Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepytu vaiku priėmimas į darželius

QUOTE(kiskius @ 2016 02 11, 21:24)
Tai, kad galioja jau nuo sausio 1 d.  g.gif ar kas nors pasikeite ar kazka maisote?  g.gif

gal ir maisau unsure.gif vis reke kad nuo liepos 1, 2016 isigalios, tai taip ir isiminiau....paankstino, reiskia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 02 11, 22:26)
gal ir maisau unsure.gif  vis reke kad nuo liepos 1, 2016 isigalios, tai taip ir isiminiau....paankstino, reiskia  unsure.gif

https://www.e-tar.lt...b22becb572235f5
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 11, 21:32)

aa, aishku... nu, tada nieks nebus.... teks eit i ta privatu centra toliau. Arba vakcinuotis.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 02 11, 23:07)
Beje, gydytojai staiga-ūmai "neišgimdys" jums kontraindikacijų, jei vaikas visą laiką buvo sveikas.

QUOTE(uups @ 2016 02 12, 00:58)
aa, aishku... nu, tada nieks nebus.... teks eit i ta privatu centra toliau. Arba vakcinuotis.

Nebutinai, iseiciu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 02 11, 23:39)
Nebutinai, iseiciu yra  mirksiukas.gif

Kokių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2016 02 12, 09:05)

viesai apie jas niekas nekalba 4u.gif
Atsakyti
uups supainiojote NH norma, kuris isigaliojo nuo sausio 1d. ir dar istakyma, kuriam liepos 1d. numatyta
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 02 12, 08:06)
viesai apie jas niekas nekalba  4u.gif

Na, nezinau.... darzeliai, manau, nerizikuos, nes vedeju galvos jau po pirmo patikrinimo leks, nebent su medikais susitart pavyktu kazka g.gif Kas turbut visai realu LT kasdienybej....

QUOTE(Alchemie @ 2016 02 12, 08:16)
uups supainiojote NH norma, kuris isigaliojo nuo sausio 1d. ir dar istakyma, kuriam liepos 1d. numatyta

aha blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 02 12, 16:07)
nebent su medikais susitart pavyktu kazka g.gif  Kas turbut visai realu LT kasdienybej....

Vyras šia linkme ir mąsto. Aš tai išvis nieko nenoriu "chimičint", man gerai ir tas privatus daržiukas, nesinori vėl iš naujo pereit per adaptaciją, o jei ten bus blogai, o jei nepritaps ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2016 02 12, 17:37)
Vyras  šia linkme ir mąsto. Aš tai išvis nieko nenoriu "chimičint", man gerai ir tas privatus daržiukas, nesinori vėl iš naujo pereit per adaptaciją, o jei ten bus blogai, o jei nepritaps ir t.t.

o kiek jums to darzelio liko? g.gif ir finansiskai kiek laimesit?
su tais 'pritapimais' ir 'nepritapimais' tai ziurint kokia teorija remiesi biggrin.gif vistiek gyvenime visur to vaiko nepritapdinsi.... gal kartais ir geriau daugiau pametyt mirksiukas.gif
mano sunus pakeite 6 darzelius/mokyklas per 12 savo gyvenimo metu, ir tikrai zinau kad cia dar ne galas smile.gif
Atsakyti
Kaita darzeliniam ir mokykliniam amziuje tikrai nera gerai. Kokia dabar yra sistema svietimo, tai nezinia kur ir kiek vaika vetys
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 12, 18:47)
Kaita darzeliniam ir mokykliniam amziuje tikrai nera gerai. Kokia dabar yra sistema svietimo, tai nezinia kur ir kiek vaika vetys

sorry uz offtopic'a, bet kodel? paauglystej- sutinku, draugystes/kompanijos/ meiles, etc.....darzeliniam amziuj nebent prie aukletojos koks prisirisimas g.gif
Atsakyti