Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepytu vaiku priėmimas į darželius

QUOTE(Alchemie @ 2015 12 30, 16:44)
Kac kac tai ir neskaitykit, ko cia tada sedit? 4u.gif ir "aktyvinat" diskusija?
http://www.ncbi.nlm....t=AbstractPlus#
pataisiau nuoroda
http://www.nvic.org/...ne-Shedding.pdf

Dar kartą kartoju, viruso išskyrimas dar nereiškia, kad tas virusas yra patogeninis, t.y. galintis sukelti pvz. raudonukę.

Man ši minima visuomeninė organizacija, žinokit, joks ne autoritetas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 06 sausio 2016 - 23:13
QUOTE(kiskius @ 2015 12 30, 22:33)
Praktiskai visur kontraindikacija alergines reakcijos, o man siandien alergologe/klinikne imunologe isdeste, kad alergija visai ne kontraindikacija, ir net jei buvo pries tai net anafilaksinis sokas nuo skiepo, kita karta reikia skiepyti ligonineje  doh.gif isejau is jos persiutusi  bash.gif dar ji man sugebejo pasakyti, kad neskiepijamu vaiku NERA, pasak jos VISUS galima skiepyti, negaliu suvokti kas ir kaip jai smegenis plove  doh.gif

Jei praeityje yra buvęs anafilaksinis šokas, tai absoliuti kontraindikacija yra tik tai vakcinai, nuo kurios jis kilo. Kitoms vakcinoms tai ne kontraindikacija. Dažniausiai su tokia anmneze imamasi tik padidinto atsargumo priemonių ir rekomeduojama kitas vakcinacijas atlikti stacionare.

http://www.ncbi.nlm....pubmed/12825597
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 12 31, 11:34)
*Pirmą kartą girdžiu, kad žvynelinė yra kontraindikacija visom vakcinom. blink.gif  Jūsų alergologas, matyt, turi įtikinamus argumentus tokiam verdiktui bigsmile.gif

**O sakykit, jūs savo vaiką po skiepo matėte reanimacijoje?
***O kiek išvis žinote tokių atvejų?

*Zvyneline gal ir ne visoms vakcinoms kontraindikacija, bet gyvoms (MMR) tikrai, o ir jei pasigilintumete kas sukelia arba paastrina sia liga, suprastumete, kad ir kitos vakcinos gali ja labai suaktyvinti. Tikrai nenoretumete, kad jusu vaikui tai atsitiktu. Ir tai ne tik mano alergologo nuomone, yra ir kitu saltiniu gdytoju mokliniu, o ne VBS, kuriuose nurodoma, kad del zvynelines reikia pasverti kas geriau pries skiepijant
**Deja maciau ir daugiau nebenoriu
***Is artimos aplinkos dar bent 1 tikrai zinau, kur 2 men mergaite vos isgelbejo, kaip gydytojai pasake su tokiu CRB paprastai jau nebeisgyvena (aisku jus sakysite,kad tas CRB sutapimas tik ir tikrai ne nuo skiepo). Nors koks skirtumas kiek ju yra, man is tikruju nelabai idomu, man uztenka, kad zinau 1 toki atveji, savo vaiko, tikrai nebekisiu savo vaiko antra karta i toki pavoju

Ir kodel jus cia taip arsiai kovojat?
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2015 12 31, 12:08)

Ir kodel jus cia taip arsiai kovojat?

Man irgi idomu.

Sunaus neskiepyju jau 1.5 metu, nustojau tai daryti del astminio bronchito, kuris tesesi be perstojo beveik 2 metus. Jau pusmetis kaip ramybe, gyvena vaikas be dusulio. Tai sulaukiau ta proga is gydytojos raginimo pasiskiepyti. Juokingiausia buvo, kai sesute pasisake, kad kuo skubiau susiskiepytume, nes smarkiai pagal grafika atsiliekam, skiepys net keliais skiepais is karto, nes kitaip joms (gydytojai ir sesutei) "galvas šnios". Po tokiu pasisakymu idomu, ko jos bijo, ar kad joms galvas šnios, ar kad vaikas neskiepytas susirgs..
Atsakyti

i 

Dalis žinučių jau ištrinta ir bus ištrintos likusios, kurios nesusiję su tema.

Pasiūlymas dėl temos perkėlimo bus apsvarstytas, ačiū.

Gyvenkime draugiškai ir stenkimės diskutuoti temoje, susijusioje su jums rūpimais klausimais, kad ir kitiems nariams būtų įdomu ir lengva rasti informaciją.

Atsakyti
http://www.15min.lt/...aiku-541-562209
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 03, 11:35)
Parodykit man tos poliklinkos-begėdės sutikimo vakcinacijai formą, kur tėvai turi prisiimti atsakomybę už šalutinius poveikius. bigsmile.gif

Paaiškinkite paprastą dalyką kaip galima bausti pinigine bauda už tai kas neprivaloma?Bausti už tai,kad nededi savo parašo,nes nenori prisiimti atsakomybės dėl šalutinių skiepų poveikių ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 03, 11:48)
Paaiškinkite paprastą dalyką kaip galima bausti pinigine bauda už tai kas neprivaloma?Bausti už tai,kad nededi savo parašo,nes nenori prisiimti atsakomybės dėl šalutinių skiepų poveikių ? bigsmile.gif

Bus baudžiama pinigine bauda tik tuomet, kai skiepai taps privalomais. Išlaužkit ta progą didelį padėkos reveransą antivaxeriams už jų varomos propagandos pasekmes.
Prisiimti atsakomybės dėl šalutinių poveikių, tėvų niekas neįpareigoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 03 sausio 2016 - 12:23
QUOTE(kackac @ 2016 01 03, 12:03)
Bus baudžiama pinigine bauda tik tuomet, kai skiepai taps privalomais. Išlaužkit ta progą didelį reveransą antivaxeriams už jų varomos propagandos pasekmes.
Prisiimti atsakomybės dėl šalutinių poveikių, tėvų niekas neįpareigoja.

Jeigu jie taps privalomi,juk nebereikės tėvų parašo,ar ne taip?
Ir galvojate mokės kas nors tas baudas?Bus paprasčiau emigruoti,kam gyventi kur egzistuoja prievarta,ir dar prieš vaikus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 03 sausio 2016 - 12:16
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 03, 12:14)
Jeigu jie taps privalomi,juk nebereikės tėvų parašo,ar ne taip?

Ne taip. Parašo vis tiek reikės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 06 sausio 2016 - 23:13
QUOTE(kackac @ 2016 01 03, 12:08)
Nieko sau. lotuliukas.gif  Net ir labai norėdama tamsta tokios atsakomybės niekaip negaus. 4u.gif

Tai pala sesute ir gydytoja leidzia drasko zvygina mano vaika, blogai suleidzia, guzas toks buvo, kad tik po pusantru metu isnyko ( irasas yra apie guza) ir as turiu buti atsakinga nu jau ne tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 03, 12:33)
Ant pačio lapuko galima ne pasirašyti,o parašyti "skiepyti nesutinku,nes neprisiimu galimų šalutinių poveikių,o man grasina baudomis už tai kas neprivaloma"ir parašo nedėti. biggrin.gif

Ziuresi kas bus kai eisiu su mazyle sveikatos patikrinima.

QUOTE(kackac @ 2016 01 03, 12:35)
Parodykit man tos poliklinkos-begėdės sutikimo vakcinacijai formą, kur tėvai turi prisiimti atsakomybę už šalutinius poveikius. bigsmile.gif

Ir jus medike blink.gif g.gif
Juk uzdeda anspauda kur turi padirasyti, kad sutinki g.gif ir visuose istaigose taip.
Pas mus jokiu lapeliu uzdeda anspauda ir privalai parasyti sutinki ir parasas.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 03, 12:27)
Bauda yra bauda. Dažniausiai ji - piniginė. Ir visame civilizuotame pasaulyje, deja, taip. 4u.gif

Tik čia bauda už nieką,kad nededi savo parašo,kiek žinau parašą reikia dėti atsakingai ir susipažinti su rizika,jei tavęs netenkina nededi parašo,o jei tu nenori rizikuoti vadinasi tave nubaus,o jei sulauksi šalutinių poveikių vėlgi būsi pats kaltas,kad padėjai parašą smile.gif
Atsakyti