Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

Labas rytas!
Rud@@kei didziausi sveikinimai! 4u.gif Ramiu naktu, saldaus pienuko.
Guliu ir nesugalvoju, ko noriu pusryciams g.gif gal kokios grudetos varskes su uogiene g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
o as jau kaip minejau pas mus ligoninej labai salta, dar nakciai sildyma prisuka doh.gif
Niu ir ka si ryta sveikinam rud@@ke ir naujaja princese clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif saldaus pienelio , ramiu nakteliu !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4mamavita: 07 sausio 2016 - 08:19
Labas rytas! Puikios naujienos biggrin.gif ir aš prisijungiu Sveikinu Rudaake sulaukus savojo džiaugsmelio!!! 4u.gif
Po dvie nedamiegotų naktų šiandien lūžau, savijauta iškart pagerėjo normaliai išsimiegojus. Kad taip dažniau smile.gif laukiu eilėj prie kabineto į TA
Gražios dienos merginos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2016 01 06, 21:06)
Kokiu kremu?  g.gif zinau kad voneles galima daryt dar,su druska lyg.

kuo riebesniu nesvarbu kokiu, tinka voneles taip pat su druska ar zaliaja arbata mirksiukas.gif

Rudaake sveikinimai 4u.gif 4u.gif

Labas rytas

na ka naktis nemiegota, o po vakaryksciu krapstaliojimu pradejo eit kraujingos gleives, skausmas nezmoniskas jau....tad laukiu laukiu, nieko nebenoriu tik greiciau:)
pas mus ligoninej labai silta net karsta sakyciau vakar kol buvau apziuroj sukaitau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 07, 10:46)

*na ka naktis nemiegota, o po vakaryksciu krapstaliojimu pradejo eit kraujingos gleives, skausmas nezmoniskas jau....tad laukiu laukiu, nieko nebenoriu tik greiciau:)
** pas mus ligoninej labai silta net karsta sakyciau vakar kol buvau apziuroj sukaitau doh.gif

* gerai gerai lukstenkites lukstenkites po truputuka ir atlaisvinkit pirmas pozicijas 4u.gif kad tik lengvai ir greitai 4u.gif
** o as jau peciuka uzsisakiau pas krikstamote, nes ledainej leliuko nelaikysiu, o pas mus namie visad virs 20 silumos tai ten tiek nesiekia ,nes jei jau man vesu buvo, kai man konfortas 21 ,tai ka kalbeti apie ziogeli kuris prates prie 36 gyvent 4u.gif
Atsakyti
labas rytas. aš be jokių naujų pojūčių. lyyyg naktį du kartus pabudau nuo susitraukimo pilvo, pamislijau - gal jau, o gal sapnuoju, o gal susigalvojau. ir toliau miegojau. miegojau normaliai, kaip visada. svoris mano netgi krenta po kelis šimtus gramų, priklausomai ar daug valgiau dieną prieš sveriantis... jau tokia jaučiuos vietoj stovinti... gerklė gerėja, bet dar tokia ne visai pasveikus jaučiuos, reik išsikrenkšt. ryt pas ginę.

Rudaake, sveikiniami kuo dideliausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chicane @ 2016 01 07, 11:29)
labas rytas. aš be jokių naujų pojūčių. lyyyg naktį du kartus pabudau nuo susitraukimo pilvo, pamislijau - gal jau, o gal sapnuoju, o gal susigalvojau. ir toliau miegojau. miegojau normaliai, kaip visada. svoris mano netgi krenta po kelis šimtus gramų, priklausomai ar daug valgiau dieną prieš sveriantis... jau tokia jaučiuos vietoj stovinti... gerklė gerėja, bet dar tokia ne visai pasveikus jaučiuos, reik išsikrenkšt. ryt pas ginę.

Rudaake, sveikiniami kuo dideliausi  4u.gif

mano drauge drinks_cheers.gif jauciuosi neblogai , vis susitraukia pilvelis bet tik tiek... laukiam savo eiles biggrin.gif
o kaip mamukai nusiteike mazyliu atejimui ? kad lelius bus , kad jis yra ,tai logiskai suprantu, bet viduje atrodo kazkaip viskas dar taip toooli . Laikas taaaip letai eina paskutinem dienom, cia atrodo skriete skriejo savaites, o dabar dienos ant vezliu nugaru sulipo biggrin.gif
jetau jei kas paskambina ir paklausia ar dar negimdau, tai sakau vasario laukiu biggrin.gif kazin neprisilauksiu ... jei lele neskubes visko gali buti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2016 01 07, 11:44)
mano drauge  drinks_cheers.gif jauciuosi neblogai , vis susitraukia pilvelis bet tik tiek... laukiam savo eiles  biggrin.gif
o kaip mamukai nusiteike mazyliu atejimui ? kad lelius bus , kad jis yra ,tai logiskai suprantu, bet viduje atrodo kazkaip viskas dar taip toooli . Laikas taaaip letai eina paskutinem dienom, cia atrodo skriete skriejo savaites, o dabar dienos ant vezliu nugaru sulipo  biggrin.gif
jetau jei kas paskambina ir paklausia ar dar negimdau, tai sakau vasario laukiu biggrin.gif kazin neprisilauksiu ... jei lele neskubes visko gali buti  tongue.gif

as visaip kaip jau esu pasiruosus susitikti su mazaja wub.gif bile greiciau ir sklandziau, pavargau nuo blogos savijautos ir klausimu ar dar ne , ar nebijau doh.gif
Atsakyti
aciu visoms 4u.gif

mazyle miega gerai,valgyt ir mokinames tingi traukt smile.gif
as sedet ir negaliu tai gulim abi,gimdant as plysau, petukai netilpo. Sian paskiepijo ir krauja paeme del didelio svorio kad gime. smile.gif

kuri sekanti ? smile.gif
Atsakyti
Rudaake, saunuole wub.gif sveikinam susitikus su savaja princese 4u.gif ramiu nakteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*rud@@ke* @ 2016 01 07, 12:36)
aciu  visoms  4u.gif

mazyle miega gerai,valgyt ir mokinames tingi traukt  smile.gif
as sedet ir negaliu tai gulim abi,gimdant as plysau, petukai netilpo. Sian paskiepijo ir krauja paeme del didelio svorio kad gime. smile.gif

kuri sekanti ? smile.gif

ech..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Rudaake 4u.gif wub.gif
NBK, ko prireikė VGN gimdykloje leliukui? Rubelius savo davei ar ligoninės? Vystykliuku buvo pasisluostyti paskui palatoj? Kaip supratau, karšta ten. Na, aš chalata tokį ne pliusini imu, tai neturėčiau sukaisti.
Ta proga, kad nieko nevyksta, issivaliau virtuvėje pora spinteliu, eisiu virt sriubos ir dar pasitvarkyt verysad.gif
Atsakyti