Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(geguziuke @ 2015 12 28, 15:22)
Šioms kuprinems dar bus nuolaida ,ar jau čia gera kaina?
http://www.potteryba...p-all-backpacks
Man reiktu su vardu  bet neduoda gaunasi  Elze ,be taskelio e lotuliukas.gif
Ar verta siuvinėti varda?

as irgi svarsciau del to vardo - ir i krepsi net su juo isidejau, taciau imsiu jauciu be vardo ir nunesiu i reklamos agentura - tikrai ne 9 dol kainuos wink.gif - Sviesa atspindinti varda ant marskineliu man uz 3 lt uzdejo blush2.gif

o del nuolaidos - neaisku - jau ir dabar daugumos dydziu nebera...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 28, 16:26)
as irgi svarsciau del to vardo - ir i krepsi net su juo isidejau, taciau imsiu jauciu be vardo ir nunesiu i reklamos agentura - tikrai ne 9 dol kainuos wink.gif - Sviesa atspindinti varda ant marskineliu man uz 3 lt uzdejo  blush2.gif

O per ka siusites ? Ir mane domina sios kuprines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 28, 16:26)
as irgi svarsciau del to vardo - ir i krepsi net su juo isidejau, taciau imsiu jauciu be vardo ir nunesiu i reklamos agentura - tikrai ne 9 dol kainuos wink.gif - Sviesa atspindinti varda ant marskineliu man uz 3 lt uzdejo  blush2.gif

O krepsys sportinei aprangai reikalinga pirmokei ? ar uztektu mazojo sportinio krepsio ar didesnis reiktu pirkt?
Atsakyti
QUOTE(@gnyte @ 2015 12 28, 15:47)
O per ka siusites ? Ir mane domina sios kuprines  mirksiukas.gif

per kazkokia tarpininke, kuri i Panevezi siuncia, ne is sm ji, drauge prirode, siusiu laivu, nes neskubu man...
Papildyta:
QUOTE(geguziuke @ 2015 12 28, 15:47)
O krepsys sportinei aprangai reikalinga pirmokei ? ar uztektu mazojo sportinio krepsio ar didesnis reiktu pirkt?

gal kaip kam - pas mus palieka ji mokykloje... Pirkau herlitz, kaip kuprine - nei labai pliusu matau, nei labai minusu lotuliukas.gif , Va 5 klaseje (ar jei reikia ir pirmokam nesiotis) - nebepirkciau, nes sunus tai ne viena ji pamete, paliko - zodziu namo neparnese... Geriau didesne kuprine, kur viskas telpa, dabar kai jau didelis - kazkaip parsinesa, nebepameta... bet 5-8 klasej - tragdija buvo... o dazniausiai pasigenda ryte, kai reik eit i mokykla ir nestis kuno kulturos apranga... patikekit kiek bedos, kai reik staigiai VISKA gaut...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 28, 14:37)
Kodel taip sakot? Juk is kinijos vien tiek siuntimas trunka? g.gif

nemaisykit aliexpress su ebay, ebay visai kitos ir daug griežtesnes taisykles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2015 12 28, 16:47)

O per ka Jus siusites ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@gnyte @ 2015 12 28, 16:57)
O per ka Jus siusites ? 4u.gif

As per Taure galvoju esu pora kartu uzsakinejus per ja, maciau kazkas rekomendavo kate 25 , galvoju palaukti iki sausio pabaigos gal dar kainos pakris smile.gif neskubu svarbu,kad dydis reikiamas butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2015 12 28, 13:46)
O tai ne 45 dienos?

Sorry, tikrai 45.
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2015 12 28, 17:47)

Nemanau, kad kažkoks specialus krepšys reikalingas. Maniškė pirmokė, tai sportinę aprangą palieka mokykloj. Kai savaitėj būna pirma kūno kultūros pamoka, tai nusineša krepšį su apranga, o penktadienį parsineša. Batų nesinešioja, jie visada spintelėje palikti (kaip ir čežkės šokiams). Be to įsigudrino, kad jei tą dieną yra kūno kultūra, tai eina su timpom, kad mažiau reikėtų persirengti smile.gif (maniškė kelnių laabai nemėgsta, tai į kūno kultūrą eina su maikute ir timpom).
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2015 12 28, 16:05)
As per Taure galvoju esu pora kartu uzsakinejus per ja, maciau kazkas rekomendavo kate 25 , galvoju palaukti iki sausio pabaigos gal dar kainos pakris smile.gif neskubu svarbu,kad dydis reikiamas butu biggrin.gif

Aš irgi laivu mąstau, per ridzis, nes pas laureta laivu tarpininkavimas didesnis, o kitos išvis laivu nesiunčia.
,
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 28, 17:10)
Aš irgi laivu mąstau, per ridzis, nes pas laureta laivu tarpininkavimas didesnis, o kitos išvis laivu nesiunčia.
,

As per ridzi esu uzsakinejusi, kogero, teks per ja. Aciu, kad pasidalinot ! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(geguziuke @ 2015 12 28, 17:05)

Tai vat, kad rizika laukti g.gif o koki dydi imsite pirmokei/pirmokui?
Atsakyti
Mergaitės visagalės blush2.gif
Gal esat siuntę dulkių siurblį? ax.gif Domintų MIELE C3 Parguet Power Line sea blue. Kaži ar būtų pigiau kur iš Vokietijos ir kur ieškot? blush2.gif ir kaip su garantija tada?
Lt pigiausia 233 eur g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti