sveikos, gal kas turi euroviastines nuolaidos kupona/kodą?
aciu?
sveiki gal kas renka is http://www.boots.com/ prisijunkciau.
as pokolkas dziaugiuosi sorel'iais, vaikams maunu ant pedkelnes, be jokiu papildomu kojiniu ir koja siltute. Lauke maziausiai po valanda prabunam, vaikai tiesiog vaiksto, nebegioja.
QUOTE(Kimora @ 2016 01 03, 00:49)
as pokolkas dziaugiuosi sorel'iais, vaikams maunu ant pedkelnes, be jokiu papildomu kojiniu ir koja siltute. Lauke maziausiai po valanda prabunam, vaikai tiesiog vaiksto, nebegioja.
Uzmaukit ant pėdkelnių frotines kojinės. Pamatysit, parvesit ledinem kojom
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 03, 10:19)
pas mus pas visą šeimyną kojos šiltutėlės, dukra su crocs beryessa, aš su Bearpaw (teko visiškai basa koja su jais pabūti, nes nuvarėm ant kalnų ir aš buvau su sportinėmis tokiomis žemomis kojinėmis, kurios man vis ten viduje susmukdavo, tai visiškai nusimoviau aš tas kojines nesamoningas ir buvau basa ir ką? ir nieko, šilta, gera, jokio skirtumo nepajutau, kad aš be kojinių) mažyliui šiemet paėmiau Timberlandus, tai irgi be priekaištų , MB su Rieker su vilna, kojinių net frotinių nei vienas neturime, jau nekalbu apie vilnones.
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 03, 10:19)
aš labai noriu tokį ekperimentą padaryti, bet kad kojinių tokių namie nerasta, specialiai gi nepirksiu
QUOTE(zz_aiza @ 2016 01 03, 09:50)
aš labai noriu tokį ekperimentą padaryti, bet kad kojinių tokių namie nerasta, specialiai gi nepirksiu
Pas mane po namus mažoji vaikšto su frotinem. Nes sliuriu nenaudoja, o su pedkalnem šalta basai. O ir namie nemėgsta jų, tad maunas vilnones apatines kelnes, treningines ir kojines , bet jau ne vilnones, nes baisiai greit plyšta jos, ypač su šuns pagalba... Tai esu darius tą eksperimentą - į bet kuriuos batus apmaut ant pėdkelnių storas kojinės, ypač frotines, nes jos labiau apspaudzia pėda, o storos vilnones (bobučių megztos) irgi sunkiau į batus telpa - 100% kojos bus šaltos, net prie 0 temperatūros... Vilnones maunu ant plikos pėdos ir tik į batus be kailio - ner nusale... O ir šiaip, batų su kailiais neperku vaikam net, tik kol buvo maži ir vežime laiko daugiau leido nei lakstydami, vaikščiodami...
Čia dėl tų batų manau kiekvienas turim savo įsitikinimus ir tiesas, ane. Man pvz. žieminiai tikri batai yra tik su kailiu ir jūs man neįrodysit, kad su visais firminiais -tex batais vaikui prie -10 ar -15 nešalta. Aš perku žiemai visada su kailiu (beje iš Prismos Kouma superiniai batai, šiemet pirkau MM už 13 eur vienam vaikui), jokių papildomų kojinių niekada nededu, nes tai vargas ir man, ir vaikui , nespėju ir taip po namus rankiot visų savo vyrų kojinių visų rūšių . Aišku per tokias pliurzas, kokios dabar buvo iki šaltuko, gal ir būt buvę kroksai gerai, bet kai neturėjom, tai suėjo tie patys žieminiai. Kai gust boot rasiu iki 20 eur, tada ir aš pirksiu
o aš pvz namie sėdžiu su kojinėm... tada vilnonės ant viršaus, tada tapkės tokios kaip batai su kailiu ir mano kojos šaltos
namie nėra šalta.. vyras sėdi su maikute
manau nuo kraujotakos priklauso dar. mano rankos kojos visada ledinės.
vaikai abu su demarkais .. vyresnėliui visada gryžus kojos vėsesnės būna
namie nėra šalta.. vyras sėdi su maikute
manau nuo kraujotakos priklauso dar. mano rankos kojos visada ledinės.
vaikai abu su demarkais .. vyresnėliui visada gryžus kojos vėsesnės būna
Mergaitės, ar yra kokia galimybė užsisakyti iš Vokietijos HM?
Kaip suprantu, SM tarpininkė nebeperka
Kaip suprantu, SM tarpininkė nebeperka
QUOTE(Žm❤nytė @ 2016 01 03, 00:16)
Lyg iki 31d galiojo
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 03, 10:37)
Čia dėl tų batų manau kiekvienas turim savo įsitikinimus ir tiesas, ane. Man pvz. žieminiai tikri batai yra tik su kailiu ir jūs man neįrodysit, kad su visais firminiais -tex batais vaikui prie -10 ar -15 nešalta. Aš perku žiemai visada su kailiu (beje iš Prismos Kouma superiniai batai, šiemet pirkau MM už 13 eur vienam vaikui), jokių papildomų kojinių niekada nededu, nes tai vargas ir man, ir vaikui , nespėju ir taip po namus rankiot visų savo vyrų kojinių visų rūšių . Aišku per tokias pliurzas, kokios dabar buvo iki šaltuko, gal ir būt buvę kroksai gerai, bet kai neturėjom, tai suėjo tie patys žieminiai. Kai gust boot rasiu iki 20 eur, tada ir aš pirksiu
As nepriestarauju, su šiltais kailiais batai prie -20 net ir - 15 yra geriau, bet kai Lt tokios žiemos, kad tu šalčių max mėnuo... Man gaila investuoti į juos... O ir vaikai kieme tiek nebebuna prie tokio šalčio, nes šąla nosys, veidai, o kol nueina iki mokyklos ar parduotuvės - nesusala tikrai ir su tex bei tinkamom kojinem... Prie pliurzu sueina žieminiai, bet juose kojytės prakaituos jei bus per silta, o ir suslapus koks vargas tuos kailius išdžiovinti... O kai vaikai mokykliniai, ir mokykloje nėra sąlygų persiauti išvis tie su kailiais nebesamone gaunas... Sūnus 17metis, nebesiauna išvis jokių žieminių, eina su kedais storesniais padais ir pėsčias į kitą miesto galą, sake nešalta... Pati dar žieminių neissitraukiau, bet man tik iki mašinos...
QUOTE(Spyglelis @ 2016 01 03, 00:29)
As esu nenormali saltmira, bet Ugg man patys paciausi - ikisi koja kaip pas meska !
Del vaiku-tai kaip kazkuri mamyte rase-svarbu nepriauti tiek kojiniu, kad koja isprausta nebutu.
Del ecco girdejau, kad reik maut ir ju kojines, bet as nebandziau-vaikui demar superiniai!
Del vaiku-tai kaip kazkuri mamyte rase-svarbu nepriauti tiek kojiniu, kad koja isprausta nebutu.
Del ecco girdejau, kad reik maut ir ju kojines, bet as nebandziau-vaikui demar superiniai!
bent jau man asmeniškai šilčiausi batai, kuriuos esu pati turėjus, tai rieker su natūralia vilna, net per bet kokius šalčius koja visada šilta, ko paprastai nebūna su kitais žieminiais batais.o ir kaina visai gera bent jau kiek teko matyti pc.
o mažoji mano panelytė vaikšto su demarais, vyresnėlei jie netiko, mat didesnio dydžio, modeliukų mažas pasirinkimas, o tie, kurie yra, siaurai kojai netinka, tad nešioja timberlandus.