Na, nezinau.... darzeliai, manau, nerizikuos, nes vedeju galvos jau po pirmo patikrinimo leks, nebent su medikais susitart pavyktu kazka Kas turbut visai realu LT kasdienybej....
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 12, 08:16)
uups supainiojote NH norma, kuris isigaliojo nuo sausio 1d. ir dar istakyma, kuriam liepos 1d. numatyta
Vyras šia linkme ir mąsto. Aš tai išvis nieko nenoriu "chimičint", man gerai ir tas privatus daržiukas, nesinori vėl iš naujo pereit per adaptaciją, o jei ten bus blogai, o jei nepritaps ir t.t.
Vyras šia linkme ir mąsto. Aš tai išvis nieko nenoriu "chimičint", man gerai ir tas privatus daržiukas, nesinori vėl iš naujo pereit per adaptaciją, o jei ten bus blogai, o jei nepritaps ir t.t.
o kiek jums to darzelio liko? ir finansiskai kiek laimesit?
su tais 'pritapimais' ir 'nepritapimais' tai ziurint kokia teorija remiesi vistiek gyvenime visur to vaiko nepritapdinsi.... gal kartais ir geriau daugiau pametyt mano sunus pakeite 6 darzelius/mokyklas per 12 savo gyvenimo metu, ir tikrai zinau kad cia dar ne galas
sorry uz offtopic'a, bet kodel? paauglystej- sutinku, draugystes/kompanijos/ meiles, etc.....darzeliniam amziuj nebent prie aukletojos koks prisirisimas