Visad galima paciam eiti savanoriauti kad paziuret kaip kas vyksta
Man kiekvienoj mugej vyresniosios rubus visus ishperka lieka kokie zaislai ar aksesuarai..dabar mazosios liko daug rubu..bet pasirodo 3eur yra brangu uz carters ir gymboree iki 1metu
Bet koooks kaifas kai isvezi 3 dezes rubu.batu .o parsivezi maza dali
Bet. As dauguma palieku labdarai ir nesuku galvos. Is esmes jei tie Savanoriai-vargingai gyvenancios seimos. Tai kodel gi ne jiem atiduot.
Mamos, turinčios ilgakases dukras, ką esat gero išbandžiusios plaukų priežiūrai? Gal iš kokio cocoon? Norėtųsi ir balzamo kokio, kad plaukučiai būtų slidesni ir geriau šukuotųsi dabar naudojam Urtekram, nu bet kažkaip nežinau ar man patinka
Kas renkat contigo termo puodelius Vilniuje?
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 03, 22:22)
Visad galima paciam eiti savanoriauti kad paziuret kaip kas vyksta
Man kiekvienoj mugej vyresniosios rubus visus ishperka lieka kokie zaislai ar aksesuarai..dabar mazosios liko daug rubu..bet pasirodo 3eur yra brangu uz carters ir gymboree iki 1metu
Bet. As dauguma palieku labdarai ir nesuku galvos. Is esmes jei tie Savanoriai-vargingai gyvenancios seimos. Tai kodel gi ne jiem atiduot.
Pritariu, man irgi tooks geras jausmas istarabaninti is namu tiek deziu..ir taip pat pastebejau, kad maziuku rubai daug pigesnem kainom buvo..siemet ir as po 1 eur ar 2eur max sudesiu, norisi prasivalyti spinta nuo isaugtu rubu, nes nauju reikia:) p.s.jei kas dalyvaus pirma karta ir neturi ka irasyti kaip rekomendavusia, irasykite mane ..pernai as kazkuriai forumietei toki gera darba padariau ..mano email kris_tute@yahoo.com
QUOTE(keistuole @ 2016 01 03, 19:19)
jungiuos, kur siusti norus
QUOTE(*Camelia* @ 2016 01 03, 21:31)
Mamos, turinčios ilgakases dukras, ką esat gero išbandžiusios plaukų priežiūrai? Gal iš kokio cocoon? Norėtųsi ir balzamo kokio, kad plaukučiai būtų slidesni ir geriau šukuotųsi dabar naudojam Urtekram, nu bet kažkaip nežinau ar man patinka
Kiekvieną kartą po plovimo tepu plaukus CHI šilku:
https://www.google.lt/#q=chi+silkas
Merginos, sakėt perkat klijuojamus lopus ant kelių, bet pamiršau kur. Būkit žmonės, priminkit!!! Prašau..
QUOTE(JMD @ 2016 01 03, 22:06)
Merginos, sakėt perkat klijuojamus lopus ant kelių, bet pamiršau kur. Būkit žmonės, priminkit!!! Prašau..
as pirkdavau siuvimo reikmenu parduotuveje - ten ju visokiu - nuo dzinsiniu, odiniu iki meskiuku, masinyciu, sviesa atspindinciu ir kitokiu
Jaunylis.lt prekiauja vilnos drabuzeliais, internetu ir Vilniuje parduotuve yra
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 01 03, 18:54)
nuejau i turgeli prie namu ir paprasiau vaikisku pakabu, su mielu noru atiduoda pardavejos
QUOTE(JMD @ 2016 01 03, 23:06)
Jei neklystu, kazkas minejo, kad Prismoje
QUOTE(Irikira @ 2016 01 03, 22:26)
nuejau i turgeli prie namu ir paprasiau vaikisku pakabu, su mielu noru atiduoda pardavejos
Man atrodo kažkas rašė pernai, kad HM irgi atiduoda.