Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

QUOTE(nbk @ 2016 01 05, 18:16)
sveikos smile.gif mes jau namie  wub.gif pratinames prie brolio riksmu ir zaidimu biggrin.gif

Sveikos parvyke namuciu wub.gif Kaip faina jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2016 01 05, 23:23)
Sveikos parvyke namuciu wub.gif Kaip faina jums wub.gif

Sveikos merginos, tos naktys tampa kosmaru, niekaip nesimiega. Min 5 kartus keliuos i tualetą. Apie gimdymą papasakosiu, siandien kaip tik vaziuosiu apsiziureti gimdymo istaigos. Mano gydytoja/ginekologe lietuvė, tai del to gal siek tiek ramiau. Pirma sunu gimdziau LT, o si karta nusprendem čia gimdyt.
Atsakyti
labas rytas, nemiegu nuo 3 val. saremiai kankina, nelabai reguliarus, ir kamstis salinasi , jau su kraujo priemaisom , buvau duse tai ziuresim ar praeis ar ne smile.gif tikiuosi gimdysiu sian ,tada ryt skatinimo isvengciau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas! Šalta Vilniuj, brr... Gerai, kad niekur nereikia nosies kišt smile.gif mano naktys irgi visos klaikios. Noriu miego, o miegot negaliu, nes visur maudžia, traukia, kaip bepasisuksi, jei pervargus lūžtu kokiai valandai, tai pabundu nutirpus ir užtinus ir būtinai spėju kokį košmarą susapnuot blink.gif
Laikykis, rudaake, lengvo gimdymo! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Siandien stebuklingai neblogai issimiegojau bigsmile.gif Skauduliukai kiek aprime. Issiunciau vaika i darzeli ir taaaip gera gryzus i lova tiesiog patinget. Fantastika. Ale reiks keltis, slapima nest, siuntima pas okulista pasiimt, gi kaip prazioplinau, kad turi akis paziuret.. Tai mistiniu budu gavau vieta, taip tik vasariui yra laisvu taloneliu.
Geros dienos 4u.gif

Rud@@ke - sklandaus gimdymo! Faina kaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moone: 06 sausio 2016 - 08:14
Labas rytas 4u.gif as gyva nuo 5 varatausi biggrin.gif vyras juokiasi kad nesimiega... palauk tuoj verksi kad pamiegoti neleidzia biggrin.gif oras saltas, pas mus -24 . Ryt mano vaikiui pas odontologe, o mano masiniukas nuo savaitgalio nekurtas stovi pastatytas blink.gif MB sako mazai sansu i dabar pazadinti, tai teks su MB masina dalintis 4u.gif
ai kas cia dar... na kankino mane paruosiamieji visa savaitgali, bet taip gimda kietejo nejaukiai, po truputi perejo i nugaros ir mm skausmelius bet reguliarumo nebuvo , o dabar kelias dienas ramybe, pora kart per diena susitraukia ir viskas , bent nenervina kol negimdau biggrin.gif

QUOTE(*rud@@ke* @ 2016 01 06, 06:37)
labas rytas, nemiegu nuo 3 val.  saremiai kankina, nelabai reguliarus, ir kamstis salinasi , jau su kraujo priemaisom , buvau duse tai ziuresim ar praeis ar ne  smile.gif tikiuosi gimdysiu sian ,tada ryt skatinimo isvengciau  biggrin.gif

linkiu isisiubuoti ir be skatiimo apsieiti 4u.gif nes su skatinamiaisiais tai skaudu ... ax.gif
Atsakyti
Rudaake, wub.gif laukiam papildymo i musu bataljona thumbup.gif kuo greiciau ir lengviau 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas

Rudaake lengvai tau mirksiukas.gif 4u.gif

na ka as po TA, reziume priaugau +6 kg, tonai geri, fiksuojami saremiai, maziuke pilnai pasiruosus atejimui isitaisius kaip priklauso, sveria apie 2600 kg, atsidarymas 2 cm, zodziu tiksinti bomba.Mano prastas ir slapimas ir kraujas, bet nieko nebedaug liko, kitas neva vizitas 13 d. sako, bet manu jau namuose su kudikiu busi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Rud@@ke, lengvai ir greitai jeigu isisiubuotu veiksmas 4u.gif bigsmile.gif

Šefe, as vis pagalvoju kaip pas tave reikalai su inkstai, ar pasitaise, ar vis dar tas pats ax.gif As tai dziaugiuosi, kad nei su sunum, nei si karta neprasidejo problemos su inkstais nestumo metu. Mano inkstai ir taip ne kazka, tai labai bijojau kad nepablogetu su jais situacija nestumu metu unsure.gif

Miegojau labai prastai. Nugara ziauriai skauda, net miegoti nebeina. Pilvas diena nakti akmeninis, o atrodo ir to poilsio per akis. Speju del stipriai skaudancios nugaros organizmas pastoviam strese ir gimda istisai isitempus verysad.gif Iprasti namu ruosos darbai per didziausius skausmus atliekami... verysad.gif

Man rytoj TA. Ziures slapima, spaudima, krauja, matuos gimdos auksti ir apciupines pilva. Paklausines kaip savijauta ir bus atia iki kito ketvirtadienio. Nieko idomaus taip sakant smile.gif

Einu pietus gaminti, siek tiek apsitvarkyti namus reikia, skalbima pasidaryti doh.gif
Atsakyti
Sėkmės gimdancioms ir besiruosiancioms 4u.gif
Vakarykstis kaklelio pakrapstymas jokios naudos nedavė - išskyros nepasikeitusios, miegojau kaip reta gerai, kas yra labai keista bigsmile.gif
Šiandien ryte pas mus 25 buvo... MB benzinine masina nelengvai įsikūrė, o dyzeliukas garaže stovi ir geresnių laikų laukia lotuliukas.gif
Šiandienos darbas - lovyte nusistatyti ir pataliukus pasikloti wub.gif
Ai, dar pamirsau pasakyti, kad man svoris krenta - per savaitę -600 gr. Gine aišku džiaugiasi dėl šito fakto, bet man tai jokios naudos iš jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2016 01 06, 12:17)
Labas rytas smile.gif

Rud@@ke, lengvai ir greitai jeigu isisiubuotu veiksmas 4u.gif  bigsmile.gif

Šefe, as vis pagalvoju kaip pas tave reikalai su inkstai, ar pasitaise, ar vis dar tas pats ax.gif As tai dziaugiuosi, kad nei su sunum, nei si karta neprasidejo problemos su inkstais nestumo metu. Mano inkstai ir taip ne kazka, tai labai bijojau kad nepablogetu su jais situacija nestumu metu unsure.gif

Miegojau labai prastai. Nugara ziauriai skauda, net miegoti nebeina. Pilvas diena nakti akmeninis, o atrodo ir to poilsio per akis. Speju del stipriai skaudancios nugaros organizmas pastoviam strese ir gimda istisai isitempus verysad.gif Iprasti namu ruosos darbai per didziausius skausmus atliekami... verysad.gif

Man rytoj TA. Ziures slapima, spaudima, krauja, matuos gimdos auksti ir apciupines pilva. Paklausines kaip savijauta ir bus atia iki kito ketvirtadienio. Nieko idomaus taip sakant smile.gif

Einu pietus gaminti, siek tiek apsitvarkyti namus reikia, skalbima pasidaryti doh.gif

zinok mano inkstu sitaucija ir pries nestuma buvo ribine doh.gif o dabar ir tinstu ir slapimas prastas ir inkstus skauda, realiai nieks nepasikeite visa nestuma doh.gif sake siandien daktare jog 1 men po nestumo, gausiu siuntima ziuret ka mazoji su insktais nuveike.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 06, 11:44)
zinok mano inkstu sitaucija ir pries nestuma buvo ribine doh.gif o dabar ir tinstu ir slapimas prastas ir inkstus skauda, realiai nieks nepasikeite visa nestuma doh.gif  sake siandien daktare jog  1 men po nestumo, gausiu siuntima ziuret ka mazoji su insktais nuveike.... unsure.gif

Tinstu ir as, ir inkstus paskaudena, ir spaudimas prie aukstesniu pas mane. Bet slapimas bent jau geras. As taip pat esu privaciai inkstu ir slapimo sistemos echo darytis. Ziuresiu kokios isvados bus unsure.gif
Atsakyti