apsikabinom, pasimylavom po ilgo nesimatymo. Tada nusivedziau i palata supazindinti su broliuku. Reakcija buvo labai gera! Kai isvazinejom, vis primine, kad brolio nepaliktume smile.gif ir masinoj vis kalbejo apie broli.
Bet namie...suprato kas kaip...ir pradejo mane ignoruoti sad.gif prasau buckio, neduoda, atstumia. Praasarojau del to neblogai grizus namo. Dar tie pogimdyviniai hormonai valdo sad.gif kol susigaudziau jausmuose sad.gif
Sekantis etapas - manes skaudinimas sad.gif uzdave per veida man einant miegoti (ko niekada nedarydavo ir net neisivaizduoju is kur ismoko), tai pribegus iznybdavo man. Gerai kad tik su manim taip elges. Broliukui nekenke, bet ir nerodo jokio didelio susidomejimo juo...
Dar sekantis etapas - pykcio priepoliai ir blogu dalyku darymas specialiai. Tokia kerstinga pasidare sad.gif o tokia gera mergaite buvo...skaudu ziuret...tikiuos, kad praeis...
Vakar negavus ko nori, krito ant zemes ir spiege sad.gif cia irgi pirmas kartas toks. Demesio skiriam kiek galim, vyras tik su ja ir bebuna, bet va reakcija tokia sad.gif vakar pries miega jau ir broliukui iznybo ir uz rankytes skaudziai griebe sad.gif
O kol pilvuke buvo, taip graziai kalbedavo apie broliuka, sakydavo kaip laukia kol isimsim, pasakodavo ka veiks su juo, maitindavo pilvuka, buciuodavo...
Kol maitinu, pribegus praso, kad broli atiduociau teciui ir eitume kazka kartu daryti. Vienu zodziu sunku mums visiems...bet labai tikiuosi, kad praeis viskas.

Man dar vienas galvos skausmas, kaip reikes susitvarkyti vienai su dviem vaikais kai vyras i darba iseis?! Vyras turejo darbiniu reikalu ir pusdieniui mus palikes buvo. Galvojau isprotesiu...dukra praso pusryciu, mazasis mp, vienas i kelnes prisidare, keiciu, kita pribegus praso ant puoduko pasodint, padarius leke nuo puodo nuoga dupce, mazojo palikt ant vystymo lentos negaliu...nu vienu zodziu linksminaus ta pusdieni. Apie isejima i lauka kartu net bijau pagalvot.
Kaip kitos sukates du maziukus augindamos?! Pasidalinkit patirtim, prasau!
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2016 01 09, 18:53)
Sveikos mamytes ir  nestuke.gif !

Naujai pagimdziusioms siunciu pacius silciausius sveikinimus  wub.gif belaukiancioms - lengvo ir sklandaus gimdymo!  4u.gif

Perla, mano dukryte atvaziavo su vyru manes ir broliuko is ligonines pasiimti. Turejom dovanele ir kinderi paruose biggrin.gif pasitikau kolidoriuje, apsikabinom, pasimylavom po ilgo nesimatymo. Tada nusivedziau i palata supazindinti su broliuku. Reakcija buvo labai gera! Kai isvazinejom, vis primine, kad brolio nepaliktume smile.gif ir masinoj vis kalbejo apie broli.
Bet namie...suprato kas kaip...ir pradejo mane ignoruoti sad.gif prasau buckio, neduoda, atstumia. Praasarojau del to neblogai grizus namo. Dar tie pogimdyviniai hormonai valdo sad.gif kol susigaudziau jausmuose sad.gif
Sekantis etapas - manes skaudinimas sad.gif uzdave per veida man einant miegoti (ko niekada nedarydavo ir net neisivaizduoju is kur ismoko), tai pribegus iznybdavo man. Gerai kad tik su manim taip elges. Broliukui nekenke, bet ir nerodo jokio didelio susidomejimo juo...
Dar sekantis etapas - pykcio priepoliai ir blogu dalyku darymas specialiai. Tokia kerstinga pasidare sad.gif o tokia gera mergaite buvo...skaudu ziuret...tikiuos, kad praeis...
Vakar negavus ko nori, krito ant zemes ir spiege sad.gif cia irgi pirmas kartas toks. Demesio skiriam kiek galim, vyras tik su ja ir bebuna, bet va reakcija tokia sad.gif vakar pries miega jau ir broliukui iznybo ir uz rankytes skaudziai griebe sad.gif
O kol pilvuke buvo, taip graziai kalbedavo apie broliuka, sakydavo kaip laukia kol isimsim, pasakodavo ka veiks su juo, maitindavo pilvuka, buciuodavo...
Kol maitinu, pribegus praso, kad broli atiduociau teciui ir eitume kazka kartu daryti. Vienu zodziu sunku mums visiems...bet labai tikiuosi, kad praeis viskas.

Man dar vienas galvos skausmas, kaip reikes susitvarkyti vienai su dviem vaikais kai vyras i darba iseis?! Vyras turejo darbiniu reikalu ir pusdieniui mus palikes buvo. Galvojau isprotesiu...dukra praso pusryciu, mazasis mp, vienas i kelnes prisidare, keiciu, kita pribegus praso ant puoduko pasodint, padarius leke nuo puodo nuoga dupce, mazojo palikt ant vystymo lentos negaliu...nu vienu zodziu linksminaus ta pusdieni. Apie isejima i lauka kartu net bijau pagalvot.

o as galvojau kad tik man vienai sunku su vyresnele dukra, manoji tai pradeda cypti vos arciau prieinu visiskai manes neprisileidzia tik su vyru buna ir miega kartu ir valgo ir zaidzia kartu, iki gimdymo vis bandziau sodinti ant puodo, o dabar isvis sunku ja pasodinti. smile.gif
laikykites mamytes stiprybes jums.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2016 01 09, 19:53)
Sveikos mamytes ir  nestuke.gif !

Kai gimė vidurinėlis, dickei buvo 2,5 metukų. Irgi lauke, irgi buciavo, gloste. Bet ir paskui viskas buvo palyginant gerai. Pagalba turėjau 2 sav. Tuo tarpu apsipratom, ir i lauką ejom kartu, ir maždaug režimas nusistovėjo. Turi visą mėnesį apsiprati. Tikrai viskas bus gerai. Aš skaitydavau pasakas maitindama. Vezimuke lauke tilpo abu pavažiuoti. Miegodavom irgi visaip - kartais visi keturi vienoje lovoje doh.gif
Stiprybės ir nepasiduok blogoms emocijoms 4u.gif
Atsakyti