Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

QUOTE(mildamile @ 2016 01 05, 15:12)
Sveikos, aš po TA. Patikrino kaklelį - 2-3 cm. Tai tas pats kas nieko  doh.gif tonai geri, jokios veiklos  schmoll.gif penktadienį vėl tonus uzrasines, ir jau tada imsiu siuntimą ir į Vilnių vaziuosiu kokį sekmadienį.

as su 3 cm jau vaziavau gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*rud@@ke* @ 2016 01 05, 12:47)
idomu  kiek jie iseidinet gali:D

na as jau po TA, kaklelis sutrumpejes ir minkstas,sake jau pasiruoses,  lelyte sveria apie 3200 g.
jei sian ar ryt nepagimdau, tai ketvirtadieni prakirps vandenis, sake nera ko laukt ,vaikas pilnai isnesiotas. Ir bijau bet kartu ir laukiu susitikimo  wub.gif pagal mm jau 40 sav. ir 4 d.

wub.gif oi jau tikra tiksinti bombike wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 05, 15:32)
as su 3 cm jau vaziavau gimdyt biggrin.gif

tai pirmakartems tai daug 3, o 3 kart, tai ir 4 dar nieko nezada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2016 01 05, 15:33)

tai pirmakartems tai daug 3, o 3 kart, tai ir 4 dar nieko nezada  4u.gif

Tai gydytojos komentaras akušerei panašiai ir buvo, kad savaitę dar nieko. Su antru ilgai su 3 Vaikščiojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2016 01 05, 15:33)
wub.gif oi jau tikra tiksinti  bombike  wub.gif
Papildyta:

tai pirmakartems tai daug 3, o 3 kart, tai ir 4 dar nieko nezada  4u.gif

man nuo sitos vietos smagumai ir prasidejo...deja nuvaziavau su 3 atsidarymu ir pusdieniui stop doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pas mus netikrina kaklelio iki gimdyti pradedi jeigu nestumas vyksta sklandziai. Tai ir nzn ar yra kakzkokiu pokyciu su kakleliu iki pacio gimdymo. Vaikstai sau atsiputus ir ramu biggrin.gif

Nu merginos, ar kuriai nors per paruosiamuosius buna bloga?? Man ne visada, bet kartais suima paruosiamasis ir labai bloga pasidaro unsure.gif Uzklausiau akuseres kas cia per bajeris, o ji sako "nieko neesu girdejus, tai tikriausiai viskas ok" doh.gif

As puse nakties nemiegojau. Tiek nugara skaudejo, pilvas kaip akmuo buvo kad net uzmigti negalejau. O pajudeti lovoj kosmaras buvo doh.gif Atsikeliau pikta sad.gif Gerai, kad jokiu darbu namuose nereikia daryti, tai sildysiu sofkute visa diena laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2016 01 05, 16:24)
Sveikos smile.gif

Pas mus netikrina kaklelio iki gimdyti pradedi jeigu nestumas vyksta sklandziai. Tai ir nzn ar yra kakzkokiu pokyciu su kakleliu iki pacio gimdymo. Vaikstai sau atsiputus ir ramu biggrin.gif

Nu merginos, ar kuriai nors per paruosiamuosius buna bloga?? Man ne visada,  blush2.gif bet kartais suima paruosiamasis ir labai bloga pasidaro unsure.gif Uzklausiau akuseres kas cia per bajeris, o ji sako "nieko neesu girdejus, tai tikriausiai viskas ok" doh.gif

As puse nakties nemiegojau. Tiek nugara skaudejo, pilvas kaip akmuo buvo kad net uzmigti negalejau. O pajudeti lovoj kosmaras buvo doh.gif Atsikeliau pikta sad.gif Gerai, kad jokiu darbu namuose nereikia daryti, tai sildysiu sofkute visa diena laugh.gif

man buna blush2.gif gydytoja sake tiesiog tokia orgnizmo reakcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 05, 14:30)
man buna blush2.gif gydytoja sake tiesiog tokia orgnizmo reakcija smile.gif

Tikiuosi per tikruosius saremius nebus bloga ir nereikes vemti unsure.gif O tai visai ne kas butu doh.gif
Atsakyti
Rud@@ke, tai kaip cia gaunasi? Mums terminas ta pacia diena, o matai jau tave "ragina". As tai jei pati nepradedu, tai pirmadieni i ligonine varau, o kada jau jie ten nuspres vaiko gimtadieni daryt irgi neaisku..
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2016 01 05, 16:12)
Sveikos, aš po TA. Patikrino kaklelį - 2-3 cm. Tai tas pats kas nieko  doh.gif

as su pirma 0.5 cm atvariau gimdyti ir jau buvau para prasikankinus smile.gif
su antra 3 cm atvaziavau, tai buvo labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moone @ 2016 01 05, 15:59)
Rud@@ke, tai kaip cia gaunasi? Mums terminas ta pacia diena, o matai jau tave "ragina". As tai jei pati nepradedu, tai pirmadieni i ligonine varau, o kada jau jie ten nuspres vaiko gimtadieni daryt irgi neaisku..

man pagal mm terminas sausio 2 buvo, o pagal echo 9. tai sian dar echo padare,sake issivystes tai tipo ko laukti smile.gif
man jau ir paciai norisi kuo greiciau smile.gif juo labiau ir pats organizmas mano pasiruoses
Atsakyti
sveikos smile.gif mes jau namie wub.gif pratinames prie brolio riksmu ir zaidimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2016 01 05, 21:16)
sveikos smile.gif mes jau namie  wub.gif pratinames prie brolio riksmu ir zaidimu biggrin.gif

jetau kaip jums faina smile.gif wub.gif
Atsakyti