Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kriiste @ 2016 01 03, 10:19)
Uzmaukit ant pėdkelnių frotines kojinės. Pamatysit, parvesit ledinem kojom wink.gif

Aš žinokit tik su pėdkelnėm ir demarais abiejus išleidau į lauką, batai ne per maži. Nustebau, kai grįžo lediniai. ir vaikai mano jau nemaži, nesėdi vežime. Vienam 5, kitam7m. Bet gal jau tokie jie sušalėliai... dabar jau bijau be šiltų kojinių aut... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 01 03, 11:09)
Aš žinokit tik su pėdkelnėm ir demarais abiejus išleidau į lauką, batai ne per maži. Nustebau, kai grįžo lediniai. ir vaikai mano jau nemaži, nesėdi vežime. Vienam 5, kitam7m. Bet gal jau tokie jie sušalėliai... dabar jau bijau be šiltų kojinių aut... smile.gif

O gal buvo per silta, kojyte susilo, suprakaitavo, o sustojus, pastovejus šalti pradėjo... Ai aš kažkaip labai to nesureiskminu, bile vaikai neserga ir man gerai... A ti šaltos jiem kojos a šiltos mažai žiūriu... Stengiuos kuo mažiau rengt. Man svarbiau kad nesusiltu, nei kad nesusaltu...
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 01 02, 22:37)
Del lego rinkimo -reikejo cia rasyt, butu norinciu atsirade:)
As labai megstu. Deja vaikas retai kviecia i surinkimo procesa...

O kokio amžiaus jūsų vaikai patys jau susirenka tuos legus? Maniškis 5m gavo tą rinkinį, kur policijos mašina, lėktuvas, nameliai. Jam 5 m, ir ten lyg nuo 5 m iki 12 m. Nu tai ir dirbom mes su vyru smile.gif nesurinktų dar vaikas mano... Nori tai labai, išmėtytų turbūt greičiau smile.gif
Aš jau senai nekenčiu lego biggrin.gif per kiekvienas Kalėdas gaunam ir tokius nemenkus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 03, 12:13)
O gal buvo per silta, kojyte susilo, suprakaitavo, o sustojus, pastovejus šalti pradėjo... Ai aš kažkaip labai to nesureiskminu, bile vaikai neserga ir man gerai... A ti šaltos jiem kojos a šiltos mažai žiūriu... Stengiuos kuo mažiau rengt. Man svarbiau kad nesusiltu, nei kad nesusaltu...

Nežinia kaip ten jiem buvo smile.gif , bet abu sušalę kojas tikrai buvo. Bet čia vieną kart, gal kitais taip nebus wub.gif
Blogiausia, kad mano iš ligų neišsikapsto, dėl to ir nervuojuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 01 03, 11:17)
Nežinia kaip ten jiem buvo  smile.gif , bet abu sušalę kojas tikrai buvo. Bet čia vieną kart, gal kitais taip nebus  wub.gif
Blogiausia, kad mano iš ligų neišsikapsto, dėl to ir nervuojuos  smile.gif

as ziuriu ant saves... mano pedos linke prakaituoti, tad kiek tik silciau joms - psio, kojines dregnos... Vaikams mano tas pats... O su dregnom jau sala kojos... Pedkelnes medvilnines, tad jei kiek paprakaituoja kojyte - jos ilgai buna dregnos... Tad tiek sau, tiek vaikams maunu kojinytes vilnones ir nereik jokiu kailiu... Mokykloje, darbe - vilna gerai sugeria prakaita ir ji absorbuoja, kojos nebuna dregmeje, tad ir nesala net isejus i salti wink.gif O vaikai neprognozuojami - cia jie duodas, duksta (gi ir susyla tada, ir jei linke pedos prakaituot - jos butinai ta padaro) - o paskui stovi ir ziopso i ka nors, arba pavarge suseda, ar siaip sustoje diskutuoja per ta laika atvesta, atsala... blush2.gif
Atsakyti

Renku http://www.cocooncenter.co.uk

rinksiu iki nemokamo siuntimo(249 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%

Kedainiai, galiu persiusti lpexpress arba omniva pastomatais(siuntimas iki 3eur)
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
Liko 98 eur iki nemokamo siuntimo , uzsakinesiu tol kol susirinks iki nemokamo siuntimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 03, 10:53)
As nepriestarauju, su šiltais kailiais batai prie -20 net ir - 15 yra geriau, bet kai Lt tokios žiemos, kad tu šalčių max mėnuo... Man gaila investuoti į juos... O ir vaikai kieme tiek nebebuna prie tokio šalčio, nes šąla nosys, veidai, o kol nueina iki mokyklos ar parduotuvės - nesusala tikrai ir su tex bei tinkamom kojinem... Prie pliurzu sueina žieminiai, bet juose kojytės prakaituos jei bus per silta, o ir suslapus koks vargas tuos kailius išdžiovinti...  O kai vaikai mokykliniai, ir mokykloje nėra sąlygų persiauti  išvis tie su kailiais nebesamone gaunas... Sūnus 17metis, nebesiauna išvis jokių žieminių, eina su kedais storesniais padais ir pėsčias į kitą miesto galą, sake nešalta...  Pati dar žieminių neissitraukiau, bet man tik iki mašinos...

Labai jau sudetingai ziurite i vaiku batus. Antra baigiu uzauginti - perku is turgaus lenkiskus, odinius, kur su kailiu viduje. Nera kojos buve saltos - nei prie -20 nei prie -28.. Ir pigus ir padovanoti isaugtus negaila.. Firmos pavadinimas visai nereiskia, kad prie didelio salcio su jais nebus vaikui salta. Geriau jau veltiniai, pagal senoviska modeli smile.gif
Atsakyti
jeigu kur pamatytumete Rieker su vilna 38-39 ar 41 dydi, tai parasykite mirksiukas.gif ( kad kaina zemiau 80 euru) nes kiek ieskau-kainos virs 80 euru 4u.gif pernai ar uzpernai atrodo pirkome vyriskus cia daug kas is amazon po 130 lt gavosi Rieker su vilna-tai tikrai nerealus batai, tai moteriskus bandau surasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 01 03, 11:38)
Labai jau sudetingai ziurite i vaiku batus. Antra baigiu uzauginti - perku is turgaus lenkiskus, odinius, kur su kailiu viduje. Nera kojos buve saltos - nei prie -20 nei prie  -28.. Ir pigus ir padovanoti isaugtus negaila.. Firmos pavadinimas visai nereiskia, kad prie didelio salcio su jais nebus vaikui salta. Geriau jau veltiniai, pagal senoviska modeli smile.gif

tai kalba ir eina, kad perka batus, tinkamus prie -30, o kojos sala prie -10 lotuliukas.gif Manau tiesiog netinkama oro temperatura tiems batams ir tiek, ta ir bandau paaiskinti mirksiukas.gif O as neziuriu sudetingai - priesingai, sakau nesureiksminu tu kailiu, apskritai su jais jokiu batu neturim, nes - nera pas mus saltos ziemos, o prie -15 maniskiai i lauka nebeina - nes salta nosim, veidam ir siaip nebesmagu... Tad kam tie batai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2016 01 03, 12:38)
jeigu kur pamatytumete Rieker su vilna 38-39 ar 41 dydi, tai parasykite  mirksiukas.gif  ( kad kaina zemiau 80 euru) nes kiek ieskau-kainos virs 80 euru  4u.gif pernai ar uzpernai atrodo pirkome vyriskus cia daug kas is amazon po 130 lt gavosi Rieker su vilna-tai tikrai nerealus batai, tai moteriskus bandau surasti  smile.gif

mano vyriškis va su šitais masiškai užpirktais riekeriais vaikšto ir negali atsidžiaugti thumbup.gif
Atsakyti
Kad jau tema apie šiltus batus, maniškis dabar su vasarą pagautais Garvalin su kailiu bėgioja, kojytės šiltos thumbup.gif Pernai Naturino su vilna viduj nešiojo, irgi labai faini. Norėjau paklausti, ar kas nors žinote apie šiuos Lietuvoje gaminamus batukus?
http://www.pirmibata.../lt/16-ziemos#/
http://www.pirmibata.../lt/10-ziemos#/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 03 sausio 2016 - 11:46
http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE
rožiniai 11UK child gera kaina
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 03, 12:13)

drinks_cheers.gif
Atsakyti