QUOTE(*Hazell @ 2016 01 04, 17:09)
Sveikos
*Emilina*, sveikinu su sunelio gimimu
Inga777, sveikinu po sunkaus kelio pagaliau supuojant dukryte ant ranku
Merginos, ramaus miegelio, daug pienelio, aukit sveikuciai
Ugnyte, Jus UK gyvenat (speju, nes vartoji Due date)?
Pas mane naujienos tokios, kad kamstis nuo vakar rimtai salinasi, tik be kraujo priemaisu. Su sunum kamstis ryte su krauju pasisalino, po pietu prasidejo saremiai, vakare pries 21val jau buvom ligonineje su 4cm atsidarymu ir saremiais kas 5min. Si karta reikalai su kamsciu visai kitokie
Noreciau jau lukstentis, bet dar savaitele reikia palaukti kol atskris vyro tetis pas mus dviem savaitem pabuti su sunum kol mes su vyru ligonineje butume
Sunaus i ligonine neatves vyras jeigu uosvis jau bus atskrides. Tuo labiau, kad pas mus namo isleidzia labai greitai jeigu gimdymas praejo sklandziai ir vaikuciui viskas gerai. Tad sunus net nelabai spes manes pasigesti
O del dovaneles sunui nuo sesytes tai galbut nupirksim ka nors. Nesvarbu, kad sventes ka tik buvo...
Mane jau nuo svenciu atakuoja namiskiai ar dar nepagimdziau
Vakar net atsoviau, kad jau pagimdziau ir slepiam nuo visu leliuka
man kamstis be jokiu priemaisu isejo dar gruodzio pradzioj, buvau sunerimus nulekiau tada i GN bet nieko itartino nerado ir po siai dienai vaikstau
QUOTE(Usnee @ 2016 01 04, 18:49)
Man gydytoja patikrino ir paleido su 3cm. Tada gal po dienos, kitos pradejo kamstukas po biski eit. O po 6d va jau rausvokas kamstukas ir rimti sukietejimai. Ir lelius ant ranku
Vyras siandien nupirko barbie lele
dar neturi, tai gal tiks.
manau kad tiks ir patiks
QUOTE(milduxe @ 2016 01 04, 19:01)
ruosiuos i ta, turbut jau paskutine
nes kitas uzrasymas tik termino diena, tai turbut nebesulauksiu
o tu kartais nebendravai 2010 balandinukuose ? nes mano vyriausia irgi balandinuke
nea nebendravau