Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

Labas rytas.
Pas mane nieko naujo irgi. Vakar buvom apsiprekint Ikeajoj, tai vos pasivilkau ir vos parsivilkau. Savaitgali nusimato pirkiniu montavimo darbai, tai laukiu ir nelaukiu. bus tvarkymosi daug, bet kartu smaguma, kad atnaujinsim buta smile.gif

Klausinejau del vyresniu vaiku reagavimo i mazylius, nes kol kas maniske (2m), tai pilveli buciuoja, ateina apkabina, pasisveikina, dar ka nors pasneka, papasakoja, o kitiem aiskina, kad pilvuko sese turi wub.gif idomu, kiek pasikeis elgesys, kai ta sese bus realiai namuose, kaip ja priims, ka daryt, kad priimtu lengviau ir kad vaikui streso nebutu. Tikiu, kad susitvarkysim, bet noriu apgalvoti kazkiek ta susitikima judvieju.
Atsakyti
Labutis smile.gif
Jau ir mano nervai neatlaike, pratrukau uz klausima ar nesijauciu blogiau .....

Siandien pridaviau kraujo, slapima, dar atsakymo paselio nezinau, tikiuosi savaitgali nepagimdysiu, nes pirmadieni TA, negi busiu be reikalo tyrimus darius smile.gif)))

As taip noriu gert skaniai, visa diena kaip kokia barmene, kazka plaku, maisau, eksperimentuoju doh.gif.
Atsakyti
Ka skanaus geri?
Atsakyti
sveikos,

QUOTE(4mamavita @ 2016 01 05, 11:13)

nu kad skambina ir klausia ar dar ne, tai cia logiska, bet nesuprantu tu, kurie vis susitinka ir klausia tai kada cia ta diena ? nu  doh.gif kai zinai kad tam zmogui jau turbut 3 k. sakei gimdymo data  doh.gif

na ne tam zmogui gimdyti, nereiksminga info ir neatsimena biggrin.gif

Vakar buvau ta, tai sake nusileides vaikas, jau prisispaudes, bus nemazas ir sitas smile.gif kaklelio neziurejo, vandenu daug, bet lyg nevirsija smile.gif

pasakojo apie gimdyve, kuriai nuo 34 sav rado atsidariusi kakleli 4 cm, ant nestuvu is poliklinikos isnese, gulejo iki 37 sav ligoninej kad tik nepagimdytu, tada jau nusprende, kad vaikas isnesiotas ir ja isleido is ligonines vaikscioti smile.gif tai ant galo pernesiojo biggrin.gif tai sako, kaip kam cia sekasi, negali atspeti pagal vaizda nieko lotuliukas.gif sake, jei jau prasides, tai gimdyk biggrin.gif tai taip ir sutarem lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2016 01 05, 09:13)
labas rytas  4u.gif niu nepasigimdem nei viena kol meigojom  ax.gif
o kam tau zinoti kad jau visas isejo ? kai vanduo nubegs, tai nuplaus kas dar liko  biggrin.gif
Papildyta:

idomu kiek jie iseidinet gali:D

na as jau po TA, kaklelis sutrumpejes ir minkstas,sake jau pasiruoses, lelyte sveria apie 3200 g.
jei sian ar ryt nepagimdau, tai ketvirtadieni prakirps vandenis, sake nera ko laukt ,vaikas pilnai isnesiotas. Ir bijau bet kartu ir laukiu susitikimo wub.gif pagal mm jau 40 sav. ir 4 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rud@@ke*: 05 sausio 2016 - 11:51
labuka. aš po TA, tiksliau kardigramos. vargom, dama miega, o reikįjo laukt judesių ir tada tokį mygtuką spaust. nu pagavau kai kelis kartus šikniuką vikstelėjo, tai ginė sakė ok viskas. keliausiu dabar penktadienį. o gal ir ne kas čia žino.
kamštis man tikrai neina, šsskyros kaip ir buvo taip ir yr.

liūdna tik kad gerklė skauda sad.gif baimiuos kaip reiks gimdyt su išpurtusia tokia ir jautria ir skausminga... reik pasveikt nieko nežinau. ainu gult smile.gif
Atsakyti
Laba,

man ketvirtadieni TA-laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2016 01 05, 13:22)
Tikiu, kad susitvarkysim, bet noriu apgalvoti kazkiek ta susitikima judvieju.

Man tai pažystama pasakojo, kad būtent kai grįžo iš ligoninės, tai su dovanomis ir žodžiais apie draugystę ir pan.
Man tai šianakt stiprūs paruošiamieji buvo. Visa vakara taip nežymiai paskaudeno, o naktį prabudau nuo stipriu susitraukinėjimu. Pilva stipriai spazmavo, bet į nugara neperėjo. Tarpais nusnūsdavau, tai galvojau, tikrai dar negimdau rolleyes.gif o katinas, tai jau tris naktis prie pilvo miega. Šianakt prie nugaros įsitaisė ir taip šildė... wub.gif
Atsakyti
Sveikos, aš po TA. Patikrino kaklelį - 2-3 cm. Tai tas pats kas nieko doh.gif tonai geri, jokios veiklos schmoll.gif penktadienį vėl tonus uzrasines, ir jau tada imsiu siuntimą ir į Vilnių vaziuosiu kokį sekmadienį.
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2016 01 05, 12:22)
Labas rytas.
Pas mane nieko naujo irgi. Vakar buvom apsiprekint Ikeajoj, tai vos pasivilkau ir vos parsivilkau. Savaitgali nusimato pirkiniu montavimo darbai, tai laukiu ir nelaukiu. bus tvarkymosi daug, bet kartu smaguma, kad atnaujinsim buta smile.gif

Klausinejau del vyresniu vaiku reagavimo i mazylius, nes kol kas maniske (2m), tai pilveli buciuoja, ateina apkabina, pasisveikina, dar ka nors pasneka, papasakoja, o kitiem aiskina, kad pilvuko sese turi wub.gif  idomu, kiek pasikeis elgesys, kai ta sese bus realiai namuose, kaip ja priims, ka daryt, kad priimtu lengviau ir kad vaikui streso nebutu. Tikiu, kad susitvarkysim, bet noriu apgalvoti kazkiek ta susitikima judvieju.

niu del vyresniuju tai iems labai sunku suvokti kad cia tas pats leliukas kuris pilvuky gyveno, tad pazinciai tikrai kokios mielos dovaneles reiktu, o jau parvykus daud daug demesio vyresnelei 4u.gif atrodo paprasta , bet taip nera , reikes tecio pagalbos , net vyresni vaikai sunkiai suvokia kad mama dabar negali nes yra maziukas, o taigi tas 2 ziogelis ir dar maziukas, todel siulyciau kiek imanoma daugiau ritualu tegu dabar jau susigalvoja tetis ir vyresnele, maniskiui 4 metukai tai ir jau seniai perleidau maudynes ir migdymasi , aisku pasakeles ateina pas mane , bet manau sugebrsiu ja pasekti ir maitindama mazyle 4u.gif o kad tikrai demesio reikalaus daugiau tai tikrai, mano drauge viena juokesi kad sako ramiai zaidzia vyresnele kol sese miega, atrodo net neprireikia mamos , bet tik mazoji pabunda valgyti iskart vyresnele sureaguoja ir pirma pas mama bega... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

as tvarkinejuos, namus nupuosineju, valgyt gaminu ax.gif ryt TA ziuresim kaip cia bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2016 01 05, 15:12)
Sveikos, aš po TA. Patikrino kaklelį - 2-3 cm. Tai tas pats kas nieko  doh.gif tonai geri, jokios veiklos  schmoll.gif penktadienį vėl tonus uzrasines, ir jau tada imsiu siuntimą ir į Vilnių vaziuosiu kokį sekmadienį.

ai cia zinai treciukas, man su treciuku buvo ryte TA patikrino, oi lelius dar neisistates vos kakleis prasiveres, gimda rami , sake ramiai dar ,o ryte jau supau pupa 4u.gif jau tau greitai wub.gif oi baltai pavydu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 05, 15:27)
Sveikos,

as tvarkinejuos, namus nupuosineju, valgyt gaminu ax.gif ryt TA ziuresim kaip cia bus bigsmile.gif

manes ryt laukia tokie darbukai , papuosti lengviau, o kai viska supakuoti surusiuoti reikia tai uztrunku ... ax.gif
Atsakyti