Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

Labas rytas 4u.gif nuo 5 iki 6 kankino paruosiamieji kas 10 min. blink.gif nu nejauku pasidare, galvoju kad tik neisivaziuotu, bet po to aprimo ir dar nusnudau blush2.gif

QUOTE(Adelaina @ 2016 01 08, 00:14)
Man sitas klausimas irgi aktualu. Na kaip galima pavalgius toliau noreti kazko, o tas kazkas virsta i nuolatini ryjima ..... as bijau, kad per paskutini menesi busiu priauginus savo leliu tiek, kad gimdydama tuo nesidziaugsiu  doh.gif

Man paskutine savaitele (tikiuosi) ir bijau nebijau, bet noriu gimdyt, nes viskas skauda, vos pajudu, pilvas banguoja skaudziai, i save ziuret nebegaliu, rubai nusibodo, pasilenkt nebeiseina  doh.gif

Noriu leliuko salia jau  wub.gif
Papildyta:

Toks mielas gultukas, gal ir as tokio noreciau, tik idomu jeigu toki turesim, tai ar bereiks babybjorno  g.gif

na jei jau turit tai ner i kitus ziureti, nereikia apsikrauti tokiais daigtais , gi jie naudingi apie puse metu , o tada jau nesinori leliams juose buti 4u.gif reikia sedeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2016 01 08, 10:22)
Labas rytas  4u.gif  nuo 5 iki 6 kankino paruosiamieji kas 10 min.  blink.gif nu nejauku pasidare, galvoju kad tik neisivaziuotu, bet po to aprimo ir dar nusnudau  blush2.gif
na jei jau turit tai ner i kitus ziureti, nereikia apsikrauti tokiais daigtais , gi jie naudingi apie puse metu , o tada jau nesinori leliams juose buti  4u.gif reikia sedeti  ax.gif

O tai nuo kada iki kada jie skirti naudot? As vis svarstau ar verta pirkt, bet kol nuspresiu itariu ir nebereiks biggrin.gif
Atsakyti
Labadiena. Na, tokia prasta naktele buvo, kad isleidus vaika dar neblogai numigau, dabar geriau. Ryte spaudimas buvo 150/85, nu cia db. Einu pusryciaut.
Atsakyti
4Mamavita, ir man nejauku pasidare, kai paskaiciau apie tokius paruosiamuosius. As dar nepasiruosus gimdyt smile.gif

QUOTE(Novia @ 2016 01 08, 10:49)
O tai nuo kada iki kada jie skirti naudot? As vis svarstau ar verta pirkt, bet kol nuspresiu itariu  ir nebereiks  biggrin.gif

Novia, turiu Babybjorn, tai jis skirtas nuo gimimo iki mazdaug 2 metu, nes galima kaip kedute supama vaikui naudot. Bet is patirties galiu pasakyt,kad naudojau trumpiau, kazkur iki 8 men. Mano mergina ziauriai aktyvi buvo, 4 men jau sedejo, 6 lovelej atsistodavo, o 8 vaiksciot pradejo isikibus. Tai jau kaip pradejo eit, tai sedet niekur nenorejo.Tai supakavom ir padejom kitam leliui babybjorna. Nezinau, gal butu veliau dar ejus pasisupt kedutej, bet kad jau supakavom, tai neisbandem smile.gif
Siaip, jis lb patogus ir i kelione pasiimt, nes vietos neuzima. Vaikas pats isisiubuoja pagal nora, nori ramiau guli, nori isjudina ir supasi. Tiek as, tiek drauges turejusios ji lb lb patenkintos.

QUOTE(Moone @ 2016 01 08, 10:51)
Labadiena. Na, tokia prasta naktele buvo, kad isleidus vaika dar neblogai numigau, dabar geriau. Ryte spaudimas buvo 150/85, nu cia db. Einu pusryciaut.

Oho, koks spaudimas! Laikykis!

As sndn miegojau tik 3 val. Kosmonautas busiu diena.
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2016 01 08, 10:49)
O tai nuo kada iki kada jie skirti naudot? As vis svarstau ar verta pirkt, bet kol nuspresiu itariu  ir nebereiks  biggrin.gif

nuo naujagymio iki kol jam idomu joje suptis wink.gif jos iki 9 kg paprastai buna smile.gif cia man reikes kol vituvej suksiuos ar svecius priiminesiu gales siubuotis , ir pirmi primaitinimai kosytemis , patogiai pasodintas ziogas valgymui buna . kai pradeda sedeti pats, tai jau neneidomu buna , nes cia guleti reikia, tai va apie puse metu naudosit blush2.gif na dar nuo vaikiuko priklauso gi ne visi vienodo aktyvumo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mamavita super pirkinys, man su pirmaja buvo nepakeicimas dalykas, nes kitaip ir be duso ir benamu ruosos buciau likus doh.gif sunaduojom tiek ji tiek kad mazei nebeuzteko biggrin.gif
dabar pirkom toki:
https://www.google.l.....j2kO6seOz6KM:

Novia paprastai jie buna skirti nuo gimimo iki 9/12 kg mirksiukas.gif
Moone oho laikykis 4u.gif

Perla, Adelaina,Milduxe, Mamavita kalbat apie maista as kazkaip atvirksciai i gala visai su juo susipykau, vos ne kaip mazam vaikui reikia primint , kad reikia nors kazko uzvalgyt, nieko nenoriu absoliuciai doh.gif

na ka as normaliai ismiegojau iki 4 ryto nebepamenu kada taip ilgai ir ramiai miegojau, o paskui prasidejo paruosiamieji nejuokingi, dabar lyg vel ramu, nors uzbanguoja, toliau viskas valosi lauk , ziuresim kaip cia bus, dicke prognozuoja kad sese gims siandien nestuke.gif o kol kas ropineju po namus, algyt is leto gaminu
Atsakyti
Sveikos, dar karta aciu uz sveikinimus 4u.gif

kalbant apie maista,tai man pabaigoj jo ir visai nereikejo,ir svoris nukrito truputi. smile.gif

gultuka turim ir mes , chiko, su anais vaikais apsejau be jo, tai dabar gal biski palengvins mano gyvenima ax.gif

Moone nieko sau blink.gif laikykis,gal nukrito jau ? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

buvau nulekus iki miesto, tai galvojau pedkelnes prie koju prisals doh.gif Dabar tupesiu namuose, nes sloga tai galinga esu isitaisius. Pasikeliau hemaglobina iki 119.

Su pirma buvo planinis cezaris, dabar tas pats, tai as net neisivaizduoju kas yra tie paruosiamieji smile.gif . Bet speju jei nakti keliuosi tik i wc ir sau toliau ramiai miegu, tai ju dar pas mane nera unsure.gif

17 dukros gimtadienis, tai gimdyt galiu tik po to, dabar sedesiu savaite kojas suglaudus biggrin.gif Su maistu stengiuosi saikingai, nes paskui zinau kaip man sunku buna numesti.

Is drauges gavau BB gultuka, tai daugiau niekuo ir nesirupinu. Mano misija yra prasiskuti su kuo maziau daigtu, nes negaliu pakesti, kai visi namu kampai buna nudelioti nereikalingais daigtais.
Atsakyti
Labas mergaites, buvau apleidusi siek tiek si puslapi smile.gif mano mazoji atejo pas mus sausio 4d. 11:11PM 3690g 55cm smile.gif turejau suplanuota cp sausio 7d. Bet nusprende ji kad anksciau nori pas mus smile.gif pradejo atsidarinet kaklelis ir daktarai nusprende kad nera ko laukt smile.gif neatsidziaugiu savo mazaja smile.gif sekmes ir kantrybes dar vis laukianciom smile.gif ir didziausi sveikinimai jau sulaukusiom savo mazyliu wink.gif
PS jeigu kuri turit paluotus cp nepergyvenkit kaip as ta dariau smile.gif viskas ten ne taip baisu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kaip gerai sianakt miegojau. Po nezinau kiek bemiegiu naktu uzau 11, prizadino vaikas po 8 tik bigsmile.gif Aisku keliausi n kartu per nakti i wc, bet gryzusi i lova vel is karto smigdavau. Jauciuosi persimiegojusi laugh.gif

Mes turim paprasta FP gultuka. Yra jame vibro funkcija, bet sunui nepatiko ji. Gultuka naudojom nuo antro menesiuko iki penkto, nes greitai svori auginosi biggrin.gif

Su maistu pas mane problema. Nesumastau ko noreciau valgyti, viskas atrodo siaip sau. Tai didziaja dali meniu pas mane sudaro vaisiai ir riesutai smile.gif Buvo apetitas padidejes trecio trimestro pradzioje, bet tada lelyte labai skrandi spaude ir mazai i ji tilpo, o dar rugstys pastoviai kilo doh.gif O db kai nusileido zemai, daugiau vietos skarandyje, rugstys nebekyla, tai ir nebesinori valgyti laugh.gif

As jau apsidirbusi snd darbus. Eisiu sofkute pasildyti, su vaiku pazaisti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egle91 @ 2016 01 08, 14:07)
Labas mergaites, buvau apleidusi siek tiek si puslapi smile.gif mano mazoji atejo pas mus sausio 4d. 11:11PM 3690g 55cm smile.gif turejau suplanuota cp sausio 7d. Bet nusprende ji kad anksciau nori pas mus smile.gif pradejo atsidarinet kaklelis ir daktarai nusprende kad nera ko laukt smile.gif neatsidziaugiu savo mazaja smile.gif sekmes ir kantrybes dar vis laukianciom smile.gif ir didziausi sveikinimai jau sulaukusiom savo mazyliu wink.gif
PS jeigu kuri turit paluotus cp nepergyvenkit kaip as ta dariau smile.gif viskas ten ne taip baisu smile.gif

Sveikinu sulaukus dukrytes bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle91 @ 2016 01 08, 16:07)

dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
As pradejau gerti Tardyferon, viduriai uzkietejo smarkiai doh.gif Blem, o as sito dziaugsmo baisiausiai bijau.

Egle91, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti