Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥Sausinukai 2016♥♥♥, (17 namai)

Man gydytoja patikrino ir paleido su 3cm. Tada gal po dienos, kitos pradejo kamstukas po biski eit. O po 6d va jau rausvokas kamstukas ir rimti sukietejimai. Ir lelius ant ranku smile.gif

QUOTE(perla <3 @ 2016 01 04, 12:05)
Usnee, smagu, kad viskas lengvai ir greitai. Kokia dovanele pirkot?

Vyras siandien nupirko barbie lele smile.gif dar neturi, tai gal tiks.
Atsakyti
ruosiuos i ta, turbut jau paskutine smile.gif nes kitas uzrasymas tik termino diena, tai turbut nebesulauksiu biggrin.gif

QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 04, 17:48)
  Maniskei balandi bus 6 m.
del miego nieks neiskeicia kiekviena naktis kosmaras...

o tu kartais nebendravai 2010 balandinukuose ? nes mano vyriausia irgi balandinuke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2016 01 04, 17:09)
Sveikos smile.gif

*Emilina*, sveikinu su sunelio gimimu wub.gif 

Inga777, sveikinu po sunkaus kelio pagaliau supuojant dukryte ant ranku wub.gif 

Merginos, ramaus miegelio, daug pienelio, aukit sveikuciai 4u.gif

Ugnyte, Jus UK gyvenat (speju, nes vartoji Due date)? ax.gif
Pas mane naujienos tokios, kad kamstis nuo vakar rimtai salinasi, tik be kraujo priemaisu. Su sunum kamstis ryte su krauju pasisalino, po pietu prasidejo saremiai, vakare pries 21val jau buvom ligonineje su 4cm atsidarymu ir saremiais kas 5min. Si karta reikalai su kamsciu visai kitokie smile.gif Noreciau jau lukstentis, bet dar savaitele reikia palaukti kol atskris vyro tetis pas mus dviem savaitem pabuti su sunum kol mes su vyru ligonineje butume g.gif

Sunaus i ligonine neatves vyras jeigu uosvis jau bus atskrides. Tuo labiau, kad pas mus namo isleidzia labai greitai jeigu gimdymas praejo sklandziai ir vaikuciui viskas gerai. Tad sunus net nelabai spes manes pasigesti biggrin.gif O del dovaneles sunui nuo sesytes tai galbut nupirksim ka nors. Nesvarbu, kad sventes ka tik buvo... ax.gif

Mane jau nuo svenciu atakuoja namiskiai ar dar nepagimdziau laugh.gif Vakar net atsoviau, kad jau pagimdziau ir slepiam nuo visu leliuka biggrin.gif

man kamstis be jokiu priemaisu isejo dar gruodzio pradzioj, buvau sunerimus nulekiau tada i GN bet nieko itartino nerado ir po siai dienai vaikstau g.gif

QUOTE(Usnee @ 2016 01 04, 18:49)
Man gydytoja patikrino ir paleido su 3cm. Tada gal po dienos, kitos pradejo kamstukas po biski eit. O po 6d va jau rausvokas kamstukas ir rimti sukietejimai. Ir lelius ant ranku smile.gif
Vyras siandien nupirko barbie lele smile.gif dar neturi, tai gal tiks.

manau kad tiks ir patiks thumbup.gif

QUOTE(milduxe @ 2016 01 04, 19:01)
ruosiuos i ta, turbut jau paskutine smile.gif nes kitas uzrasymas tik termino diena, tai turbut nebesulauksiu  biggrin.gif
o tu kartais nebendravai 2010 balandinukuose ? nes mano vyriausia irgi balandinuke  thumbup.gif

nea nebendravau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠEFĖ @ 2016 01 04, 17:40)
man kamstis be jokiu priemaisu isejo dar gruodzio pradzioj, buvau sunerimus nulekiau  tada i GN

Zinau, kad be sviezio kraujo einantis kamstis nereiskia, kad va tuoj pagimdysi. Bet vis tiek matai kazkas vyksta i pacia pabaiga ir tai jau dziugina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2016 01 04, 18:09)
Si karta reikalai su kamsciu visai kitokie smile.gif
O del dovaneles sunui nuo sesytes tai galbut nupirksim ka nors. Nesvarbu, kad sventes ka tik buvo... ax.gif

Mane jau nuo svenciu atakuoja namiskiai ar dar nepagimdziau laugh.gif Vakar net atsoviau, kad jau pagimdziau ir slepiam nuo visu leliuka biggrin.gif

O baltos tąsios išskyros, tai kamštis? Man jau kokią 1,5 sav teplioja g.gif
Maniškė pamatė sąrašėlyje parašyta buvo "dovana sesei". biggrin.gif Jau nebuvo kur dėtis, tai nupirkom siuvimo mašiną žaislinę.
Skaičiau straipsnį apie gimdymo požymius, tai vienas iš požymių - noras slėptis nuo visų biggrin.gif Aš tai mamai labai negražiai atšoviau blush2.gif bijo dabar skambinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciainga @ 2016 01 04, 18:50)
O baltos tąsios išskyros, tai kamštis? Man jau kokią 1,5 sav teplioja  g.gif
Maniškė pamatė sąrašėlyje parašyta buvo "dovana sesei".  biggrin.gif Jau nebuvo kur dėtis, tai nupirkom siuvimo mašiną žaislinę.
Skaičiau straipsnį apie gimdymo požymius, tai vienas iš požymių - noras slėptis nuo visų  biggrin.gif Aš tai mamai labai negražiai atšoviau  blush2.gif bijo dabar skambinti  biggrin.gif

Bent jau pas mane kamstis zele pavidalu eina. I google vaizdu paieska irasyk 'Mucus plug show' ir ismes kamscio pavyzdziu. Tik perspeju kad vaizdeliai nekokie mirksiukas.gif

As jau kelios dienos ne tik nuo mamos, seses, bet ir nuo vyro su sunum noriu pasislepti biggrin.gif Dziaugiuosi, kad tokiu atveju gyvenam ne LT, niekas neskambina perdaznai ar i akis nelenda su klausimu "dar nepagimdei??" Dazniausiai tik savaitgaliai skambuciu atakos prasideda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2016 01 04, 20:50)
Zinau, kad be sviezio kraujo einantis kamstis nereiskia, kad va tuoj pagimdysi. Bet vis tiek matai kazkas vyksta i pacia pabaiga ir tai jau dziugina biggrin.gif

o taip ir as taip manyciau biggrin.gif

QUOTE(ciainga @ 2016 01 04, 20:50)
O baltos tąsios išskyros, tai kamštis? Man jau kokią 1,5 sav teplioja  g.gif
Maniškė pamatė sąrašėlyje parašyta buvo "dovana sesei".  biggrin.gif Jau nebuvo kur dėtis, tai nupirkom siuvimo mašiną žaislinę.
Skaičiau straipsnį apie gimdymo požymius, tai vienas iš požymių - noras slėptis nuo visų  biggrin.gif Aš tai mamai labai negražiai atšoviau  blush2.gif bijo dabar skambinti  biggrin.gif

pagal toki pozymi tai as jau koks menuo buciau pagimdzius....nieko nenoriu matyt lotuliukas.gif ir juolab aiskintis kada kada...
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2016 01 04, 17:09)

Ugnyte, Jus UK gyvenat (speju, nes vartoji Due date)? ax.gif

Hazell, as ne Lietuvoj gyvenu, tu teisi, bet ir ne Aglijoj. Artimuosiuose rytuose.
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2016 01 04, 19:54)
Hazell, as ne Lietuvoj gyvenu, tu teisi, bet ir ne Aglijoj. Artimuosiuose rytuose.

Oi kaip idomu butu paskaityti kaip gi sekesi gimdyti pas jus bigsmile.gif Butinai turesi parasyti kaip ir kas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas damos,

Man vel nesimiega doh.gif Vakar buvau ligonineje tartis su gydytoja, tai sekanti vizita paskyrė 13 diena, o cp planuoja 19 diena. Duok D, kad taip ir gautusi, nes 17 pirmagimes gimtadienis, kurio ji laukia kaip didziausios sventes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ugnyte @ 2016 01 04, 21:54)

Jauciu sentimentus tiems krastams. Pernai metus gyvenom Kuveite wub.gif
Atsakyti
labas rytas, ir as ankstyva sian, eisiu antra karta pagert arbatos ir reiks ruostis i ligonine i TA ax.gif

man kamstis eina toks pat kaip hazel nuorodoj,tik be kraujo priemaisu, o kaip zinot kada jis visas iseis ? g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif niu nepasigimdem nei viena kol meigojom ax.gif

QUOTE(*rud@@ke* @ 2016 01 05, 08:28)
labas rytas, ir as ankstyva sian, eisiu antra karta pagert arbatos ir reiks ruostis i ligonine i TA  ax.gif

man kamstis eina toks pat kaip hazel nuorodoj,tik be kraujo priemaisu, o kaip zinot kada jis visas iseis ?  g.gif

o kam tau zinoti kad jau visas isejo ? kai vanduo nubegs, tai nuplaus kas dar liko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Hazell @ 2016 01 04, 21:10)
Bent jau pas mane kamstis zele pavidalu eina. I google vaizdu paieska irasyk 'Mucus plug show' ir ismes kamscio pavyzdziu. Tik perspeju kad vaizdeliai nekokie mirksiukas.gif

As jau kelios dienos ne tik nuo mamos, seses, bet ir nuo vyro su sunum noriu pasislepti biggrin.gif Dziaugiuosi, kad tokiu atveju gyvenam ne LT, niekas neskambina perdaznai ar i akis nelenda su klausimu "dar nepagimdei??" Dazniausiai tik savaitgaliai skambuciu atakos prasideda biggrin.gif

pas mae kamstis ir zele pavidalu ir su dviem ejo, su kitais dviem vaziavau su kamsciu gimdyti 4u.gif nebutinai jis turi iseiti, kai kas ir po menesi vaiksto be kamsciu, va be vandenu tai jau neleidzia vaikscioti 4u.gif
nu kad skambina ir klausia ar dar ne, tai cia logiska, bet nesuprantu tu, kurie vis susitinka ir klausia tai kada cia ta diena ? nu doh.gif kai zinai kad tam zmogui jau turbut 3 k. sakei gimdymo data doh.gif
Atsakyti