Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

QUOTE(perla <3 @ 2016 01 08, 16:57)
As pradejau gerti Tardyferon, viduriai uzkietejo smarkiai doh.gif  Blem, o as sito dziaugsmo baisiausiai bijau.

As dabar geriu po 2 tabletes, bet valgau daug batatu, kurie man yra vienintelis issigelbejimas
Atsakyti
o ka is ju darai?

as irgi turiu gert po dvi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2016 01 08, 17:42)
o ka is ju darai?

as irgi turiu gert po dvi doh.gif

As per savaite, gerdama po 2, pasikeliau nuo 111 iki 119.

As kepu paprastai orkaiteje kaip garnyra arba vienus valgau. Supjaustau, biski druskos, alyvuogiu aliejaus ir i orkaite. Man labai jie patinka tiek prie mesos, tiek prie zuvies. Speju gautusi ir nebloga trinta sriuba maisant su kokiu moliugu.
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
Egle91 4u.gif wub.gif
Nu bet šaltis tai nesvietiškas blink.gif Šiandien teko mieste pasitrinti, tai sušalau unsure.gif
Buvau užrašyt tonų - viskas ok, rodo mažus gimdos susitraukimus, kurių pusės tiesiog nejaučiau. Gavau siuntimą gimdyt doh.gif Pirmadienį važiuosiu į VGN, tikiuosi, kad supakuos cool.gif Bus +6 dienos. Arba antradienį - tada jau visa savaitė blush2.gif Dar nesugalvojau iki galo. Kai taip šalta, net galva nedirba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2016 01 08, 15:52)

As kepu paprastai orkaiteje kaip garnyra arba vienus valgau. Supjaustau, biski druskos, alyvuogiu aliejaus ir i orkaite. Man labai jie patinka tiek prie mesos, tiek prie zuvies. Speju gautusi ir nebloga trinta sriuba maisant su kokiu moliugu.

As saldziasias bulves (batatus) dedu daug kur: ir i visokias sriubas sriubas, ir maisau su paprastom bulvem koseje, ir kepu orkaiteje kaip garnyra. Patinka ir man jos labai thumbup.gif

mildamile, laikysiu kumscius, kad veiksmas pats uzsikurtu per savaitgali ir nereiketu skatinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2016 01 08, 17:52)

As dedu i koses, maisau su bulvem, ar ir kitom darzovem. O sriubos is ju tikrai skanios, net nebutinai su moliugu.

Mildamile, linkiu ir as, kad viskas naturaliai isisiubuotu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 08 sausio 2016 - 17:23
QUOTE(*Hazell @ 2016 01 08, 18:07)

mildamile, laikysiu kumscius, kad veiksmas pats uzsikurtu per savaitgali ir nereiketu skatinimo mirksiukas.gif

Bus matyt, kaip ten bus. Geriausiai, kad prasidėtų kokį pirmadienį, kai jau būsiu Vilniuje, o vaikai kur reikia pristatyti lotuliukas.gif Žodžiu, išsidirbinėt pradedu jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle91 @ 2016 01 08, 15:07)
Labas mergaites, buvau apleidusi siek tiek si puslapi smile.gif mano mazoji atejo pas mus sausio 4d. 11:11PM 3690g 55cm smile.gif turejau suplanuota cp sausio 7d. Bet nusprende ji kad anksciau nori pas mus smile.gif pradejo atsidarinet kaklelis ir daktarai nusprende kad nera ko laukt smile.gif neatsidziaugiu savo mazaja smile.gif sekmes ir kantrybes dar vis laukianciom smile.gif ir didziausi sveikinimai jau sulaukusiom savo mazyliu wink.gif
PS jeigu kuri turit paluotus cp nepergyvenkit kaip as ta dariau smile.gif viskas ten ne taip baisu smile.gif

sveikinimai wub.gif

Atsakyti
Egle91 sveikinimai sulaukus savo mazosios.

Sveikos merginos,

As tai sedziu namuose su seima per salcius. vyresnele susirgo ir taip prisiriso prie tecio kad manes net neprileidzia, pradeda mane stumti vos tik prieinu arciau ar noriu pazaisti tikiuos su laiku apsipras. prie brolio bijo prieiti issigasta verksmo - na ziuresim kaip cia toliau bus.

O kaip jus laikotes? kaip pirmosios dienos su mazyliais? kaip jusu vyresneliai prieme naujagimi pasidalinkite patirtimi?
Atsakyti
Visa diena itampoj, skauda viska, nera tokiu kaip saremiu yra nuolatinis skausmas, dilgciojimas, tempimas, nuo to ir saltis krecia ir prakaitas pila. Laiminga nbk atsibudo nakti nubegus vandenim, nuleke i ligonine ir pagimde, nei jai galvot reikejo, nei laukt, budraut. Uzsisakau toki gimdyma biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau irgi išsiluštenusi soske.gif Gimė sūnus sausio 7 d. 8.11 val.
Žodžiu naktį sapnuoju, kad skauda pilvą, bet sapne rolleyes.gif Prabudau 5 val. ryte ir jaučiu maudimą papilvėje. Greit įlindau į dušą ir jaučiu, kad nepraeina. Buvau atsisiuntųsi sąrėmių skaičiavimo programėlę ir pradėjau skaičiuoti. Pradžioje sąrėmiai buvo kas 7 min, po to kas 6 min, o po to kas 5 min ir jie vis ilgėjo. 6 val jau skambinau gydytojai, sako važiuok ir kuo skubiau smile.gif Gimdymo namuose buvau 6.30 val atsidarymas 7 cm. O 8.11 val jau turėjau savo sūnelį... wub.gif Svėrė 3070 g ir ūgis 51 cm.
Gimdymas vistiek buvo komplikuotas, nes placenta neatsidalijo, darė narkozę ir tvarkė verysad.gif
Šiandien parodė, kad turime hematomą gavoje. Rytoj darys ekoskopiją.
Šiaip labai fainos emocijos kai antras vaikas, nebėra visokių baimių, nežinomybės wub.gif
Rytoj jau turėtume būti namie...
Atsakyti
QUOTE(Egle91 @ 2016 01 08, 16:07)
Labas mergaites, buvau apleidusi siek tiek si puslapi smile.gif mano mazoji atejo pas mus sausio 4d. 11:11PM 3690g 55cm smile.gif turejau suplanuota cp sausio 7d. Bet nusprende ji kad anksciau nori pas mus smile.gif pradejo atsidarinet kaklelis ir daktarai nusprende kad nera ko laukt smile.gif neatsidziaugiu savo mazaja smile.gif sekmes ir kantrybes dar vis laukianciom smile.gif ir didziausi sveikinimai jau sulaukusiom savo mazyliu wink.gif
PS jeigu kuri turit paluotus cp nepergyvenkit kaip as ta dariau smile.gif viskas ten ne taip baisu smile.gif

nu vaip viskas graziai pavyko 4u.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*Hazell @ 2016 01 08, 18:07)

as ir palaikysiu kumstukus uz tai drinks_cheers.gif

ciainga sveikinimai su greitu pasimatymu, o hematoma tikimes kad pasitvarkys ir bedeliu neiskils 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti