Aš ir Kaune turiu kažkokios tarpininkės email'ą, kur mažesni %, tik man atsiėmimas nepatogu, lyg Petrašiūnuose, galėsiu paieškot, jei kam įdomu bus.
QUOTE(linute_klp @ 2015 12 28, 19:16)
turejau omeny is pottery barn kids puslapio, ten jos daugiau maziau vienodos, tik spalvos, piesinukai ir dydziai skiriasi. Dar nenesiojom jos, tai del kokybes nepasakysiu, pirkau 128cm vaikui, sakyciau gera, mazesnes neisivaizduoju, nes pas mus viskas A4 formato, nemazai nesiotis reikia.. pakolkas esam patenkinti lego ninjago "dezute" o sita nupirkau kaip atsargine jei suplystu ar dar kas atsitiktu..
bet ten ju kainu ivairiu yra - nuo kolekcijos priklauso gal Ner kaip kainos sulygint
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 28, 18:12)
Damos, koks galiojantis pigu kodukas? Yra, kur 20 off? Niekaip neatsimenu
Sukuriau naują accountą ir pabandžiau kodą mažylis, galioja, taiko -20%
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 28, 20:16)
Aš ir Kaune turiu kažkokios tarpininkės email'ą, kur mažesni %, tik man atsiėmimas nepatogu, lyg Petrašiūnuose, galėsiu paieškot, jei kam įdomu bus.
Su sita viskas gerai, perku as per jas 6ti metai
Bet laivu nesiuncia
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 12 28, 20:21)
Aciu, si karta jau vienu eur permokesiu
QUOTE(@gnyte @ 2015 12 28, 17:14)
As per ridzi esu uzsakinejusi, kogero, teks per ja. Aciu, kad pasidalinot !
Papildyta:
Tai vat, kad rizika laukti o koki dydi imsite pirmokei/pirmokui?
Papildyta:
Tai vat, kad rizika laukti o koki dydi imsite pirmokei/pirmokui?
Pasiskaiciau atsiliepimus,tai imsiu L dydi, nes naiviai tikiu ,kad iki 5 kl uztekt turi
Labai nenorėciau kasmet keisti kuprine, bet vaikams ju norisi kasmet nauju:D
QUOTE(geguziuke @ 2015 12 28, 19:34)
Pasiskaiciau atsiliepimus,tai imsiu L dydi, ne naiviai tikiu ,kad iki 5 uztekt turi
nu maniske jau kaip naslaite jaucias - kaip nupirkau heritz... nori naujos - ale sita kaip nauja... Tai isrinkau dabar 5tai klasei - bus kitiems metams kaledine dovana, truputi anksciau nei rugsejis, gales dar 4 didele panele pavaizduot
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 12 28, 20:21)
Nu jo, jau ir lietuviškus puslapius išdūrinėjam
Mano vertbaudet 12-23 užsakymas taip ir nežinioj, accounte jo nėra, į emeilą gavau patvirtinimą apie užsakymą, pinigai rezervuoti. Jokios siuntimo nuorodos ar užsakumo atšaukimo negavau. Pirkau nuolaidines prekes ir jau naudotą 0036 koduką panaudojau. Ar dar kam taip yra?
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 28, 19:41)
Mano vertbaudet 12-23 užsakymas taip ir nežinioj, accounte jo nėra, į emeilą gavau patvirtinimą apie užsakymą, pinigai rezervuoti. Jokios siuntimo nuorodos ar užsakumo atšaukimo negavau. Pirkau nuolaidines prekes ir jau naudotą 0036 koduką panaudojau. Ar dar kam taip yra?
Aš nieko nepirkau, pagaliau nieko nereikia, tiesiog patikrinau ar veikia, su savo jau esu pirkusi, tai teko naują kur, kad tiksliai žinot
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 28, 19:41)
Mano vertbaudet 12-23 užsakymo jau 24 d. atejo UPS nuoroda, tik nejudo dar vakar aisku , siandien tai netikrinau, gal pajudes.
Gal kas nori prisijungti prie gap.eu pirksiu siandien , lauksiu uzsakymo iki 21 val.
naudosiu 30% off GapKids and BabyGap Sale
butu gerai kad prisijungtu pas ka seb bankas, nes noresiu pinigeliu is karto
jau turiu uz 40 eur prekiu
siuskite ilona7810@yahoo.com arba cia i AZ.
naudosiu 30% off GapKids and BabyGap Sale
butu gerai kad prisijungtu pas ka seb bankas, nes noresiu pinigeliu is karto
jau turiu uz 40 eur prekiu
siuskite ilona7810@yahoo.com arba cia i AZ.
Apie pottery kuprines is praktikos-
Mes turim pottery kuprine su futbolo kamuoliais , pirmokui pirkau L dydzio (ugis musu 128cm), tai tikrai puiki ir gerai nesiojasi. Mazesnes nereikia, siaip labai talpi, viskas telpa-ir buteliukas su arbata, ir priespieciu dezute, ir baseino krepsi dar ikisam, bet knygas mes daznai paliekame mokykloje. Jos svoris tuscios yra apie 600-700gr(nustebau, kad lengva , kai vasara parveze), as asmeniskai i tas kuprines- dezes nekeisciau.
Mes turim pottery kuprine su futbolo kamuoliais , pirmokui pirkau L dydzio (ugis musu 128cm), tai tikrai puiki ir gerai nesiojasi. Mazesnes nereikia, siaip labai talpi, viskas telpa-ir buteliukas su arbata, ir priespieciu dezute, ir baseino krepsi dar ikisam, bet knygas mes daznai paliekame mokykloje. Jos svoris tuscios yra apie 600-700gr(nustebau, kad lengva , kai vasara parveze), as asmeniskai i tas kuprines- dezes nekeisciau.