Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

labuka. aš be didesnių naujienų. gerklė sveiksta po truputį, gerėja. jau negaliu labai skųstis. pasidariau pedikiūrą. tikiuosi jau galios iki gimdymo biggrin.gif timpas nusipirkau namų trynimui smile.gif jau naminis garberobas kaip ir pilnai sukomplektuotas. oi kaip šveisiu tuos nėštuminius škurlius, negaliu kaip man jie pabodo tie patys...

jokių naujų pojūčių. rėmuo gal labiausiai vargina. miegojau normaliai, tik nuo 5 ryto jau po WC neužmigau bet tai baikės...
Atsakyti
Sveikos,

Pradejau dėtis smutkes I ligonine , nu bet rupūže gaunasi kalnas daigtu, kaip kokia turgine boba biggrin.gif

Man irgi tinsta rankos ir kojos, bet sake normalu. Pastoviu ant keturių, tai koju tinimas palengvėja. Per diena liepe isgerti 1.5 litro skysciu. Su pirmagime visada slapimas buvo prastas , bet ligonineje paėmė su kateriu ir nieko blogo nerado.

Atsakyti
Labas smile.gif

Mes ir pratinamės namie smile.gif Pirma naktis, tai ramiai viskas smile.gif

QUOTE(perla <3 @ 2016 01 05, 12:22)
Klausinejau del vyresniu vaiku reagavimo i mazylius, nes kol kas maniske (2m), tai pilveli buciuoja, ateina apkabina, pasisveikina, dar ka nors pasneka, papasakoja, o kitiem aiskina, kad pilvuko sese turi wub.gif  idomu, kiek pasikeis elgesys, kai ta sese bus realiai namuose, kaip ja priims, ka daryt, kad priimtu lengviau ir kad vaikui streso nebutu. Tikiu, kad susitvarkysim, bet noriu apgalvoti kazkiek ta susitikima judvieju.

Pas mus buvo taip: pupa pasitikau, iškart apsidžiaugė, pasiglėbiasčiavom ir klausiu, ar laukei brolio, ar einam pažiūrėti? Tai aišku, kad taip. Tai per kolidorių ėjo atsargiai iki kambario, mažas buvo užklotas ant mūsų lovos ir tik baltas kupstas matos, tai dukra sako "nėra" biggrin.gif Po to atėjo visai arti, iš šono ir pamatė, tai akys išsipūtė iš laimės, užlipo, šalia atsisėdo, ir taip nedrąsiai su pirštuku paliečia, atitraukia, vėl paliečia. Po to atsibudo mažas, pradėjo judėt, tai dukra išsišiepė, glostyt pradėjo, pabučiavo. Po to palaikyt prašė, supo vežime, vėl laikyt prašė, glostyt norėjo ir pan. Sunkiai atplėšt įmanoma buvo. Ir vis klausinėjo, kas čia ir rodo į brolį biggrin.gif Visą vakarą buvo prilipus prie manęs, tėtis nebereikalingas, bet čia ir išsiilgęs vaikas mamos smile.gif Ai, tiesa, buvau padėjus dovanėlę, tai po to sakau, žiūrėk, ką brolis tau dovanoja (vyras buvo sakęs, kad duos, kai grįš brolis), tai irgi laiminga iki debesų, tą barbę ir į daržą nusinešė biggrin.gif
Bet va ašarų buvo, kai pamatė, kad maitinu brolį. Tai pasakojau, aiškinau, tai po to jau nebe taip jautriai. Bet dar reikės laiko ir jai, ir mum apsiprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2016 01 05, 15:26)
niu del vyresniuju tai iems labai sunku suvokti kad cia tas pats leliukas kuris pilvuky gyveno, tad pazinciai tikrai kokios mielos dovaneles reiktu, o jau  parvykus daud daug demesio vyresnelei  4u.gif atrodo paprasta , bet taip nera , reikes tecio pagalbos , net vyresni vaikai sunkiai suvokia kad mama dabar negali nes yra maziukas, o taigi tas 2 ziogelis ir dar maziukas, todel siulyciau kiek imanoma daugiau ritualu tegu dabar jau susigalvoja tetis ir vyresnele, maniskiui 4 metukai tai ir jau seniai perleidau maudynes ir migdymasi , aisku pasakeles ateina pas mane , bet manau sugebrsiu ja pasekti ir maitindama mazyle  4u.gif o kad tikrai demesio reikalaus daugiau tai tikrai, mano drauge viena juokesi kad sako ramiai zaidzia vyresnele kol sese miega, atrodo net neprireikia mamos , bet tik mazoji pabunda valgyti iskart vyresnele sureaguoja ir pirma pas mama bega... biggrin.gif

Na, pritariu, kad sunku suvokti vaikam, kad cia tas pats leliukas, kuris pilvuke gyveno. Suaugusiems reikia laiko susivokti ir apsiprasti, tai vaikui tuo labiau. O apie mazamecius ne nekalbu. Kadangi mano nestumas sunkus, tai su vyru jau dabar pasidaline pareigas su mazaja. Jis dazniau maudo, vakarais migdo, kai tik gali ir jis daugiau i lauka eina, nes as nespeju paskui ja, o paskui is nuovargio vemiu. Lyg ir apsitare su vyru, kad kai nemaitinsiu leliuko, tai jis bus su kukuliu, o as jau su vyresniaja uzsiimsiu, kad mamos demesio vaikas gautu. Zodziu, kuriames ir aptariam galimas strategijas, bet jei pas ka yra geru pavyzdziu, pasidalinkit mirksiukas.gif

*rud@@ke*, lengvai ir greitai wink.gif

As sndn miegojau lyg ir, bet nepailsejau. Paryciais pabudau nugulejus sona taip, kad ranka nuo peties iki pirstu galiuku vyro prasiau ismasazuot, nes net skaudejo. Visa nakti pilvelio gyvenotoja malesi, arba as sapnavau, kad malesi, bet kokiu atveju, nepailsejau.

QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 06, 11:17)

na ka as po TA, reziume priaugau +6 kg, tonai geri, fiksuojami saremiai, maziuke pilnai pasiruosus atejimui isitaisius kaip priklauso, sveria apie 2600 kg, atsidarymas 2 cm, zodziu tiksinti bomba.Mano prastas ir slapimas ir kraujas, bet nieko nebedaug liko, kitas neva vizitas 13 d. sako, bet manu jau namuose su kudikiu busi wub.gif  wub.gif

Nedaug priaugai, nors ir nedidukas kukulis pas tave. Oi, jau startas tau duotas, tai irgi lengvai isvaiksciok iki susitikimo su lelium.

QUOTE(mildamile @ 2016 01 06, 12:56)

Ai, dar pamirsau pasakyti, kad man svoris krenta - per savaitę -600 gr. Gine aišku džiaugiasi dėl šito fakto, bet man tai jokios naudos iš jo  ax.gif

O kodel jokios naudos, kad svoris krenta?

QUOTE(chicane @ 2016 01 06, 13:55)
labuka. aš be didesnių naujienų. gerklė sveiksta po truputį, gerėja. jau negaliu labai skųstis. pasidariau pedikiūrą. tikiuosi jau galios iki gimdymo biggrin.gif timpas nusipirkau namų trynimui smile.gif jau naminis garberobas kaip ir pilnai sukomplektuotas. oi kaip šveisiu tuos nėštuminius škurlius, negaliu kaip man jie pabodo tie patys...

Issveik greiciau. Man gelini sesuo padarius buvo. Su blizguciais laike, o vat uzdejo matini laka ir manikiuras psss... Reikia vel tvarkyt, atsokinejo. Del nestuminiu drabuziu, tai as tave suprantu smile.gif Nors, kazkaip turiu tokiu one size drabuziu, tai beveik visa nestuma ir atnesiojau juos. Nu bet noriu as senos figuros (arba dailesnes naujos) ir naujo garderobo. Per Naujaka sakiau, dzin, kad nepaeinu, dzin, kad svesiu namuose, ir dzin kad daug lovoj gulesiu, bet pasipuosus. Tai taip ir buvo, pasidaziau, issitraukiau sijonuka, bliuzkele, visa issidabinus, paruosiau vakariene, zvakes dega, stalas paserviruotas. Pavakarieniavom, pagulejau priesais tv koja ant kojos sumetus visa issidabinus ir su raudonais aukstakulniais smile.gif Bet taip gera buvo, taip gera smile.gif
Reiks jauciu pakartot smile.gif

QUOTE(agotas @ 2016 01 06, 14:20)
Sveikos,

Pradejau dėtis smutkes I ligonine , nu bet rupūže gaunasi kalnas daigtu, kaip kokia turgine boba biggrin.gif

Man irgi tinsta rankos ir kojos, bet sake normalu. Pastoviu ant keturių,  tai koju tinimas palengvėja. Per diena liepe isgerti 1.5 litro skysciu. Su pirmagime visada slapimas buvo prastas , bet ligonineje paėmė su kateriu ir nieko blogo nerado.

Agotas, pas mane irgi daiktu daug gaunas, nes vis tiek rubai siltesni ir taip susidaro. Del skysciu, tai man rekomendavo apie 2 ltr isgert. Ne visad pavyksta, bet stengiuos. Slapimas kaip ir geras, bet skysciu liepe gert daug.

Usnee, paskaiciau, kaip graziai taviskiai susitiko ir net asara nubraukiau wub.gif
Atsakyti
4u.gif sveiko

Rud@@ke sklandaus gimdymo tau 4u.gif

Apie tinimus kalbat,tai buvau baisiai istinus,o dabar dar baisiau doh.gif tokiu koju gyvenime neturejau,rodos sprogs oda. Sake,kad normalu,po savaites turetu praeit. Bet malonumo nera verysad.gif

Kas dar negimdot,lengvo likusio laukimo 4u.gif

Musu 4m mergina irgi myli broli. Draudzia kitiems liestis prie jo biggrin.gif o geriausia tai,kad vakar pareikalavo jai ipilt pienuko i buteliuka!!! Nu ir ka manot? Gere! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Emilina*: 06 sausio 2016 - 15:49
QUOTE(perla <3 @ 2016 01 06, 16:18)
O kodel jokios naudos, kad svoris krenta?
Del nestuminiu drabuziu, tai as tave suprantu smile.gif Nors, kazkaip turiu tokiu one size drabuziu, tai beveik visa nestuma ir atnesiojau juos. Nu bet noriu as senos figuros (arba dailesnes naujos) ir naujo garderobo. Per Naujaka sakiau, dzin, kad nepaeinu, dzin, kad svesiu namuose, ir dzin kad daug lovoj gulesiu, bet pasipuosus. Tai taip ir buvo, pasidaziau, issitraukiau sijonuka, bliuzkele, visa issidabinus, paruosiau vakariene, zvakes dega, stalas paserviruotas. Pavakarieniavom, pagulejau priesais tv koja ant kojos sumetus visa issidabinus ir su raudonais aukstakulniais  smile.gif Bet taip gera buvo, taip gera smile.gif
Agotas, pas mane irgi daiktu daug gaunas, nes vis tiek rubai siltesni ir taip susidaro. Del skysciu, tai man rekomendavo apie 2 ltr isgert. Ne visad pavyksta, bet stengiuos. Slapimas kaip ir geras, bet skysciu liepe gert daug.

Man naudos jokios, nes gine sako, kad jau turėčiau gimdyt pagal požymius, bet man tie požymiai matyt neveikia doh.gif

Aš irgi svajoju, kaip svorį mesiu ir vėl normali būsiu. Noriu talijos ir neistinusiu kojų bigsmile.gif ir dar būtų gerai, kad papai sumažėtų.
Buvau tasike nedidele prisidėjus daiktų, bet dabar pasikeičiau į didesne, kelionine. Vien chalatas su naktiniais ir kosmetine kiek vietos užima cool.gif
Atsakyti
nesaremiauju, miegu neblogai, kad ir i wc tenka palakstyti, ritinejuos va sau po namus
Eglute nupuosta, vaiku fotosesija padaryta ,reikia dezes uzklijuoti ir dulkes likusias nuvalyti , kiemo dekoracijas tegu MB tvarko 4u.gif
na ka ir jau pavasario bus galima laukti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mildamile @ 2016 01 06, 17:00)
Man naudos jokios, nes gine sako, kad jau turėčiau gimdyt pagal požymius, bet man tie požymiai matyt neveikia  doh.gif

Aš irgi svajoju, kaip svorį mesiu ir vėl normali būsiu. Noriu talijos ir neistinusiu kojų  bigsmile.gif  ir dar būtų gerai, kad papai sumažėtų.
Buvau tasike nedidele prisidėjus daiktų, bet dabar pasikeičiau į didesne, kelionine. Vien chalatas su naktiniais ir kosmetine kiek vietos užima  cool.gif

te balioniuka ant nervu 4u.gif
va chalatas ir pas mane daugiausia vietos uzima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2016 01 06, 16:46)
4u.gif sveiko

Rud@@ke sklandaus gimdymo tau 4u.gif

Apie tinimus kalbat,tai buvau baisiai istinus,o dabar dar baisiau doh.gif tokiu koju gyvenime neturejau,rodos sprogs oda. Sake,kad normalu,po savaites turetu praeit. Bet malonumo nera verysad.gif

Kas dar negimdot,lengvo likusio laukimo 4u.gif

Musu 4m mergina irgi myli broli. Draudzia kitiems liestis prie jo biggrin.gif o geriausia tai,kad vakar pareikalavo jai ipilt pienuko i buteliuka!!! Nu ir ka manot? Gere! lotuliukas.gif

paprasyk kad po maudyniu vakare, vyras jei gali kojas lengvai pries miega su kremuku pamasazuotu, man gydytoja patare, tai taip ir gelbejuos, padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamiegojau pietu valandziuke. Prizadino health visitor atejusi i namus snd vietoj planuoto penktadienio vizito. Bet visai neblogai ir ta valandziuke miego buvo smile.gif Sunus dar miega, reikes eiti zadinti netrukus smile.gif

Vandens as isgeriu 1,5-2l kaip minimum, bet kaip tinsta kojos taip ir tinsta. Pagimdysiu ir praeis smile.gif smile.gif

Nieko valgyti nenoriu, o reikia kazka sugalvoti vakarienei doh.gif

Ir as baisiai noriu jau pradeti vel sportuoti. Jei viskas gerai bus po gimdymo su mano kaulais, tai nuo balandzio leksiu i sporto kluba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 06, 18:24)
paprasyk kad po maudyniu  vakare, vyras jei gali kojas lengvai pries miega su kremuku pamasazuotu, man gydytoja patare, tai taip ir gelbejuos, padeda mirksiukas.gif

Kokiu kremu? g.gif zinau kad voneles galima daryt dar,su druska lyg.
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2016 01 06, 17:00)
Man naudos jokios, nes gine sako, kad jau turėčiau gimdyt pagal požymius, bet man tie požymiai matyt neveikia  doh.gif

Aš irgi svajoju, kaip svorį mesiu ir vėl normali būsiu. Noriu talijos ir neistinusiu kojų  bigsmile.gif  ir dar būtų gerai, kad papai sumažėtų.
Buvau tasike nedidele prisidėjus daiktų, bet dabar pasikeičiau į didesne, kelionine. Vien chalatas su naktiniais ir kosmetine kiek vietos užima  cool.gif

man chalato visiskai neprireike, buvom mokamoj palatoj vgn, tai net neislindau is jos, taip ir pravaiksciojau su naktiniais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2016 01 06, 21:28)
man chalato visiskai neprireike, buvom mokamoj palatoj vgn, tai net neislindau is jos, taip ir pravaiksciojau su naktiniais  biggrin.gif

Labas rytas,

As irgi chalato neimu. Man daug patogiau kelnes, maike ir bliuzonas koks, pizama nakciai
Atsakyti