Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2015 12 28, 19:41)
Nu jo, jau ir lietuviškus puslapius išdūrinėjam lotuliukas.gif
Mano vertbaudet 12-23 užsakymas taip ir nežinioj, accounte jo nėra, į emeilą gavau patvirtinimą apie užsakymą, pinigai rezervuoti. Jokios siuntimo nuorodos ar užsakumo atšaukimo negavau. Pirkau nuolaidines prekes ir jau naudotą 0036 koduką panaudojau. Ar dar kam taip yra?

As siandien jau gavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egjora @ 2015 12 28, 20:35)
Apie pottery kuprines is praktikos-
Mes turim pottery kuprine su futbolo kamuoliais , pirmokui pirkau L dydzio (ugis musu 128cm), tai tikrai puiki ir gerai nesiojasi. Mazesnes nereikia, siaip labai talpi, viskas telpa-ir buteliukas su arbata, ir priespieciu dezute, ir baseino krepsi dar ikisam, bet knygas mes daznai paliekame mokykloje. Jos svoris tuscios yra apie 600-700gr(nustebau, kad lengva , kai vasara parveze), as asmeniskai i tas kuprines- dezes nekeisciau.

nu kaip kuprine ne "deze" - tai sakyciau svoris gana nemazas jei 600-700 g.gif Musu deze 850 gr tesveria - bet joje patogiau daiktus laikyti, susirasti - dangti atverti - ir viskas "ant akiu" - nieks neapsilamdo, kampai nenusilanksto, nesusitrina, jokiu papkiu nereikia - tai velgi svorio sutaupo o ir laiko i tas papkes viska sudeti... thumbup.gif Tik va 5tokes su deze nebelabai isivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas noretu prisijungti prie GAP.eu uzsakymo? esu is Silutes, galiu persiusti.Pirksiu su -30% koduku, galioja sale vaikiskom prekem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 28 gruodžio 2015 - 20:48

Renku http://www.cocooncenter.co.uk

rinksiu iki nemokamo siuntimo(249 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%

Kedainiai, galiu persiusti lpexpress arba omniva pastomatais(siuntimas iki 3eur)
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
Atsakyti
Gal Kaune kas renka GAP.eu su nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2015 12 28, 22:11)
Renku http://www.cocooncenter.co.uk

rinksiu iki nemokamo siuntimo(249 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%

Kedainiai, galiu persiusti lpexpress arba omniva pastomatais(siuntimas iki 3eur)
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com

O man rodo jog prideda 0% 5% arba 20%
Atsakyti
Gal zinote kur pigiausiai pirkt voku, tu dideliu rudu tvirtu ir tu burbuliniu?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 28, 22:36)
Gal zinote kur pigiausiai pirkt voku, tu dideliu rudu tvirtu ir tu burbuliniu?

Ali nežiūrėjai?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 28, 20:41)
Nu jo, jau ir lietuviškus puslapius išdūrinėjam lotuliukas.gif
Mano vertbaudet 12-23 užsakymas taip ir nežinioj, accounte jo nėra, į emeilą gavau patvirtinimą apie užsakymą, pinigai rezervuoti. Jokios siuntimo nuorodos ar užsakumo atšaukimo negavau. Pirkau nuolaidines prekes ir jau naudotą 0036 koduką panaudojau. Ar dar kam taip yra?

As pirkau velu gruodzio 22 d.vakara..ir nuolaidines prekes..ir su kodu..tik su tikru, nepanaudotu..ir is savo accounto (jokiu nauju nekuriau)..prekes siandien jau gavau thumbup.gif ..nors jau buvau nusiteikusi, kad atsauks.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2015 12 29, 00:03)
As pirkau velu gruodzio 22 d.vakara..ir nuolaidines prekes..ir su kodu..tik su tikru, nepanaudotu..ir is savo accounto (jokiu nauju nekuriau)..prekes siandien jau gavau thumbup.gif ..nors jau buvau nusiteikusi, kad atsauks.. doh.gif

Man tai keisčiausia, kad šio mano užsakymo accounte nesimato ax.gif . Senesnius užsakymus matau, šio- ne ax.gif . Negaliu pažiūrėt kokioj būsenoj mano siunta ax.gif . Aš ir iš esamo užsakinėjau, nekūriau naujo ir leido nuolaidinėms prekėms jau naudotą pirmo apsipirkimo kodą panaudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2015 12 28, 21:20)
Gal Kaune kas renka GAP.eu su nuolaida?

Arba gal kas iš Kauno nori prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 29, 00:18)
Man tai keisčiausia, kad šio mano užsakymo accounte nesimato ax.gif . Senesnius užsakymus matau, šio- ne ax.gif . Negaliu pažiūrėt kokioj būsenoj mano siunta ax.gif . Aš ir iš esamo užsakinėjau, nekūriau naujo ir leido nuolaidinėms prekėms jau naudotą pirmo apsipirkimo kodą panaudot ax.gif

Bijau gasdinti, bet itariu, kad Jusu uzsakymo greiciausiai nera, jei sistemoje nematote..gal padaryti pavyko, bet veliau panaikino..nors cia tik mano spejimas..belieka laukti ir tiketis smile.gif
Atsakyti